Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- Alig két nap múlva konzolokra is befut a Star Trek Legends
-
GAMEPOD.hu
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anfänger
őstag
Nichts ist unmöglich? Dann schlag mal ne Drehtür zu! :)
-
D.Orion
veterán
válasz Edem05 #14792 üzenetére
Ma hárman bementünk rúgó célzattal. Volt is eredménye, aprítottunk néha szépen.
De láttunk olyanokat, hogy sírni tudtunk volna. Hárman lőttünk egy másik két fős rugó csapatot, de valahogy egy mm hp-t se tudtuk lelőni róluk. Ők meg piff puff halottak voltunk, miközben még ragyogott rajtunk a kék non+ultra... -
duvi
nagyúr
-
marilllyo
veterán
A beragadó tár bug is baromi idegesítő tud lenni. Eddig csak néha néha csinálta de ma egy Lexi kör alatt vagy 8x.
Vagy ez valami feature? Beragadhat a lőszer mint a valóságban?
PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com
-
addikt
Changelog:
Protection from Elites will now correctly reduce damage received from Elite enemies
Fixed a bug with Rehabilitated where the talent could remain active when used in combination with a tear gas grenade
Fixed an exploit where players could go through walls by using a ladder while the Jumping Jack emote is active
Falcon Lost: Players will no longer be able to shoot inside the incursion when they are standing outside of it[ Szerkesztve ]
-
Edem05
őstag
Hát ez már nagyon durva. Bemegy az ember DZ-be és csak cheaterek vannak! Nyitom a checkpoint kaput azt kijön mögöttem még egy csávó, majd elszalad speed hack-el, megyek 200 métert látok pár mobot azt egyszer csak nincsenek, összerogytak. Persze, hogy egy másik csávó lőtte ki őket falon keresztül. Ez még a jobbik eset, mert nem lőtt agyon engem is. Lehet addig szüneteltem ezt a játékot amíg nem javul a helyzet, már ha javul...
Egyelőre a helyzet siralmas -
[hun] warhea
tag
válasz vegitossj7 #14790 üzenetére
Remelem igazad lesz
[ i7-6700K, GTX 980, 32Gb 3000mhz | Uplay: IamWarHead | Trollok voltak! ]
-
vegitossj7
addikt
válasz [hun] warhea #14787 üzenetére
Holnap lesz State of the Game. Ez tuti.
Tévedni emberi dolog, de néha velem is megesik.
-
Anonymus23
veterán
válasz RECSKA #14778 üzenetére
Jah, így már megvagy, csak mivel más ott a neved, így nem kapcsoltam össze.
Hétköznap este én is csak HARD-ra gondolok.Challenge még nem volt, de szerintem ki lehetne próbálni, mert eléggé vegyesek a vélemények.
Mondjuk így hétköznap este csak úgy mennék bele a challengbe, hogy előre eldöntjük, ha pl 2-3 óra alatt sincs meg, akkor leléphetünk, ne legyen sértődés belőle.
A hard tegnap kb fél óra alatt megvolt, de kínlódással is 50 perc körül szokott menni.
Most már mindig figyelünk arra, hogy wave elején mindig elnyomja valaki a pulse-t, ha nem emlékeznénk is látjuk kik és honnan jönnek, aztán nem fejetlen rohangálás van, hanem rendezetten aprítjuk őket.;) - The Power of the Light Side
-
-
[hun] warhea
tag
válasz -=Jam=- #14783 üzenetére
Ne haragudj, de lattam es tudom, hogy van, ellenben rohadtul szerkesztettem am es leduplikalta valahogyan. en biztos, hogy nem irtam be ketszer fogalmam sincs miert duplikalodott le. lehet lejart a szerkesztes kozben, mert el kellett mennem es amikor ranyomtam a modositasra siman nem szerkesztette hanem ujkent adta hozza? vagy csak szimplan kezd konvergalni a bugok szama ph-n a division-ehez. de most direkt ki fogom probalni, hogy nyitvahagyom
Szoval ha ez ujkent kerul be akkor a PH bugos, nem en
[ Szerkesztve ]
-
vegitossj7
addikt
Holnap nem lesz fegyverbalance patch.
-
-=Jam=-
őstag
válasz [hun] warhea #14780 üzenetére
[ Szerkesztve ]
-
sith7
félisten
válasz [hun] warhea #14780 üzenetére
-
[hun] warhea
tag
válasz Anonymus23 #14768 üzenetére
IGazabol ha kellokeppen utokepes csapat all ossze (es ahogy latom egesz jol alakul, szerintem en vagyok a leggyengebb lancszem) akar challenge is mehet felolem, ha azt terveznetek. Ellenben csak melo utan 8-9fele erek ra.
sith7:
ha oszinte akarok lenni, imadom amikor sirsz.[ i7-6700K, GTX 980, 32Gb 3000mhz | Uplay: IamWarHead | Trollok voltak! ]
-
veterán
válasz Garsza #14773 üzenetére
ez csit... mindkettőtöket 1 hitelt vectorral...
Anonymus23 : fentvagy, játszottunk is sokat együtt ( dedike1985 )
Challenge Falcon : Hétköznap este, 12 óra meló után nem biztos hogy el kellene fuckolni 3-4 órát arra, hogy meghaljunk az utolsó hullámnál
[ Szerkesztve ]
Nézd meg a hirdetéseim. Finomságok!!!
-
sith7
félisten
válasz Anonymus23 #14764 üzenetére
&[hun] warhea
Próbáljatok így elviselni ! ....
Én örömmel hallgatom, amikor hátulról beszűrődnek a zajok, mint nálad aranyos volt, ahogy a fiad kérdezgette a játékot,
Azt hittem zavaró .,.. mondjuk én annyira nem tudtam így a játékra figyelni 100% - ban ... a legjobb az volt, amikor kb. 70 fokban maga fele fordította a monitort, hogy jobban lásson ... na akkor mondtam neki, hogy menjen szépen játszani
Bár ha őrá gondolok - kidobóember, nem is olyan messze lakik tőlem-, még meg sem köszöntem neki, hogy odaadhattam a lootomat
Szerencsés ember vagy, hogy még nincs gipszben a kezed
-
nagyúr
válasz Garsza #14773 üzenetére
jelentsd őket, az ubi majd kiválogatja az övéit!
(az elsőt lehet kiphaselte a szerver - főleg ha nem láttátok azóta.)[ Szerkesztve ]
Tudod, mit jelent az, hogy nemezis? Az érintett, erősebb fél kinyilatkoztatása a méltó büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat... én.
-
Garsza
veterán
Mai két cheater.
Az első tuti a második talán, nagyon gyorsan lefektetett, reagálni nem volt időm 82kHP 60%Armor. Bár ezt mondjátok meg ti. -
Anonymus23
veterán
Nem számoltam még meg, hogy mennyien is voltunk, de kb 10-12 magyar jött össze véletlenül egy szerverre, 2x2 csapat volt.
Screent csináltam, este felrakom!(#14769) RECSKA
Részemről OK, nem tudom, hogy fenn vagy-e nekem uplay-en, az én nevem mint az itteni + _hu taggel.[ Szerkesztve ]
;) - The Power of the Light Side
-
VGNGR
senior tag
válasz Anonymus23 #14764 üzenetére
Az sem volt rossz, amikor a minap mentünk Baluékkal DZ-ben, erre szembejön egy másik négy fős csapat és Ti voltatok azok!
Balu mondta is, hogy valószínűleg ezt a @&#˘°^@& játékot már csak magyarok játszák! -
veterán
válasz Anonymus23 #14757 üzenetére
Esti falconba en is benne lennek, ha szabad... 9tol vagyok
-
Anonymus23
veterán
válasz [hun] warhea #14766 üzenetére
Persze, én legtöbbször Schwattal megyek (nagyon jó elektronika karaktere van), a többiek random, de Sith-el sokat játszottunk, mindig az a cél, hogy jól szórakozzunk.
Keressük egymást du/este...(#14767) orichalcos
Nagyon jó, érezhetően hamarabb borulok egy elittel szemben (jelenleg +10% van, de volt korábban 22% is)...[ Szerkesztve ]
-
oriic
HÁZIGAZDA
"Hamish confirmed in StreamerHouse's chat that protection from Elites will be fixed during this week's server maintenance. "
Live-Die-Respawn
-
[hun] warhea
tag
van meg hely?
-
-=Jam=-
őstag
válasz Raulblanco07 #14759 üzenetére
A páncél az jelenleg bugos, mert csökkenti a bekapott sebzést. Úgyhogy ameddig ez nincs javítva, valóban az a legütősebb felállás szerintem is, hogy Reckless páncél + savage kesztyű + 4 sentry.
-
Anonymus23
veterán
Rendben, csak amikor sírsz tényleg kapcsold ki a mikrofont
Én örömmel hallgatom, amikor hátulról beszűrődnek a zajok, mint nálad aranyos volt, ahogy a fiad kérdezgette a játékot, vagy amikor Schwatéknál a kislány rendezi hátul a dolgokat, vagy 1-1 feleség hírfelolvasást tart a háttérben, így all in one kapunk játékot, és a világ dolgaiból sem esünk ki
Nekem ez a része az amit még nagyon élvezek benne, a közösség, amikor olyan emberekkel ismerkedhetek meg, akikkel egyébként az életben nem találkoznék.
Ebben persze benne vannak azok is, akik lenyúlják a lootodat (ugye Zilai ) amikor megfekszel.
Bár ha őrá gondolok - kidobóember, nem is olyan messze lakik tőlem-, még meg sem köszöntem neki, hogy odaadhattam a lootomat
Jó arc nagyon egyébként;) - The Power of the Light Side
-
marilllyo
veterán
Heti küldetés: gyűjt be 30 eszközt. Ez mi pontosan?
PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com
-
sith7
félisten
Igazad van, közben már rájöttem, ... csak sok a meló, nem volt időm a modker - be linkelgetni a hozzászólásaimat, hogy töröljék ki
Oké mester, ott leszek ... csak előtte visszaállítom a gear - emet
-
Raulblanco07
aktív tag
válasz warcat #14754 üzenetére
40-es tár, a talenttel ami 50%-ban nem használ golyót fejlövésre ez ugye jóval több a gyakorlatban. simán 80-120k, pulse után 150-200k fejre, nem igazán van ami kibírna 1 tárat is, elhanyagolhatóan ritka hogy lőni kellene sürgősen de kifogyott.
Ha mielőtt meghal fogyok ki, amúgy sem töltené tele a tárat
Aki kérdezte, annak is mondtam, hogy vegye meg, a helyében Én is megvenném, gagyi talentes vector helyett persze hogy jobb az a szerintem gagyi talentes aug, lehet hogy neki a tár újratöltés jó talentnek számít. Régen mikor LMG-vel mászkáltam jóval gyengébb builddel, én is szerettem ezt a talentet, 90-es tár és emiatt mindig volt egy mob amire beadta az újratöltést, de jelenleg feleslegesnek tartom ekkora sebzés mellett.
A chestet valamelyikünk félre érti, én úgy emlékszem az 13%-al növeli a sebzést, és 10%-al növeli a bekapott sebzést is, nem csökkenti, vagy bugos?
A kesztyű tényleg király, csak sajnálnám levenni a 240-es Striker kesztyűmet, ahogy olvasom hallom elég ritka a jó szett kesztyű.
[ Szerkesztve ]
-
vegitossj7
addikt
Blizzard-nál is volt community manager. De itt tuti több pénzt adtak a "tudásáért". Full vega, no alkohol, totál beszari fajta, igazi híd a Massive és a habzószájú játékosok között. Az sem tudja, ha zárva van az ajtó, akkor csak a logout segít. Ma is inkább Xbox-on tolta, mert elege volt a PC-s cheaterekből. Amikor megkérdeztem hogy miért nem a /reportot használja, csak cincegett. Tudja ő is, hogy használhatatlan.
A másik a Natchai meg ki nem állhatja az embereket. Az meg Community Developer Manager, twitter röhög a bannolt embereken, akiket azért bannolt, mert kérdőre vonták a Massive-ot a jelenlegi helyzetért.[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
holnap javítják a "protection from elites" bugot.
Tudod, mit jelent az, hogy nemezis? Az érintett, erősebb fél kinyilatkoztatása a méltó büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat... én.
-
warcat
veterán
válasz Raulblanco #14686 üzenetére
Érdekes,hogy pont 40-es tár mellett tartod értelmetlennek az újratöltést,már a falat kapartam a Vectortól amikor végre jött a patch és lecserélhettem a francba
A vigorous-t,mint sok talentet,nem ártana átdolgozni (pl akkor legyen "on",míg aktív mindhárom hpcsíkod),ennek ellenére az overheal first aidet valamint azt az egyszerű trükköt kihasználva,hogy a first aid healfelhőd,amit kibocsájt, háromszor felgyógyít, ha ki-és bemozogsz belőle,a harcok jelentős részét overhealben töltöm.
A destructive talented nyers sebzésben az AUG fölé lendíti a Vectort,de kérdés milyen %-ban fordul elő az a kellemetlen helyzet,hogy lövöd az elitet de pont amikor már halna,kifogy a golyó és tölteni kell.Ez ugye eléggé függ a felszereléstől meg hogy milyen buffok vannak,de azért igenis mérlegelendő.
Én úgy gondolom,hogy az AUG az ideális középút a Vector és az MP5 között és most nagyon olcsón lehet hozzájutni egy korrekt darabhoz.
(csak megjegyzésképp: elhasználtam 999 darabra bespájzolt weapon parts-ot a hozzá tartozó tools-al és nem jött össze egy tökéletes hármas sem - bár legalább lett másodlagos fegyvernek egy navy mp 5 brutal,self-preserved és skilled,ami nagyon jó signature skill feltöltésre)Más: A setekre visszatérve,tényleg ennyire felesleges mondanom,hogy a reckless chest +savage kesztyű elver minden más variációt jelenleg?
Kapsz egy 1.13-as szórzót a sebzésedre,csökkenti 10%-al az összes bekapott sezbést (ez működik a 65% armor cap mellett) a kesztyű meg gyakorlatilag ad 13-14% kritet ilvltől függően (hányszor lapulnak fedezekében mostanság challenge módban vagy akár pvpben az ellenfelek?)
Darálás megy ezerrel ahogy bejönnek az ejtón a spawnolós szobájukból.[ Szerkesztve ]
EA: It's in the crate!
-
.LnB
titán
Ránézésre egy kis noob takony. Vagy ilyet nem szabad mondani? Mekkora hülye az már aki belefut a cheaterbe, meg a mission start bugba aztán csak mosolyok kicsit, és azt se tudja most mi legyen...
(#14750) bunfi: Az igen! Nagy karrier! : [link]
Ui: Biztos csak irigy vagyok.
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
sith7
félisten
válasz kovimester #14740 üzenetére
hm ... meg fogsz lepődni , nekem sem életem ez a játék, de nem is írtam ezt
Ugy hogy nem fogok én itt celeozgatni én élvezni akarom de persze ez mindenkinek mást jelent!
értem, mondjuk nekem szoktak szólni a csapattársak, hogy kapcsoljam ki a mikrofont, mert én zokogva játszom, és zavarja őket ... -
[hun] warhea
tag
Uh a bugokrol jut eszembe, tegnap olyan bugom volt, hogy kivul rakta a Warrengatet a jatszhato teruleten es nem tudtam a boha istenert sem odaportolni hat mondom ilyen nincs.. mentettem kepet is majd kuldom otthonrol relog utan megoldodottt
.LnB : hamish egy community
managerdeveloper. vagymiszerk: koszi a kiokositast bunfi
[ Szerkesztve ]
-
.LnB
titán
Ki is ez a hamisbódé? Gondolom dev, de milyen területről. Le vagyok maradva (tiltva van a twitch melóba )
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
bunfi
őstag
De van, de biztos vagy benne, hogy neki akarsz állni egy 4,5 órás videóban megkeresni? [link]
Ez is benne van egyébként:
"I guess we're not doing this today." Hamish Rejected by Door and Bugged Mission StartsAMA gyöngyszem:
Is it true that a CHIMP came in and did the coding for this game???
Greetings /u/Kavadactyl, Game-developer at Massive here.
That story is not entirely correct. The Chimp were given 3 alternatives; choose between code solution 1), 2) or 3). The Chimp choose randomly as it didn't understand code. 33% of the times it selected the correct code to implement into the game. To our disappointment this resulted in 66% of the bad code in the deployed game. I'm sorry for the inconveniance.János először lőtt oszt már kérdeznie se kellett
-
Anonymus23
veterán
válasz ZsyfKo #14742 üzenetére
Addig örüljél ameddig idegenek lőnek le, nem pedig ismerősök, vagy pl 2 csapatként mentünk 6-an, és a másik csapatból valaki felvenni a lootod amit dobtál, mert egy pirítós boss elkapott, közben csapattársaid őrzik a cuccod, hogy vissza érj
-
RazoR
veterán
Le tudná írni valaki ha nem nagy kérés, hogy a 4+2-es striker és sentry felállás milyen arányban és miből épül fel? (hozzáteszem még egy zöld cuccom sincsen.... )
-
Raulblanco07
aktív tag
Vector, közel sem annyira pontos mint egy MP5 ez tény. A gond, hogy kicsit távolabbra a fejlövésnél, mert az esetek kb 90%-ban fejre lövök vele csak, pve-ben, emiatt a kevésbé pontosság miatt megy mellé is, főleg ha mozog a célpont, fedezékbe visszabújik. Megy mellé azért is, mert nem tudod pont úgy megállítani, hogy ne lőjj még pár golyót miután meghalt, emiatt nekem viszonylag ritka, hogy akár negyedig is elment. Lőhetnék testre, és töltene, de azzal viszont elvesztem a headshot bónuszt ami van a fegyveren, a szettben is.
Fegyvert a korábban említett csúcstalentes vector miatt nem fogok cserélni, főleg amíg nem derül ki mi lesz pontosan az SMG-vel, addig nem craftolok el mindent egy jó MP5-re ha 1-2 hét múlva kukázhatom mert az AR lesz a jobb.
Ha nagyjából folyamatosan 1/3-ad töltéssel tudsz tüzelni, akkor a +50 crit damage miatt kb ugyan ott vagy szerintem, ha harmad felett van állandóan a töltésed akkor jobb a striker, de nekem ezek miatt a sentry jobb választás.
[ Szerkesztve ]
-
ZsyfKo
senior tag
Ez a mostani DZ -.-
Csinálok párosítást hogy ne egyedül nyomjam játszunk vagy fél órája szépen esnek a cuccok no akkor extract menet közben egyik ki lő 2 játékost mindenki rouge, indul a nagy menekülés de csak szét szedtek minket, azt hittem az idegsz-tb-sz 6 fegyver volt nálam, közte egy First wave Vector, legszívesebben sírva fakadtam volna, szerencse hogy a tallentjeit nem néztem. Legalább supply box dobott egy Striker kesztyű így megvan a 4es bonusz.OnePlus 8T
-
kovimester
aktív tag
Nekem nem az életem ez a játék.
Ha felmegyek nem azt fogom nézegetni hogy sorozatot meg pöttyögjek. Nem veszem vér komolyan ezt a játékot. Maga a játék se veszi komolyan magát.Itteni kollégák a megmondoja hogy kihívás szinten is képes vagyok a doboz tetejére fel állni azt tapsikolni (persze karakterel).
Ugy hogy nem fogok én itt celeozgatni én élvezni akarom de persze ez mindenkinek mást jelent!
Warhea.
A nomad set azért érdekel mert 4 skillje az hogy kapsz teljes életet.
Talán falconra jó kihívás szinten. Mert az kb. nekem kivitelezhetetlen.[ Szerkesztve ]
-
[hun] warhea
tag
válasz kovimester #14736 üzenetére
jaj most latom, elnezest. nem lehurrogni szerettelek volna, - ha ez nekem szolt - pusztan kifejtettem, hogy ha a strikerrel nem vagy megelegedve, akkor a nomaddal negyed annyira sem leszel - felteve ha nem bogyok gyujtogeteset tervezed es annak exportjabol akarsz megelni a krizis kozepet elszenvedo new york-ban -
en mindenesetre stri vagy sent setet ajanlok, ha utokepes szeretnel lenni, sajnos a nomad egyelore sehol sem hasznalhato (pedig solo dz setnek keszult)
[ Szerkesztve ]
-
sith7
félisten
válasz RECSKA #14723 üzenetére
Ne add fel
Edem05
Az lesz, amint belépek este a játékba, már állítom is vissza a strikertkovimester
Akkor a 4 strike set egy nulla nekem nem jött be.
A 4 set össze rakása után lévő final skill egy nagy nulla.
Maga a strike set jó de elég belőle 3 is mert nekem a negyedik final skill szart se ér.De azért mert szerinted jó a másikat nem kell lehurogni.
Ki hurrog le, kit ?
Ő annyit írt, a striker - nél gyengébb a nomád, te meg folyamatosan savazod a striker - t ... lehet kicsit pontosabban kellene lőni, nem ?
-
[hun] warhea
tag
válasz kovimester #14736 üzenetére
en is 3/3ban toltam eddig (ami egesz jo volt), most tesztelem 4+2-t. eddig nem rossz, igaz az en jatekstilusommal nincs fent sokaig a setbonus (minden vagy semmi alapon rusholok - kivetel challenge falcon)
[ Szerkesztve ]
-
kovimester
aktív tag
válasz [hun] warhea #14730 üzenetére
A 4 set össze rakása után lévő final skill egy nagy nulla.
Maga a strike set jó de elég belőle 3 is mert nekem a negyedik final skill szart se ér.
Most is 3+3 használok.De azért mert szerinted jó a másikat nem kell lehurogni.
-
[hun] warhea
tag
980-al 4gigaval siman megy minden bekapcsolva. neha van droppom 1-2 helyen leesik 60-rol 48-ra az fps mint pl dz6 extraction de az szerintem inkabb aluloptimalizaltsagi problema (mivel mashol meg nincs droppom)
szoval szvsz nem kell a Ti
[ Szerkesztve ]
-
bunfi
őstag
válasz marilllyo #14729 üzenetére
A válasz ott van a kérdésedben. Dobhat.
(#14727) Vtomi80 Nagyszerű, de 980Ti SLI alatt esélytelen a kihasználásuk, akkora többletterhelés (nomeg annyira nem látványos a javulás, amit okoznak, de ez csak személyes vélemény). Az A-Sync pedig nagyon nem nVidia betüszó.
(#14716) Maxtreme A Guardian cikkében is hivatkoznak erre a forrásra. Én olvastam, és elkönyveltem magamban amit kellett. Ez a játék soha nem lesz jó, csalómentes, mert ahhoz alapjaiban kellene újraírni az egészet. A szánalmas az, hogy 3 évet végighazudtak, hogy a PC az nem lesz elhanyagolva.
János először lőtt oszt már kérdeznie se kellett
-
nagyúr
válasz Maxtreme #14716 üzenetére
olvastam, ide nem linkeltem, mert a megértéshez szükséges az is, amit az első postban írnak hozzá.
-
[hun] warhea
tag
válasz kovimester #14724 üzenetére
Hat ha a striker szerinted hulladek akkor a nomad hatvanyosan sz@rabb
-
marilllyo
veterán
Nem úgy volt, hogy Lara és Fincsi dobhat zöldet? 0 pxc-vel álltam neki Lexizni meg Lincoln-ozni, hogy meglegyen az aug-ra való. Olyan 25 kör volt kb. Nyista.
Dz tózse. Legjobb supply lootom egy 163-mas pisztoly volt.PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com
-
Anonymus23
veterán
válasz vendingo #14717 üzenetére
Hidd el, hogy akik megmondják, hogy mi lesz, azok nem azok, akik fejlesztik a játékot, vagy nem is dizájnerek, hanem a pénzügy. Ki van ez számolva, hogy mi mennyibe kerül...
Amit Maxtreme belinkelt nagyon érdekes dolog, és pont erről szól, hogy sokkal többe kerül megcsinálni a játékot normálisan (PC-re) mint amit hozna. És hát valljuk be nekik nem elég ha büszkék lehetnek magukra, hogy igen megcsináltuk, de akkor nem jön az elvárt nyereség.
Szóval komolyabb statisztikával rendelkeznek ők, hogy 1-1 ilyen esetben mit is érdemes csinálni. Lapítani és lenyelni a büszkeség békát, vagy a pénzt belefeccölni, mert akkor többet tudnak kihozni belőle.Jelenleg úgy tűnik, hogy nekik jobban megéri elveszíteni az embereket a csíterek miatt, mintsem áldozni egy korrekt játékra. Egyre többen abbahagyják, de kevesebb a kieső bevétel mint amit ráfordítanának.
Ha tudtak volna tenni valamit a csíterekkel szemben, akkor már meg is tették volna, mert így sokan nem fogják megvenni az SP-t. 1 hónappal ezelőtt még fix SP vásárlónak tekintettem magam, de ma már nagyon kevés esélyt adok erre.
Max ha megoldják, hogy legyen külön PvP és külön Pve DZ.A magánvéleményem meg az, hogy vesszen meg az Ubi, kifizettem egy "halom" pénzt, és a DZ csak bosszantásra/idegelésre való, legszívesebben én is visszakérném a pénzt, de 285 óra után már nem biztos, hogy esélyes.
A DZ a csíterek miatt lassan kisebb eséllyel fog alapanyagot adni, mint ha körbejárom az egész területet ládát farmolni. Rohadt unalmas, de legalább fix, és lehet közben zenét hallgatni, ha már nagyon unatkozna az ember
Nem beszélve arról, hogy tegnap kb 20 percig köröztünk a szerveren, és nem volt semmi, mert mindent kifarmoltak előlünk, ennyi idő alatt elég sok ládát ki tudtam volna nyitni az SP részen.;) - The Power of the Light Side
-
vegitossj7
addikt
válasz vendingo #14717 üzenetére
Ennek is van egy kiskapuja, mint a Fifánál. Ott pénzt lehet keresni, ha nagyban tolod sosem bannolnak, csak ésszel kell csinálni. De így is bannolnak ott rendesen, viszont ott pénzé lehet tenni a hack-elést és mocsok sokat vesznek. Ezért PC-n meg kb. mindenhol a top 5-ben mindig benne van a fifa. Ugyanez van a CS-nél is.
Itt ha meg tudnák csinálni (AH, valami bank, guild, pénzcsere), akkor nagyon megdobná az eladásokat az UBI-nak. Ez is egy ipar...
-
kovimester
aktív tag
Na ha rendesen megy a szerver!
Akkor a 4 strike set egy nulla nekem nem jött be.
A 4 sentry set hát az tény a 3 fejes hamar össze jönn de hogy a 45% én nem érzem a sebbzésben semmilyen szinten...
Viszont 3+3 set azaz strike és sentry nagyon adja talán ugy a legjobb.Visszont mik a vélemények a 4 nomad set ről?
Valaki használja?U.i. recska nem elég socom m1a high end használok és nem.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz Raulblanco07 #14715 üzenetére
1 csapatban eleg 1 jelolos.
Itt is bugos a soco? Tehat socoval eleg 1 golyo a jeloleshez? Kiprobalna valaki?
sith7 : hetvegen vagy 30 lexingtont nyomtam. Csapatban, egyedul, mindenhogy. Zold nem esett.
[ Szerkesztve ]
-
sith7
félisten
Köszi a választ mindenkinek
Edem05
Én is ott tartok most gondolkodásban, hogy ez lehet a tuti befutó
Ha jól rémlik, Te próbáltad a 3-3 - at is, nem ?utomi
Igen, ha mellémegy az gáz, de mint írtam, én rövid sorozatokat lövök, illetve közelharcolok, és az AUG foss@ ki magából a golyót, szóval felpörög az nagyon hamarRECSKA
Melyik kesztyű nincs meg ?
Lexington 2 striker kesztyűt is dobott az elmúlt 5 napban ... tudom rng, de ott tuti be van állítva, hogy essen
Nem tudom ... pont a 4. set adja a tutit mindegyik setben, és így ezzel pont azt bukod el ... ez olyan egy kicsit ebből is , egy kicsit abból is ...[hun] warhea
Köszönöm a megerősítést, én is erre hajlokRaulblanco07
Nem vagyok pro játékos, de próbálj meg rövid sorozatokkal lőni, és úgy nézd meg ... fel kell annak pörögniPlusz ott van, hogy ha más is lövi a targeted, pl falcon shotisok, bossok itt ott, akkor ő is többet sebez, strikernél ez nincs.
Ha lövi ...
És ha elhullanak a társaid, akkor megint egyedül vagy, és akkor megint csak az a fránya DPS szám az, ami számítJut eszembe a Striker felpörög a Pufi pajzsán is, aztán jöhet a sniper fegyver fejre
szerk.:
Van erre barmilyen vizualis megerosites, hogy meddig toltott fel? vagy csak a dpsbol latod?Életerő csík alatt van egy kis jel, az kezd elszíneződni, ahogy töltődik fel
[ Szerkesztve ]
-
.LnB
titán
válasz Raulblanco07 #14715 üzenetére
"Nálam a striker jó ha negyedig feltöltött, az felett alig láttam, ami kb 25%."
Akkor kellene egy pontosabb fegyver, vagy urald a recoil-t. Nem tudom mivel lősz, hogy csak addig töltődik, de egy sima MP5-tel simán fel lehet stackelni azt.
-
-
vendingo
veterán
válasz Anonymus23 #14713 üzenetére
"ha sok embert kivágnak, akkor meg sokan nem fogják később megvenni a játékot"
Miért, az jobb, ha sokan meg a sok csiter miatt nem vesznek majd ubis játékot?Nekem ez volt az utolsó játék tőlük
Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
Maxtreme
addikt
Volt már?
Never Trust the Client -
Raulblanco07
aktív tag
Nálam a striker jó ha negyedig feltöltött, az felett alig láttam, ami kb 25%.
A 3-as bónusz is jó, 50% crit damage.Strikerrel 25k - 75k volt az alap lövésem, ezt ha negyeddel szorzom akkor 31 - 94
Sentryvel 25k - 55k volt, de 3 fej után ami elég könnyű, felmegy 40 - 88k-ra ha jól emlékszem.
Nem pontos adatok, csak emlékezetből írom, de a lényeg, hogy a sentry 3 fejlövés után eltűnik a hiányzó 50% crit damage, és míg a strikert nekem nagyon nehéz és ritka volt akár negyedig is tölteni, a sentry 3 fejlövése pedig nagyon egyszerű, nekem jobban tetszik és ez marad.Plusz ott van, hogy ha más is lövi a targeted, pl falcon shotisok, bossok itt ott, akkor ő is többet sebez, strikernél ez nincs.
Ez is olyan hogy kinek melyik, nekem sokkal jobban bejön a sentry.
-
Maxtreme
addikt
-
Anonymus23
veterán
Ezek már az unatkozó fajta, akinek nincs jobb dolga mint szívatni a népet.
Ez se jobb mint a többi, ugyanolyan gyökér, a másik még alattomos is.Mivel ezeket nem tudja az ember megváltoztatni, mert jellemileg egy nulla, és ha valaki a lekére beszél semmit sem ér, így az Ubi a bűnös, mert gyakorlatilag szarnak a fejünkre és nem oldják meg ezt.
Kivágnának vagy 10000 játékost csít miatt, na akkor talán lenne valami visszatartó erő, de ez meg gazdaságilag sem éri meg nekik, mivel a védelemre költeni kell, ha sok embert kivágnak, akkor meg sokan nem fogják később megvenni a játékot, vagy más Ubis játékot.;) - The Power of the Light Side
-
[hun] warhea
tag
oke, bar mivel linearisan olvasom a dolgokat, es kulonbozo dolgokra reagalok bennuk remeltem nem baj. voltak itt ennel nagyobb problemak is szerintem, amit moderalni kellett volna de oke oke nem ertek en ezekhez a forum dolgokhoz.
[ Szerkesztve ]
-
bunfi
őstag
válasz Snip3r_HUN #14705 üzenetére
Ezek csak azok a buta f@szok, akik úgy csalnak, hogy az még a hülyének is egyértelmű. Sokkal többen csalnak ennél, hidd el. Csak nem teszik ennyire nyilvánvaló módon.
János először lőtt oszt már kérdeznie se kellett
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz [hun] warhea #14709 üzenetére
Eddig nem szóltam, de légy szíves, ha 5 percen belül vagy, akkor ne írj új hozzászólást, hanem az előzőt szerkeszd. Köszönöm szépen.
Live-Die-Respawn
-
[hun] warhea
tag
válasz bendeguz76 #14707 üzenetére
En megvettem, majd ha jon hozza tartalom, tudok rola erdemben beszelni.
-
bendeguz76
aktív tag
Érdemes megvenni a season pass-t?
bendeguz_HUN
-
utomi
senior tag
Ugyanez nálam is a probléma. Ugye a Strikernál ott van, hogyha mellé megy és előfordul még közelről is , hogy mellé megy akkor meg -2%, szóval a Striker se annyira egyértelmű. A Sentry esetében meg jó kérdés, hogy mennyit jelent az a plusz. Valaki használja itt esetleg Striker helyett vagy aktívan csak a Sentryt?
(#14702) Edem05:
Nekem is így van most csak ugye így nincs jelölő illetve a +20% Elite sebzés. Az pl. mennyit nyom a latba?[ Szerkesztve ]
-
sith7
félisten
Én még mindig nem tudom eldönteni , hogy melyik jobb ...Striker, vagy a Sentry 4 –es set
Jelenlegi gear –rel:
Striker: 232k dps, 72k hp
Sentry:200k dps, 65k hpHa a sentry bekapcsol, akkor 290k a sebzés nekem, illetve a csapat többi tagja is megkapja a bónuszt ... de csak akkor, ha azt lövi, amin a jel van
Ha a striker csak a feléig felpörög, akkor már 300k fölött vagyok bőven, és nem esik vissza az olyan gyorsan, főleg úgy, hogy általában közelről szoktam harcolni, rövid sorozatokkal, szóval azért, ha van enemy, és nem halok meg, akkor fenn tudom tartani
Jelen esetben idézőjelben mindegy, melyik set – et használom, mert kihívás napi küldetés, Falcon hard, ugyanúgy kb. ugyanannyi idő alatt lemegy, DE
Mi van akkor, ha azt mondja valaki, „gyere kihívás Falcon – ra” ... akkor azért szerintem nem mindegy, ha a shotist 290k –val tudom lőni, vagy akár 350-400k – val ... és a 290k – hoz kell a 3 fejlövés, míg a striker már tekeredik felfele testre leadott lövésre is.
Szerintetek melyik a jobb ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest