Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 7. nap: Control
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
-
GAMEPOD.hu
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
HKorn
veterán
válasz Anonymus23 #45724 üzenetére
Na igen, nem túl sok kedvem van így hozzá. Kicsit beleuntam a soha véget nem érő farmba.
Run&Ride
-
HKorn
veterán
Kis kihagyás után tegnap beléptem újra, de semmi CF cuccom nincs az utóbbi szettekből, mennyire lehet most ezeket találni GE-n kívül?
Ha újabb 500 óra mire összejön egy CF predator vagy nomád akkor inkább neki se állok.
Kinyitottam exo ládáimat esett vagy 4 Big Alejandro ezt milyen szettel érdemes játszani?
Másik: resistance játékot honnan kell indítani? Elmentem Pier-be de ott semmit se találtam.
Run&Ride
-
HKorn
veterán
válasz Krissz1983 #44336 üzenetére
Máázlista, én ilyet be se merek próbálni asszonynál, meg igazság szerint én is sokallom még az árát, mivel nem sokat játszom mostanság.
Run&Ride
-
HKorn
veterán
válasz Snip3r_HUN #43683 üzenetére
Kb hasonló enyém is, annyiban más, hogy nekem több a stamina, viszont elektronika elég kevés. CHC, AR-el nekem is 20% körül van, de nagyobb részt MP7-tel megyek ott 40% körüli.
Run&Ride
-
HKorn
veterán
válasz Snip3r_HUN #43681 üzenetére
DZ-ben én is, ha csetepatéra számítok. Mennyi a FA és CHC-d?
Ha landmark farmra, akkor 3 D3FNC, 2 predator +NB. Ezzel egyedül elég jól lehet farmolgatni feljebb is.
[ Szerkesztve ]
Run&Ride
-
HKorn
veterán
válasz Snip3r_HUN #43678 üzenetére
Nem rossz, de nekem eddig a Ninjás kombók jobban bejönnek, mint a full CF szettek.
Run&Ride
-
HKorn
veterán
-
HKorn
veterán
Ezt a 4cf striker +Barrett+Specialized kombót nem értem pvp-re miért jobb ez mint egy 3striker+2predator+ninja kombó?
Run&Ride
-
HKorn
veterán
-
HKorn
veterán
Most akkor esik CF ládából is?
Nekem nagyon bossokból sem esik szinte csak sárga cuccokat dobál mindegyik, még zöldet sem, nemhogy CF-et
Run&Ride
-
HKorn
veterán
-
HKorn
veterán
válasz Krissz1983 #43518 üzenetére
Nálam ez pont fordítva van, 3 taktikus, 2 alpha+NB kb összes legendary-t, incursion-t ezzel szoktam csinálni, nagyon kiforrott, kiegyensúlyozott kis karakter lett, de nyilván inkább skill powa-ra hangolva, mint DPS-re.
[ Szerkesztve ]
Run&Ride
-
HKorn
veterán
válasz Krissz1983 #43477 üzenetére
+1
Én is mindig ennél lyukadok ki, tök mindegy mit próbálok
Run&Ride
-
HKorn
veterán
-
HKorn
veterán
-
HKorn
veterán
válasz Snip3r_HUN #43383 üzenetére
Amúgy Ninjánál nem úgy volt, hogy CF itemekkel nem érvényesül?
Run&Ride
-
HKorn
veterán
válasz Krissz1983 #43264 üzenetére
Nekem is beadta tegnap este a térdvédőt, volt 1600 GE creditem gondoltam alvás előtt nyitok egy utolsó cache-t, hát nem térdvédő volt benne?
Ki is kellett próbálnom azonnal, nem rossz de a jelenlegi farmolós szettem jobban darál.
Run&Ride
-
HKorn
veterán
válasz Krissz1983 #43249 üzenetére
Én meg t3rdvédővel, már csak az hiányzik 6-os strikerhez.
Mocsok unalmas Lexit 20x letolni egymás után, de nincs gyorsabb farmolási mód sajna.
Run&Ride
-
HKorn
veterán
900 GE credites ládából mennyire potyog a CF? Eddig az 1500-asokat vettem de elég sokat kell melózni érte
Run&Ride
-
HKorn
veterán
Összeraktam eg elég aprítós szettet kifejezettem erre az Assault GE-re dedikálva, 2 predator, 2 D3FNC, 1 nomád, 1 Ninja, 8K FA-val, 51% elitsebzéssel, 42% EAD-vel, gyakorlatilag úgy futok végig vele egy 5-6 fős Mob bandán, mint a kés a vajban.
Viszont kötsög a rendszer, előre eldöntöttem, hogy striker és reclaimer szettet fogok gyűjteni, erre már dobott 5-6 Sentry CF-t, mígy reclaimer és striker csak 1-1 van.
Run&Ride
-
HKorn
veterán
válasz Anonymus23 #42938 üzenetére
Igen, hasonló a stratégiánk, én is próbáltam eleinte 2 predator, 2 striker, 1 taktikus felállást, de nekem aztán jobban bejött a 4. striker, hamar felpörög a számláló, sárga bossok 1 tárból fekszenek.
Skill haste most 15% körül van, ezzel úgy-ahogy lehet healelni is, persze csapatban kényelmesebb, egyedül azért odafigyelős.
Annyit még hozzátennék, hogy fegyvertalentek M4-en predatory, tehát ez miatt kicsit kényelmesebb a gyógyítás, folyamatosan tölt vissza, destructive az EAD miatt és competent a sebzés miatt.
Nálam ez működik, kedvenc szettem az alpha/taktikus mellett.
Run&Ride
-
HKorn
veterán
CHC, CHD kérdés is érdekes, szett függvénye, ha az egész úgy van össze állítva, hogy nincs túl sok CHC-d, csak mondjuk pár százalék és a fegyver sem ad rá alapból (SMG), akkor felesleges erőltetni a CHD-t, ekkor inkább skill haste-t és EAD-t és adott fegyversebzést tennék rá. Szvsz PvE-re amúgy is fontos az EAD.
Run&Ride
-
HKorn
veterán
-
HKorn
veterán
válasz juliensorel #42667 üzenetére
Adj időt magadnak, lvl 30 után kezdődik igazán a játék, addigra érted meg a fejlődési mechanizmust, hogy kell élvezetes karaktert építeni.
Nálam ez az elmúlt évek leghangulatosabb és legélvezetesebb játéka.
Run&Ride
-
HKorn
veterán
-
HKorn
veterán
válasz arnikusz #42580 üzenetére
Hát így elég gyászosan lehet összeszedni CF cuccokat. Alig egy párat sikerült GE alkalmával, azok se túl jó statosak.
Azóta egyfolytában tolom a PvE boss farmot, Legendray küldiker, tele vagyok már exo ládával, de CF sehol semmi, elég durván visszavették a loot rate-t.
Run&Ride
-
HKorn
veterán
Most akkor mikor lesz köv GE? Csak októberben?
Szeptemberben nem is volt/lesz egyáltalán?
Run&Ride
-
HKorn
veterán
-
HKorn
veterán
válasz Pro!Petya #42487 üzenetére
Igen, még ezek az infók túl koraiak nbeked, kell még idő hozzá, hogy megértsd mi micsoda, mire való, mivel van összefüggésben. Egészen komoly mechanika van a játék mögött, nem egyszerű elsőre megérteni.
Zöld gearek gear szett bónuszt adnak, attól függően, hogy 2,3, vagy 4-et raksz össze ugyanabból a szettből (pl predator), sárga cuccoknak mindegyiknek van egy talentje (képessége), ezekből is össze lehet rakni szettet.
Összefoglaló sokat segít sztem, ha kell többször is olvasd el.
Run&Ride
-
HKorn
veterán
válasz Pro!Petya #42484 üzenetére
Szia!
Eslőkörben mindenképp olvasd el összefoglalód, nagyon hasznos, még ha felét nem is érted elsőre, később majd meg fogod érteni.
Próbálj meg gear szettelemeket összerakni, gear set bónuszok miatt, a mostani szetted elég katyvasz, illetve módosítókat a gear-ekhez rakni, lehetőleg sárgákat.
Fegyver talentek éljenek, Firearmsra tegyél többet, staminára kevesebbet.
Ennyi elsőre
Run&Ride
-
HKorn
veterán
-
HKorn
veterán
Kipróbálom, köszi!
wolf13 PvE-re szerintem striker és predator jól játszható szett, enemy armor damage és elitsebzés minél több legyen, skill haste min 15% gyógyítás miatt.
Fegyverből nekem Lightweight M4 a kedvencem, competent, destructive, predatory talentekkel, illetve Navy MP5 mellé.
[ Szerkesztve ]
Run&Ride
-
HKorn
veterán
válasz Anonymus23 #42448 üzenetére
Az biztos.
Így is nem győzök healelni, gondolkodok is rajta, hogy bemegyek egy full healerrel (3 taktikus, 2 reclaimer+NB), mert legtöbben esnek kelnek állandóan. Persze DPS nem lesz így, de ez van.
Run&Ride
-
HKorn
veterán
Warrengate legendary-ra mi az optimális gear set?
Utóbbi 4-5 próbálkozás nem jött össze (randomokkal), a visszaszámlálós résznél mindig elvérzünk.
Eddig 2 Alpha 3 taktikus+NB kombóval mentem, jól működik, de hátha van valami jobb.
Run&Ride
-
HKorn
veterán
válasz simonl #42380 üzenetére
Hasonló cipőben vagyok én is, gyerekek ha elalszanak akkor van 1-2 óra esélyem játszani, nem használok semmilyen excel-t én sem, de szerintem egész korrekt buildeket rakok már össze, 400 óra után már tudja az ember fejből is, hogy mit mivel és mennyit
Emellett próbálgattam más játékokat, de az a vége, hogy mindig visszatérek a Division-hoz, egyszerűen nekem Nr#1 játék mai napig. Mivel nem nagyon PvP-zek, plusz Xbox-on vagyok, így az itt emlegett problémák szinte nem is érintenek.
Run&Ride
-
HKorn
veterán
Tehát hasonlóképp fog kinézni, ha jól értem:
Választhatok, hogy rogue mód ON/OFF és ha off-ban vagyok, akkor rogue lőhet engem, én is lőhetem őt, de firendly fire nem rogue-któl kizárva, kivéve ha valaki rogue ON módban lő, mert akkor az egyből rogue státuszba kerül?
Run&Ride
-
HKorn
veterán
válasz Snip3r_HUN #42310 üzenetére
Ehh gondoltam hogy neked a max lesz, kulcsokból kiindulva
Run&Ride
-
HKorn
veterán
válasz flash- #42275 üzenetére
Nálam pve szett 4 striker 3 predator könnyű M4-gyel, ez a szett tud 60% enemy armor damage-t, 25% elitsebzést, 58% stabilitást, 15% skill haste mellett, szabályosan olvasztja a sárga mobokat.
Fegyver talentnek predator pve-re kötelező szvsz, emellett unforgiving és destructive.
Run&Ride
-
HKorn
veterán
-
HKorn
veterán
Sorretto most dobott egy exoticot és classified-ot egyszerre, igaz mindegyik szar, de akkor se hittem szememnek
Run&Ride
-
HKorn
veterán
-
HKorn
veterán
válasz Anonymus23 #42052 üzenetére
Mondjuk nekem is eszembe jutott már, hogy valami feltűnőbb módon is jelölhették volna ezeket, akár másik színnel is.
Run&Ride
-
HKorn
veterán
válasz Anonymus23 #42049 üzenetére
Erre gondoltam én is, de szerintem nem lehet. Otthon este azért megnézem majd.
Mr.Franczy kis mappa ikon van neve mellett, vagy az item piktogramja mellett, ahogy Sniper és arnikusz képein is látszik
[ Szerkesztve ]
Run&Ride
-
HKorn
veterán
válasz simonl #42029 üzenetére
Áhh biztos nem lesz, Ubi, meg úgy általában a mai mozi/videójátékipar nem olyan, hogy ha valami sikeres volt annak rögtön csinálnak folytatást.
Ha jól tudom Division elég szépen döngette az eladási listákat, szóval kizártnak tartom, hogy ne lenne folytatása.
Amúgy jó kis game, én személy szerint várom is a folytatást és valszeg day 1 vétel lesz.
Run&Ride
-
HKorn
veterán
Missing agent mellékküldestésből még van kettő amit nem csináltam meg, de sehol nem látszik a térképen, mit kell hozzá megcsinálni, hogy előkerüljön?
Run&Ride
-
HKorn
veterán
válasz arnikusz #41506 üzenetére
Én is összeraktam 2 GE farm szettet.
2predator, 2 striker, 1 taktikus +NB 24% elitsebzés, 64% armor damage, 58% stability, 22% skill haste, olvadnak a mob urak szépen.
Másik 3 taktikus, 2 alpha, 30% skill haste géppuska turrettel is elég jól muzsikált.
Amúgy hogy farmoljatok Lexit? Nem is láttam GE küldik között.
Run&Ride
-
HKorn
veterán
válasz Rossonero89 #41491 üzenetére
Szerintem az encrypted chache-ből, úgy ahogy a vanity ruhadarabokat is, de lehet rosszul sejtem
[ Szerkesztve ]
Run&Ride
-
HKorn
veterán
Még az lehet a kérdés, hogy melyik a jobb PvE farmra, 2 alpha 5% sebzés miatt vagy inkább 2 striker a 20% stabilitás és 10% armor damage miatt?
2 predator, 2 striker, 1 taktikus +NB kombóval megpróbálnám
Anonymus23 akkor a végső megoldás elég ütős lesz 30% védelem elitektől, 40% egzotikus sebzéstűrés
[ Szerkesztve ]
Run&Ride
-
HKorn
veterán
válasz arnikusz #41483 üzenetére
Az se rossz, gondolkodtam olyanban is ha nem kell mesterlövész akkor 2 predator, 1 taktikus, 1 nomád, 1 végső, vagy D3FNC +NB.
Amúgy abban igazad van ,hogy nem is annyira már a legendarykre kell gyúrni, hanem GE kreditet farmolgatni akkor is, ha a jelen classified-ok annyira nem is érdekelnek.
Amúgy az nem tiszta nekem, hogy classified cuccoknál megmarad a 2-es, 3-as, 4-es bónusz és rra jön rá plusszban az 5-ös és 6-os, vagy csak 5-ös és 6-os bónusz van ezeken?
Run&Ride
-
HKorn
veterán
válasz arnikusz #41479 üzenetére
Predator 4. bónuszát nem tartom annyira ütősnek PvE-re hogy beáldozzak érte egy slotot.
Firecrest-el küzdöttem egy darabig de annyira nem jött be, nem használható eredményesen egy legendary-n, ahol tele van dagikkal, akik lerúgják egyből, vagy többi lelövi 3mp alatt bárhova dobom.
Helyette seekereztem inkább, de most az nerf áldozata lett, így úgy döntöttem nem lesz támadó skill, helyette inkább DPS és heal kell. Heal láda és self aid lesz min 20% skill haste-vel.
Times Square meg Napalm legendary-ra eléggé kell a mesterlövész puska, szal azért gondolkodom inkább Alpha-ban Predator helyett
[ Szerkesztve ]
Run&Ride
-
HKorn
veterán
-
HKorn
veterán
Új build összeállításán gondolokodok, főleg PvE legendarykra, melyikre szavaztok?
2 predator, 2 alpha, 1 taktikus +NB, könnyű M4-gyel és mesterlövész puskával. Ezzel az a bajom, hogy valszeg a gyógyítás nehézkesen menne, 20% körüli skill haste-t tervezek rá, de kevés lenne a skill powa.
vagy
2 alpha, 2 taktikus, 1 nomád +NB
Valahogy kellene DPS és healelés is egyidőben, nehéz dió.
Run&Ride
-
HKorn
veterán
Eddig ebből az 1.7-ből egyelőre a NinjaBike-os kombinációs lehetőség tetszik legjobban, global event meg classified cuccok eléggé melósnak tűnnek.
Run&Ride
-
HKorn
veterán
válasz lucfenieux #41401 üzenetére
Ezek a global event-ek nehezebbek lesznek mint a legendary, vagy heroic incursionok? Az jó lesz akkor, egyet végigszenvedek, hogy legyen classified cumó oszt ennyi is volt asszem.
Run&Ride
-
HKorn
veterán
Király ez a rövidfilm, nem is tudtam, hogy csináltak ilyet, láttátok már?
Run&Ride
-
HKorn
veterán
válasz arnikusz #41377 üzenetére
Egy taktikus+Firecrest kombó nálam is összeáll, valamint egy predator+striker is, illetve szerintem bármelyik 4-es szetthez jó lesz most a 3-as taktikus a plusz skill haste és skill power miatt.
Kedvenc taktikus szettemet viszont szerintem kipróbálom 3-as predator erősítéssel is DPS miatt, mivel jelenleg az a gyenge pontja.
Az biztos, hogy most megint lehet legózni egy darabig
[ Szerkesztve ]
Run&Ride
-
HKorn
veterán
válasz qukesz #41363 üzenetére
NB talent nem érvényesül classified itemet esetében, tehát vagy hagyományos szettelem és NB, vagy classified-ből kompletten újra kell összeraknod az adott gear set-et egyrészt a magasabb alapértékei miatt, másrészt az 5-ös és 6-os bónuszok miatt.
Ezért írtam, hogy szegény NB nem lesz hosszúéletű megint, amint az összes gear set-ből lesz classified verzió értelmét veszti a NB.
Kivéve ha olyan keverék szettet sikerülne a régi gearekből összerakni NB segítségével, ami fel tudná venni a versenyt egy classified-al.
[ Szerkesztve ]
Run&Ride
-
HKorn
veterán
válasz body007 #41344 üzenetére
Mindent be kell törni, ezen a héten alsógatyában megyünk farmolni..
Szerintem csak azokat kell törni, amiből már van classified, amikből még nincs azok NinjaBike-os kombóban jók lehetnek még egy darabig.
bár, ha előbb utóbb mindenből lesz classified, akkor értelmetlen lesz megint szegény NB.
[ Szerkesztve ]
Run&Ride
-
HKorn
veterán
válasz Jocikablack #41247 üzenetére
Szvsz könnyű M4 jobb, kisebb a recoil, raksz rá 20% stabilityt és penge
Run&Ride
-
HKorn
veterán
válasz Mr Chapel #41210 üzenetére
Azt jobb ha tudod, hogy gear set elem és gear set elem között óriási különbségek tudnak lenni, tehát jó eséllyel ami neked van meg, azok másnál isntant kuka lenne a statjai alapján.
Mindenből közel fullos stat-ú cuccot összeszedni kérdezd meg arnikusz-t mennyi idő, ő közel 2000 órát tett bele eddig
Run&Ride
-
HKorn
veterán
Meg ebben mennyi élvezet marad, hogy gyakorlatilag nyomod a gombot azt kész, aimbot meg RPM hack meg teszi a dolgát mindenki fekszik előtted.
Ezeket a kiscsókákat tuti sérelem érhette a játék elején, biztos pár rugó helybenhagyta őket és most kegyetlenül bosszút állnak sérülékeny lelki békéjük rendbetételére.
Run&Ride
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- HP Elite X2 1013 G3 I5-8250U 16 GB 256 SSD 1920X1280 IPS TOUCH 120HZ garanciás laptop és tablet
- BenQ ZOWIE XL2540K Esport GARANCIÁLIS monitor
- iPhone 16pro/128/ független! sivatagi titán.
- Lenovo Thinkpad X13 G1 i5-10310U/16GB RAM/512 GB SSD/13.3"FHD magyar bill. laptop garanciás
- XPG LANCER BLADE 2x16GB DDR5 RAM
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest