-
GAMEPOD.hu
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
DummyBoy
senior tag
Kicsit érdekes ez a HVT dolog... Semmi gondom nem volt miközben gyűjtöttem az inteleket, erre HVT 31-es lila pug ja úgy bedarált, hogy csak lestem... Nem tudtam lelőni 1 lila mobot egy tárból, pulse és smart cover mögül...
Az a szerencse, hogy a Bounty elérhető marad ettől...
[ Szerkesztve ]
Life is shor...
-
DummyBoy
senior tag
válasz Anonymus23 #17012 üzenetére
Mi 2 haverral voltunk bent tegnap, meg egy randommal ...
Papírforma szerint lement a 15 round, haverommal vittük a bombát 3-szor, random srác esett - kelt a pitben, de legalább CC-zte az egyik oldalt ...
15-ik roundnál kiszaladtam a bombás arcért, de bagatell hiba volt, rámspawnolt az újabb kör, és megöltek ... semmi gond, szépen leputtyogtatják a javát, aztán kijönnek felkelteni ... Erre a random arc gondolt egyet, kiszaladt a bombáért, majd befutott vele 4 Elite heavy közé, és meghalt ...
wipe ...
Következő körben bejött mellénk egy srác 206-os gear score-al, ment minden szépen a 3-ik bombáig, ahol gondolt egyet a srác, és elfutott felrakni a bombát a spawn alatt, anélkül, hogy kikapcsolta volna a turretet ... Persze nekünk meg a nyakunkba szakadt egyszerre az összes shotis, szóval mentünk szépen Destiny-zni ...
Life is shor...
-
DummyBoy
senior tag
válasz SCHwat' #16890 üzenetére
Dz élmény ... Bementünk friss 30-as cimborákkal, és akkor realizálódott bennem, hogy külön bracketbe kerültünk ...
Elindultam kifelé, erre valaki elkezdett lőni, Adrenalin be, ugrás be a fedezékbe ... De a HP-m nem fogyott. Ott állt egy srác, aki ezerrel pumpálta belém az ólmot ...
Kb. annyi lövés kellett bele mint egy piros lila 30-as mobba, és kaptam tőle ajándékba 4 HE performance modot
Life is shor...
-
DummyBoy
senior tag
Kicsit hozzászólnék végül én is a DZ témához...
Régóta olvasgatom a topikot, lehet pár hsz felett elfutottam, akkor sorry.
Hogy ne kelljen feleslegesen elolvasni a wall of textet, nekem nincs bajom a DZ-vel, de nem tetszik, hogy rá vagyok kényszerítve!
Ez a játék NEM PVP játék ... az a Battlefield, meg a társai. Itt jól elszeparált PVP és PVE rész található, azzal a roppant méretű öngóllal, hogy a PVE oriented játékosokat rákényszerítik a PVP-re. Ez nagy hiba ...
Azt sem hiszem, hogy a PVP lenne az endgame, mert akkor ez a játék törölhető ...Először is nem szeretem a gear alapú PVP-t, mert az az időmilliomosoknak kedvez.
Ráadásul az elmúlt másfél évben olyan országban éltem, ahol ha beesett a ping 350 alá, akkor örömömben megszisszentettem a dugipálinkámat, szóval próbáltam a PVP-t hanyagolni. (Na meg béna is vagyok ...)Nincs bajom a DZ-vel, megjelenés óta a lvl 40 meglett, de nem erőltetem, akkor járok be, ha van társaság, meg néha unaloműzőként, de nem is rajongok érte.
One-on még a csíterektől sem kell annyira tartanom, szóval ez sem indok, egyszerűen nekem nem jön be annyira. Viszont ha normális fegyvert szeretnék, akkor csak a DZ jöhet szóba ... enélkül nem tudok magasabb szintű (Challenging Falcon) PVE contentre menni, és ez idegesítő. Anno arról volt szó, hogy gear szerezhető PVE és PVP zónákban is ... Nincs is ezzel semmi gond, de full zöldben a 163-as pisztoly dropok a DZ-ben valahogy nem mozgatnak annyira.
Helyette mehetnék felgrindelni magam lvl75-re, meg keresgetni a Division techet, csak azért mert PVE-ben szeretnék előrébb jutni? Kösz nem ...
Senki sem szereti, ha valamit ráerőltetnek. Főleg nem egy játék ... Én szórakozni akarok, nem kínlódni. És nem vagyok vele egyedül. Remélem ezen is változtatnak majd, mert a jelenlegi frissítgetés, és változtatgatás eddig arra volt jó, hogy megint elővegyük a Destiny-t, holott alig vártuk már a Division megjelenését ...
Ebben a játékban rengeteg lehetőség lenne, de ha elmennek ebbe a "MennyéDZzniakkoris" irányba, akkor a következő BF vagy Cod lehúzza neki a rolót ...
Life is shor...
-
DummyBoy
senior tag
De ha már második karakter... Tudtok valami emberi, de legit módot Caduceus farm-ra, vagy csak várjak, egyszer majd talán esik?
Life is shor...
-
DummyBoy
senior tag
válasz Raulblanco07 #16127 üzenetére
A fő missziók adnak elég pontot, hogy a szükséges skillek meglegyenek, és második karinak gyorsabb, ha előbb 30 lesz, mert jó esetben ott figyel a gear a stashban, és a hiányzó pontokat gyorsabban össze lehet így szedni. Természetesen csak fullos wingekkel van kész egy 30-as karakter, de ha az a kérdés, hogy második karival hogy a leggyorsabb, akkor fő és side mission-öket érdemesebb, úgy gyorsabb.
Life is shor...
-
DummyBoy
senior tag
válasz Raulblanco07 #16122 üzenetére
Izé... Ha gyorsan akar fejlődni akkor pont a side mission-ök kellenek, mert több XP-t adnak... Persze kell Encounter is, de az ráér a végén...
Life is shor...
-
DummyBoy
senior tag
Ha kinyitjátok a ládákat coopban vagy más instance-ában, akkor nem vesztek el előle semmit, mert ott lesz neki is a cucc a földön, mint mondjuk mission közben...
Ebben mi is a kitolás?
[ Szerkesztve ]
Life is shor...
-
DummyBoy
senior tag
DPS téma: craftoltam 2 AK-t. Az egyikben Accuracy talent van, a másikban Deadly meg stable... Az Accuracy-snak kb. 30%-al nagyobb DPS-e van, míg a másik szimplán klasszisokkal jobb... Ha az M1A-ra +70% ammos tárat rakok, akkor megugrik a DPS, de ha +30% headshot damage-t akkor nem... Szép dolog a statisztika, meg a valószínűség számítás, csak bizonyos helyzetekben sz@rt sem ér.
I WIN gomb: Anno Diablo-ban tök elvoltunk haverokkal míg összekínlódtuk magunknak ami kellett... Aztán külföldi cimbik megkértek, hogy csatlakozzak be, mert magas szintű rifthez kellene még ember. Kb. 10 perc alatt felhúztak 1-70-re, majd kaptam fullos gear-t, és tény hogy jó móka volt, de soha többet nem játszottam azzal a karival... I WIN gomb után shift+del jön sokaknak...
[ Szerkesztve ]
Life is shor...
-
DummyBoy
senior tag
válasz marilllyo #11490 üzenetére
Én próbáltam Skill powerre és HP-ra gyúrni lila cuccokból, healing és revive talentek, és ha sikerült a napikat letolni, mentem Lexington vagy Tunnel körökre... Így szépen gyűlt a tapasztalat, a gear és a Phoenix kredit is. Utána lehet venni blueprint-eket és craftolgatni...
Life is shor...
-
DummyBoy
senior tag
Ooh, a konzolosoknak nem az egér Bill elleni játék lenne a legnagyobb probléma. Aki játszik FPS-t, az valószínűleg találkozott már ezzel, nekem is van, csak nem szeretem, nem használom. Tisztelet a kivételnek, de a csíterek miatt nem akarja ezt igazán senki. Lehet gyengébb a grafika, lehet kontrollerrel nehezebb az FPS/TPS játékokban jó statot csinálni... De nincsenek csíterek, és ez bizony roppant nagy pozitívum!
Life is shor...
-
DummyBoy
senior tag
-
DummyBoy
senior tag
válasz spooner81 #10354 üzenetére
Tegnap este majdnem hasonló érzés kerített hatalmába engem is, mondjuk más okból.
Az már csak hagyján, hogy RNGesus szeret, eddig 4+1 Challenge küldit teljesítettem, jutalmam 2 HE holster és 2 HE térdvédő ...
De tegnap este lefekvés előtt bementem megcsinálni randommal a Challenget, és a boss előtt úgy fagytam ki, hogy öröm volt nézni ...
Miután tanítottam a szomszédokkal pár kedves magyar szót, kevéssel 11 után, gondoltam megpróbálok beloggolni megint, és nagy meglepetésemre visszarakott a csapatba, és sikerült befejezni ... (ez volt a +1).
Meg is lett a jutalmam, még egy Holster ... De legalább lett elég PC-m, hogy megvegyem a Extended magazine blueprintet ...
Azért a töltőképernyő közben erősen gondolkodtam a pihin ... xD
De ha már a farmolás a téma: Elhiszem, hogy nagyban megkönnyíti az életet, de nekem pl. emiatt érdekes a játék ... A napi küldikkel tudok szépen lassan úgy haladni előre, hogy egyre jobb cuccaim legyenek ... Talán összejön egy nap alatt egy mod blueprintre, vagy 2-3 nap alatt valami gear blueprintre, és szépen lassan haladok előre ... Addig meg healerkedem, supportolgatok, és meglátjuk.
Nem mondom, hogy nem lenne jó fullos gearben szaladgálni, de pl: Diabloban ezt mindig az követte, hogy akkor kezdjünk valami másikat ...
Life is shor...
-
DummyBoy
senior tag
válasz RichieTri #10327 üzenetére
Én mindig elszontyolodom, amikor konzulátus van ...
Nekem 80/55/25 körül van a statom, sikerült tegnap egy kommunikáló csapatot kifognom (És mivel először letoltuk a 2 Hardot, így az is kiderült, hogy nem agyatlan pistikék voltunk, hanem csak friss 30-asok ...), shotisok persze megrépáztak bennünket szépen ...
Nosza váltsunk taktikát, dobjunk mobile covert az ajtókba ... Jöttek a shotisok, átszaladtak a covereken o.O majd megint megrépáztak bennünket ...
Szóval mindenki megköszönte a játékot, és majd legközelebb ...
Life is shor...
-
DummyBoy
senior tag
Mi hasonló "titkosítást" használunk mint az amcsik a 2. Vh-ban XD Csak mi nem navahóra váltunk hanem magyarra
Life is shor...
-
DummyBoy
senior tag
Köszi a választ.
Meglettem végre 30, még lila 30-as gearem sincs fullos, nemhogy jobb, szóval a Challenge mód az tényleg az ...
Nem is beszélve róla, hogy folyamatosan át kell pakolgatnom a skilljeimet, mert életem első 30-as napi challenge-e természetesen a konzulátus volt, és nem ritka, hogy nem figyelnek a pugok ...
Az első pug csapat 15 perc után feladta. (Mondjuk nem értettem, hogy ha folyamatosan ellenünk hekkelik a turretet, akkor minek dobálja a srác ... )
A második 30 ...A harmadiknál végre volt kommunikáció, és mikor leraktam a barikádot, a következő wipe után már a többiek is csinálták, szóval nem lett volna rossz, de mikor végeztünk az első részen, elment a netem ...
Sajna nem volt fent senki live-on ismerősök közül, szóval inkább hagytam, a két hardnak legalább annyi értelme volt, hogy kék helyett lila fegyvereim lettek
Life is shor...
-
DummyBoy
senior tag
-
DummyBoy
senior tag
válasz _Andras_ #9509 üzenetére
Én eleve 2 karaktert kezdtem, pedig nem sok időm van játszani ...
Az egyik az normál kari, singlehez, meg ismerősökkel csapatni, Ő tegnap lett 30...
A másik lvl 7, kizárólag barátokkal való coopozáshoz.Arról nem beszélve, hogy a videóban elmondottakon kívül lehet több különböző típusú karaktered ... Healer, DPS, etc ...
Mondjuk mi majdnem minden játékot így játszunk ... Mindenkinek van egy plusz karaktere coophoz, hogy ugyanolyan szinten legyünk, de mivel teljesen más időrend szerint élünk, így nem függünk egymástól.
Life is shor...
-
DummyBoy
senior tag
válasz Sebestyen01 #8974 üzenetére
"Pscyho - Vo-volna egy kis meló"
@.LnB: Jah, ott még nem tartok ...
Life is shor...
-
DummyBoy
senior tag
Óóóó megboldogult szép idők, mikor még az "MMO"-t a MUD-ok jelentették ...
Mekkora volt a boldogság, mikor 6-8-adik támadásra bejött a fejvadászomnak a krit, és sikerült kivégeznem egy EGERET xD
"ol eger, felaldoz eger, kivesz minden eger" ... ez volt az első makróm xD
Hónapokig csüngtünk rajta, és senkinek eszébe sem jutott a hiszti, hogy "vááárjunk csak... sok évnyi gyakorlatozás és tréning után miért is kell nekem percekig élethalálharcot vívni egy EGÉRREL???"
Arról nem is beszélve, hogy soha nem is volt és nem is lesz jobb grafikájú játék mint ezek voltak xD
[ Szerkesztve ]
Life is shor...
-
DummyBoy
senior tag
A "Soha ne menj be egyedül" részhez még annyit hozzátennék, hogy ha nincs gond a kommunikációval, akkor lehet érdemes, de akkor hozzá kell csapódni valami társasághoz. Az esetek nagy többségében ez is működik...
Amikor az élesben először bementem haverommal, akkor pár percen belül hozzánkcsapódott még 2 emberke, akik csak jöttek velünk, mert nem öltük meg őket kapásból.
Bétában is egyszerű volt ez. Sajnos nekem gyakran nincs online cimborám (Időeltolódás ugye...) így valószínűleg ezt a taktikát fogom alkalmazni én is ... ha nem lesz csapat, max nem DZ-zek.
Viszont tény hogy cimborákkal sokkal jobb
Life is shor...
-
DummyBoy
senior tag
válasz adamkaa777 #8306 üzenetére
Itt nincs skill pont ... Ahogyan fejleszted a szárnyakat, úgy válik minden elérhetővé, fejlődés közben csak a sorrend amit te döntesz el, a végén minden elérhető lesz, amint fullosra fejlleszted a szárnyakat.
És akkor egy kis összegzés az elmúlt hétről (XBOX ONE):
Hypetrain: Végigjátszottam a zárt és a nyílt bétát, szóval tudtam mire számíthatok, vártam a játékot, de nem azzal a WOW feelinggel mint sokan mások. Egynek jó lesz, haverokkal elmászkálgatok majd, és kész ...
Legnagyobb meglepetésemre viszont beszippantott. Életem első olyan játéka (Pedig nem vagyok mai csirke!) ahol nekiálltam összegyűjteni minden collectibles-t. Elszaladgálok, megállok rádiót hallgatni, meghallgatom a párbeszédeket, minden sarokba benézek, szóval elvagyok, és élvezem.
Negatívumok:
- A karaktergeneráláson picit gyúrhattak volna még, tiszta klónok háborúja van néha
- A fejlődés túl gyors. Most fejeztem be Tenderloin-t, mennék a következő Safe House-hoz. 8 szinttel vagyok magasabb mint a zóna. Emiatt viszont gyenge a gear-em, a saját szintemnek megfelelő zónában megesznek ...
- Lootrendszer: Az átkos, ősrégi RPG "álrandom" sz@r megint. Sokadjára. Craftoljunk kesztyűt, amiben Electronics van ... 6-ból 6 Firearms ... Oké, másnap pár szinttel odébb: craftoljunk Firearms-os stuffot: 5-ből 5 Stamina ... Raklapszám bontom le a shotikat, és kénytelen vagyok pár szintenként fegyvert venni a vendortól ... Persze zöldet, mert a jobbak általában olyanok amiket nem használok ... lvl 17-ig a lvl 11-es kék M14-emet használtam, mert nem volt jobb ... (mármint ami nem shotgun ...) Most shotival játszom, remélem átverem a rendszert
- AI ... Amilyen meglepően jó az ENEMY AI, annyira gyatrák néha a mi kis JTF-es barátaink ... magasabb szinten, ahol nincs elég DPS-em gyorsan cirkumveniálni a támadókat, ott gyakran előfordul, hogy megöleti magát az Officer (Előreszalad megverni a támadókat ... én meg csak kamillázok) ... Vagy beugrik elém a fedezékbe én meg csak állok és lesek ... stb ... Érdekes ...
- Bugok, beakadás, "Fast Travel" : Azon nem vagyok meglepve, hogy manapság egy játék bugosan érkezik, mondjuk többre számítottam az elején ... De a fedezékes bugoktól a falra mászok néha ... nyomkodom a gombot mint a meszes, erre kedves kis avatarom a világ legnagyobb nyugalmával löveti halálra magát a fedezék mellett, és nem hajlandó bemenni ... Ez talán a legdühítőbb ...
Vagy gránát elől ugrok el, és beugrik a kari valami lehetetlen helyre, ahonnan viszont nem tud kijönni ...
Aztán ott a kerítés dolog ... Ott állok a félméteres kerítés mellett, és meg kell kerülnöm, vagy keresni legalább egy 2 méter magas részt, mert ott legalább engedi hogy átmásszak o.O
Fast Travel külön királyság, mikor a kis csapat gyülekezne valahol, és a Fast Travel végeztével ugyanott állunk mint ahonnan elindultunk ...
Tegnap egy cimborámmal bementünk DZ-be, és volt egy magasabb szintű Rogue ... Épp őt kergettük (Egészen pontosan ő minket.), mikor fogott a játék és bedobott egy épület alá, a DZ és a Normal zóna közé, aztán onnan seki-sebe-senyő...Talán még ide sorolnám a mission rewardot, de nem teszem, mert gondolom 30 felett lesz ennek igazán jelentőssége, tegnapi hard misszióért kaptunk valami alamizsnát (Meg esett 3 kék shoti ...) és ennyi ...
Ettől függetlenül maga a játék tetszik, a múltkori Maintenance alatt megnéztem a Fertőzés című filmet (Contagion) kedvcsinálónak.
Ami nekem semleges, de nem lehet mellette elmenni az a shooter RPGWTF element ... Nos igen, itt kell 6 tár egy bézbózütős arcba ... De az RPG már csak ilyen. SciFi vagy Fantasy esetén általában ezt nem olyan nehéz lenyelni, de egy majdnem jelenkori játéknál kicsit neccesebb. De mindent meg lehet magyarázni, csak elég elborult fantázia kell hozzá.
Különben is, a játékosok nagy többségének NEM kell realisztikus játék. Sokan mondogatják, de ettől még a BF/CoD szervereken sokkal több ember van mint az ArmA szerverein ...Pozitívumok:
- A történet, a lore, a hangulat az ott van nagyon a szeren ... Hogy ez meddig lesz elég, az majd kiderül, de a Destiny-s baklövést itt hála az égnek nem követték el, itt van tartalom dögivel, lehet rádiót hallgatni, olvasgatni, stb. Néha csak belépek és céltalanul szaladgálok, új helyeket próbálok találni a már felfedezett területeken, meghallgatom mit beszélgetnek az NPC-k, stb. És telik vele az idő, úgy, hogy észre sem veszem. Az időjárás változása külön nagy piros pont
- Játékmenet: Nekem bejön. A sunnyogás, ahogy az ellenfelek reagálnak, ahogyan támadnak, vagy amikor épp 2 frakció a szemem előtt csap össze, az tetszik. Maga az egész játék valahogy jól adja. Nem túl bonyolult, mégis nem túlegyszerűsített, a statok, skillek, perkek, crafting, minden el van találva (Legalábbis szerintem, az más kérdés, hogy megvannak a kedvenceim, de ettől még minden használható ...)
- Nincs töltés: (Fast travel és group join kivételével) Ezt imádom. Belépek, elindulok és játszom ... Oké, mondjuk pisi/cigiszünetet kérni kell, ha csapatban játszik az ember, de ettől függetlenül ezt is nagyon jól megoldották. Mint ahogy a login Queue-t is. Lépek be, erre kiírja, hogy 688-ik vagyok a sorban ... Már kezdtem is fennhangon káromkodni, de a mire a hónaljmankós részhez jutottam, már bent is voltam ... Nem kis meglepi volt, azt hittem tovább fog tartani.
- DZ: Már az elején sem tetszett (És most sem ...) maga az ötlet, mert hát idióták mindenhol vannak, de legnagyobb meglepetésemre a DZ bizony fun ... És össze lehet futni jó arcokkal is (Hála az égnek ezekből van több ...) Ettől függetlenül nem nagyon erőltetem, de ha van társaságom hozzá, akkor jó móka.
Sajnos mint minden esetben az első lövés a DZ-ben mindig játékost ér, így azzal kezdem, hogy meghalok, de utána már ok. (Mindkét bétában és a véglegesben is beleszaladtam ... odamentem egy normal grouphoz segíteni, felhúztam egy fekvő embert, majd lőttem volna a mobokat, de beugrottak elém, egyből rogue is lettem, és ki is nyírtak ... 3-ból 3, véletlennek kicsit erős...)Összességében azt mondom, nem bántam meg, eddig pozitív csalódás a játék, hogy pár hónap múlva mi lesz, azt meg senki sem tudja
Life is shor...
-
DummyBoy
senior tag
Ez a loot rendszer megőrjít... Lvl 11 óta csak shotgunt kapok, vagy csak shotgunt tudok venni a vendoroknál... Se marksman rifle, se assault... Semmi... De a qrva shotikat raklap szám bontom le... Erre végre 20-asként találok egy kék assault rifle-t DZ-ben, erre kidobott a game...
[ Szerkesztve ]
Life is shor...
-
DummyBoy
senior tag
Más is járt már így: ha szépen komótosan fedezem fel a zónákat, akkor túlszinteződöm, és mire odajutnék a következő zónába, akkor már 2-vel arrébb kellene lennem? Most mennék Tenderloin-ból a Times Square-re (10-13), de már 17 vagyok...
Ha átugrom őket akkor vesztek valami tartalmat? (Később persze visszamennék) Mert ha folytatom, akkor meg gear-t nem lesz... (most sincs...)
Life is shor...
-
DummyBoy
senior tag
válasz adamkaa777 #7619 üzenetére
Nem... Én sem... Találtam egy értelmes kis csapatot, akikkel jól lehetett összedolgozni, erre kidobott... Nem baj, addig rittyentek valami ebédet
Life is shor...
-
DummyBoy
senior tag
Azt nem tudjátok véletlenül hogy a küldetések/szintek skálázódnak-e, ha 2 különböző szintű karakter van egy groupban?
Nem szeretném megölni a játékélményt azzal, hogy túl erősek lesznek miattam az enemyk vagy túl könnyen ledarálni őket a többiek elől...
Life is shor...
-
DummyBoy
senior tag
Tudom off, de mekkora trollok már az UBI-ék, hogy Nőnapon indítanak be egy ilyen játékot ...
BTW Boldog Nőnapot az érintetteknek
[ Szerkesztve ]
Life is shor...
-
DummyBoy
senior tag
Barátaim bejelentették, hogy egész héten szabin lesznek ... Hosszú évek után úgy döntöttem, nekem is kijár egy kis magánszabi, szóval itt a tökéletes alkalom ...
Bár a 2 beta után asszem az első pár szint kicsit unalmas lesz ... mondjuk a minisorozat meg pár videó meghozta a kedvem ... meglátjuk
Ráadásul hazamegyek melóból, letusolok, vacsi, kényelmesen megnézek egy sorozatrészt, és indulnak a szerverek xD
[ Szerkesztve ]
Life is shor...
Új hozzászólás Aktív témák
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Apple iPad Pro 11 2024 Wifi + Cellular 256GB M4 Garanciális
- Apple iPad Pro 13 Wifi + Cellular 512GB 2024 M4Garanciális
- Lenovo Legion 5, 15'6, Ryzen 7 5800h, RTX 3060, RAM 16gb
- iphone 16 128GB gyári független, új, bontott
- XBox Series S 512GB játék konzol /makulátlan/dobozában/2025.06.05-ig Garanciával/Beszámítás.