Hirdetés
-
GAMEPOD
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
foxymaxy
senior tag
Legnagyobb sz@rság az hogy minden napra jut egy csiter
hétvégén lagg + halhatatlan candishman b@sszta el a szórakozást, tegnap meg egy vzxdsrbh nevezetű (vagy valami hasonló) kimondhatatlan nevű kis köcs.. aki instant ölt mindenen keresztül egy lövéssel. Kiakartam próbálni egy 8,4, 2, kiosztású Banshit de csak egy játékost tudtam levadászni aztán jött csíterke és hagytam az egészet.
Szerintetek mennyire játszható a DZ banshiben? 8.4.2. kiosztású dps-re húzva a kiegészítők kritical hitt, öngyógyítás, imunláda és sokk turet. Mit érdemes módosítani? Ja a fegyverek Bullfrog Hause (fogékony, halálos) talenttel. Ui:bocs nem válasz volt csak mellényomtam (mobil) -
foxymaxy
senior tag
El sem hiszem hogy nem direk cseszik el a szevereket, tegnap nemtudtam egy legendás küldit sem csinálni. Betöltő képernyőn delta-mike vegyesen, állandó gyenge szerver kapcsolat és az i- re a pontat az tette fel hogy folyamatos reconnectöl agyfaxt kaptam, 119. voltam a sorban lement 70 alá bedobta a betöltő képernyőt majd visszadobott 119. nek és ezt eljátszotta vagy 8x akkor sokaltam be teljesen.
-
foxymaxy
senior tag
válasz
Anonymus23 #51380 üzenetére
Köszi a felvilágosítást
számomra evidens az élőtalent ezért úgy vàlogatok össze mindent hogy működjön
egyáltalán pvp re érdemes cf szetten kívül mást használni?
Ja még 1 kérdés mostanában tapasztaltam hogy nem aktiválódik az ujraélesztő ulti amikor lelőnek, ez mitől lehet hogy nem műxik? -
foxymaxy
senior tag
Lehet láma kérdés de pvp szettbe az számít valamit hogy beraknak egy kék stukit, plussz halott fegyver talentek a másodlagos csúzlin. Lemaradtam valami okosságról vagy csak ennyi agyhalottal lehet találkozni. Egész jó a pvp amikor egy normálisabb csapat összejön, toltunk 4-5 meccset de aztán jöttek a herok és lemostak 20/0 majd 20/1 re , az m4 akkorát sebzett alapból mint egy m700 karbon , biztos tisztán játszottak
-
foxymaxy
senior tag
Nem tudom hogy mi van a divisionnal mostanság de folyamatosan laggolok, stabil 75 fps volt most meg fokozatosan fogy az fpsm , lemegy 60 alá majd vissza ugrik 75 re ez mi a franc lehet? Más lehet hogy üldözési mánia de tegnap úgy tünt mindenki enge lő. Csináltam egy-két legendás küldit random és az összes mob engem lőtt, bementem pvp re és ott is én kaptam ketten hajkurászták a kölköt de az csak ragadt rám mint a pióca , persze 5/20 lett a vége és az ötöt én lőttem a többiek meg csak szaladgáltak kicsit fura volt
-
foxymaxy
senior tag
Multkor pve random küldikben össze jöttem egy fracia brigáddal,jól nyomták Küldi után behívtak Dz-be na ott aztán bevetették a “fejetlencsike” taktikát két magyar srác le is darált minket, utánna a honfitársakkal nyomtuk egy órát jól tolták összeszokott csapat volt és nem volt csalózás
Egyébként már a mozgásból észrelehet venni ha valaki okosságot használ
-
foxymaxy
senior tag
Dz-ben a -FIN- nevű csókát kerüljétek mert halhatatlan, fullos ragadozó maxos M4 fedezékből beletoltam 1 tárat amig oda sétált hozzám (nem sérült,nem vérzett) és egy rövid sorozattal le is terített úgy hogy közben elnyomtam az összes tápot ,ultit,bónuszt meg ami csak volt a karin
pvp-n az XIXIIXI vagy valami hasonló nevezetű banda is kerülendő, úgy tünt mind a 3nak ugyan az volt a neve de biztos csak egy betű vagy szóköz külömbbség volt köztük , érdekes.
-
foxymaxy
senior tag
Bakker 😪 és pont most vagyok oda a határon.
-
foxymaxy
senior tag
Múltkor benéztem PVP-re az első két meccs még jó volt 1bukta/1győzelem élvezetes volt a játék, harmadiknál viszont kifogtunk egy cheater csapatot jobbanmondva ketten használták az okosságot az egyik teleportált és ment mint a villám, a másik halhatatlan volt, hárman lőttük egyszerre és még se rezzent a HP-ja. 10/1 nél a csapat fele lelépett, mostanság megint hanyagolom a PVP módot asszem
ja és a striker nem töltődött fel közvetlen közelről beletoltam egy zárat a figurába és nix bónusz egy deka sem, az szerverlagg okozza vagy a striker is kilétét iktatni valamivel :-/
-
foxymaxy
senior tag
válasz
TommyS_27 #50085 üzenetére
A fogékony csak közelre jó 10m, a kérlelhetetlen viszont ha sebzést kapsz csak az utolsó harmad üt nagyot , viszont rohadt gyorsan elfogy a hp-d. Ezért dillemázok hogy melyiket használjam mert a gonosz viszont csak akkor “él” ha 2/3-ad életerőd van az ádáz meg folyamatosan +5% sebzést biztosít.
-
foxymaxy
senior tag
Light M4 halálos,gonosz,ádáz talentekkel jó striker pvp-re?
-
foxymaxy
senior tag
Event elött a “felturbózott” strikerrel 1tárral leszedtem egy elitet, most jó ha pajzsot leszedem róla, ráadásként úgy mennek mint a mérgezett egerek, lesokkolom és térden besiklik a fedezékmögé vicces :-/
-
foxymaxy
senior tag
Nektek nemtüntfel hogy a mobok errősségét kissé túltolták, elit és nevesített ellenfelek alig akarnak halni az eventóta. Sokkolva, felgyújtva nekimegy a megállítónak és lecsap, csak pislogtam mint a lukinyul a felstekkelt striker meg se kottyant nekik
-
foxymaxy
senior tag
válasz
Anonymus23 #49994 üzenetére
Csak a 11% van rajta pluszban, talentek: halálos,gonosz,fogékony. Ezek mind crit sebzést adnak, nemtom honnan jön még kb 20% 😶
-
foxymaxy
senior tag
Tegnap csiszolgattam a striker szetthez tartozó m4-et és szemet szúrt hogy a fegyón kiegészítőkben 11% fejlövés sebzés van, a karakter tulajdonságok alatt pedig 108% fejlövés sebzést mutat. Honnan adódik plussz 97% fejlövés sebzés a karakternek?
-
foxymaxy
senior tag
Pajzsos sentynelt hogy érdemes összerakni? Nemtalálok sehol “ihletet”
-
foxymaxy
senior tag
válasz
Anonymus23 #49751 üzenetére
Pajzsal beáll közém és a rouge közé mikor megfektetem és a társai felszedik
nem lövi az “ellenséget” eléd áll , így nem 4 / 4 hanem 6 / 2 az arány. Esélytelen 😬
-
foxymaxy
senior tag
Dz-ben megy a manhunt trükközés
4 renegát mellé 2 segítő akik aggatnak
-
foxymaxy
senior tag
Ba+ mi a faxom van, 5-10 percenként delta c 0-13 02 elmehet az összes gyík it-s az ubinál a p_csába. 🤮
-
foxymaxy
senior tag
válasz
Snip3r_HUN #49366 üzenetére
Szerintem lagg vagy valami okosság üthette ki a képességeket
a nomád pl:egyszer sem élet újra nálam az ellenfélnél 3-4 alkalommal egymás után a pajzsot sem volna szabad 4-5 másodperc alatt lészendni 9000+ stamina + sebzés ellenállás 4db 4,5% annak kicsit tovább kéne bírni 5secnél úgyhogy valami nem kerek :/
-
foxymaxy
senior tag
Pvp szakikat kérdezem hogy az mitől van hogy nem működnek a cf adottságok a pvp meccseken? Konkrétan az első 4-5 meccs nemvolt semmi gond nyertünk, vesztettünk mikor hogy de játszható volt. Aztá egyszer csak elfelejtett a ragadozó véreztetni, minimális sebzés nuku vérzés, striker nem stekkel fel egy dekát sem közvetlen közelről majd egy tárat beletoltam az ellenbe és semmi töltődés, deffensről öt másodperc alatt lelőtték a pajzsot (pve-n még a bossok sem) és a nomád sosem éledt újra
egyszóval nemműködött semmi az égvilágon milehet a gond.
-
foxymaxy
senior tag
Nomádhoz kérnék tanácsot, felszerelésmódosítónak mit javasoltok? Most próba gyanánt beraktam 4db 6%-os elsősegély öngyógyítást de nemigazán vált be, mit volna érdemes használni ami hasznos. Teljesítmény modok crit-re 2 egzotikus sebzéstűrés 3 mind dps 9/4/2-re osztva.
-
foxymaxy
senior tag
válasz
xyvalaki #49218 üzenetére
Na most már nagyon kíváncsi vagyok, hogy milyen hülyeséget írtam homályosítsatok már fel
Egyébként meg az elöbb ákoska irta DeadEye szószerinti fordításban HalottSzem, értelem szerinti fordításban akire rá néz a hajszállereszten az halott, tehát HalálosSzem. ákoskának annyiban van igaza hogy nem szükségszerű mindent lefordítani. OFF
-
foxymaxy
senior tag
válasz
Anonymus23 #49177 üzenetére
Basszus én mit farmoljak, meg van az összes cf szett 😁
-
foxymaxy
senior tag
Tegnap este 21órakor úgy belaggolt a game hogy képtelenség volt játszani 4-5sec késéssel működtek a dolgok, majd felrobbantam mérgembe amikor lőnék és nemtörténik semmi ,vagy amikor már fedezékben vagy és még 2-3 találatot bekapsz és fexel
A leg viccesebb az volt amikor bontottam a ge ládát és nagy piros betűkkel ki írta hogy begyűjtöttem az összes elérhető felszerelést na mondom fasza ilyenkor mivan, erre pár sec késéssel elkezdett exo cuccokat dobálni , elég magas értékű csak rossz talenttel pl: 280-as hause lmb mesterlövész/vérengző kombóval omg.
-
foxymaxy
senior tag
válasz
Snip3r_HUN #49017 üzenetére
Sajna nincs m4 tervrajzom
hol lehet beszerezni?
Szvsz pve-re a topp talentek halálos, pusztító, vérengző
Pvp-re egy Hause van berakva halálos,fogékony kombóval -
foxymaxy
senior tag
válasz
Snip3r_HUN #49015 üzenetére
Nem is pvp-re készültem, csak össze futottunk divtech farmolás közben
egyébként pve-re a halálos, pusztító tökéletes egy dps karin. Pvp-n a pusztítót mire cserélnéd?
-
foxymaxy
senior tag
Tegnap este DZ ben két figura banditát játszott és mindenkit fektettek
90% ra felsteckeltem rajtuk a strikert és nemnagyon sérültek, pedig szerintem két tár “turbó strikernek” lekéne dönteni a lábáról egy “banditát” Javítsatok ki ha tévedek, még annyi hogy a fegyóm egy lvoa c halálos, pusztító, kérlelhetetlen talentekkel
-
foxymaxy
senior tag
Hogy a faxomba csinálják, de már másodszorra kapok üres ge ládát a jutalom beváltónál. Dz-ben tegnapeste valami nagyon nem klappolt, nemtalálkoztam senkivel és nem működött a striker adotsága 2% nál nem töltődött fel jobban a gyógyító és a romboló adottság pedig közvetlen közelről beletoltam egy teljes tárat az elit mobba és alig sérült, ő+ simán elkaszált. Lestem mint Rozi a moziba
-
foxymaxy
senior tag
Basszus a predatort nerfelték vagy a striker ennyivel jobb
Dz-ben farmolgattm rámrontott két rouge persze nomádban, megfektettek kétszer predatorban voltam és csak csiklandoztam őket 🙁 Visszamentem strikerben és feküdt mind a kettő, nemakartam otthagyni a kifarmolt ládákat, igaz otthagyhadtam volna mert semmitérő lootokat bontottam. Szerintem elvagyok átkozva, mert itt mindenkinek hullik acuccos én meg csak a szemétben turkálok
-
foxymaxy
senior tag
Ez a random loot generát egy nagy rakás k@ki
térdvédőket szorta orba-szájba. A legdurvább az volt amikor egy ládából 3 cleamer térdvédőt dobott 2cf és mind szemét
Pozitívum megvan a stiker cf szett
a végére nagykegyesen kidobta a mellényt. Strikere milyen kiosztást érdemes használni? Jelenleg 7/6/3 ra van pörgetve, és milyen képességek/ képzettséget érdemes használni?
-
foxymaxy
senior tag
válasz
body007 #48658 üzenetére
Végre megvan a magányos csillag teljes készlet
8/5/3 elosztást használom de néha pikk-pakk elfogy a hp-m, olyan mintha az össze mob engemlőne fura. Egyelőre pve használom bigall és megállító fegyókkal, képzetség gyorsítást vagy kritikus sebzésre érdemes hangolni, esetleg pvp re mit állítsak rajta
-
foxymaxy
senior tag
Az ilyen eseményeknél az a rossz hogy szólóban nyomom és random csapattal kell farmolnom ilyenkor , rengeteg az idióta , félpályán dobizik vagy afk. Másfél órát szívtam legalább az ilyen nyomik miatt. Ge ládákról jobb nem is beszélni vagy 5 végsőmegoldá és deadeye szett hulott csak egy kesztyű mindig hibázik, elköltöttem az összes ge tokent hátha dob egy FMkesztyüt de hiába szívás 😡
-
foxymaxy
senior tag
Deadeye szett sárga mellény/fegyvertok milyen adottsággal bírnak, nem bírom kisilabizálni mert a fordító mindenféle baromságot ír. A full cf deadeye nem nagyon adja az one shoot killt néha bejön de inkább nem
két féle fegyót dobtam össze, egy criteset meg egy head shotosat és mind kettővel nagyon váltakozva adja, szerintem a lagg szívat 😤
-
-
foxymaxy
senior tag
válasz
alibiman #48292 üzenetére
szvsz ez az "összesküvés elmélet " sántít
már csak a saját nevembe beszélek de én azt vettem észre hogy random dobálja, párnapig taktikus utána heal, aztán meg dps és ezt random váltogatja meg kevergeti
egyszerűen agyf@szt kapok hogy nem tud dobni az öt cf szethez semmit mind az ötből már csak 1db hiányzik és van amelyiket már hónapok óta hajtom és semmi, 3 zsák 1mellény és egy kesztyű hibádzik és a vicc hogy még csak sima szettből sem dob olyat, na itt van az ármánykodás -
foxymaxy
senior tag
Hétvégi gyűjtögetés eredménye szemét,szemét,szemét,hopp egy BigAll (az első) ,szemét...stb..., és az összes fegyón eltökélt és lmb mesterlövész. Taktikus cf szettel még mindig kínlódok, az egyik pályán tarol a következőn botladozik, például a tapadós bomba az egyiknap tarol masnap éppen csak karcolgatja az ellent és nem változtattam semmit. Nemértem hogy mi alapján csökken a hatásfok, valszeg megy a dobozba és valami hibridet teszek a helyére, dps-re van valami ötlet ami bevált szivesen meghalgatom
-
foxymaxy
senior tag
Hát komolyan mondom ez már vicc.
Egész héten dz-t tolom, volt boss, nevezetes pont, utánpótlás, rouge kill és 4db cf cuccot szedtem egész héten, hármat tegnap és persze mindből volt vagy 2 jobb úgyhogy minden ment a zúzdába,az a bosszantó hogy kB 5szethez kellene 1 cucc és esélyt se látok hogy meglegyen -
foxymaxy
senior tag
Hétvégén giga lagg volt
de olyan szinten hogy a tatyóbol is eltüntek az exoládák a mobok kedélyesen teleportáltak egy óra szenvedés után ki kellet lépni mert egyfolytában feküdtem. Dz viszont mostanában egész játszható még szólóban is csak az a baj hogy “szemetet” gyűjtök szinte minden be lett zúzva. Érdeklődnék hogy cf banset érdemes még használni?
-
foxymaxy
senior tag
Srácok a predátorra hogy a vérbe lehet összehozni a 135chd/53chc-t mert ha meggebedek akkor sem tudom feljebb tolni 127chd/42chc-nál a fegyók is fullosak (ház+bullfrog)
másik dolog hogy a szettnek a szintje az mennyit számít, mert most perpill a ragadozóm 290-es plusz volt velem egy 292-es nomád és egy 267-es nomád szarrá lőt minket terminátorként, csak állt és lőtt mi+ hullottunk
A fegyvereken a halálos,gonosz és a halálos, kérlelhetetlen tallentek jók vagy próbálkozzak mással? -
foxymaxy
senior tag
válasz
Anonymus23 #47759 üzenetére
Tiszta sor amit mondasz, de ha játszol egy ideig bármi más játékkal is kiszúrod a csalót főleg amikor eggyértelmű hogy a játék fizikájából adódóan “emberfeletti” dolgokat művel az ellen. A másik az idő tényező a pálya kétvégéről kell becserkészni egymást plussz 20killt elérni ez legjobb esetben is legalább 8-10 sec , az én esetemben ez kb 4perc volt ami szerintem felettéb gyanús És még most leszögezem távol áll tőlem hogy párhuzamot vonjak az eredményed és a csalók között. 😋
-
foxymaxy
senior tag
válasz
Anonymus23 #47749 üzenetére
Távol álljon a szándék tőlem hogy cheatehez hasonlítsalak , grat az eredményhez. Én csak leírtam egy negatív tapasztalatot ami az összecsapáson szereztem,sajnálom hogy célzásnak vetted. Mea culpa, mea maxima culpa
-
foxymaxy
senior tag
válasz
Anonymus23 #47744 üzenetére
Multkor az összecsapásban volt egy halhatatlan teleporter 18 killel vitte a prímet , hárman lőttük ,meg se rezzent és még az újra éledési ponton is a hátunkba tudott kerülni
Igazán csinálhatnának valami cheat szűrő rendszert, mert a nyomik szétcseyzik a játékot.
-
foxymaxy
senior tag
Faxom kívan a Dz-ben a sok gyökér cheaterrel, maxos predátorral 2tárat beletoltam és megse moccant a hp-ja, total terminátor filling mintha kaviccsal dobálnék egy tankot.
-
foxymaxy
senior tag
Elvileg van, gyakorlatilag nem műxik
A kiegyensújozott Alpha mivel jobb, és mit érdemes mellé rakni (képzetség,speckó) és milyen talenteket érdemes a fegyóra rakni? Most per pill dps-re (9000+) van állítva az Alpha, 2 iova (halálos,pusztító,vérengző+ kérlelhetetlen) sekker + élesztés. -
foxymaxy
senior tag
Hétvégén a DZ gyilkos volt, csiterek, meg a nyomjunkle
4en eggyet "klán" uralta a dz-t és valamiért nemigazán működött a Predator képesség játékosok ellen. A bossokat simán bedaráltam de a humán ellenfelekkel nemműködött a dolog. Mostanában beszoktak ragadni a képességek főleg ha reclamert használok az immunitás és a lőszer pótlás ragad be és nem is mindig működik rendesenNagynehezen össze jött a cf defenz öltözet, mentem egy kört benne de még nagyon finomítani kell. Milyen tallentek et ajánlotok egy aug-hoz vagy mp5-höz cf defense szetthez?
-
foxymaxy
senior tag
Tegnap este játszhatatlan volt az összes exoládás küldi
a lila mobok is szuperhero fokozaton voltak sebezketetlen és félpollanat alatt lelőték a predator max healját. Valamint a képességek sem működtek egyik karin sem, félóráig küzdöttem mint disznó a jégen de bekellet látni ami nemmegy azt ne erőltessük 😿Laggos sz@r volt az egész 😤
-
foxymaxy
senior tag
válasz
arnikusz #45589 üzenetére
Sikerült összerakni egy predator és egy banshee cf szetett a predatort még csiszolgatom de alakul, viszont a banshee -hez lövésem sincs hogy mit rakjak dps,heal,elektronika elosztás képességek, módosítók elosztása,fegyverzet. Soha nemhasználtam bansheet néztem 1-2videót de csak a tanácstalanságom lett nagyobb. Tik milyen összeállítást ajánlotok egy szóló vagy random cf banshee szethez?
-
foxymaxy
senior tag
Mostanában elég gatya a játszhatóság, megvadulnak a mobok , lerohannak hiába lövöd őket (kamikaze effektus), bekavarodik az irányítás 3-4 sec késés van a mozgásban, fedezék helyett a falhoz tapad az agent amig sz@rrá nem lövik a mobok el sem mozdul onnan, a másik bosszantó furcsaság hogy van egy jól összerakott szetted folyamatosan krittelsz de nem sebez a fegyó pedig jók a tallentek dps-re, vagy ha növeled a dps pontot elveszted a kritet. A legyőzhetetlen rouge agent már csak hab a tortán meg hogy két lövéssel ki szed fedezékből m4 essel, bosszantó 😕
-
-
foxymaxy
senior tag
Ez a loot rendszer egy f..talicska, multkor végig szaladtam a nevesített bossokon, rengeteg hulladékot szortak
egy db cf dedeye mellény esett, hatodik-hetedik franc se számolja meg Tegnap meg csak sárga cuccot szortak és szintén hulladékot Poén hogy nincs teljes cf szettem mindből hiányzik 1-2-3 alkatrész és a fusztrációt fokozza a hétvégi szerver lagg. 65-72 fps és jön a mob lövöd és nem sérül, kapsz 1-2 lövést és összecsuklasz vagy a boss beugrik közétek és egy ütéssel lezúzza az egész csapatot, ez nagyon gáz :-/
-
foxymaxy
senior tag
Ba+,ba+ és ba+ szerdán megyek a határra 😤
És még mindig hiányzik egy deadeye cucc b@ssza+ -
foxymaxy
senior tag
válasz
Snip3r_HUN #43019 üzenetére
Elmész te a sunyiba, 1óra alatt 5c.s. a másiknak meg egyhét alatt egy. Add már meg a Division programozó ismerősöd elérhetőségét, had kuncsorogjunk mi is egy kis extra lootért
-
foxymaxy
senior tag
a faxom tele van a sutyerák cheaterekkel, reggel sem alszanak
simán ledaráltam a 2/3ad hp-ját , aztán mintha borsóval dobáltam volna, nem történt semmi 2 tárat beleküldtem és az utolsó 1/3 nem fogyott sőt meg se moccant
csináltam egy bashe/nomád kombót DZ-be elég jól muzsikál
gondolom DZ-n kívül nem sok hasznát venném -
foxymaxy
senior tag
válasz
Anonymus23 #42870 üzenetére
Pl: az erőműben amikor minden lángol elég jól jön PVE
-
foxymaxy
senior tag
Egy Alfa exo kombóról mi a véleményetek? Az elképzelés 3 alfa, ninja,fero,magányos csillag + valami exo nemtom még mit rakjak mellé. Dmg felhúzva + életerő minimális elektronika a talentek kritre osztva , szóval egy darálós szett fegyvernek liberator vagy pakhan Ötleteket véleményeket várok hogy mit érdemes hozzátenni vagy alakítani rajta
-
foxymaxy
senior tag
az mitől lehet hogy DZ ben kimentésnél lila mobnak láttam egy játékost ??? sőt a céljelölő is bejelölte
rálőttem persze egyből rouge lettem, de a kimentésem elment -
foxymaxy
senior tag
válasz
arnikusz #42701 üzenetére
Ezt igazolom én is, rendszeresen a felszerelés vagy a fegyver páncél/dps értéke lecsökken
Engem a fedezékbe húzódás szokott agyilag felb@szni, mikor a távolabbi fedezékbe ugrik amit simán tudnak lőni, vagy mikor csak spontán kibújik a fedezék mögül. A loot nagyon siralmas, 1700as mellény 800as kesztyű meg használhatatlan fegyverek exo ládákat ki sem bontom , van már egy tucat -
foxymaxy
senior tag
Tegnap Dz-ben összefutottam egy teleportos nyomival. Elösször jött a haverja , egy nevezetes helyet tisztogattam beszált segített majd lepuffantott amikor amikor mejött a társa 😕 Oké vissza mentem deadeye szettben és kb 70-80 méterről elkezdtem őket nyaggatni, egyszr csak volt egy hang efekt mikor elnyomod valamejik ultit és a kölök ott állt melletem és ledarált :-/ harmadik körben csapásmérő,pakham,shoti kombóval plussz beszált még egy agent és elintéztük őket , vissza se jöttek pedig reménykedtem egy kis hirigben dehát a Dz már csak ilyen
-
foxymaxy
senior tag
Oké kipróbálom
Tegnap nagyon furán viselkedtek a mobok DZ-be, 60-as a dz szintem általában a 49. utca fölött szoktam graszálni jópárszor kipucoltam az operát szólóban de most háromszor kellett nekifutni Szószerint egy hadsereg volt az operában 5-6 fős csoportokban jöttek és a boss kinyírása után még két nevesített elit is beesett a slepjével. Sok lúd disznót győz.Ez még nem elég mert hiába lőttem belemászott mind a képembe nemgyőztem tűzerővel, nyakamban lihegett az összes mob plussz még a teleportálós elitek szívattak, kiléptem az üres szobából és már ott is volt a hátam mögött egy elit lövész és lepuffantott Délelött még nem volt ilyen anomália DZ-ben, este meg megvadult az összes ellen, ráadásként össze futottam a cccp srácokkal akik rossz
fiússat játszottakegy kicsit sok volt a "jó" ból
-
foxymaxy
senior tag
Deadeyeből 6 classi mellényt szedtemszét pedig csak egy nyomorék térdvédő kellene , van kettő-három darab a másik szettekből is dehát ilyen felhozatal mellet teljesen esélytelen, nem is erőltetem és durván egyhete siralmas a loot. Csak az akció miatt tolom a csapásmérő szettet csiszolgatom, 3stryker, ninjabike, skull kesztyű + csillag egész jó kombináció igazi hiriggelő kritre kihegyezve 👌
-
foxymaxy
senior tag
Valaki homályosítson már fel hogy a classfield cuccokhoz mi a francot kell müvelni, mert kb egy hete nem ad semmit de szó szerint semmit. Végig graszáltam a bossokat, dz-ben a nevezetes pontokat , ledaráltam a napi és a heti küldiket és minden kukás ami jött a lootból, de legaláb van 10 exo ládám
Egyébként másoknak is vacakol a game? Gondolok itt a szeró laggra de olyan szinten hogy fél hp- val fedezékben össze csuklok, de ez veca- verza mert lövöm a mobot és nem fogy az életereje és egyszer csak be csuklik. A másik furcsaság hogy begyújtom vagy elgázosítom a bosst akkor az szépen fedezékbevonul és ott kezd el sikítozni vagy prüszkölni , azért ez kicsit fura -
foxymaxy
senior tag
A hócipőm tele van ezzel a spéci gearset mizériával
Dead eye szettből térdvédő hiányzik és már a hatodik mellényt szedtemszét DZ ben volt hogy kettőt adott egyszerre , most meg egy ideje nem esik semmi ,valamit nagyon elcsesztek
A build panel tényleg jó, átlátható egyszerű -
foxymaxy
senior tag
Hát mit ne mondjak elég sz@r a szórása a ládáknak, használhatatlan kacatok garmadáját gyüjtöttem be mindegyikből
egy gyönge megállító ami újdonság szinte minden fegyó vagy felszerelés vacak talent vagy gyenge páncél értékkel rendelkezik. Egyedüli pozitívum a játék élmény, valszeg kezdek egy uj karaktert vagy a jelenlegit kell teljesen át variálni 😡
-
foxymaxy
senior tag
Hali
Érdeklődnék hogy a frissítés elött érdemes a küldi ládákat (sárga) farmolni , vagy csak az exokat gyújtsem? -
foxymaxy
senior tag
Röhej de tegnap az itennek nemjött össze a Falcon lost
Ötször futottam neki random team, vagy a csapat volt benga mert mentek össze vissza mint a fejetlen csirke, vagy a szeró lagg nyírt ki minket és ráadásul még semmitérő cuccokat dobáltak , pozitívum jól muzsikált a taktikus szett -
foxymaxy
senior tag
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ elmehet az Ubi a faxomba,több online gamet is toltam már de ez példa nélküli hogy rendszeresen pofára ejtik a gémereket. Féléve tolom a játékot kb. de ez már az ötödik vagy hatodik alkalom hogy valami szo.atás megy, és valszeg elég sok ilyen "jóság"-ból kimaradtam mikor hetelek a határon
-
foxymaxy
senior tag
válasz
Corsa1982HUN #40354 üzenetére
Múlthéten simán letoltuk a legendásokat csak a napalmnál volt egy kis fennakadás ( 5. Nekifutás) szvsz. szerverlaggra gyanakszok , akkor csinál ilyen hülyeségeket :/
-
foxymaxy
senior tag
Valami gebasz van a legendás küldikkel, valamelyik mindig buggol
Múlthéten a napalm üzem, most meg az erőmű szopat :-/ hiába lövöd a mobot nem fogy a hp- ja vagy csak csiga lassan, aztán lerohannak és szétvernek mindenki 1 ütéssel kiütött mind a négyünket plussz a heal ládát kicsit fura volt. Dz-be meg állandóan gránáttól haltam, full hp , melléd repül a granyó ami azonnal robban és fexel , és totálisan mind1 milyen felszerelésben vagy nemtudsz csinálni semmit 1 óra kínlódás után abba is hagytam a játékot mert amit müveltaz már a kopasznak is hajmeresztő -
foxymaxy
senior tag
Láma kérdés
a heti küldi az hogy ad exo cuccost, mert egy párszor lenyomtam de semmit nem dobott pluszban csak a szokásos arany, zöld cuccost :-/ Egyébként tegnap elég durva cheater felhozatal volt dz-be Vladimir Putin (asszem jól írtam) olyan wallhacket nyomott hogy csak lestem
az egyik bejáratnál kempelt egy szobában , és aki belépett az már hullott is sörétessel 80-100méterről falon autón mindenen keresztül. A másik egy steam79 nevű csóka volt és csodák-csodája mindig akkor laggoltam amikor összetűztem vele, de olyan szinten hogy pl: def cuccban nemtudtam a pajzsot aktiválni, vagy fegyvert nemtudtam váltani a sörétes meg csak egyett lőtt, nembiztos hogy cheat volt csak fura hogy mindig akkor volt szero lagg
-
foxymaxy
senior tag
Tele van a hócipőm a DZ-vel a sok csicska cheater szétb@ssza a játékélményt. Bementünk négyen bossra vadászni, lenyomtunk pár nevesített ellenfelet erre a kimentésnél jött egy nyomorék és egylövésel megfektetett mindenkit. Engem úgy lőtt ki hogy reclamer szettben voltam aktív gyógyítás, és egylövéssel leterített úgy hogy hulla voltam egyből. Kínlódik az ember a mobokkal meg az rouge ellenfelekkel az ilyen nyomik meg szét b@sszák simán a sikerélményt, és még csak nem is próbálta a csalást leplezni a pofátlan kö..ög
-
foxymaxy
senior tag
Csak egy rövid kérdés, tik milyen kiegészítőket használtok különböző szetthez? Én pl: Predator hoz turett+fürkész akna a tallentek dps - re turett és akna sebzésre vannak osztva +egyszeri élet bosster (asszem jól írtam a megnevezést) ami régebben újra élesztett de frissítés óta hanyagolja az élesztést
Egyébként szólóban nyomom ha valakinek van kedve társulni a nickem Blokgorr
Új hozzászólás Aktív témák
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Programozás topic
- Eredeti játékok OFF topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Május 5-én csörög utoljára a Skype
- Fotók, videók mobillal
- Kerékpárosok, bringások ide!
- SörcsaPH!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Azonnali informatikai kérdések órája
- További aktív témák...
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Samsung Galaxy Tab A9+ 5G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Windows 10 pro Retail aktiváló kulcs!
- AMD Radeon Pro WX 4100 4GB GDDR5 128bit PCi-e videokártya 4xMiniDP
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest