Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 7. nap: Control
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
-
GAMEPOD.hu
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
Töltögetem ki a kérdőíveket. A hosszabbat is. De marha sokat elárul ám ez a kérdőív a jövőről.
Én szerintem ha nagyon negatívak lesznek a kritikák, és a játékosok szépen kezdik otthagyni a játékot, akkor ezek is hagyni fogják a francba. Nem fognak küzdeni a rendbe hozatalával. Majd szépen elkezdik csinálni a 2. részt. Aztán majd jönnek a "tanultunk a hibáinkból" szöveggel. Sok utalás van erre, hogy mi legyen a jövőben. De sok olyan válaszlehetőség van mint az "új város" ami nem erre a játékra vonatkozik már. Aztán pedzegetik a mikrótranzakciót, milyen skinekért, itemekért fizetnél? kérdések...De egy kurva szó nincs a csalókról. A kérdőív szerint nem léteznek.
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
Bazsi1987
őstag
Fent az emeleten az árusnál várható maszkon térdvédőn kívül más tervrajz hétvégén?☺
-
marilllyo
veterán
A fegyver talentjeihez lévő követelmény is random? Tehát, hogy miből és mennyi kell, hogy aktív legyen?
PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com
-
Maxtreme
addikt
-
Garsza
veterán
válasz bulikavagyok #13452 üzenetére
Köszönöm a videót.
-
[hun] warhea
tag
válasz vegitossj7 #13483 üzenetére
Nem hiszem, hogy eszrevettek, hogy nem jatszol
[ i7-6700K, GTX 980, 32Gb 3000mhz | Uplay: IamWarHead | Trollok voltak! ]
-
[hun] warhea
tag
Ezuton is koszi Zsyfkonak a ma esti falcont. mindenkinek csak ajanlani tudom hatalmas moka (meg ugy is hogy n+1edjere futom)
[ Szerkesztve ]
-
storm3
senior tag
válasz Egonyolc #13491 üzenetére
Ha eltuntetik a glitcheket(haha), a jatek kb olyan seasonal lesz mint a Destiny. Jon egy update akkor mindenki rakockul aztan szepen lecseng a hype, felev mulva megint uj tartalom,boss, settek , fegyverek stb. Akkor visszajon mindenki esigytovabb.
“There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.” pixel8
-
Egonyolc
aktív tag
Kitöltöttem a kérdőívet és szerintem az lesz hosszú távon a gond, hogy szét fog szakadni a közösség.
Lesz a HC réteg aki unni fogja mert már túl Gear-elte magát. Nem lesz kihívás a játékban. És emiatt már nem játszik (annyit).
Lesznek a felzarkozók akik mindíg az aktuális Bullet Kinget (polic academyt, lépcső glicset) farmolják, hogy meglegyen az utolsó darab, arany sniper, zöld térd védő. És egyidő után abbahagyják mert unalmas a játék.
Meg lesznek a leszakadók/ új belépők. Akik lassú ütemben de feljődnek. De megakadnak, mert egy idő után (30as sárga szint) lelassul a fejlődés, de nem, tudnak magasabb szintre lépni mert ahova mennék az túl nehéz soloban / Dz-ben nem tudnak érvényesülni, mert "fél istenekkel" kerülnek egy térképre / kivágják őket partyból mert csak 199 GS és nem 200 és úgy nem 8 perc a Lexington hanem 9es fél...
Ahogy most látom (úgy, hogy az Incursiont még nem próbáltam hardon se), a zöld settek akkora pluszt fognak adni, hogy itt lesz a választó vonal és Innentől kezdve exponenciális fog nőni a nehézség a további küldetéseknél.
Meg néznek most egy statisztikát, hogy a játékosok hány százaléka csinálta meg mar Hardon és Challenge szinten a mostanit.
++?????++ Out of Cheese Error. Redo From Start. +++ Divide By Cucumber Error. Please Reinstall Universe And Reboot +++
-
ZsyfKo
senior tag
válasz Raulblanco #13481 üzenetére
Köszi. Kb ezeket szoktam én is nézni hogy ha bármit változatok rajta mennyire befolyásolja a sebzésem. Igazából azt nem tudom még eldönteni hogy tárnál mire menjek, fegyver sebzés, tűzgyorsaság, Crit dmg.
OnePlus 8T
-
GAbre
veterán
Imádom ezt a raidet.
2x egymás után az utolsó bombával (15 wave)hal meg két külön csapatom is....[ Szerkesztve ]
-
DokiBaxxi
őstag
Amúgy érdemes még egyáltalán challengen csinálni a missziókat? Hardon is 100%, hogy aranyt dob a boss. Vagy az kisebb GS-sel rendelkezik?
"-Wanna hear a limerick? Lambert, Lambert - what a prick." "-Not bad."
-
TTomax
félisten
válasz vegitossj7 #13483 üzenetére
Egy picit szerintem sok az elvárás.
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
vegitossj7
addikt
válasz Maxtreme #13482 üzenetére
Szerintem ez etetés, de akkor is NAGYON remélem, hogy lépnek valamit hó végén, mikor összeszedik az adatokat. Az 1. DLC-re készen kell állniuk, arra egy másik játékot várok kb, mint ami most van.
Minimum 5-6 mission, 3 Incursion. Ez az alap. Aztán még majd megint ezt nyáron és majd ősszel. Én várok rá. Most annyit tehetek, hogy nem játszom vele... Ezzel tudok ténylegesen jelezni nekik.
Tévedni emberi dolog, de néha velem is megesik.
-
Maxtreme
addikt
Egyébként kíváncsi vagyok hogy a bubiszoft valóan kicsit észbe kapott és MASSIVE-an (haha) segíteni akar és figyelme veszi a comunity kívánságait, problémáit, (ez esetben nagy piros pont) vagy ez megint csak 1 bullshit hogy azt a látszatot keltsék hogy fontosak vagyunk nekik.. Jó lenne hinni az előbbiben, hisz belőlünk élnek vagy mi..
[ Szerkesztve ]
-
Raulblanco
aktív tag
válasz ZsyfKo #13467 üzenetére
DZ-s emberek akik írogatják a statokat sorra ilyen 60-65% armort írnak, hogy nekik is annyi van, mikor csapatot akarnak keresni maguknak, én is örülnék annyi armornak, de nincs. Firearms-t nincs értelme 3-4k-ra vinni, dps mutatót sem érdemes bambulni hogy mikor ér 200 fölé, nekem 160k de lényegtelen, a lényeg hogy mennyit sebzel. Most hogy megvan a 4-es striker szett, 190k-t is lőttem vectorral fejre crittel, és ez még csak 182-es vector.
Sima lőtér nulla 4-es bónusz töltésnél 75k crittel, 25 simán, testre 10k sima és 28k crit. Ezeket érdemes nézegetned mikor módosítgatsz a ruháidon, hogy éppen mennyi, nem a dps értéket.
-
addikt
Van egy ilyen válasz, ami néha elmondja az összes véleményemet a játékról:
The game Tom Clancy’s The Division frustrates me
-
sith7
félisten
válasz [hun] warhea #13469 üzenetére
-
Snip3r_HUN
addikt
válasz [hun] warhea #13475 üzenetére
Kilépés/belépés megoldja,tegnap nekem is ezt játszotta el.
In space, no one can hear your coils whine... | HP Omen 15 | PS4 Slim 1TB | Huawei P20 Pro
-
[hun] warhea
tag
ezt a bugos fost, most meg nincsenek friendek a friend listan
-
addikt
Hivatalos Ubisoft The Division kérdőív
Töltsétek ki, az első fele rövidebb, általános kérdésekkel van tele, de a végén kitölthettek egy bővebb, már konkrét dolgokra vonatkozó, hosszabb tesztet. Érdemes (aki tud angolul persze).
-
[hun] warhea
tag
-
CrimsonX
csendes tag
Sziasztok!
Munka és család miatt nem tudok sokat játszani, lenne még hova fejlődnöm. Napikat és challengeket szeretnék jó társaságban játszani, nem mindig randomokkal.
Ha van kedve valakinek, vegyen fel. Uplay: Crimi86
Köszönöm
//CrimsonX
-
bunfi
őstag
válasz [hun] warhea #13469 üzenetére
A hörcsögök még nem koptak be.
János először lőtt oszt már kérdeznie se kellett
-
[hun] warhea
tag
Sracok, csak nekem van ma ekkora szerverlaggom a jatekban?
-
-
ZsyfKo
senior tag
Aki 3-4k firearms közt és 200k dps fölött van, azoknak mennyi az armor értékük? Csak mert gondolkodtam hogy nem vittem e túlzásba az armort, szinte minden ruhám ad +armort 4k felett van alapból 62% tűrés, ha fedezékben vagyok 6k felett van az armor és 65% a sebzés tűrés. A lényeg hogy szeretnék több firearms és HP értéket, de nem tudom mit cseréljek mire, mert ha most felviszem 3k fölé a firearmsot 40k-ra esik a Hp-m.
[ Szerkesztve ]
OnePlus 8T
-
-
Lefty
addikt
Az a "szornyu" ebben a jatekban, hogy akarmennyi minden fos benne, nem lehet abbahagyni. Vagyis egyelore nem tudom akarmennyire is akarom.
[ Szerkesztve ]
-
aktív tag
válasz vendingo #13441 üzenetére
Nem csak a játékbeli frissítések miatt kellhet DT hanem olyan karbantartási feladatokra amelyek a stabilitást biztosítják, ilyen lehet pl egy sima szerver restart (ami arra simán jó, hogy memóriát teljesen kiürítsék így elejét véve az esetleges memória szivárgás jelentette problémáknak) vagy egy offline db reorg (csak mert nem akarják normál üzemidőben megkockáztatni, meg így amúgy is gyorsabb)amit pl. nem egyszerre hajtanak végre hanem hullámokban és ez idő. Lehet erre sem kell feltétlenül 3 óra de az elején jónak látták, ha lefoglalnak minden héten egy ilyen időszakot. Vannak/voltak játékok ahol ennél sokkal több volt a heti maintenance pl. az Eve-Online-nál _napi_ 1 óra volt a DT amihez képest heti 1x3óra semmiség, mondjuk az más kérdés, hogy évek alatt eljutottak odáig, hogy a napi DT belefér egy 30 perces intervallumba amiben a szervereiket indítják újra és a céljuk az, hogy teljesen eltűnjön ez.
-
marilllyo
veterán
Fierce és Deadly talent-tel jött ki a Vector-om. Az jónak számít akkor ugye?
PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com
-
nagyúr
válasz Garsza #13353 üzenetére
Itt meg tudod nézni a jelenlegi szettemet. De mielőtt bárki elkezdené ekézni, közlöm, h szinte soha nem szoktam a kraftolással és az újrakalibrálással bajlódni. Tudom, h ezekből a cuccokból magasabb értékékeket is ki lehetne sajtolni, de még nem volt időm (illetve kedvem sem) ezzel többet foglalkozni. Építő jellegű kritikákat viszont szívesen fogadok!
[ Szerkesztve ]
Élni és élni hagyni
-
bunfi
őstag
Kicsit harsány volt, igaz. De ha objektíven nézem, akkor is hagy némi kívánnivalót maga után mind a játék, mind a fejlesztők hozzáállása, kommunikációja. Ha szubjektíven nézem, akkor megint besz0ptam a marketinget, ami megalázó. De remélem többször nem esem ebbe a hibába.
[ Szerkesztve ]
-
utomi
senior tag
válasz vegitossj7 #13445 üzenetére
Nem biztos, hogy nekem szántad ugye? Picit magasabb vagyok mint 162 bár talán nem is ez a legfontosabb mutató!
(#13446) bunfi
Hát nem biztos, hogy érvelés és koncepció (biztos ez a kifejezés illik ide?) alatt ugyanazt értjük. Ne is haragudj de egyrészt akinek nem inge( mégis megszólítva érezted magad ugye, ugye? ) !
Márészt meg elfogadom , hogy van aki megunta és el is fogadom ha elszakad a cérna de mi a f@sznak ezt 100x leírni és telesírni a topicot vele. Szerinted érdekli ezt az Ubit? Olvassa valaha? Na ugye.
Egymás között ezerszer ki lett már minden glitch , cheat, hack, bug és egyéb tárgyalva. Felesleges ezeken tovább forogni. Tökéletesen látszik a mai server down-ból ,hogy nagyívban tesz ezekre a Massiv. Így aztán hiába a nyáladzás mert érdemben nem fog a játék jelen állás szerint változni.
Nekem pl. minden hibája ellenére továbbra is szórakoztató és jó kikapcsolódás. Így engem igenis zavar a sok hiszti. Ennyi, függöny.[ Szerkesztve ]
-
-
vegitossj7
addikt
162-es ként nem is tudtál meg sokat a többi ember bajáról.Persze örülök, hogy tetszik meg minden, mégis ki lehet beszélni szerintem a játékot, mivel arról beszélünk.
Múltjáról, jelenjéről, lehetséges jövőjéről. A jövő nem szép. Ennyi.Bocsesz, télleg nem.
Attól még igaz, amit írtam.
[ Szerkesztve ]
-
utomi
senior tag
válasz vendingo #13441 üzenetére
Lehetne ,hogy befejezzük most már a nyávogást. Konkrétan baromi idegesítő az 50.+ komment ,hogy így szar meg úgy szar. Mint mindig most sem kötelező a játék, mindenki törölheti azt ha akarja de aki meg marad az légyszi SZERINTEM csak akkor szóljon már hozzá ha az a játékhoz érdemben kapcsolódik. Ez talán nem a lelki sérült Division játékosok topicja. Akár egy tisztítás is ráférne a topicra de ez már nem az én asztalom. Köszönöm.
(#13416)vegitossj7
Már bocs de ez valójában a lőtéri kutyát se érdekli. Az ilyen tini kirohanásoknak sose értettem a mögöttes tartamát. Most őszintén kivel b@szol ki? Mert a játékért már fizettél , annak az ára úgyse jön vissza. Max. nem veszel season passt. Ok ,hát nem emiatt csődől be az Ubi.
Ha nem érdekel ne játsz vele de minek ezt ilyen formában kinyilvánítani?[ Szerkesztve ]
-
Htibimor
senior tag
Nem tudom, ki hol tart, de én sehol nem vagyok a legtöbbetekhez képest. 162-es vagyok. Mégis azt mondom, így minden csalás nélkül, de én jól szórakozom. Pár órám van hetente max, de jó ez így. Találtam egy jó kis csapatot, akikkel néha zúzunk és tök jól szórakozunk. Szerintem erről szól ez a játék, nem a csalásról.
Core i52500k@4,5, 16gb ddr3/1600, 2x128gb Corsair SSD, 500 gb Samsung SSD, ASUS GTX970 STRIX 4GB, Corsair GS600 táp, LG 27EA73LM-P
-
pohár
félisten
válasz -=Jam=- #13436 üzenetére
ja várj, gear modról volt szó? azt tényleg nem
ha angolul látom, valószínűleg hamarabb leesik
[ Szerkesztve ]
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
pohár
félisten
válasz [hun] warhea #13431 üzenetére
nekem szerencsére csak 2-t kellett craftoljak egy maszkból, aránylag jó talentek, csak nem firearms volt rajta, azzal könnyen lehetett segíteni, olcsón megúsztam egyelőre az új cuccok craftolását
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
pohár
félisten
dehogynem, le tudsz cserélni mindent (a talenten kívül), ott van fent a rekalibrációs cucc a PC-s vendor mellett
de arra figyelj, ha már egyszer megváltoztattál valamit, később csak az fogod tudni megint változtatni, és többe fog kerülni jóval, mint az első
-
Weper
tag
A ruha módosításoknak a bónuszait nem lehet cserélni? Mert craftolásnál szokta írni, hogy véletlenszerű bónuszt ad, de számomra teljesen fölösleges bónuszt adott.
-
bunfi
őstag
Az elborult kva. élet! Ehhez már arc kell... 500 madaras érme? Az egyik community arc, aki csinálja redditen a napi resetes topicot, annak is elveszett a karaktere. 3 napig tépte a száját, irogatott supportra, twitteren, mindenhol és semmi. Ha még az ilyen embereken sem tudnak segíteni, aki hasznos munkát végez a közösségnek (ellentétben a kedven bölcsészmérnökömmel), akkor úgy nagy őszintén nem is tudom mi a francra számítok a jövőben...
(#13403) ada19: Kár, hogy nem érted, úgyhogy maradjon is lezárva.
-
sith7
félisten
válasz vegitossj7 #13416 üzenetére
A klánból 15+-an vettük meg, a mai nappal mindenki letörölte...
jól kiszúrtatok velük, most aztán zokoghatnak ...
-
Dani79
tag
Sziasztok!
Olvasom itt a kommenteket, hogy kifulladt a játék...hát eddig én nem éreztem, DE
55!!! óra után elfogyott számomra is kontent.
Le a kalappal a játék kinézete és a légköre előtt mert azt hihetetlenül eltalálták.
Viszont tartalom nulla... kb ahhoz tudnám hasonlítani ezt a mint amikor a La ferrarit lezúzta az okos pesten.
csilivili külső zéró tartalommal.Nekem pl a város nagyon tetszik, DE üres... nem is értem miért nincsenek elit pakkok, nevesített bossok random elszórva... ezek keresése és likvidálása.
annyira coop lett az endgame tartalom, hogy közben a solo teljesen kiveszett lvl30 után.
coop meg nevetséges...vagy nincs csapat vagy ha van akkor glitch és ha nem akarod akkor kick...így valahogy nálam kipukkadt a lufi és még egy AC-be is több időt öltem, pedig ez fényévekkel megelőzi az eddigi Ubisoft játékokat.
Nem érzek semmi késztetést arra hogy a jelenlegi 110k DPS-t (solo hard) tovább fejlesszem, mert:
1 solo kontent nem létezik
2 coop meg mindenki csalni akarMindegy most egyenlőre ennyi volt, majd fél év múlva megnézem megint...
Sajnos rövid távon boldog voltam, hogy az Ubi ezzel a termékkel újra a csúcson, de hosszú távon sajnos rosszabb mint az AC sorozat.uff
-
demmer123
őstag
Semmit nem javítottak.
GLITCH Újra megy ugyan úgy.
Csak annyit mondtak a javításán dolgoznak.
[ Szerkesztve ]
-
.LnB
titán
válasz vegitossj7 #13416 üzenetére
Letörölted a gamet azzal a faszán gearelt karaktereddel?!
szerk.: Én még bízom bennük egy kicsit, aztán egyszer csak biztos nálam is elszakad a cérna.
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
pohár
félisten
igazán meg lehetne növelni akár 9999-ig is a PC számát szerintem, hadd gyűjtögesse már a paraszt, ha szeretné
mert így elvész szépen azoknak, akik 1000-en állnak, pedig következő hónapban lehet jó lenne kezdésnek mondjuk 2k PC, mikor jön az új Incursion, meg az új cuccok vele
-
vegitossj7
addikt
Ennél nagyobb, szerencsétlenebb, előre felvett hazugságot régen láttam már.
Fogalmuk sincs mit csinálnak, nem mondtak el semmit, 2 hétbe telt egy függvényt írni, hogy belépéskor egy időintervallumban adjon PXC-et.
A klánból 15+-an vettük meg, a mai nappal mindenki letörölte...
Amíg a Massive van az élen, addig jó játékot nem látunk.
Ez nekik egy "learning course". Az anyjuk picsáját, egy randomizer függvényt nem tudnak írni, minden fontos adat kliens oldalon van.
.LnB: Nem sokra megyek vele, ha játszhatatlan az egész. Semmi élvezeti faktor nincs benne, és ez csak rosszabb lesz...
[ Szerkesztve ]
-
pzstm
titán
hát akinek van kedve/ideje, az nézze meg létrás glitchet...de jelenleg nem...csak backend karbantartás meg egyebek voltak.....
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
.LnB
titán
Most akkor tényleg semmit nem változtattak a mai leállás alatt?! KOMOLYAN?!
-
[hun] warhea
tag
konkretan ezert a SOTG-ert nem erte meg elinditani a twitchet.
-
.LnB
titán
"1150-em lesz, hurrá" Én költenék a helyedben 150-et a biztonság kedvvért mert tuti nem fognak cap-et emelni emiatt. Nincs annyi eszük.
"Glitch javítása a legfontosabb nekik." Szabad a cheat tessék tessék!!
"Van akit az ő rendszerek fogott meg" [link] Aszondja: "Ő rendszerük" Olyan nincs is! [link]
Köszönöm, hogy összefoglaltad!
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
-
nagyúr
-
pzstm
titán
Szóval:
Scrum-ban dolgoznak, minden reggel meeting developerekkel, megnézik mi lett fixálva, mi működik, mit mikor lehet deployolni. (scrum módszert aki ismeri nem kell bemutatni neki)
Glitch javítása a legfontosabb nekik. pár nap múlva remélik lesz valami nagyon SOLID megoldásuk rá. Incursionből ez volt az első, rengeteget tanulnak/tanultak belőle, köszönik a visszajelzéseket, és a másodikat már most is javítgatják az első alapján (tehát ott is ment a glitch gondolom ). Gőzerővel dolgoznak rajta.
DZ-re vonatkozólag jól számol a rendszer. Ami rajtad van azt nézi, valamint ezen felül az inventory-t és stash-t is. Ezért lehet, hogy 155-ösként 161+-ba kerülsz.
500Phoenix creditet kapnak hamarosan azok akik hátizsák miatt kizáródtak vagy eltűntek a karaktereik (Xbox One), valamint 10 arany crafting materialt mindenből és 10 arany Division Techet.
Kimaradt daily-k miatt VÁRHATÓAN ezen a hétvégén 150 Phoenix creditet kapunk (1150-em lesz, hurrá )
Cheaterek: volt már permanent ban is, de továbbra is a 3 napos ban, majd permanent ban elvet követik. Van akit az ő rendszerek fogott meg, van akit az új report funkció alapján fogtak meg.
Végére megmutatták a heti ISAC videót, és hogy milyen nagyszerű ez a heti operation ISAC dolog.
Ha valamit kihagytam nyugodtan egészítsétek ki. Hirtelen ennyi maradt meg
[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
-
nagyúr
mert aztán rohadt nehéz leválogatni, hogy a riportot leadóval kik voltak az adott időpontban +-5 perc ugyanabban a max 24 fős dz shardban. egy crm rendszerben pont a névváltoztatás lehetővé tételére (is) vannak beépítve nem változtatható azonosítók. egy ilyen selectet még én is meg tudok írni, pedig évek óta meg se nyitottam a toadot.
@.LnB: "kissé" fapados megoldás volt, de működött (és ugye soha nem nyúlunk egy működő rendszerhez), csak frissíteni felejtették el.
[ Szerkesztve ]
Tudod, mit jelent az, hogy nemezis? Az érintett, erősebb fél kinyilatkoztatása a méltó büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat... én.
-
-
aktív tag
Lehet ez nem volt olyan régen, mintha a Max Payne 3 multijával kapcsolatban hallottam volna hasonlót. De tény és való sokkal több szintet kellene kialakítani mert a jelenlegi rendszer az ilyen baltával faragott és egy hangyányival sem jobb mint a régi. Tegnap is összeakadtunk rogue-okkal Recskáékkal. Ő 200 feletti gear score-t látott legalább az egyiken (én nem figyeltem már annyira). Nem csaltak, de egyszerűen én a vacak 171 gs-os felszerelésemmel meg sem tudtam karcolni azt aki kilőtt (dz95-ös volt és neki lehetett 200 feletti gear score-ja bőven) amikor fent volt a survival linkjük (sőt talán még akkor sem amikor lejárt bár a káoszban nem figyeltem annyira, hogy lássam, hogy eltoltak-e már egy újabbat) én meg max annyi jelentettem nekik, hogy 1 mp-el bírtam max tovább.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- SkyShowtime
- Xbox Series X|S
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Milyen autót vegyek?
- Reklámblokkolók topikja
- PlayStation 5
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Politika
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest