-
GAMEPOD.hu
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
Micsurin
nagyúr
Kevés időm van még a boxot is félve vettem érettségi alatt. Így is nehéz megállni, hogy az emelt szóbelire gyúrjak és ne a gearscorera.
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
Polllen
nagyúr
Azt, hogy melyiket veszi végül, rábízom. Ami miatt várnék a helyében az az, hogy fullhd High beállítást szeretne. Ezt a pro kb tudja a Division egyben, de 30 fps-sel. Ha jól láttam xox-n is 30 fps a max.
Ha esetleg a 60 fps is cél, akkor nagyon rezeg a léc.
Illetve ha megjelenik a játék, látni fogja a vga igényt is. Itt repkedtek a 100k-k, de lehet a kisebb 570/1060 is elég lenne 40-60k körül (4/3GB). Meglátjuk.
[ Szerkesztve ]
"Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"
-
törölt tag
Szerintem pedig úgy, hogy minden csoportból kaptak az emberek. Itt is kapott olyan, aki bőven sokat játszott vele és olyan is, aki valami miatt alig. Ha csak sok órás és yt huszárok játszhatnának, akkor azért menne a sírás. Egyébként alapvető dolgokat bárki észrevehet. Nem a balansz lesz a fő célpont, hanem az, hogy mennyire működik normálisan a játék. Ilyen tekintetben pedig irreleváns az első részbe pakolt órák száma.
[ Szerkesztve ]
-
Anonymus23
veterán
Azért a fő gépen kívül még van másik 3 gép otthon, abból kettőn akár el is indulna, vagy akár a céges laptomom, amiben azért pl már Corei5 van, azon is elszaladgálna, akárhogy is.
Egyébként meg kb 1-2 hónapja elkezdtem összeírni a listát azon játékokról, amik megvannak már régebb óta, de nem toltam végig, vagy egyáltalán (GTA V, Witcher 3, Fallout4, Doom, TR részei, Prey, meg egy halom) amiket szeretnék kitolni/kipróbáléni, szóval van bőven kihívója a Divisönnek, így meg főleg. Kb 20 ilyen játéknál tartok, a kismillió indie meg RTS-ről nem is beszélve.
Pénzem nincs a Div2-ben, egyelőre nem is lesz.
;) - The Power of the Light Side
-
Anonymus23
veterán
Nem, egy pillanatig sem jelentett megnyugvást, pusztán annyi, hogy ha konzol is jön a sírás a csalók miatt, és ott sem veszik meg emiatt, akkor hátha tesz végre valamit a fejlesztő/kiadó (Division2-nél persze, Div 1 már döglött) , mivel állítólag nekik a konzolon történő eladásban van a pénz nagy része, a PC csak mellékág.
Egyébként meg miért lenne megoldás a "dögöljön meg a szomszéd tehene" gondolkodás?De jó ha belelátsz a gondolataimba, mert akkor azt is tudod, hogy most mire gondolok
[ Szerkesztve ]
-
Anonymus23
veterán
Ezt nem tudom te honnan szűrted le, de semmi ilyesmit sem mondtam.
Azt mondtam, hogy sokszor megkaptuk, hogy miért nem megyünk konzolra, mert ott nincsenek csalók.
Én sosem játszottam konzolon, így nem tudom ezt, de mintha ez nem lenne ennyire adekvát.
Én abból indultam ki, hogy tényleg nem lehet csalni, de azt tudom, hogy nem lehet kitankolni 10 játékost ha valaki tisztán játszik.Vagy mire gondolsz? Az ismerősökre akik kontrollerrel tolták PC-n? Ugye azt te sem gondolod komolyan, hogy a kontrolleresek 99,99%-a ne lenne hátrányban azokkal szemben akik egérrel és bill-el tolják? Ők ezt érezték, és inkább visszamentek konzolra (nem akartak egér+bill kombóval tolni), nem utolsó sorban eladta a konfigot és csak a VGA árából (1080) neki megvolt a komplett cuccos . Az a poén az egészben, hogy ezt nem én mondtam, hanem beszélgettünk és Ő mesélte el, hogy ez így nem OK, mert számukra nyilvánvaló, hogy komoly hátrányban vannak. Anno még Tomi linkelt ide egy cuccost, ami egy harmad klaviatúra és egy egér, amit kontroller helyett lehet használni, amivel elég komoly előnyben lehet valaki az echte kontrolleresek ellen.
Ez lehet kimaradt az előző hsz-ből, hogy (benne van)Ők PC-n is KONTROLLERREL tolták! Ezért voltak alapvetően hátrányban, nem azért mert konzolosok! Nem én találtam ki, ők mondták, meg ahogy olvasom máshol valóban könnyebb egérrel és bill-el a nagy többbségnek pontosabban játszani.Vagy milyen skatulyáról beszélsz? Meg hol írtam én arról, hogy születni kell rá?
1v10-ről és csalókról volt szó, a konzol csak azért került szóba, mert a héró ott játszott.[ Szerkesztve ]
-
Anonymus23
veterán
Erre írni akartam valamit, de aztán mégis úgy döntöttem, hogy nem kezdek el régi dolgokon rágódni, inkább egy kis statisztika:A játék megjelenéséig: napi átlag 11 komment
A játék 1. évében: napi átlag 78 komment
A játék 2. évében: napi átlag 36 komment
A játék 3. évében: napi átlag 18 komment (jelen napig)
Ki lehet számolni, hogy mi lesz a végeÉn is még frissítgetem az összefoglalót, de kb tényleg a kutya se olvassa, még az újak sem ne hogy a régiek.
Pedig rohadt sok új játékos van (persze nem a PH-ról), tegnap előtt a Terminálban kb 10 játékost számoltam össze, akinek ilyen 50-300 pont körüli érték volt a nevénél, meg is voltam lepődve, hogy mennyien kezdtek bele, vagy csak valahol ingyen promóban lehetett a játék.Ha már összefoglaló, a múltkor direkt beletettem egy kis "kötekedést", de senki sem jött, hogy ez mégis mi
Már korábban töröltem, ne keressétek, pedig heteken (1,5 hónap?) keresztül fenn volt;) - The Power of the Light Side
-
-
foxymaxy
senior tag
Legnagyobb sz@rság az hogy minden napra jut egy csiter hétvégén lagg + halhatatlan candishman b@sszta el a szórakozást, tegnap meg egy vzxdsrbh nevezetű (vagy valami hasonló) kimondhatatlan nevű kis köcs.. aki instant ölt mindenen keresztül egy lövéssel. Kiakartam próbálni egy 8,4, 2, kiosztású Banshit de csak egy játékost tudtam levadászni aztán jött csíterke és hagytam az egészet.
Szerintetek mennyire játszható a DZ banshiben? 8.4.2. kiosztású dps-re húzva a kiegészítők kritical hitt, öngyógyítás, imunláda és sokk turet. Mit érdemes módosítani? Ja a fegyverek Bullfrog Hause (fogékony, halálos) talenttel. Ui:bocs nem válasz volt csak mellényomtam (mobil)[ Szerkesztve ]
e pluribus unum
-
Anonymus23
veterán
És azonnal felmerül a kérdés, hogy most már minek is....
Bezzeg amikor 100x letoltuk a Lexingtont, hogy egy nyamvadt Barrett essen, akkor még véletlenül se volt, vagy ami esett az meg olyan szutyok volt hogy sírhatnéka támadt az embernek...Ahhoz képest most azért legalább esnek az új cuccok is. Igaz előtte farmol az ember ugyanannyit...
-
törölt tag
Egyébként úgy emlékszem azért volt ez bevezetve, hogy ne mosolygós fejekkel és egyszavas válaszokkal többszörözze meg az ember a szakmai hozzászólásainak a számát.
Mert így igen könnyű lenne összekaparni egy bármilyen rangot 2 nap alatt.
De változik a világ .[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Én semmit nem farmoltam ki.
Csak GE kreditet gyűjtöttem amikor volt rá időm.
A sallang nem érdekel.Jó CF szett úgy is csak sokára lesz.
Anno pts-en vettem legalább 10-12 ládát (60-70 items) ami komplett szetet dobott ki,mire összeállt egy használható szett. Nem jó csak használható. Akkor hol van még a fullos.
Így semmi értelme a GE-nek.
Meg a CF szettnek sincs így értelme.
Oda dobták a semmit,mert ez az.Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
-
pzstm
titán
-
TommyS_27
senior tag
Macro futas igen van! És milyen többi csalásra gondolsz? nyilván az xboxon sok csalóval találkoztál és van tapasztalatod!
Azt is érdekesnek gondolom, hogy ha valakinek nem egyezik a meglátás/vagy szóvá tesz valamit (pl nem jók a buildek amiket kiraktok ) akkor azt törlik, mert flame keltés! De minek kell itt ezen csámcsogni? Az nem flame keltő? csak mert most ezen megy a "vita"!
[ Szerkesztve ]
https://www.twitch.tv/ltommys
-
ZsyfKo
senior tag
Tudom jól milyen az elő élete itt fórumon, bétával kezdtem én is, de ez nem azt jelenti hogy utána kell ugrani a kútba. Mindenkinek más build jön be, írtam egy véleményt és megosztottam nekem mi jött be, senkit nem akarok itt kioktatni hogy játsszon.
"Amiket este próbáltam az alapján" bár igaz elég kioktató lett, boccs 6ig játszottam 10kor keltem, a lényeg hogy vélemény akart lenni.[ Szerkesztve ]
OnePlus 8T
-
-
pzstm
titán
-
arnikusz
veterán
Respect: lexingtont 15x szoktam naponta lenyomni , nekem anno már a 10 is sok volt.
Az ilyen randomok kis potyalesők és ha esik neked egy Barrett rögtön ott nyávognak, a másik, ha nála esik azonnal kilép.A délelőtti MP7 nosztalgia és ebéd közbeni videók után kedvet kaptam estére Alhpa Smg-hez, ha fekszek kelek a DZ-ben nem zaklat, csak a jó csapat és a szórakozás.
Meg van Divtech és tervrajz lehet pörgetni is.Ő lesz a delikvens a fegyver módosítókat cserélem jobbra és Banshee helyett Alpha.
Fényvadász és Lifer, ahogy írta Anonymus is az ilyenekkel nem kell foglalkozni, meg hát ilyenre csinálták a DZ-t.
[ Szerkesztve ]
Soha ne azonosulj a legyőzöttekkel
-
HKorn
veterán
Showstopper nekem is ott figyel stash-ben, de még nem használtam éles bevetésen.
Az mitől van, hogy a vendor stuff lista (rubenalamina oldalán) sok esetben eltér attól amit a játékban látok? Főként a fegyverek sebzése tök pontatlan, boxon általában sokkal kevesebb az érték, mint amit a lista ír.
Run&Ride
-
aktív tag
Ha kiosztok valaki mert hülyeséget kérdez, mert magasról tesz mondjuk az összefoglalóra akkor az a bajod, ha meg szépen elmagyarázom mert segíteni próbálok, hogy miért ne használjon saját -de facto- elnevezéseket a játék saját zsargonja helyett, hogy a jövőben ő és mások is hatékonyabban kérdezhessenek akkor meg az a baj, hogy túlpörgöm... really?
A lényegen nem én siklom át hanem te, ugyanis ha észrevetted volna -ahelyett, hogy engem osztasz-, hogy korábban már leírtam neki azt, hogy miért nem kapott.[ Szerkesztve ]
-
myckey
veterán
Világos.
Az megy és játszik mással, ahogy érzi.
Mi most úgy állunk, hogy még elviszi a hangulat a hátán a társaságot, valószínű, ez idővel alább hagy ( Nekem még csak 200-300 óra között van benne ) , de most ebben az 1.6 ban is lesz tartalmi változás, az is ad egy kis lökést, valameddig.
Más:
Havert elég sűrűn ledobálja a játék.....zavaróan sokszor.
Próbált már Uplayen mindent kikapcsolni, a gépén nem fut semmi extra a háttérben ( sőt már szinte semmi )
volt már dx11-12......
Egyedül annyit jelez neki rendszeresen a játékban, hogy gyenge a kapcsolat a szerverrel...Van még valami ötlet?
[ Szerkesztve ]
"Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "
-
micafighter
nagyúr
Részletkérdés, hogy 5,4 vagy 6k (ő irta amugy az 5,4-et nem magamtól találtam ki ), PC-n a legolcsóbb a 25 USD amazon akció volt a gold verzióra majdnem 1 évvel a játék megjelenése után, az az akció amit vagy egy hónapja irtam ide Nem irigység beszél belőlem, örülök hogy be tudjátok/tudtátok szerezni olcsón, nem ezért irtam, na de lapozzunk szerintem ne offoljunk tovább
[ Szerkesztve ]
-
pzstm
titán
10820 Ft-ot vont le a kártyámról, és home-oltam (pezó nagyot változott akkoriban, és még így sem a legolcósbban vettem )
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
-
nagyúr
nem is tudom, hogy ki mondta, de elvileg ez ugyanaz a build, amit etf is tesztelt. kizártnak tartom, hogy ott ne vették volna észre ezeket.
Tudod, mit jelent az, hogy nemezis? Az érintett, erősebb fél kinyilatkoztatása a méltó büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat... én.
-
Snip3r_HUN
addikt
Kék fényt láttad közben ? Lehet hogy hogy elultiztak... Na meg amíg be tudják akasztani az armor capet 70%-ra addig nincs miről beszélni... (Itt nem a nimble + robust párosra gondolok hanem amikor direkt bugoltatják a szívósságot).
[ Szerkesztve ]
In space, no one can hear your coils whine... | HP Omen 15 | PS4 Slim 1TB | Huawei P20 Pro
-
duvi
nagyúr
Igen
(#31772) myckey
Egy szóval se mondtam, hogy nem fontos a stabilitás vagy tárkapacitás . A DPS és a valós sebzés viszonyáról volt szó Természetesen a nyers sebzésen kívül szükség van stabilitásra, pontosságra, nagyobb tárkapacitásra ...stb. a megfelelő arányban, hogy használható legyen a fegyverünk.[ Szerkesztve ]
-
arnikusz
veterán
Ment is a farmolás, az Alpha mellett a Nomádok is akkor estek.
A szombati vendor váltásra kíváncsi leszek- jól jönne az M4 rajz, mert a fegyver tervrajzokból azért lehetett csinálni jót, viszont a módosítoknál nálam siralmas a helyzet - 100- ból ha egy ami jó és ugyanez igaz a fegyver kiegekre is.
Kellesz csinálni egy heti beosztást melyik nap mit farmol az ember, mert az hogy ahol a legtöbbet játszik ott eshetnek jó dolgok megdőlni látszik.
[ Szerkesztve ]
Soha ne azonosulj a legyőzöttekkel
-
RazoR
veterán
Lehet velem van a baj, de ha felmerül bennem egy kérdés bármilyen témával kapcsolatban amire van topik a PH-n én mindig az összefoglalóval kezdem és az esetek nagy részében meg is találom a választ a kérdésemre. Az igaz, hogy egyszerűbb nulla energiát ráfordítani valami megkeresésére és beírni a kérdést....
Köszi, de nincs szükség a puncsolásra! (félreértés ne essék csak vicceltem)
sith7: az OFF-os dolog az valahol jogos, én pl. végigfutom az új hsz-eket és ami nagyon off azt abba is rakom és most hogy már ketten vagyunk ez még egyszerűbb lesz.
Mi lesz a következő? RazoR monnyonle...
[ Szerkesztve ]
-
RazoR
veterán
Az a 98% egy kicsit erős szerintem... Egész nap követem a topikot és inkább mondanék egy 40-50%-ot a hülyeségekre! De szerintem ez még mindig nem egy szakmai topik ahol szigorú és megszeghetetlen szabályok vannak és enyje bejnye jár ha lesz egy nem szakmába vágó hsz. Ha valakit zavar a baromkodás akkor ott a lehetőség, meg kell venni a prémiumot és lehet ignorálni...
-
Anonymus23
veterán
Szerintem ezen már túl vagyunk, van aki fel is jelentette.
De voltak többen is, akik beírtak, hogy bannolták őket.De továbbra sem hiszek abban, hogy nekünk kellene feljelentgetni a másikat, ez nem jó út.
Oldják meg, hogy a játék ismerje fel, hogy valaki hacker programot használ.
Nekem ez olyan furcsa, hogy nem tudja felismerni, hogy van egy program ami fut a háttérben. Pedig biztosan belenyúl valamilyen szinten a Division dolgaiba...;) - The Power of the Light Side
-
veterán
-
nagyúr
Annyival olcsóbb lenne tier 1ben ?
Tegnap pts-en begyűjtöttem pár fegyót.
MG5
UMP45
SVD Plus 230k dps
M1A 205k dps
Még egy jó pisztoly kell (most 229-es).Karakter
6000,4000,4000
Minden 256-os
De még csak össze vissza cuccok vannak,nincs szett.34-es mobok nagyon erősek (pláne kihívás opcióval,pláne LMB-sek).
Kelleni fog nagyon a pajzs meg páncél meg minden ami megvéd tőlük.[ Szerkesztve ]
Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
-
RazoR
veterán
Az alapvető probléma pl. ha a ps4-et nézzük, hogy nincs rá mod támogatás és egy ilyen tesztszerver elég erősen mod-nak számít, tehát a sony esetében itt meg is bukott a dolog. Mire eljutna oda a pts, hogy megkapja a megfelelő ellenőrzéseket, engedélyeket már rég aktív lesz az 1.4 minden platformon.
-
aktív tag
Ez az $5m vs $0,37m hogy jött ki? Csak mert az első héten bőven 300m felett kerestek, user számnak meg túl sok mivel az 1m felett volt, az összes platformon együtt.
Valóban konzolon kaszálták a legtöbbet, de mint írtam, a konzol mint platform nem támogatja az ilyesfajta kezdeményezéseket. -
aktív tag
Egy nagyon alapvető dologról felejtkezel el konzolosként. Mégpedig a pénzről. Hiába konzolon adták el a legtöbbet belőle egy ilyen tesztelés pont ott leginkább pénzigényesebb és leglassabb. Ugyanis sem a Sony sem a MS nem fogja neked ingyen és azonnal átnézni a cuccot (márpedig a review kötelező) míg PC-n egy ilyen szinte zéró költséggel és ugyan ennyi idő alatt megvalósítható addig konzolon ez minimum egy több napos folyamat márpedig 2 külön verziót fenntartani csak azért, hogy konzolon is lehessen bohóckodni nem éppen költséghatékony.
-
addikt
Homályos, hogy mikor, azt mondták a hét végéig megpróbálják nerfelni, de ez már csak a holnapi nap és client side patchet jelent (különben rég megtették volna a karbantartások alatt). Úgyhogy ha holnap estig nem jön patch, akkor keddig/csütörtökig biztosan nem lesz semmi megint.
-
Raulblanco07
aktív tag
Nem azzal van baj, hogy eltér a véleménye, nem is azzal hogy neki nem tetszik valami, és mást használ helyette, csupán azzal hogy meg van sértve amiért a szeretett szettét leszaroztuk, mert az, szar.
És akkor jön ezzel az érvvel, hogy pvp-ben 1mp-el tovább töltök és meghalok, persze a pvp olyan mint a régi pisztolypárbajok, felálltok egymással szemben, és lőttök a másikra amíg az nem healel, nem mozog, és amikor töltenie kell akkor kimegy eléd hogy közben tiszta célpont legyenHa gyorsan akarsz tölteni, lone star, pp19. Jobb alternatíva.
[ Szerkesztve ]
-
Raulblanco07
aktív tag
A hard lófasz szint már, azzal meg kellene csinálnod.
Egyébként leállás után mi is azt vettük észre, hogy nehezebb lett kicsit, amit magam részéről jónak tartok, mert nem tetszett előtte hogy 3-an végigrohanunk challange +2 nehezítéssel simán.
Leállás után már volt hogy elbuktuk és újra kellett kezdeni, bár ott is a mi hibánk volt, rambónak éreztük magunkat és össze vissza kóboroltunk a védd a jtf gyereket alatt, és mögénk spawnoltak.
Új hozzászólás Aktív témák
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- 3D nyomtatás
- Milyen notebookot vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- EAFC 25
- Home server / házi szerver építése
- Külpolitika
- A Meta húzása miatt egyre többen keresnek rá, hogyan lehet törölni a Facebookot
- További aktív témák...