Új hozzászólás Aktív témák
-
atosan
addikt
Nem rossz, de az ár nem az igazi szerintem. Ki tudja ez az Exyynos hogy teljesít.
Maine coon
-
enginev3.0
félisten
Telekomnál már elérhető
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
Garada
őstag
Exynos miatt alapból felejtős, egyébként ha beesik 200 körülre később az ára a középkategóriában sokaknak lehet egy jó deal, de a 8GB memória elég karcsú a nagy AI mizéria korában már.
-
Drughi
addikt
Vajon érdemes cserén gondolkodni egy S22-ről?
-
MikeWazowski
veterán
Hát... nem sok vizet fog ez zavarni, sztem.
A legtöbb férfi csak akkor tudja meg, mi a boldogság, amikor megnősül. Csakhogy akkor már késő.
-
jkarika85
csendes tag
Komoly az árazása. Áprilisban kuponnal,samsung kedvezménnyel a sima s24 256gb-os változatot 301ezer ftért tudtam megrendelni.
[ Szerkesztve ]
-
cs.zs.
veterán
válasz Parallaxis #10 üzenetére
(bár engem nem érint, most épp nem veszek telefont) de milyen kupon? Honnan?
...itt kérem mindenki!
-
DS39
nagyúr
8 GB RAM-ot már a sima S24-ben sem értettem. Hosszú támogatást ígérnek, 3-5 év múlva viszont ez a memória kevés lesz.
-
veterán
Aki 6,7 inches kijelzőre vágyik, annak szerintem érdemes egy kicsit még spórolni és inkább S24Plus telefont venni.
Az S24Plus a 6,7 inch kijelzőhöz 158,5 x 75,9 x 7,7 mm méretű házat ad, ezzel szemben az S24FE meg 162 x 77,3 x 8 mm, vagyis az FE jóval nagyobb méretű
Minden jó, ha a vége jó. Ha nem jó, akkor még nincs vége.
-
veterán
-
rajd
tag
Keresd a hibát (samuponthu) https://images.samsung.com/is/image/samsung/p6pim/hu/feature/165574563/hu-feature-galaxy-s24-fe-s721-543676230?$FB_TYPE_K_JPG$
-
Ezzel az árképzéssel nem lesz jelentős szereplő a piacon .
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
Lajmund
őstag
Inkább egy 23 ultra ennyièrt.
Pc power: i5, 32g ram, Asus tuf rtx 3080/ Monitor: lg 65" c2/ Samsung Z fold 5 / galaxy watch classic 6 47mm/ Adam audio 8"/ Fyne audio F3 12"/smsl do 100/ seeaudio bravery/ fio lc bt2/
-
mjani1172
addikt
Pont tegnap jelent meg xiaomi 14 t páros is, szerintem azok mindenben jobbak.
Bsr nem volt xiaomim soha. -
Ricardo
titán
Maga a telefon rendben van. Az árazása picit félrement.
-
joey04
titán
A Galaxy S24 FE-ben 6,7 hüvelykes FHD+ felbontású, 120 Hz-es AMOLED kijelző található
Viszont ezt jó tudni hozzá:
The Galaxy S24 FE uses a non-LTPO OLED panel, which can only switch between 60Hz and 120Hz refresh rates.
-
veterán
-
lolal
senior tag
Magas nyitó ár; emellett 8GB, csiga lassú töltéssel. Nem Ajánlott Plecsni. Még jövőre se, ha bersik az ára, mert addigra már bőven lesz élhetőbb konkurense még házon belül is.
Én vagyok a Magyar Népgazdaság. Azért vagyok felakasztva, mert így legalább úgy látszik, mintha állnék.
-
tutis
őstag
én erre a telefonra vártam annó, de hiába...S21FE-t akartam cserélni, de inkább nem cserélek, mivel nagyobb is lett a készülék, és drága is. Egyszerűen nem éri meg a nyitó árát, és még ha beljebb is esik az ára, az kb 1 év. A töltési lassúság is már nagyon bosszantó a samsungnál, nem értem hogy gondolják 2024-ben ez elég ide...az meg hogy tepsi telefon lett, külön bosszantó, az FE egyik előnye a köztes méret volt, se nem kicsi, se nem nagy..
http://www.youtube.com/tutisgsxr
-
nagyúr
Nekem egy baráti kérdésem lenne. Hol a sárga hátlapos?
Vagy megest egy individual művészi értelmezéssel találkozunk sárga színű hátlap okán?Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
gusthy
veterán
Hát ennél az A55 jobb vétel.
-
wjbhbdux
veterán
Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy A75
/s
-
veterán
-
wjbhbdux
veterán
válasz Donki Hóte #39 üzenetére
Én ebben a hírben lévőre gondoltam akkor legyen A95.
[ Szerkesztve ]
/s
-
Jim74
nagyúr
Aprón van már bontatlan 225 körül. Az már elgondolkodtató ár szerintem.
-
veterán
-
Ricardo
titán
válasz HarleyCustom #43 üzenetére
Kamerában (fotóban videóban egyaránt), kijelzőben ( Dinamikus 2XAmoled, nagyobb fényerő), jóval erősebb vas, jobb USB sebesség, van dex, vezeték nélküli, és fordított töltés....
És kenyebbek a kávák, így jobb a kijelző/előlap arány.
Hirelen ennyi jutott eszembe, de gondolom ha utána olvas valaki, jönnek elő még ilyen "apróságok" -
Bogyi007
veterán
Szűk két hónapja Magenta 1 felhasználóként 44000 forintos kupont is felhasználva 181000 forintért tudtam venni T-nél S23 FE készüléket. Összehasonlítva a két készüléket az S24 FE nem éri meg jelen árazását figyelembe véve.
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
Lajmund
őstag
Persze hogy nem amugy semmilyen formában. Én biztos hogy inkább egy alig használt gyári garis 23 ultrát vennék fe helyett.
Pc power: i5, 32g ram, Asus tuf rtx 3080/ Monitor: lg 65" c2/ Samsung Z fold 5 / galaxy watch classic 6 47mm/ Adam audio 8"/ Fyne audio F3 12"/smsl do 100/ seeaudio bravery/ fio lc bt2/
-
Potyka03
senior tag
Sziasztok. Infót nem találok róla,bővithető tárhelyes Micro SD-vel? Mert ha nem akkor a 128-as amivel a telekom árulja irgalmatlan kevés...
Nyiss a világ felé,és a világ is nyit feléd!
-
Potyka03
senior tag
válasz aprokaroka87 #48 üzenetére
Örülök.... köszi.
[ Szerkesztve ]
Nyiss a világ felé,és a világ is nyit feléd!
-
cs.zs.
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Vicces képek
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Elkészült a Dragon Age: The Veilguard, elviekben nincs akadálya a megjelenésnek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Fujifilm X
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autós topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Z FLIP 6 12GB/512GB, Silver Shadow, kártyafüggetlen, garancia, makulátlan, új állapot
- Apple iPhone 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Felújított Samsung Galaxy S22 Ultra 12/512
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen