Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 7. nap: Control
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
-
GAMEPOD.hu
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anonymus23
veterán
válasz body007 #49440 üzenetére
Minden hónapban, ha van SP-d, akkor 1-én és 15-én van egy DZ-hez hasonló supply drop a PvE területen.
1-én a Hudsontól nem messze.
15-én az orosz konzulátustól nem messze.Eddig ezek dobtak 3 használhatatlan cuccot, most fog adni 100 divtechet is.
Karakterenként értendő, azaz 4 karakter esetén ez 800 divtech/hó.Még annyit hozzá, hogy az 1-ei supply mindaddig megmarad, amíg a ki nem szeded, vagy el nem jön 15-e, és vica verse...
[ Szerkesztve ]
;) - The Power of the Light Side
-
crashee
csendes tag
válasz body007 #49036 üzenetére
Igen tudom. Nekem is most múlt el a kezdeti varázs és feküdtem rá arra hogy haladjak a játékban és ne csak céltalanul a killeket gyűjtsem. Ebből jött a problémám h kicsit fejlődtem kint és most a DZ-ben teremnek az npc-k.
Ha túl vagyok a 30on majd jövök segítségért vagy csapatért. Addig is jó játékot mindenkinek. -
Anonymus23
veterán
válasz body007 #49001 üzenetére
Tegnap este próbáltuk mi is, PvP mód 5 percenként indult gyakorlatilag, ebben benne volt, hogy csak mi ketten mentünk be, de többnyire egy másik csapat volt még rajtunk kívül.
Tegnap egyedül is mentem egy kört, PvP módban, mint kiderült rajtam kívül összesen 1 valaki volt csak, azt meg lelőtték a mobok, így PvE fejeztem be, 2:01 lett az idő;) - The Power of the Light Side
-
-
-=Jam=-
őstag
válasz body007 #48974 üzenetére
Már egy ideje, mióta kevesebb játékos van, elindul X idő után akkor is ha csak egyedül vagy. Vagy lehet 2 embert megvár mindenképp azt nem tudom, de 2-en már többször is voltunk bent az fix, mert ha valaki meghal, akkor írja, hogy hány agent van még, és előfordul, hogy egyedül maradok 1 halál után.
(#48978) Anonymus23: Este 9 fele szerintem ma is megyek 1 kört az biztos, majd rádírok.
-
nagyúr
válasz body007 #48770 üzenetére
Neme fogom meghajtani, mert nem értek a tuninghoz, meg nem olyan sem a ram, sem a lap, így hát felejtős.
A +7%-os gyorsulásért meg nem kínzom meg a ramokat."Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
foxymaxy
senior tag
válasz body007 #48658 üzenetére
Végre megvan a magányos csillag teljes készlet 8/5/3 elosztást használom de néha pikk-pakk elfogy a hp-m, olyan mintha az össze mob engemlőne fura. Egyelőre pve használom bigall és megállító fegyókkal, képzetség gyorsítást vagy kritikus sebzésre érdemes hangolni, esetleg pvp re mit állítsak rajta
e pluribus unum
-
용 Bob
senior tag
válasz body007 #44987 üzenetére
Nálam ugyanez. Megakad 1-2 mp-re. 1-3 alkalommal szokta csinálni, mióta 1.8 felment. Viszont azóta legalább megszűnt a kilépés probléma.
MSI B350M mortar; R5 3600X; AC Liquid Freezer 240; MSI Gtx 1660ti ventus xs OC 6g ; Corsair LPX 16GB 3200@3200 / CL16; Phanteks enthoo pro m; Logitech G203 // Beyer Dynamic DT 770 Pro; Korg DS-DAC-100m
-
Anonymus23
veterán
válasz body007 #44238 üzenetére
Nem, nem irigység (ez kb nettó baromság így).
Engem nem zavar, ha valaki 2 millás konfigon játszik, és emiatt "jobb".
Az már inkább, ha a játék alap elemeit játssza ki valaki külső program/hardver segítségével (pl no recoil, 3 lövéses MP5 sorozatlövésesként való beállítása, gyorsfutás, wallhack, RPM hack, +mindenféle csalás) mert ezek ellenkeznek a játék alapelemeivel, azaz kijátszom a nyilvánvalóan eltervezett játékelemeket, és ezzel szerzek előnyt.
Azaz én nem szerzek, mert nem használok ilyet.Még az irigységre visszatérve:
Van kb egy 700-800 eFT-os konfigom (szűken csak a gép+monitor+perifériák).
Gondolod nem lenne +50-60k, hogy másik billentyűzetet és egeret vegyek a jelenlegiek helyett? Ne viccelj már az irígységgel... Az a pár ms eltrés amit egy komolyabb bill tud (a makrózáson túl, ami valljuk be "nem túl etikus"), egér meg továbbra is egy középszintű jön csak (Razer DA 4G), ami csak szenzorban veri kenterbe a jelenlegit (elvileg). De ez sem segít sokat az öregedő refelexen márBár be kell vallanom én is használok macro-t, szégyellem is magam miatta, igaz csak itt a cégnél, adatbázisok betöltésére
[ Szerkesztve ]
-
arnikusz
veterán
válasz body007 #43775 üzenetére
Viccen kívűl tegnap 1 óra leforgása alatt 4db CF itemet dobott nálam a DZ, 1 db Magányos csillag supply bossból esett, 2 db fertőzési esemény boss, 1 pedig landmark boss.
Így a fertőzési nyert.
Ami esik és nem CF otthagyom, csak ládákat mentek ki. Így is tegnap egy 1825-ös Striker mellényt- mivel a csapatban nem kellett betörtem és zöld ládát hoztam a Divtech miatt.
Soha ne azonosulj a legyőzöttekkel
-
-
Anonymus23
veterán
válasz body007 #41730 üzenetére
Kösz, ezzel is beljebb vagyok.
De érted ugye, hogy 8 mobnak kellene lenni minimum, akiket 15 secen belül le kell gyalulni. Sima őrjárat sosincs együtt 8 mob.Akkor neked egyszerűbben a kérdésem: aki megcsinálta, hol volt lehetőség ezt viszonylag egyszerűen megoldani. Már ha valaki irányítottam csinálta, és nem véletlenül adta be neki.
Egyébként még a Hudson finálé lehet érdekes, amikor jönnek a baltások, ott néhány nagy táras LMG-vel is megoldható ez, főleg mivel a baltások azok nem bujkálnak.
-
Anonymus23
veterán
válasz body007 #41723 üzenetére
Ott van 10 is, csak nem hülyék, mert bujkálnak, és különböző emeletekről is jönnek, ergo lehetetlen.
Na most ha csapatban is beadja, akkor leginkább a sárkány alkalmas erre, akár az elején, akár a parkoló résznél, a 2. etap indulásánál. De azt meg nem hiszem el, hogy ne lett volna meg, mert ott volt hogy 10 másodpercen belül már nem volt ellenfél a fejlövések miatt...
Mindegy, annyira nem gáz, csak jó lett volna ez is...;) - The Power of the Light Side
-
HKorn
veterán
válasz body007 #41344 üzenetére
Mindent be kell törni, ezen a héten alsógatyában megyünk farmolni..
Szerintem csak azokat kell törni, amiből már van classified, amikből még nincs azok NinjaBike-os kombóban jók lehetnek még egy darabig.
bár, ha előbb utóbb mindenből lesz classified, akkor értelmetlen lesz megint szegény NB.
[ Szerkesztve ]
Run&Ride
-
arnikusz
veterán
válasz body007 #40338 üzenetére
Semmit csak ott használhatod az adott időintervallumban.
Az exoctic láda és maxos szettelemek esetében a normál játékra gondoltam, bocsi nem fejtettem ki rendesen, f... hétfő van.
Sütigiti csak az exocticot a többi ládának nincs értelme.
A maxos szettelemeknél meg csak arra asszociálok, hogy ninjabike-al legyen jó felturbózott szetted.
[ Szerkesztve ]
-
pzstm
titán
válasz body007 #40261 üzenetére
gondolom ott is majd le kell tölteni egy PTS verziót...de állítólag meghívásos lesz.....igaz még nem tudok senkiről akit meghívtak volna....ez lesz az első konzolos PTS
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
arnikusz
veterán
válasz body007 #40058 üzenetére
Nincs még fent ilyen video.
Az alapkoncepcióban szó volt az 5 és 6 szettbónuszról is, de szerintem a 6-os fogja adni azt a plusszt.
Erről sírtak 8mármint a 6-os szettbónusz feltámasztásáról) anno a reddit és ubi fórumokon.Egy szösszenet a Strikerről, nézzétek a 2db számlálót.
[link]So it's basically 15% heal per second when maxed.
[ Szerkesztve ]
-
arnikusz
veterán
válasz body007 #39208 üzenetére
1.6-tól a skill alapvető fontosságú csapatban és egyedül is, csak így tudsz létezni.
Fegyvertalentek:
Sebzéshez -Kompetens talent kell hozzá 3832 elektronika, az Adept talent skill használat most chc esélyét.
Ott van a Tehetséges talent is. A Parancsoló viszont a képzettség pl. pulse időtartamát növelheti.Keménység- hogy tudd magad healelni pl. támadó healt jobban tökti vissza a 200 ezer fölötti elektronika, ugyanígy a heal ládát is.
Az Adeptet emelik ki mostanság a Kompetens mellett.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- AOC CU34G2X 34" 144Hz 21:9, ivelt Gaming monitor, monitorváltás miatt eladó!!
- Logitech G Pro X Superlight + Corepad Skatez PRO & Soft Grips
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest