Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 7. nap: Control
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
-
GAMEPOD.hu
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
underdark
aktív tag
Én nem is engedném a játékokat értékelni a megjelenéskor, hanem mondjuk 2-3 nap múlva
Nem az első játék ami megjelenéskor behal és ezért teljesen lehúzzák :S
Kedvencem a fél óra játékidővel rendelkezőkPedig jó lenne valós képet kapni, hogy mit gondolnak róla az emberek
"akinek minden a vállán nyugszik, nem nyugszik senki vállán"
-
underdark
aktív tag
ha valaki nem felejti el, belinkelhetné majd a megjelenés napján
melóban leszek, de kíváncsi vagyok mennyien tolják, meg, hogy végre CSGO-t lenyomja-e valami"akinek minden a vállán nyugszik, nem nyugszik senki vállán"
-
underdark
aktív tag
engem csak az érdekel, steam piacot támogatni fog-e a játék
erről még nem olvastam semmit, de jó lenne"akinek minden a vállán nyugszik, nem nyugszik senki vállán"
-
underdark
aktív tag
@Edem05
Most úgy elgondolkoztam, hogy a játék milyen ötletet adhat a terrositáknak pl[ Szerkesztve ]
-
underdark
aktív tag
Katana nem lesz?
-
underdark
aktív tag
hát ha ezeket az
összetákoltzombis túlélőjátékokat még 2-3 év után is mennyien játsszák, főleg, hogy még mindig korai hozzáférésű játékok,minősíthetetlenélménnyel
azokban sincs több tartalom, sőt... akkor nehogy már egy jól felépített, jó grafikájú játékot (amiről még mindig nem tudunk semmit, csak találgatások mennek a teljes verzióra) 1 év után lelőjenek
ha csak a konzolos bétázók fele megveszi a játékot, az már szép szám + pc
vagyis én ebben bízok, de biztos túl naív vagyok"akinek minden a vállán nyugszik, nem nyugszik senki vállán"
-
underdark
aktív tag
ha úgy foglalkoznak vele mint a the crew-val akkor szerintem nem lesz gáz, csak ki kell várni
ugye ott a megjelenést követően volt nem kis problem, de most így 1 év után elég korrekt kis game lett
és ugye az mmo akar lenni, ha még más témakör is"akinek minden a vállán nyugszik, nem nyugszik senki vállán"
-
underdark
aktív tag
-
underdark
aktív tag
Vicc ami napok óta itt megy, komolyan, alig találni hasznos hsz-t
Nekem tetszik az oldal amit csináltok, mivel én még sose nyomtam mmo-val, mert nem jön át az a világ amiben játszódnak
Ez az egyetlen ami már elejétől kezdve megfogott, de tökre elveszi a kedvem ez az "erőszakos" hozzá állás egy-két embernél, mintha tényleg a világot akarnák megváltani vagy nem is értem
Szerintem ez még mindig egy játék, ami lehetne jó szórakozás is, de már most látom előre, hogy mi lesz a voice chaten, ha már itt is van aki vezérnek képzeli magát és mindent tud mindenről...
Elhiszem, hogy sokan mmo-n nevelkedtek, de biztos nem én vagyok az egyetlen akinek új lesz ez az egészÉn szeretnék majd hasznos dolgokat is olvasni... ha lehet
-
underdark
aktív tag
Ezt az Uplay-t amúgy minek kellet csinálnia az Ubisoftnak? Mi értelme van vagy csak, hogy legyen, mert menő?
Én csak ps4-en FC4-nél találkoztam vele, de csak felbasztott olyan lassú volt az egész kezelőfelülete + nem láttam semmi értelmét így gyorsan ott is hagytam
Ez is csak újabb hülyeség, hogy még 1 felesleges dolog telepítve legyen?"akinek minden a vállán nyugszik, nem nyugszik senki vállán"
-
underdark
aktív tag
DZ-n kívül akkor nem is lehet megölni, ha találkozok valakivel?
-
underdark
aktív tag
csak, hogy alvás előtt még "kötekedjek"
Összefoglalóból:
XP-vel szintet épünk mellyel jobb fegyvert érhetünk el"akinek minden a vállán nyugszik, nem nyugszik senki vállán"
-
underdark
aktív tag
-
underdark
aktív tag
válasz Ditoo0225 #3552 üzenetére
Nagyon kemények azok a képek
Lesznek évszakok vagy csak tél? Mert sok helyen olvad a hó a képeken vagy nincs is
Még sose hallottam olyan játékról, hogy végig menne az évszakokon, úgyhogy eléggé odabaszna ha ezt is megcsinálták volna
-
underdark
aktív tag
Sziasztok
Engem az érdekelne, hogy a bázisról tudunk-e már valamit? Mi lesz a szerepe a játékban, hogy lesz stb?"akinek minden a vállán nyugszik, nem nyugszik senki vállán"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen okostelefont vegyek?
- CPU léghűtés kibeszélő
- Mobil flották
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Léghűtés topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest