Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 7. nap: Control
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
-
GAMEPOD.hu
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Hunner
senior tag
válasz #16729600 #8885 üzenetére
Ha 1920x1080 pixel van egy 24 colos monitoron és egy 55 colos tévén is, szerinted a pixelenkénti elmozdulás különbözik? Igen, a fejeddel/szemeddel többet kell mozognod mivel nagyobb a kép mérete, de mivel a pixelszám csutka ugyanaz, az egérmozdulatnak is ugyanakkorának kell lennie.
[ Szerkesztve ]
Oneplus 8 Pro - Canon EOS 600D - EOS M50 - Sigma 18-200 f/3.5-6.3 DC OS HSM II - Canon 50 f/1.8 STM
-
.LnB
titán
válasz #16729600 #8883 üzenetére
Én sem szerettelek volna meggyőzni. Ez ízlés és megszokás kérdése is. Csak azt akartam megmagyarázni, hogy nem képernyő mérettől függ ez a dolog.
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
.LnB
titán
válasz #16729600 #8880 üzenetére
A FullHD 55"-on és 24"-on is ugyan akkora képet, ezáltal látószöget jelenít meg. Csak a 55"-os kép jobban szét van húzva. Attól még te nem látsz "többet", csak nagyobban látod. Én is FHD-ben játszom. Ez nem indokolja a magas érzékenységet.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
.LnB
titán
válasz #16729600 #8876 üzenetére
Mekkora kijelzőn, mekkora felbontásba játszol?
(#8878) marilllyo Sose írok ilyen helyekre kommentet. Sőt leginkább sehova máshova mint ph fórumra. Itt ismertek már, tudjátok milyen vagyok. Meg minek égessem magam, ha nem törlik akkor a sok 13 éves elvakult fan elküld az anyámba (még ha igazam van akkor is). Nem hiányzik az nekem.
[ Szerkesztve ]
-
.LnB
titán
válasz #16729600 #8871 üzenetére
Nem monitor és felbontás függő az egérérzékenység. Szimpla logika, lassabb sens-zel könnyebben célzol (fejre). Régebben mikor ezt még figyeltem, akkor azért a játékkészítők figyeltek arra, hogy a felbontás állításával nem változott a fov. Ezáltal az egérérzékenység is mindig lehetett fix, felbontástól függetlenül. Mára ez annyiban módosult, hogy a ultra széles kijelzők miatt nem fix a belátható terület a játékokban. De attól még a célzás ugyan úgy kisebb sens-zel precízebb. Szóval nem függ össze a kettő.Szerintem.
(#8872) daveoff"
Ja, és magas sense-el játszok mindent, legyen az bármilyen játék, mert nekem az fekszik."
Ja hát az aim magas sens-zel is beadja nem?! Úgy tudom te nagy BF-es vagy, és BF-et magas egérérzékenységgel tolod?! Meglepő számomra.(#8873) vegitossj7
Én is ha nézek valamit akkor specifikusan játékra leszűrve, és csak profi játékosok streamjeit. Quake, Dota2, CS, van pár szimulátoros arc is. De leginkább én esport közvetítéseket nézek. Az meg más téma. Azok legalább (többségében) vér profi tv szintű közvetítések.[ Szerkesztve ]
-
Sebestyen01
őstag
válasz #16729600 #8808 üzenetére
Vannak duhito bugok teny 64h korulbeluli jatekido utan pár pl:
-Egyszer csak nem tudok loni, fegyvervaltas megoldja
-A fedezekrendszer kiborit, mint egy magnes, bezzeg ha helyzet van vetodik, es nem a fedezekbe megy
-engem tegnap is kidobott hogy a szolgaltatasok nem elerhetoek/hozzateszem nem vilagi savszelessegem van lehet azert)
-botok spown rendszere, rittig mindig az arcomba teremnek
-testre 50 ezret sebzo csipaval apritok dz-ben, a tatyomban ertekes loot, es egy kocsog nyomorult himtag persze hogy befut elem, insta 15 sec ruzst hozva ram es csapatomra.... persze hogy az egesz zona ellenunk fordul oda a loot, es megy a kurva anyazas! tegnap majd nem foldhoz basztam ez miatt a fejhallgatomat Nem tudom en mar olyan kicsit sebezni hogy ne legyek insta rozs ha a paraszt be fut elem, ezzel kezdhetnenek valamit! egy arany hangtompitom lett igy odaA botok erossege mar nem zavar, legalabb van meg kihivas a napi kuldikben
-
vegitossj7
addikt
válasz #16729600 #8663 üzenetére
Amíg egyedül tolod, ismerősök nélkül, addig marad a 6.5, minden Ubi reklámban csapatban mutatták a játékot, nem véletlenül.
A grafikára meg annyit, hogy juss el egy cleanerek által elfoglalt kis helyre, ott hósesés közben nézd meg a valós szél számítása által generált hófúvást lángfelhővel keresztezve.
Tévedni emberi dolog, de néha velem is megesik.
-
VGNGR
senior tag
válasz #16729600 #8518 üzenetére
Nekem is ezt dobta, amikor vettem, kb. 2 óra szarakodásba tellett mire küldték a kódot. Először rájuk írtam, hogy mi a ... anyjukat kell vizsgálódni, elküldtem a pénzt? El. Megérkezett? Meg. Miután erre se reagáltak, nyitottam rájuk egy jegyet a Paypalon, utána öt percen belül küldték a kódot és kérték, hogy zárjam a jegyet legyek szíves.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Nintendo Switch
- Hobby elektronika
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Politika
- Vicces képek
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- MIUI / HyperOS topik
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
Állásajánlatok