Hirdetés
-
GAMEPOD
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jinxb1rd
addikt
válasz
Brownage #53979 üzenetére
Global event mikor szokott lenni?
Nálam jelenleg be van rakva 4 nomád, mert azt hittem a gyors hp újratöltés életmentő lesz, de nem igazán adta. Mellé két csapásmérő cucc. Az összes divison pontot elkariblátam, sok cuccom maxos, kevésbé gyorsan, de így is le vagyok darálva.
-
Jinxb1rd
addikt
Milyen aránytalan ez a pvp rész... Eljutunk szélsebesen 275-ös gearig, ész nélkül fejlődünk, majd itt leragadunk úgy hogy 3 órás farmolás a legnehezebb szektorba az égvilágon semmire nem jó, nulla hasznos item esik. Cserébe semmi közöd a harcokhoz, mert instant halsz.
-
Jinxb1rd
addikt
Sziasztok!
Ha a Fekete Zóna szintem az mire jó?
Illetve a haverjaim, akikkel játszani szoktam, érezni fogják bármi hátrányát ha ez magasabb lesz, mint az övékké?Azért kérdezem, mert együtt akarjuk játszani a játékot és amikor nincsenek elfoglalnám magam ott.
Új hozzászólás Aktív témák
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- EA Sports WRC '23
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
- OLED monitor topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Last Epoch
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Synology NAS
- Opel topik
- További aktív témák...
- Crative Gigaworks S750 7.1 szett+ Sb X-fi titanium karival
- Asus ROG STRIX Z590-F GAMING WIFI Alaplap
- Samsung Xcover 4 STRAPA-Okostelefon, Garanciával, Üzletből
- Samsung Galaxy Xcover 4s 3G/32GB , Androidos Strapatelefon, Üzletből
- AMD Ryzen 9 9950X 16-Core 4.3GHz ( 64M Cache, Up to 5.7 GHz) AM5 Box Processzor! BeszámítOK
- REFURBISHED és ÚJ - 40AS Lenovo ThinkPad USB-C dokkoló (akár 3x4K felbontás)
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire NITRO+ RX 5700 XT 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!)
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest