Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 7. nap: Control
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
-
GAMEPOD.hu
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anonymus23
veterán
Én inkább úgy mondanám, hogy még rosszabb mint korábban.
Ugye most már van 10 CF gear ami eshet, és ezt szorozd fel 6-al, tehát 60 féle szetitem, eshet, és még nem is beszéltünk az esett cuccos használhatóságáról.
Ha azt az 1 hetet nem nyomja meg az ember, akkor egyre nagyobb szívás kifarmolni akár csak egy komplett geart is, és hogy még az teljesen jó is legyen, az meg a következő lépcső a kínlódásban!;) - The Power of the Light Side
-
Lefty
addikt
Full lutri, mint eddig. Snipernek esik, de masnak nem Nekem egy banshee melleny esett tobb ora dz9 farm mellett, meg egy reclaimer maszk. Osszessegeben az a meglatasom 3 GE utan, hogy ha akkor nem tudod kifarmolni a szetteket, akkor utana rohadt nagy szivas.
Az uj Clinton safe houseban beszelni kell a csajjal, hogy megnyiljon a west side pier.
[ Szerkesztve ]
-
Snip3r_HUN
addikt
-
Snip3r_HUN
addikt
Set bonus 5:
+5% skill haste
+5% skill powerSet bonus 6:
Improved Tactician's AuthorityUsing a skill while at max bonus will reset the skill power buff but will raise the cap to 60%.
Using a different skill at 60% has 50% chance to set the buff power back to 30% and keep the cap at 60%.
This chance is increased by 10% for every 2000 Electronics.Más.: Na kiket sikerült földre vinni ? Hát NoMaD-ékat, igaz csak egyszer mert utána jött a végtelen számú recovery link.
[ Szerkesztve ]
In space, no one can hear your coils whine... | HP Omen 15 | PS4 Slim 1TB | Huawei P20 Pro
-
Csoffadalom
tag
Kétszer már kaptam szakértelem ládából harmadiknak. Viszont napok óta semmi nem esik az utcai bossoktól.
Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják.
-
-
-
arnikusz
veterán
A korábbi esemény alatt 1-szer vettem, de abban alapból 1 item van és szerintem kisebb az esély.
Mindenképpen ezeröcsis
Mész 2 Lexit -átlag 8 perc jobb esetben 6.
1 óra alatt min 6 max. 10 Lexi megvan.8 Lexi után végig futom a PVE bossokat (30 perc alatt is megvan) abból is összejön 2250. Utána még 3 Lexi.
Tegnap az előirányzott napi 5 láda helyett így 10-et vettem két és fél óra alatt a vakaródzást is beleszámítva.[ Szerkesztve ]
Soha ne azonosulj a legyőzöttekkel
-
Anonymus23
veterán
Én kb 1 hete adtam el az összes Striker cuccot, mivel úgy sem használom, és jövő héten GE.
Nincs annyi normális Ninja, hogy mindegyikre elég legyen.
Ma jön az új monitor, jövő hét Szerdától szabin leszek (alapvetően nem emiatt, de így jól jött ki a lépés), szóval felkészülök a farmolásraMost következnek a nem használt Reclaimer/Sentry cuccok, azokból is van vagy 30, és ahogy esik, majd töltöm fel az új cuccokkal.
;) - The Power of the Light Side
-
nagyúr
GE eseményekre kell vmi különlegesség ?
Alejandro előtt nekem még egy LS mellény kell és kész a daráló.
---------------
Nem kell majd nagyon aggódni,ha nem lesz fullos pl egy TF érték.
Inkább másik két tulajdonságot kell tekerni rajta,DivTech majd felhúzza a TF értéket 1.8 (olcsóért).
Nem kell majd 150-200millát elkölteni egy szettre.[ Szerkesztve ]
Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
-
nagyúr
Ha jól emlékszem 1 karakteren 7 exo és 1 heti láda gyűjthető össze.
Vagyis 8 esély egy jó cuccra.4 karakterrel szorozva 32 exo cucc jöhet(ne) hetente.
Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
-
nagyúr
Pont ezért tettem itt fel a kérdést...
Mi hoz többet ?
CHD , CHC , Enemy Armor DMG , vagy LMG DMG ?
-----------------
LMG DMG mindenképp kell rá.
Mit cserélnétek le ?[ Szerkesztve ]
-
HKorn
veterán
-
arnikusz
veterán
Egy biztos most az utolsó napon meg hagyok 10 ezret és az esemény lezárását követően fogok még venni 6 db ezeröcsi ládát.
Amit reggel linkeltem a State -ről a GE -szóló hír végén szól genereal lootról a classifiedek esetén, azt értelmezzük már.
Erre gondolok:
Assault will introduce the classified versions of the Striker’s Battlegear, Sentry’s Call and Reclaimer gear sets and following the conclusion of the event, these classified sets will become available in the general loot pool of the game.
Magyarán szólva napi hard/ kihívás stb-en esik majd classifed-azaz változik a loot ráta?
Köszönöm.[ Szerkesztve ]
-
arnikusz
veterán
Szerintem Norti írta.
A szeptemberi a glitch / maszk botrány miatt törlésre került.
Kedden 19.-én jön 1.7.1 ahol elméletileg javításra kerül.
1.8 PTS szeptember 26.-án, milyen dilettantizmus, hogy 1 hétre rá jön október 3.-án a GE Assault.
Már most ment a vita, hogy ez nem -e fogja- mármint a tesztszerver befolyásolni a GE Assault teljesíthetőségét gondolva a fagyásoktól kezdve mindenre.
-
dvd24
senior tag
Jaja, ráadásul csak a golyók sebzéséből vonnak le. Robbanások, tűz, mérgesgáz, ilyesmik sebzése mind figyelmen kívül hagyja az armort. Egyszer már linkeltem ide de itt van még egyszer, ebben a videóban végigveszik, h mivel / mikkel lehet a legjobb sebzés ellenállást elérni.
[ Szerkesztve ]
-
dvd24
senior tag
Szerintem a predatory pazarlás. Ha mondjuk nem 20 másodperc alatt töltene vissza 35%-ot hanem mondjuk 5 alatt akkor jó lenne, de így egyszerűen csak elvesz egy helyet egy jó kis dmg növelő fegyver talent elől (ráadásul nem stackel és hiába van rajtad vigorous, nem rak overhealbe se).
Manapság amúgy is kicsi a HP-ja mindenkinek, maximum olyan 200000 körül mozoghat, annak az 1.75% másodpercenként 20 másodpercen keresztül szerintem kevés.
Refreshed + critical save + booster shot + on the move + medkit ezek kombinációja nagy damage mellett sokkal többet ér. Hangsúlyozom: szerintem.
-
Pro!Petya
addikt
Szia!
Rendben , először akkor összefoglaló, utána mehet a gear szett ..
És akkor ha tudom akkor mehet mindenből a sárga, ugye? Csak azért mert tele vagyok azokkal is de a tag mondta hogy a zöldeket rakjam fel elsö körben....
Na ugye itt már kezdtem elveszíteni a fonalat + az angolom is kopottas már, szóval biztos van amit nem jól értettem.
Firearms legyen akkor több, ne a stamina.. okés.
Fegyver talentek? azt még azt se tudom eszik e vagy isszák A kiegészítőkre gondolsz ezalatt? Vagy valami módósító mint a gear-hez?Köszi a kezdeti löketet!! Még biztos lesznek noob kérdéseim
Anonymus23 : Igaz burkolt volt a kérdésem azaz inkább a kérésem! Egy két jó tanács meg tipp jól jönne igazából!
És igen jól írod, kezdőként jól el lehet veszni!!
[ Szerkesztve ]
-
dvd24
senior tag
Nem, mert közelében sincs az ember az akciónak, csak meg kell találni az optimális pontokat, hogy hova dobd a turretet, ahonnan ha jön pajzsos akkor nem rúgja szét, illetve messziről dobálod közben a seekert, az meg magától keresi a célpontot, ha meg healer is van akkor vagy vissza húzod a sok gyíkot, hogy ne legyenek a láda hatótávjában, vagy megpróbálod a heal láda mellé dobni a turretet és az szétlövi pikk-pakk. De alapvetően a fegyveredből egy lövést nem kell leadnod, a damage-t intézi a seeker meg a turret, neked csak azzal kell törődni hogy mindig fedezékben legyél.
-
dvd24
senior tag
Igen ilyesmi, ha jól értem és lesz valami animáció is az átváltásnál, valami olyasmit képzelek mint amikor egy nem rugó elkezdi levágni a kötelet legfeljebb nem olyan hosszú, szóval gyakorlatilag kiveszik a képletből a hirtelen hátba támadós szituációkat, ha valaki figyel akkor észreveszi, hogy mellette épp rosszalkodni készül valaki.
+az is megszűnik, hogy a csapat fele rugó a másik fele meg nem
-
arnikusz
veterán
A függőleges csak poén vala így reggel, merőlegest akartam írni.
Hogy állnak az Agewntek ezekkel az 1000-es( van 5000-es, meg 7500 skilles ölés) mészárlásokkal?
De ezek között a commendationok között azért vannak szépen súlyozottság szempontjából különbségek.
A Last Standos, meg a Survivalos biztos nem lesz meg nem gyilkolom vele magam.Soha ne azonosulj a legyőzöttekkel
-
arnikusz
veterán
Bulletking elmászkál a függőleges tengely irányában, volt, hogy a Times SQ előtt, volt hogy kis utcán bent téblábolt.
A 4. órás időhatár figyelembevételével történtek ezen csúfságok. Tegnap megint adott egy Caduceust.Még jobb oldalt fent az utolsó előtti pajzsos hajlamos elmenni az utca végére, de azt látja az Agent.
[ Szerkesztve ]
-
arnikusz
veterán
Jelen pillanatban nem, de a hétvégén utánanézek.
Fathi tapasztalat MP7-kell és ajánlott a Determined talent a legutóbbi latolgatások után.
Tegnap felváltva használtam PVE és DZ területen az MG5 és MP7-et a classified csillaggal és az MP 7 jobban adja, hiába raktam nehéz tölténykivető rugót az MG5-be és így 889 alap rpm és 50-es tár mellett.
[ Szerkesztve ]
-
simonl
tag
Ti honnan veszitek, hogy lesz második rész?
Valahol, valaki bedobta, hogy ezzel legyetek elfoglalva, felejtsétek el, mint ahogy ezt a játékot is el kellenne már felejteni.A nők félelmetesek. Semmit nem mondasz, mégis mindent értenek. Ők mindent elmondanak, mégse értesz semmit sem.
-
arnikusz
veterán
Menj be a személyes mappádba és ott válaszd ki a teljesítést mutató fület (nincs most előttem pontosan) és szektoronként haladva nézd meg hol a hiányzó, majd jelöld ki és meg is tudod csinálni.
Azt tapasztaltam, hogy a drop ráta csapatban jobb. Hétfőn míg csapatban voltam DZ-ben 1 órán belül 3 classi esett. Tegnap viszont csak 40 perc és csak egy.
Érdemes a következőt csinálni fent DZ7-9 elkezdeni a landmarkok takarítását, majd amikor jön a fertőzési azt bezsákolni és egyidejűleg a megjelenő supplykból legalább 2 közelit is.
Nálam a Deadeye térdvédő hiányzik. A tegnapi Végső zsákot, meg a Hétfői 3-at is örömmel adtam a csapattársaknak.
A glitchre nézve pedig volt ahol azt írták PC-nem ment, én nem foglalkoztam vele inkább MP7-el gyakoroltam a Magányos csillaggal.
[ Szerkesztve ]
-
Anonymus23
veterán
Természetesen a többire jön rá, amúgy nem lenne értelme.
A CHEAT SHEET korrekten updatelve van azóta is.[ Szerkesztve ]
-
arnikusz
veterán
Tegnap a kedvenc sietős-brutális-gonosz AUG para xs-m olvasztotta kihíváson a világjárvány nehezítésen a mobokat.
Legendaryk nem érdekelnek már GE token gyűjtésre Lexi és HVT farm az ideális számomra.
Alpha-Nomád-Végső-Taktikus kombo Ninjabikeal?
[ Szerkesztve ]
-
arnikusz
veterán
-
Anonymus23
veterán
Én már hallottam beszélni, akkor viszont hermafrodita vagy transzvesztita
Azért látszik mekkora változást hozott az 1.7, ha erről beszélünk...
Én tegnap 2 régebbi ismerőst is "visszacsábítottam" az egyikkel gyakorlatilag nem tudtunk játszani, mert a Global Event az a Delta volt, rövid úton feladta, mert vagy 20 percen keresztül képtelen volt visszalogolni, a másiknak meg a végére fejfájást okozott, így szerintem őt is elveszítettem véglegesenAzért kíváncsi lennék, hogy mit reagál az Ubi/Massive, hogy csak nem sikerült megoldani a makrózást és az RPM hacket...
-
arnikusz
veterán
Ahogy írja LÁZ kolléga, de egyébként is választhatsz nehézségi fokozatok között és annak megfelelő tokent kapsz a teljesítést követően.
Legendaryknál kérdezték tegnap, hogy akkor azok megszünnek?
Válasz nem továbbra is azok meg maradnak a legnehezebb küldiknek.[ Szerkesztve ]
-
LÁZ
addikt
nem, mert a mostaniak között is vannak olyanok, amit csak normal/hard-on lehet megcsinálni, mert nincs legendary rajta,pl armheist/subway morgue, a dragon nest van most benne, ami incursion.
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
-
arnikusz
veterán
-
arnikusz
veterán
Nincs mese minden alttal meg kell csinálni a global eventeket, ha képben akar az Agent maradni.
Ezzel simán elleszünk novemberig, míg majd bejelentik az 1.8-at.Norti köszönöm szépen, jól számoltam akkor a falusi nettel lesz 1 óra telepítés.
-
Mr Chapel
tag
Szívesen felrakok képet. Most melóba vagyok. DU műszak. Azért azt hozzátenném hogy nem vagyok megrögzött egy buildes. Meg koca játékos, hardcore aztán meg pláne nem. Csak játszom, anélkül hogy rá lennék görcsölve valamire. Múlt hét óta 3 buildet tesztelgettem. Szal hangulat függő hogy éppen mi van fenn. Mostani például 4 Nomad meg 2 Alpha kombó. Sok hp val meg hp regen okosságokkal. Ilyen kedvem volt Ezt főleg most szólózni raktam össze. Előtte a Fire-el szórakoztam. Annál sok elektronikát pakoltam meg képzettség gyorsítást. Szal, nálam ez ilyen. Szeretek tesztelgetni meg kipróbálni sok mindent. Incursionök, heti küldik, legendás küldik, stb... le szoktak menni. Úgy hogy nem érzem hogy nagy baj lenne. Pvp meg mint mondtam nem érdekel. Majd este-éjjel rakok fel róla képet.
-
Mr Chapel
tag
Hogyne tudnám. Viszont nem hinném hogy azon múlik valami hogy 2% al jobbak a statjai. Szerintem ebben a játékban inkább számít a gyors helyzetfelismerő készség meg nem árt némi taktikus gondolkodás sem. Mondjuk mi csak pve-zünk. Pvp nem érdekel, pláne ilyen körülmények között ami jelenleg van. Pvpzni más játékban szoktam. Ettől függetlenül az egyik kedvenc coop játekom. A sok cheaterrel pvp hiányában szerencsére ki szoktam maradni DZ ben ami van az nekem még sok is. Tapasztalatom egyébként az hogy míg lvl 30 alatt voltam sokkal értelmesebb volt az emberek mentalitása dz ben. Egy olyan eset volt mikor már zajlott a tárgyak kimenekítése a kopterral, hogy vmi sügér odajött aztán elkezdte lemetélni a cuccainkat a kötélről. De így fullra ott álltunk 3 an, ez meg 20 centire az arcomtól elkezdte. Kénytelen kelletlen bedaráltuk. Nem mondom ennek is vmi _RU végződésű neve volt.
-
persil
nagyúr
Nem keverek semmit, ez egy darab jatek, ami multiplayer. Jatszhatsz benne solo-t, de minden egyes menedeken ott toporog x darab masik jatekos es minden kuldidbe behivhatsz baratlistadrol barkit, vagy beallitastol fuggoen beszallhat akarki mas is.
Nincsen benne single player resz, csak legfeljebb letiltod a beugras lehetoseget masoknak, de attol meg multi marad. Olyan, mint a guild wars elso resze. A hubokon kkivul minden instance-olva van, de ettol meg tovabbra is online jatek, "single player" mod nelkul.
Ha bannolnak(marmint vegleg), akkor bukod az egesz jatekot, nincs lehetoseg offline elinditani sehogy.
Nem lehulyezlek, ne erts felre, csak rosszul ertelmezed a jatekot. A diablo 3 is pont ilyen. Ha vegig teljesen egyedul jatszol, akkor is multi marad es nem csak azert, mert az inditasnal csekkolja a kapcsolatot, hanem azert, hogy barkivel, barmikor egyutt tudj jatszani/beszelgetni. Nincs coop mod, egyetlen egyfele modon jatszhatsz, a kedvedtol fugg, hogy haverokkal, idegenekkel, vagy teljesen egyedul teszed.
Szoval az eredeti kerdesedre a valasz, hogy igen, a komplett jatekkot elbukja, akit kivagnak.
Mas kerdes, hogy ahogy tobben irtak, az egesz uplay acc-ot kene mindenestol bannolni, vegleg es akkor meggondolna az illeto, hogy tonkreteszi e mas jatekot csalasokkal :/Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
arnikusz
veterán
Kár szót is fecsérelni rájuk, mert mind hulladék és amit többször kitárgyaltunk a játék is lehetővé teszi+ ösztönzi őket és egy account 1-3 dollár ami nem jelent sokat az ilyeneknek.
Ameddig viszont te magad megtalálod a játékban a szórakozást és kikapcsolódást biztos fogsz vele játszani.
Körkérdés:
Na akkor jövő hét kedden jön 1.7?
-
VTom
veterán
Gondolom aki a való életben lúzer, azt az kapcsolja ki, hogy itt mindekit halomra lőhet.
Tegnap délután DZ-ztem egydül, egy négy fős manhunt banda volt az egyik tetőn. Kb. 8-10 játékos lőtte őket velem együtt, az egyikük megunta, lejött a kötélen, lelőtt mindenkit, és visszament.
Utána Players is csatlakozott, aztán kb. 10 perc után meg is untuk és kiléptünk.Múlt hét óta valahogy nagyon megszaporodtak a csalók.
Everybody has a plan until they get punched in the mouth.
-
arnikusz
veterán
Szép napot mindenkinek.
A héten elérem a 2000 órát.
Az első MDR tavaly dec 24. napján túlélő lerakatból esett, ez ha jól számolom a 10.
3-at elajándékoztam csapattársnak, 2 öt bezúztam, most minden altnál van egy és egy a stashba.
A héten leredukáltam a szetteket és megy tovább a felkészülés 1.7-re, egy full strikert tegnap összeraktam a 4. altra. De most Firecrest mánia van, meg ismerkedek a Végsővel és a Recleimerrel, meg egy stickys Barrett, Inventive-Taktikusssal.[ Szerkesztve ]
-
arnikusz
veterán
Időnként eladok betörök. Most altonként van 2-2-3-3 szett fegyverzettel amik altonként 60 helyet foglal, a központi stashaba meg striker szettelemek és felszerelve 10 fegyver az sem foglal 80 ál többet. Ma csak míg csináltam a hetit ezen az alton kb. 100 cuccot adtam el.
-
arnikusz
veterán
Igen kevés, ez csak sima PVE boss farmolásra és napi küldetésekre való, amit viszont alakítgatok az a következő, most LS-re használom, de jó lenne feltolni a képzettséget ezen tűzerő megtartása mellett, aminek a kulcsa egy jobb hátizsák és tok valamint a mostani 21%-os képzettség gyorsítás növelése 30%-ra. De ez valószínű már csak a 4. alton, vagy 1.7-ben, akkor viszont ninjabike - 3 Frontline -2 Taktikus lesz az első alany.
[ Szerkesztve ]
-
-
arnikusz
veterán
A felsorolt szettek egy dobozban megveheted free módon most.
Elméletileg a GS emelés helyett ezen szettek esetében a 6-os szettbónusz nyújt plussz tartalmat.
Hogy mi az mivel ez még csak PTS , csak a végleges bevezetésével fog kiderülni 1.7-ben.
5.8 GB a patch én ma letöltöm holnap délelőtt kipróbálom, ha nem lesz folyamatos fagyás.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Asszociációs játék. :)
- Asztrofotózás
- Robogó, kismotor
- Google Pixel topik
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.