Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 7. nap: Control
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
-
GAMEPOD.hu
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
pomk
őstag
Több videóban is láttam, hogy a játék közben felugrik egy szöveg választási lehetőséggel. Az mi lehet?
-
westlake
félisten
Szerintem a shotgun egyértelműen OP. Gondolom majd le fogják nerfelni, amikor már többen szólnak miatta. Viszont nagyon tetszik, hogy itt is lehet pisztollyal érvényesülni, nem csak automata fegyverekkel. Ez nagyon tetszett a Destiny-ben is.
[ Szerkesztve ]
Play nice!
-
westlake
félisten
válasz vegitossj7 #597 üzenetére
Nem tudom, hogy miért zavar egyeseket az, hogy majd néhányan sok-sok valódi pénzt elköltsenek azért, hogy jobban nézzen ki a gear-jük, mint másoknak. A lövedék ugyanúgy fogja átszakítani a Hello Kitty-s sisakot is, mint a simát.
"While Ubisoft's reluctance to use the term is understandable, there's a chance it will backfire and end up obscuring the good news: The Division will not be a pay-to-win game."
Nem ez lenne a lényeg?
[ Szerkesztve ]
Play nice!
-
wjbhbdux
veterán
mégis lesz mikrotranzakció csak nem lesz játékbeli pénzneme hanem közvetlen a boltokban DLC formában adják ki őket.
/s
-
Dave567
addikt
válasz vegitossj7 #400 üzenetére
hogy mmo-ra épül, de ne legyen már 1 tár 1 ember.
Engem inkább ez aggaszt, most nézve a legújabb videót, hát mennyit eszik már a csóka? Amúgy szerintem faja játék, de most elgondolkoztam, hogy meg-e vegyem..
Mindegy a teszteket megvárom. -
birorichard
őstag
Beruháztam én is egy béta kulcsba, nagyon be vagyok zsongva.
-
pohár
félisten
válasz MichaelSD #590 üzenetére
hát itt kurvára kell ám taktikázni, mert ahogy látom, mindenkinek bele kell ereszteni egy tárral minimum egy NPC-be, plusz a drone-ok, turretek, akinek van extra sebzése, annak be aktiválnia kell időben, plusz a medicnek (?) is sűrűn le kell pakolgatnia a kis csomagját, mert hamar véget ér a buli
Siege-ben akár egymagad is le tudod hozni a kört egy fuck you, YOLO felkiáltással, de itt nem igazán, kell a taktika/csapatjáték
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
MichaelSD
őstag
Megnéztem, hááát...hát. Nem tudom mi tartott ennyi ideig az Ubinak. Egy R6: Vegas New Yorkban RPG elemekkel. Sajnos legkisebb mértékben sem látom a nagy taktikai lehetőségeket ebben a játékban.
Ettől még lehet jó, de nálam csak akkor jöhet szóba, ha pár Eurorért lesz a Steamen
XMPP: sdmichael@kdetalk.net
-
gyomorHD
tag
twitteren egy youtuber osztogat béta kódokat este-éjszaka ha valakinek esetleg kéne még ott lesz. Ha nem számít reklámnak beírom, ha igen akkor üzenetbe megy
-
pohár
félisten
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Edem05
őstag
Random YT komment:
"Rainbow Six Siege: Bullets hit you like a Fucking Meteor
The Division: Bullets hit you like marshmallows" -
Kicsimix
őstag
Találtam egy oldalt ahol gyönyörűen összefoglalnak minden infót. [link] Kár ,hogy nincs magyar alternatíva..
+ A verziókkal kapcsolatos dolgok : Editions & Pre-Order
...Kockázat nélkül nincs vereség... : ------------)
-
oriic
HÁZIGAZDA
"Egyébként ez azért zavaró csak, mert ugye emberi ellenfeleink vannak, és az agy nehezen tud ettől elvonatkoztatni."
Nem, szerintem itt az a gond, hogy modern érában játszódik. Egy fantasy RPG-ben pl. senkit nem érdekel, ha a kis tanganacis kisleány főhős pl nekiküld a gonosz szőrös perverz falusi parasztnak egy jég vagy tűzgömböt, de az alig sebződik, mert pl van resistence rajta, vagy több a HP-ja.
Live-Die-Respawn
-
Frod
addikt
Értjük mi persze, hogy mire akarsz utalni, de egy ilyen mmorpg-akármiislegyenez hibridnél kb, hogy néz már ki a one-hit-kill? Nyilván más játékban nem ennyire szemet szúró, hogy mittudomén 10 fireball-t is neki kell lőni valami nagy dögnek, na bumm, itt most több golyó kell - sajnos ezt el kell engedni.
(Egyébként ez azért zavaró csak, mert ugye emberi ellenfeleink vannak, és az agy nehezen tud ettől elvonatkoztatni.)Do you see the white shadow?
-
oriic
HÁZIGAZDA
"Ahelyett hogy egy lövéstől elpatkolna.."
Mutass egy RPG-t ahol egy lövéstől instant halál hal minden ellenfél. Így semmi értelme nem lenne a statoknak, fegyversebzéseknek stb.
Más:
Live-Die-Respawn
-
westlake
félisten
Ha egyszer leteszem majd a játékot, az egyik ok bizotsan ez a "lőszertemető" sebződés lesz. A videókat nézve azért egyre kiábrándítóbb.
Play nice!
-
gyomorHD
tag
mért nem open béta...
-
oriic
HÁZIGAZDA
Preload for #TheDivision Closed Beta will launch 48 hours prior to the launch of the Closed Beta trial program.
There will be no NDA requirement on the Closed Beta trial of #TheDivision. You are free to capture videos, stills, and stream.
HÁZIGAZDA
Jött egy pár új gameplay videó, lehet közöttük több azonos pályarészlet:
Super2bit
Arekkz gaming
Jackfags
Gamezone
Boss fight...
Dark Zone
Story-ből részlet[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
Edem05
őstag
THE DIVISION - New Gameplay and Impressions (It's Good) JackFrags vidije
-
-
Egonyolc
aktív tag
Ha volt aki PC-n alfázott az tudja, hogy menyit tölt le a játék?
más:
Gold edition látott valalki dobozosban vagy csak a Sleeper Agent lesz fizikai formában?++?????++ Out of Cheese Error. Redo From Start. +++ Divide By Cucumber Error. Please Reinstall Universe And Reboot +++
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz he7edik. #560 üzenetére
Most nem találok linket róla, de az alfában egy körmenüből kellett ugye kiválasztani őket, emlékeim szerint olyan 5-7 fajta lesz biztosan.
#562) ada19
Nem hiszem, hogy bárki is beköpne innen a fórumból ezekért az infókért. Ha meg mégis, akkor így jártam.
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
k-adi
nagyúr
sniper camperek mindig is voltak és mindig is lesznek sajnos....ahogyan shotgun állatok is.. sajna ez ilyen, nem mindenki a lopakodós/hangtompítós, kommandós típus.
-
westlake
félisten
De nekem ez úgy hangzik, mintha a nagy kaliberű puskákat nem "buntetnék". Hogy fogjá kibalanszolni az op tulajdonságait? Mert ha nem teszik, akkor elég egyoldalúak lesznek a küzdelmek. Például story módban a lehető legtávolabbi pontról kell majd kezdeni a küzdelmet, és mire elér az ellen, addigra meg is hal.
Hacsak nem lesznek olyan speciális "páncélok", mint a Diablo III-ban (fizikai, tűz, elektromos ellenállás). Ha már RPG, ez is beleférhetne. De remélem olyanokat nem csinálnak, hogy egy AWP kategóriás "ágyú" 5 lövésből csak egyszer talál. Az gusztustalan lenne. Legyen skillelhető és alacsony szinten legyen sokkal nehezebb célozni (mozgó célkereszt). Ezt el tudom fogadni.#559: Balanszolni mindig lehet egy játékot.
[ Szerkesztve ]
Play nice!
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz he7edik. #556 üzenetére
Csomó mindent. pl: megkerülni a tömböt, füst gránát, stb.
Plusz kezdetben a sniperek nagyon gyengék PVP-ben szerintem, egy lövés nem biztos hogy instant halált jelent, így lehet fedezékharcot is folytatni. Később a brutálisabb halálosztók meg ugye ritkábbak lesznek majd.
"Ha csak nem lesznek olyan speciális "páncélok", mint a Diablo III-ban (fizikai, tűz, elektromos ellenállás)."
Az alfában nem nagyon volt ilyen, de a teljes játékban elvileg lesz.
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
oriic
HÁZIGAZDA
Sniper:
Mondok egy példát. Van a játékban pl egy M14, meg egy FN Scar. Mindkettőre tehetsz ugye holosightot, reddotot, de akár nagy távcsövet is. (utóbbit nem mindenre lehet tenni) Na M14-nél ugye szinte nincs is szórás, míg Scarnal van hogy a lövés nem talál pontosan. A lényeg, hogy sniperkedni kifejezetten a sniper fegyverek lesz érdemes használni:
Live-Die-Respawn
-
ada19
senior tag
-
oriic
HÁZIGAZDA
Sniper: Lesz sniper, de alapból a nagyobb fegyverekre rakható nagyobb távcső is, csak ugye a szórás miatt sok értelme nincs.
Healer: Mivel bárki lehet healer, érdemes elsőként ezt kifejleszteni, utána meg ugye lehet váltogatni, ha csapatban vagy akkor meg ugye egy is elég, de mellette ott vannak még ugye az EÜ csomagok, meg a heal gránátok.
Halál: DZ-nél zóna bejártahoz tesz be, single-ben checkpointhoz, ha küldetést tolsz éppen és mindenki meghal, akkor kitesz a küldetés elejére.
Fast travel: korlátozott ugyan, de van, és lesz is.
Béta dátum: január 28.
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
namenyicsavo
tag
"Agents, your mission is about to start. The Division Closed Beta starts January 28th! " Végre!! Születésnapi ajándék
Ha nincs tank, légy géppuskafészek. Ha nincs lőszer, légy bunker. Ha nincs idő....Légy Hős! 80+ alatt nem utalok előre!
-
pomk
őstag
válasz westlake #546 üzenetére
Sniper téma:
Nagyon bízom benne, hogy az eddigi játékok kempelős hadviseléséből tanulva ezt nagyon ki fogják találni és nem fogják engedni azt, hogy valaki itt is elkezdje ezt. Viszont érdekes, hogy eddig egyik videóban sem esett szó erről, ill. látni sem lehetett sem ilyen jellegű játékost, sem fegyvert.Healer téma:
Egyet értek veled, és pont hasonló megfontolásból fogom én is a healer vonalat erősíteni. Ezen kívül, ha egyedül mész, akkor is hasznos lehet ha tudod magadat gyógyítani.Halál:
Volt egy videó, amiben DZ-ban meghalt valaki. Azt ha jól emlészem DZ határához rakta vissza a játék. Bár az mondjuk PvP zóna, uh ott vszínű más szabályok vannak érvényben. Viszont nekem az lenne logikus egy campaign esetén, hogy ahogy haladsz előre ahhoz, hogy kiiktass egy célpontot, lennének checkpointok. Ha viszont abban gondolkodunk, hogy ez egy teljesen open world játék, akkor attól azért elég idegen a checkpoint fogalma.
Kíváncsi vagyok hogy fogják ezt megoldani.És mentés hogy lesz?
Bár mivel open world, nekem itt csak az férne be, ha "folyamatos" mentés lenne és nem lehetne visszatölteni ha mondjuk valamit elbaltázol.
Max amikor kilépsz a játékból, akkor lenne egy mentés hogy legközelebb legyen honnan folytatnod.Ill. a másik, ami most merült fel bennem, hogy vajon fast travel lesz?
Mondjuk Base Of Operation-ról(BOO) elsétálsz, felfedezel, kitakarítasz X helyet, akkor onnan vissza kell majd sétálni, vagy lehet "teleportálni"? Esetleg lesznek járművek, amivel ilyen esetben tudsz utazni? Vagy ha pl. felfejleszted a BOO-t X szintre, és lenne egy speciáls küldetés, amiben vissza kéne szerezned mondjuk egy APC-t, akkor onnantól kezdve azzal lehetne furikázni.Bétáról lehet már tudni valamit? Egyre türelmetlenebb vagyok.
Egyébként is ma már "mid-january" van.[ Szerkesztve ]
-
westlake
félisten
Na jó, de ez így még mindig kivitelezhető, ha például kettő bújkál az ellenhez közelebb, egyvalaki meg hátulról leszedeget mindenkit. Biztos, hogy lesz valami "buntetés". Ez nem CS.
Érdekes, de mintha arról sem esett volna szó, hogy mi történik akkor, ha valaki "meghal". Pontosabban mondva elfogy az élete.
[ Szerkesztve ]
Play nice!
-
westlake
félisten
Érdemes lesz healer-nek lenni, mert biztos vagyok benne, hogy mindenki tank akar majd lenni. A gyógyítókat biztosan azonnal elviszi majd bármilyen csapat, a tankokkal meg majd Dunát lehet rekeszteni.
#543: Ebben teljesen igazad van, de elég nagy baklövés lenne, ha ilyen lövésből is kellene 3-4 egy common ellen leszedéséhez. Legyen nagyon nehéz célozni, vagy tartson viszonylag sokáig újratölteni. Esetleg legyen rettentő ritka a nagy kaliberű lőszer.
[ Szerkesztve ]
Play nice!
-
westlake
félisten
Már most jobban várom, mint annó a Destiny-t.
Lehet, hogy véletlenül pont a megjelenéskor veszek ki egy hét szabadságot.Azon gondolkozom, hogy a távcsöves fegyverek (FPS) hogyan lesznek "korlátozva". Eddig csak egyszer tűnt fel ilyen rész a videóban, biztosan nem véletlenül. Ahogy észrevettem a legtöbb harc "közelharc". Biztos vagyok benne, hogy nem lehet majd csak úgy leszedegetni az ellent a távolból.
[ Szerkesztve ]
Play nice!
-
Frod
addikt
Na, visszatekertem, látom egy kollega már tett ki linkeket, hogy itthon hol-mennyi, úgyhogy gyorsan be is rendeltem a hozzám legközelebbi helyre, le ne csússzak a pólóról
ui: ha bárki van akkora menő helyzetben, hogy még akadna egy béta kódja örök hálám közepette nagyon szívesen fogadnám.
a 2013-as E3-as videó elindulásának perce óta bizsergek a játékra, szánjatok megDo you see the white shadow?
-
oriic
HÁZIGAZDA
#TheDivision Alpha players! Don't forget to unlock your Exclusive New York Shortbows Weapon Skin on March 8, 2016!
Live-Die-Respawn
-
- = Zk = -
félisten
nagyon remélem, hoyg a speckó edition is az lesz. igaz az enyém uplay-es....
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
-
ada19
senior tag
RPG Gamplay Trailer (GameSpot)
Szerintem itt még nem volt..
Mégsenem
-
Akra_hu
tag
Tudna valaki ps4-es zárt facebook csoportos linket küldeni? Sajnos nem bírom megtaláltatni a hungarian communityt ezzel a csodás keresőjével.
[ Szerkesztve ]
-
pomk
őstag
Szintén trailer elemzés, más feltöltőtől, kicsit minőségibb előadásban:
The Division | Agents Journey Trailer Full Breakdown[ Szerkesztve ]
-
westlake
félisten
-
Akra_hu
tag
Van valami hivatalos infó,hogy magyar felirattal érkezik-e kis hazánkba?
-
aerosmith
őstag
válasz namenyicsavo #514 üzenetére
mindegyiket nem hiszem mert hazmatot csak uplay preorderrel kapod, ha meg másik boltban akkor is csak egyet lehet kiválasztani. A survival kitet meg ugy látom csak oroszoknál lehet rendelni.
Elviekben egy svájci bolt árulja egyben a 4et de az meg nagyon drága. -
oriic
HÁZIGAZDA
Maradt egy darab béta kulcsom még, aki elsőként leírja nekem, hogy eddig összesen hány darab Splinter Cell játék látott napvilágot, az megkapja. Ha valakinek már sikerült, akkor beírom ide hogy külön ne írjatok már.
Live-Die-Respawn
-
he7edik.
addikt
Égő szöveg a flém vázon
-
k-adi
nagyúr
válasz vegitossj7 #483 üzenetére
19 euro volt??? ne idegesíts basszus... azért ha látsz valahol akciót írj privátot pls
-
Edem05
őstag
Segítek! Linkesített verzió.
-
pomk
őstag
Legutóbbi trailer elemzése:
http://youtu.be/gElpnBqMETo
(Mobil eszközök sajnos nem tudok rendesen linkelni)[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Tőzsde és gazdaság
- XPEnology
- Apple notebookok
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Videós, mozgóképes topik
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 7. nap: Control
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Autós topik
- Egy korszak vége
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- További aktív témák...
Állásajánlatok