Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
Megkérnélek szépen, hogy keress egy topikot, ahol ilyen vásárlásokban segítenek, és itt fejezd ezt be. Köszi. Akkor gyere vissza ha megvan a játék, vagy magával a játékkal kapcsolatban van konkrét kérdésed.
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
nagyúr
/troll on
az apc-t minek fordították? btr? bmp?
troll off
Tudod, mit jelent az, hogy nemezis? Az érintett, erősebb fél kinyilatkoztatása a méltó büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat... én.
-
szallasi007
őstag
Szívnak is rendesenn wave 9 eddig a rekordjuk. Konkrétan négyen haltak meg egy shotistol. Ami fura hogy nem fókuszt lőnek hanem össze vissza és "beragadnak" jobb oldalra. Onnan néha ránézésre át kéne mennie két embernek balra és akkor keresztbe tudnák lőni a lvl34 mobokat
-
daWoolf
csendes újonc
Valaki Xbox-on unatkozik e? Bármit tolhatunk hajnalig egyfeszt! Vegyen fel akit érdekel (176 karakter)
LiveID: da47Woolf[ Szerkesztve ]
-
FaTHI
őstag
Srácok milyen küldetéseket kell megcsinálni hogy a Biztonsági fejlesztéseket tudjam fejleszteni?
-
warcat
veterán
Fincsi ez a Navy MP5 végre, "csak" egy deadly+brutalt sikerült kipörgetni.
Reddit adatbányászok alapján challenge módban (mármint consulate,tunnel stb) is esnek szetek.Striker knee,gloves : Larae Barett, Finch
Tactician knee,gloves: Keller
Sentry's Call Knee,gloves Hornet
EA: It's in the crate!
-
kovsol
titán
-
B@bL3ve5
senior tag
másnak is MIKE hiba van?
-
pohár
félisten
válasz B@bL3ve5 #12365 üzenetére
engem is kivágott az előbb, de utána egyből vissza tudtam menni
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
RazoR
veterán
Nullázódott a DZ szint? Tegnap 41-ess voltam ma meg 1-es vagyok!
+1: nálam nem látszik a Falcon Lost...lehet, hogy mert nem vagyok elég magas szintű hozzá?[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
nem, csak kijelzési hiba. amint bemész dzbe, látni fogod az eredeti szinted.
a lost signal mellékküldi megvolt?[ Szerkesztve ]
Tudod, mit jelent az, hogy nemezis? Az érintett, erősebb fél kinyilatkoztatása a méltó büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat... én.
-
spooner81
csendes tag
Sziasztok!
Kérlek nyugtassatok meg, hogy nektek is sokáig tartott a telepítés. Fél órája ülök itt és nézem "Manhattan telepítése"-t. És a folyamatjelző csík nem megy semerre.Uplay: runner671_HUN
-
pohár
félisten
hopsz, kaptam egy MIKE-ot, másnál is ez a helyzet? próbáltam úgy 5x visszacsatlakozni, de csak nem akarja, azt írja a hibaüzenet, hogy your account is disabled
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
nagyúr
sokan írják ezt. állítólag force unlockkal megjavul (amikor feldobja, rá kell nyomni), igaz, kapsz egy 5perces rollbacket.
-
pohár
félisten
válasz velizare #12383 üzenetére
hát párszor megpróbáltam visszamenni, nem sikerült, majd megpróbáljuk este megint
majdnem elkaptam egyedül egy supply dropot, de beelőzött egy csávó a semmiből, remélem, hogy csupa lila volt benneutána szépen meg is halt, mert csak rárusholt gyorsan, dobott is 3 aranyat a tatyójából, mert egy mob kiszedte, ki is küldtem helivel
-
El Gringo
senior tag
válasz demmer123 #12377 üzenetére
és ha két fajtából raknál hármat?
pl kritikus és skill?ł----ł Myprotein regisztrációs kód belépésnél: 7UAY-R1 ł----ł Crypto.com meghívó (50$) ł-ł Revolut-meghívó (VISA ingyen posta) ł-ł CURVE meghívó (5 angol font ajándékba + MasterCard ingyen posta) PRIVÁTBAN ł----ł 5% iHerb kupon: LQV119
-
Egonyolc
aktív tag
Police academy-nál javítva lett az ajtós glich
++?????++ Out of Cheese Error. Redo From Start. +++ Divide By Cucumber Error. Please Reinstall Universe And Reboot +++
-
nagyúr
lesz egy 5. szet is. Juggernaut's Battlegear 2 - Armor increased by 20%
3 - Exotic Damage Resilience increased by 20%
4 - When you kill an you are healed by 5% of your max healthTudod, mit jelent az, hogy nemezis? Az érintett, erősebb fél kinyilatkoztatása a méltó büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat... én.
-
Egonyolc
aktív tag
első sárga boss-ból advanced performance mod
++?????++ Out of Cheese Error. Redo From Start. +++ Divide By Cucumber Error. Please Reinstall Universe And Reboot +++
-
warcat
veterán
Elég brutál dolgokat lehet kihozni az új cuccokból pedig eléggé az elején vagyunk.
150k/80k mellé 50et alulról karcoló skillpower például
A hpt lehet feljebb tolni érzés szerint 100 környékére pár ezer sp minusszal[ Szerkesztve ]
EA: It's in the crate!
-
Lefty
addikt
A mocsokja. Pont ujrakalibraltam egy cuccot tok dragan, de meg nem valasztottam ki h mi legyen az uj kepesseg, aztan kivagott mike hibaval, visszamentem azt ugy veszi, mintha nem kalibraltam volna ujra de a kreditet meg levonta.
-
El Gringo
senior tag
ez a 'Specialized talent' a gearen, ez hová számolja a skill extra statokat? Sehol nem találtam nyomát, hogy beszámoljá. Elég jónak tűnik azért, ha van már 5000 körüli a tűz és a stamina együtt.
ł----ł Myprotein regisztrációs kód belépésnél: 7UAY-R1 ł----ł Crypto.com meghívó (50$) ł-ł Revolut-meghívó (VISA ingyen posta) ł-ł CURVE meghívó (5 angol font ajándékba + MasterCard ingyen posta) PRIVÁTBAN ł----ł 5% iHerb kupon: LQV119
-
.LnB
titán
Teljesen elvesztem most a gearelésben. Healer buildet építek a Falcon Lost-ra.
Véleményeket kérek szépen.
Jelenleg ennyi:
Elég lesz ez Healelni?
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
Új hozzászólás Aktív témák
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Tudományos Pandémia Klub
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen mosógépet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- World of Tanks - MMO
- Politika
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- További aktív témák...
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI P65 Creator 9SD notebook - i7 9750H 16GB RAM 512GB SSD GTX 1660TI MAX Q 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest