Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 7. nap: Control
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
-
GAMEPOD.hu
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
djculture
félisten
válasz yodamester10 #14812 üzenetére
Én a watch dogs összes dlc-s kiadást is 1000-ért vettem. Ezt is kifogom várni amig annyi lesz, bohóckodni jó. Próbáltam többet nem ér, de hát ez mostanában elég sok játéknál megvan. Battlefront is ugyanez a kategória vagy a legújabb nfs vagy pl ubitól a crew. Ilyen max 1000 forintot érő játékok ez is megvan felfogással.
[ Szerkesztve ]
-
[hun] warhea
tag
válasz yodamester10 #14812 üzenetére
Es ujra felhelyezzuk a tut a lemezjatszon(/lemezjatszora?)...
[ Szerkesztve ]
[ i7-6700K, GTX 980, 32Gb 3000mhz | Uplay: IamWarHead | Trollok voltak! ]
-
utomi
senior tag
válasz yodamester10 #14095 üzenetére
Ha kitolod az összes mellék küldetést és megcsinálod a support missziókat akkor megvan a lvl30! Persze ha csak vegigrohansz a storyn akkor ez van de annak sok értelme nincs.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz yodamester10 #11774 üzenetére
Patch után lesz aranyad, mert minden 32-es neves boss azt fog dobni. A zöld amúgy igen az újdonság, de egyenként nem lesznek jobban mint a sárgák, csak ha összeszeded egy szettből az össeset.
Alig várom hogy lássam milyenek lesznek, remélem lesz olyan ami a critet dobja meg szépen.
Live-Die-Respawn
-
Maxtreme
addikt
válasz yodamester10 #11668 üzenetére
Akkor gondolom valamelyik csellendzs' misszió dobta.
Én azoktól max valami sz*rabbnál szarabb gear-t kapok.(#11669) Garsza : Igen? Na akkor kihagyom köszi. Max majd ha nagyon nem lesz mire költeni a Phoenixet
[ Szerkesztve ]
-
.LnB
titán
válasz yodamester10 #11212 üzenetére
Mutass egy játékot amiben van védelem a csalók ellen.
(#11224) [hun] warhea Ha ilyen gyanús alak van körülöttem, akkor nem lootolom ki a bosst. oda megyek mint ha.. De nem. A loot ott marad akkor is ha meghalsz. Főleg gold loot-nál érdemes körülnézni jól.
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
Maxtreme
addikt
válasz yodamester10 #11013 üzenetére
Tapasztalatom szerint amit mindenkèpp èrdemes a legalacsonyabbra venni az a volumetric fog. Làtvànybeli különbsèg kb nincs.
Nàlam ìgy 98%ban tartja a fix vsynces 60 fpst ultràn fullhd-ba 60% látòtàvolsàg mellett. Èrdekes amùgy a jàtèk motorja mert amint kicsit is beesik 60 alà a sebessèg, rögtön mikrolagos lesz. /i5 2500k @4GHZ GTX970 SOC 16GB DDR3/[ Szerkesztve ]
-
Mythsardan
aktív tag
válasz yodamester10 #11013 üzenetére
GTX 960 van a q6600 mellé, illetve 8 gb ram a dx 12-őt meg sajnálom, mert a kártya bírná és azzal talán a proci is... Majd szerintem megpróbálok valahonnan egy kölcsön példányt szerezni, letesztelni, mert sajnos én is azt látom, hogy nem kíméli a processzort sem, sajnos nem hiszem, hogy 30-40 fpsnél többet bírna a proci és akkor még lehet annak örülnöm kellene...
[ Szerkesztve ]
twitch.tv/tct_mythsardan | R7 3700x, GTX 1080
-
func93
senior tag
válasz yodamester10 #10605 üzenetére
De ezt hogy érik el, hogy one shot egy ember?
"Nem lehet összekötni a pontokat a jövőt fürkészve, az összefüggések csak utólag visszanézve látszanak." - Steve Jobs
-
VGNGR
senior tag
válasz yodamester10 #9281 üzenetére
-
aktív tag
Azt ugye vágod, hogy ez _3_ darab 4K TV ami 11520x2160 pixel effektív felbontást jelent, de még 1 ilyen 4K TV is a általad használt felbontás mintegy háromszorosát jelenti pixel számban ami egy igazán apró különbség.
-
Sebestyen01
őstag
Tippre ez egy kicsit nagyobb felbontas
Oric
Varialhatnak jobban is....[ Szerkesztve ]
-
Egonyolc
aktív tag
válasz yodamester10 #9022 üzenetére
Ha rámész a térképen, akkor kírja, hogy melyik szint az ajánlott, ha piros karika van körülötte, akkor magasabb a szintje.
Meg a felszerelésed szintje is legyen megfelelő. SZvSZ ha zöld, akkor küldetés -1 szint, kék -2, lila -3.
Lehet alacsonyabb is, de akkor instatant sz*p*s.Érdemes minnél több safe hous-t feloldani és akkor nagyobb választékból tudsz meríteni, ha valami nem nagyon akar kiesni, akkor meg tudod venni. Én 22-es szinten oldottam fel 30-as zónában lévőt. Csak sunnyogni kell, meg futni mintha az életed múlna rajta (és az is).
Bázison old fel az "Armory-t" ott is szokott lenni jó fegyver ha az kell.
szerk:
joco999
Csak Dz-ben ha még nem menekítetted ki, akkor megöleted magad és a csapat társ (is) fel tudja venni a public loot-odból.
Egyszer valahol leírták, hogy hogy oszlik meg a public meg a privát, minnél magasabb a Rouge szint annál több a Public, de hogy szint szerint vagy FIFO szerint rendezi azt nem tudom[ Szerkesztve ]
++?????++ Out of Cheese Error. Redo From Start. +++ Divide By Cucumber Error. Please Reinstall Universe And Reboot +++
-
.LnB
titán
válasz yodamester10 #9022 üzenetére
Ha a térképen rákattintasz a küldetésre akkor kiírja az ajánlott szintet mindhez. Ha mondjuk lvl14 az ajánlott akkor lvl13-on már simán meglehet, de alatta azért nem. Nem véletlen van odaírva.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
.LnB
titán
válasz yodamester10 #9015 üzenetére
Jujj akkor félreértettelek.
Te a Amherst's Apartment küldetést csinálod akkor. Hát azt ne egyedül próbáld akkor. Keress magad mellé embereket. (Én nem is tudtam, hogy azt el lehet egyedül kezdeni). Vagy esgy kicsit fejlődj még előtte. Ha jól emlékszem akkor az egy lvl14-es küldi.
[ Szerkesztve ]
-
Anonymus23
veterán
válasz yodamester10 #9015 üzenetére
Csinálj meg más küldetéseket még előtte, valószínűleg a karaktered kevés ahhoz a küldetéshez. A mellékküldetésekkel is jó kis XP-t lehet összeszedni, tápold fel egy kicsit a karaktert és utána próbálkozz azzal a küldetéssel.
;) - The Power of the Light Side
-
.LnB
titán
válasz yodamester10 #9011 üzenetére
Akkor egy jó tanács. De vedd komolyan. Hagyd a DZ-t. Egyrészt lvl 30-ig semmi hasznod belőle. Másrészről pedig a DZ az endgame. Ami annyit tesz, hogy azt onnantól kell elkezdeni mikor már a sztorival végeztél és max szintű vagy.
Szépen nyomd le a küldetéseket, vidd végig a sztorit. Pucold ki a menedékhelyek küldetéseit is és majd utána mikor már lesz egy alap geared akkor próbálkozz.Én is most kezdtem el DZ-be járni. Eddig bent sem voltam egyszer sem. És most DZ 1-2 sima liba. DZ3-hoz már egy társ kell.
[ Szerkesztve ]
-
.LnB
titán
válasz yodamester10 #9009 üzenetére
Na várj ez a DZ level vagy a sima? A sztorival végeztél 30-as vagy már? Vagy az a szinted 9-es?
-
.LnB
titán
válasz yodamester10 #9005 üzenetére
Szinted?
-
szallasi007
őstag
válasz yodamester10 #8931 üzenetére
1-es gombon valami géppityu 2-esen meg vmi sniper cucc hármason meg pisztoly. Nem emlékszem a játék elejére de szerintem nincs szinthez kötve. Ha most megnyomod a kettest milyen fegyvert vesz elő neked?
-
spooner81
csendes tag
válasz yodamester10 #8929 üzenetére
Én sem vagyok profi de mint elsődleges fegyver csak egy lehet. Viszont másodlagosnak is azt állítasz be amit csak akarsz. Az eszköztáron belül a fegyvernél kiválasztód a másodikat felülről és ami fegyver azon belül felajánl az be is állíthatod. Ugyanezt az elsődlegesnél is. Csak na járj így mint én. Más-más gépkaragély volt beállítva mindkét helyre csak épp a lőszer is eggy volt hozzájuk és így hamar elfogyott. Rajtam is itt segítettek a kollégák.
Uplay: runner671_HUN
-
szallasi007
őstag
válasz yodamester10 #8929 üzenetére
Két elsődleges nem lehet, 1 2 3-as gombok 3 fegyvernek amiből az utolsó vagy pisztoly vagy rövid csövü shoti. Vagy mire gondolsz?
-
spooner81
csendes tag
válasz yodamester10 #8916 üzenetére
Eszköztár jobb felül, kinézet. Oda kerülnek a rucik.
Uplay: runner671_HUN
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest