Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
arnikusz
veterán
válasz Snip3r_HUN #45899 üzenetére
DZ 9 bal oldalt felső 2 landmarkon kaptam mindkét használt Houset, oda menjen kérem.
Soha ne azonosulj a legyőzöttekkel
-
arnikusz
veterán
válasz #14121216 #45895 üzenetére
Én Halálos Gonosszal használom.
Halálossal és Pontossal esett, így mivel 60% chc-s fegyvert akartam a Gonoszt raktam rá, de láttam halálos-kérlelhetetlen komboban és újabban a Sietős-Hurried is előjött.A Sietőst/Hurriedet most nem használom fegyver módosítokkal raktam rá gyorstöltést eleget, meg a House nagy eszi a lőszert.
A Páncélrombolás mobok ellen jó, az Ádáz 5% chc esély ad amit 5db módosítóval ki tudsz váltani pl. a héten van 266 életerő és 1% chc módosító a Madison's Stand-en lévő boltban 168 ezer sima credit-kötelező vétel.
A Predatort ezekkel feltoltam 60% chc-re.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz arnikusz #45892 üzenetére
Oké, akkor a többiből lesz Divtech, mindjárt szét is kapom őket A House-t PVP-re gondoltam, de ha tudsz adni ötletet h pvp-re melyik (és milyen talentekkel), szívesen venném
szucstom: wazze, én PC-n vagyok, szóval a közös nyomulás kuka :/
Amúgy ma fent vagyok este 10-ig, szóval ha van kedve valakinek DZ-ben (vagy UG-ban) farmolni, Maxxsus néven írjon rám (s jelezze h innen írt)
bozont: csak a CF (mappás) cuccokon lehet, azoknak a kiváltsága
[ Szerkesztve ]
-
bozont
veterán
Mióta lehet két értéket újrakalibrálni a cuccokon? Vagy ez már alapból így van? Csak most jöttem rá véletlenül, pedig ez sok mindent megkönnyít. Eddig mindig úgy kalkuláltam hogy egyetlen értéket lehet változtatni.
-
arnikusz
veterán
válasz #14121216 #45890 üzenetére
House-ra kéne az élő talent, ha PVE-re szánod szettet oda jó lesz.
Ádáz 3832 elektronikát kíván, így az most nem él nálad.
Milyen módosítók vannak bent bal oldalon és jobb oldalon,Exo fegyverek közül, a Big Alejandro, Megállító, Bullfrog és Hungry Hog/Éhes Disznó maradjon a többit úgyis sűrün dobálja.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Na, szóval én 289 óra játék után így állok:
Még finomítgatom, nem maxos a szett.
Van egy rahedli Exotic is már, ezek közül nem tom melyiket érdemes megtartani/maxolni, párat csak kipróbálgattam (de mivel eléggé alapok, ugyebár így nem mérvadóak)
Amúgy akit érdekel, most néztem, a Terminal tervrajzárusnál van most arany LVOA-C tervrajz, még 35 órán át vásárolható
[ Szerkesztve ]
-
arnikusz
veterán
Használ valaki D3 CF-et?
Mert fekvés nélküli Stolen Signalt meg kéne már csinálni és összedobtam az alábbit, 5% -os pajzs sebzés ellenállás módok vannak benne, de van 7.5% pajzs életerős mód és 4%- sebzés mód is a stashba-melyiket használnátok ezen a küldin?
Pajzs életerő 1.666.665.
Köszönöm.[ Szerkesztve ]
-
Anonymus23
veterán
válasz Snip3r_HUN #45883 üzenetére
Én tegnap ugyancsak két emotot kaptam, egy léggitárt és egy hegedűset
;) - The Power of the Light Side
-
arnikusz
veterán
válasz Snip3r_HUN #45886 üzenetére
Okés értem.
Tegnap még UG után variálgattam én is a Nomádomon. most csak 21% skill haste, 55.5% chc és 84% chd, de 60 % chc -90% chd-t akarok.
Ákoska úgy van összerakva és Endre Agenttel együtt (neki is Nomád-Warlorddal) elvagyunk DZ-be.
Ma meglesz mind a 4 alton a heti UG hátha adna egy DPS Big Alt és beraknám a House mellé.
[ Szerkesztve ]
-
Snip3r_HUN
addikt
válasz arnikusz #45884 üzenetére
Egy kiosztásra meghagytam a 4100 elektronikást, 33% skill haste-tel. A második kiosztásnál a plusz elektronikát átraktam tűzerőre, és a kesztyűn is chc van skill haste helyett. Nekem mindkettő bejött, utóbbival pár százalékkal kevesebb a chc/chd és valamivel lassabban töltődnek a skillek is, cserébe magasabb az alapsebzés. Az Alejandro sem éppen pvp-re van összerakva mivel a halálos/pusztító kiosztás inkább csak a striker-nél kell, de szó se róla attól még aprítja a játékosokat így is.
[ Szerkesztve ]
In space, no one can hear your coils whine... | HP Omen 15 | PS4 Slim 1TB | Huawei P20 Pro
-
nagyúr
-
arnikusz
veterán
válasz Snip3r_HUN #45883 üzenetére
Nekem most a kedvenc a hegdűs.
Láttam a Nomád CF videjót a youtube-on.
Az elektronikát direkt hagytad 4100 -on?
Nem kevés a 6600 tűzerő, csak azért mert a Big Alom 3832 elektronikát követel meg és most 2950 körül van és esetleg elgondolkodnék rajta, hogy tűzerőből áldozok.Köszönöm.
-
pzstm
titán
válasz akoska07 #45881 üzenetére
lehet jött új fordító, és gondoltam jól megmutatja hogy ő is dolgozik és módosít amit tud és ami amúgyis rossz
( a baj az, hogy sokszor a fordítócégeknek ha kiadják az ilyen szakmai dolgokat, konkrétan csak szavakat fordítanak egy táblázatban.....jobb esetben akár kifejezéseket...)
mindenesetre ilyenekből ettől sokkal viccesebb dolgok is kisülnek
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
pzstm
titán
válasz Over567 #45878 üzenetére
gondolom Assault miatt
aztán meg én vagyok a sznob hogy szinte semmit nem hazsnálok magyarul és félek ha magyarra van fordítva valami
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
Over567
aktív tag
Tengap behaltam amikor rájöttem hogy a Támadás kesztyűn az AR damage...... Ki a t*k*m fordította ezt a játékot?
Xbox Tag: TheStevie / Origin: SirHedge / Uplay: Sir_Hedge / Steam: Sir_Hedge
-
-
szucstom
őstag
válasz #14121216 #45871 üzenetére
na az nincs leszedve. survival az biztos. mindjárt meglesem a terminálon.
szerk.: nope. Store-on se láttam. akkor hogy van ez? komolyan már totál hülyének érzem magam,
hogy nem találom a DLC-ket.szerk. 2.0: érdekes, Store-on purchased van írva, viszont terminálon azt írja, hogy vegyem meg a DLC-t... jeezz......
[ Szerkesztve ]
PS4 ID: Z0D14C_1990; Manjaro KDE
-
törölt tag
válasz arnikusz #45868 üzenetére
Nekem mivel maxos, elsődleges, a House másodlagos mivel azon még van mit dolgozni. Amúgy én az LVOA-C-re pusztító, crit esély, még nem tom már hirtelen mit raktam, mert kifejezetten neves és elitek ellen készítettem farmolni. Olvasztja is rendesen a páncélt, seperc alatt le ontja a DZ-ben bármelyikről. A House-t akarom majd PVP-re megcsinálni, csak még nem tudom mi legyen rajta.
Szucstom, akkor ne izgulj, 30-ig mire költeni kell valamire, bőven lesz lóvé. De amúgy ha gondolod, most kezdtem el a másik karakterem, most 10-es, néha nyomulhatunk csapatban. Vegyél fel, Maxxsus a nevem a játékban. Underground kieged van?
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz szucstom #45867 üzenetére
Hanyas vagy most? Ahogy egyre nagyobb vagy, egyre jobb cuccok esnek, ezért is felesleges egyenlőre gyártani meg fejleszteni, kár a pénzt pazarolni erre. A forgatás úgyis sok el fog menni. Kiegészítők is egyre jobbak esnek, max néha én ezekre költöttem ha láttam valami nagyon jót.
-
törölt tag
válasz arnikusz #45865 üzenetére
Nem, én aranyat láttam, csak már nem tudom hogy melyiknél. Meg azt sem, hogy mennyi időnként változik az árukészlet. Nem vettem meg, mert az enyém maxos már, forgatott talentekkel. Amúgy én lenni magyar, csak telóról írok, és a prediktív szövegbevitelem viccelődni sokszor
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz szucstom #45861 üzenetére
30 után már rengeteg arany fegyver és cucc esik. Én úgy csináltam, hogy mindig mindenből a legjobbat, legerősebbet húztam magamra, fegyver ő hagytam meg. A többit mindig eladtam. Így 0 kiadás mellett egyre csak kezdett gyűlik a lé, max a talentek átforgatására költöttem. Így elég hamar annyi pénz jött össze, hogy mostmár állandó 70-80 Misi körül van a vagyon. Gyártani kiegészítőket majd ráérsz később is, mikor valamit már maxolni akarsz. Apropó gyártás: az egyik tervrajz árusnál tegnap LVOA-C rajzot láttam
-
szucstom
őstag
válasz Snip3r_HUN #45860 üzenetére
khm... mi is azaz Lvoa-C? bocs, rövidítésekkel nem vagyok még teljesen tisztában.
Snip3r_HUN mi a helyzet az alkatrészekkel, szövettel, stb? azokat is hagyjam meg?
[ Szerkesztve ]
-
Snip3r_HUN
addikt
-
szucstom
őstag
Bakker skacok, hogy lehet normálisan pénzhez jutni? Eladtam szinte az összes cuccom, de még így is kevés egy normális fegyver megvételéhez Alkatrészekből meg csak rosszabbakat tudok csinálni...
-
törölt tag
Azért nem olyan vészes az idő/fejlődés sem. Én is elég új vagyok a játékban, kb 300 óra körül járok (nem vagyok otthon, nem tudok pontos adatokat írni), kb 3 hónapja van max meg a játék. Kb a játék 95%-át egyedül nyomtam, annyi idő alatt a Nomad CF-t kifejlesztettem, a Predator és a Reclaimer CF összegyűjtött, de a Nomad annyira bejött, hogy azokkal egyenlőre nem foglalkozom, most 280-as, fullos LVOA-C és egy kb 80%-os House-val. A pontjaim kb. mint a srácoknak, tűzről 8, élet 5 fölött, elektronika 3 ezer körül. Holnap majd rakok be képet róla. Szóval okosan haladva/építve viszonylag hamar el lehet érni egy olyan szintet, amivel már elég jól elboldogul az ember. A DZ-t elég későn kezdtem, 30-asként kezdtem több időt bent tölteni. Ez még is látszik, DZ szintem most 59-es. A 100% sztorit amúgy 103 órával értem el, de akkor már bőven megvolt a 30-as szint
[ Szerkesztve ]
-
Dogfighter
csendes újonc
Last standon játszottam, és egyszerre csak a sportboltban eltűntek a bútorok , átláthatóvá váltak a falak láttam minden játékost, és lőhetőek voltak az ellenfelek a falon keresztül. Nekimentem mindennek, folyton elakadtam mindenben és nem értettem mi ez. Először azt hittem hogy valami grafikai bug de aztán lassan rádöbbentem, hogy valószínű egy csalás közepébe csöppentem tudtomon kívül. persze nem tudom lehetséges e ez hogy valamelyik csapattársam rakott e be valamit és az rám is hat.
Valaki írta hogy bant kapott és nem érti miért. Lehet ő is ilyesmibe csöppent. Azután leesett a dolog és gyorsan kiléptem.
Én azt hittem ezzel a játékkal kapcsolatban, hogy a nagyon jó játékosok azért ennyire ügyesek mert született tehetségek, jobb a netük csapatban vannak, sokat gyakorolnak és még rengetek dolog szól az ő javukra.
De most változott a véleményem. Ha akaratomon kívül ilyenbe csöppenek, és megtapasztalhatom milyen így játszani, igaz csak pár percet, akkor most már elhiszem hogy sokkal több pro játékos használ valamit min én azt naívan gondoltam. -
arnikusz
veterán
válasz Anonymus23 #45852 üzenetére
Tedd csak el, nekem is pihen egy ilyen a stashba az exo cucokkal együtt.
Szucstom a Last Stand a BOO terminal jobb végében találod ott kell egy bevezető videóval feloldani.
Szemben a tervrajz árussal.[ Szerkesztve ]
-
szucstom
őstag
válasz Snip3r_HUN #45851 üzenetére
Hm... köszi, meglestem. A Survival-t minap szedtem le, a Last Stand viszont sehol sincs, pedig megvan az is.
Bocsi a hülye kérdésekért
[ Szerkesztve ]
-
szucstom
őstag
válasz Snip3r_HUN #45849 üzenetére
Külön akkor nem kell leszednem egyiket se?
-
Snip3r_HUN
addikt
válasz szucstom #45848 üzenetére
Lv30 után fogsz hozzáférni a dlc-khez, majdnem mindegyikhez van egy nyitó küldetés/vagy oktató videó. Ami extraként van a season pass-ban, pl.: skinek meg pár alap fegyver, azokat pedig a bázison a jutalombeváltó kereskedőnél találod.
[ Szerkesztve ]
In space, no one can hear your coils whine... | HP Omen 15 | PS4 Slim 1TB | Huawei P20 Pro
-
szucstom
őstag
Srácok, beszereztem a Division-höz egy season pass-t. A DLC-khez miként tudok hozzájutni PS-en?
-
arnikusz
veterán
-
-
nagyúr
Eddig még nem volt időm és csapatom akivel megcsinálhattam volna a titkos küldetést.
Ha lesztek online és én is légyszi hívjatok be.
Már régen megcsináltam hozzá mindent,minden begyüjtve megcsinálva.
[ Szerkesztve ]
Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
-
Snip3r_HUN
addikt
válasz Anonymus23 #45839 üzenetére
Főként a csalók... Mert azok többsége zavartalanul játszik a megjelenés óta.
-
Lefty
addikt
válasz Anonymus23 #45837 üzenetére
Epp eleg idom megy el a farmolassal, engem ezek nem erdekelnek mar.
-
Lefty
addikt
válasz Anonymus23 #45827 üzenetére
Koszi. Ettol feltem amugy, hogy csak szemetet ad. Biztos nem fogok kinlodni a secret mission-nel.
-
FaTHI
őstag
Az ünnepek alatt próbálgattam, és optimalizáltam pár új mappás szettet.
Egy rövid vélemény: A csapásmérő szinte bárhol megálja a helyét Pve- re nagyon hasznos szinte egyedül irtottam a Time squeren és Pvp-be is hullanak az ellenek. A Nomád egyértelmű nagyon sokan rohangálnak a DZ-ben és bárhol jól teljesit. A Banshee elég gyengusz lett legalább is csapattársam elmondása szerint harmat gyenge egy Nomádhoz képest. Én jelenleg a Ragacsot preferálom, tegnap 5db Manhunt esett össze illetve két Nomád betámadott de elvéresztek. Pve küldikhez olyan elmegy kategória.
Viszont megcsináltam hasonló képpen a magányos csillagot miután találkoztam az összecsapásban MarcoNL kollégával, ahol kb mindenkit leszedett MG5-el. Csak a táram volt a régi, (videó alapján néztem) de alig ment le a az életük az összecsapásban az ellenségnek, kb 1-et ha kinyirtam nem is értem ilyen fosul játszanék? Tudom a tár nagyon nem mindegy a tűzgyorsaság miatt, + hamarabb jön a bonus, de még nem adom fel lehet gyakorolni kell ezt is.[ Szerkesztve ]
-
senior tag
-
arnikusz
veterán
válasz Oposzumtoszó #45830 üzenetére
Január elejére azért elérném a 30 szintet, mert jön a következő Global Event és ott azon a héten nagy eséllyel farmolhatod össze az utlsó 4 Classified szettet.
Ezek: Alpha Bridge, Vadász Hite, Firecrest, Taktikus.Soha ne azonosulj a legyőzöttekkel
-
senior tag
-
arnikusz
veterán
-
arnikusz
veterán
válasz Oposzumtoszó #45817 üzenetére
Megjelenés óta játszom.
2016 augusztusáig egyedül, azóta jópár Agenttel párban pl. ma UG Anonymussal, egy óra Endrével divtech DZ farm.Én mind a 4 alt esetében megcsináltam minden mellék küldetést és minden gyűjthető tárgyat összeszedtem.
Ma még a télgúnyát is bezsákoltam.
Végigszaladtam a 4. Alton a heti UG miatt és megállapítottam a Nomád CF lesz a fő használatban lévö.Soha ne azonosulj a legyőzöttekkel
-
törölt tag
válasz freeknight #45823 üzenetére
Hagyd a hard szintet. Négy fős csoportban néhol még a normal is nehéz, ha van a csapatban akár 1-2 gyengébb játékos (ami kezdőknél nem ritka). A későbbiekben úgy is újra fogod játszani az összes küldetést elégszer.
Amit a szenvedésért kapsz lootot pár szinten belül kukázhatod.
World tier, de leginkább lvl 30 előtt a dps és a gyógyító skillek mindent felülírnak.
Két dolog miatt lesz jó a hard. Jár hozzá egy commendation és egy uplay achi, de ezeket bármikor megcsinálhatod a későbbiekben is. -
freeknight
őstag
válasz Snip3r_HUN #45822 üzenetére
Köszi, olvastam az összefoglalót, csak arra lennék kíváncsi, hogy nem járok rosszabbul, ha egyből hardon esek neki a küldiknek? Ahogy néztem, normalon egy garantált zöld fegyver a loot érte, hardon meg egy ajándék kék felszerelés.
-
Snip3r_HUN
addikt
válasz freeknight #45821 üzenetére
Összefoglaló -> A játék lv30 előtt.
Egyébként mehet egyedül vagy csapatban is ez csak rajtad múlik, a térkép jobb oldalára érve már gyorsabban fogsz fejlődni mivel több xp-t adnak ott a fő,- és a mellékküldetések.
A boss-októl mindenki kap loot-ot, mindenk random item-et, de ezután ezt meg lehet osztani a többiekkel ha neked vagy nekik éppen nem kell.In space, no one can hear your coils whine... | HP Omen 15 | PS4 Slim 1TB | Huawei P20 Pro
-
freeknight
őstag
Sziasztok!
Én is nemrég kezdetem a játékot, és tízes szinten tartok. A főküldetésekre mit ajánlotok? Menjek rajtuk végig egyszer egyedül normal fokozaton, vagy csináljam másokkal hardon? Megy a hard is, sőt, jobban is tetszik, hogy nehezebb, de ahogyan nézem, más ajándékokat ad a végén.
Egyébként ez az egész loot rendszer hogyan működik társakkal? A boss csak egy lootot dob, aztán randomokkal játszva aki gyorsabb, az kapja, vagy mindenki egyenként kilootolhatja mert mindenkinek mást ad, és később lehetne csereberélni? -
xyvalaki
aktív tag
A mobilokat és társait inkább hagyd későbbre. Jobban adja az XP-t rá az ötös szinten.
https://www.twitch.tv/hnh_neutrale/
-
Over567
aktív tag
Én úgy csináltam hogy egy adott terület összes küldetés,melléküldetés találkozás stb. Aztán valamelyik upgrade asszem a biztonsági szárnyban megmutatja az adott területen lévő összes felszedhető cuccot ha kész vagy ott minden küldivel,na akkor fel is szedtem mindent és így körbementem az egész mapon. 2-3 területtel a vége előtt már meglettem 30 és utána már mehettem feljebb a világszintekben és próbáltam elérni mihamarabb az 5.-et.
Asszem 3.-ban esett ki a Bullfrog...mérgelődök is azóta miatta mert azóta sem esett....
[ Szerkesztve ]
-
Lefty
addikt
válasz Anonymus23 #45793 üzenetére
Hat ez nem keves kinlodas. Mi a jutalom pontosan?
[ Szerkesztve ]
-
senior tag
válasz arnikusz #45816 üzenetére
Az igen! Nem kevés. Az elejétől valakivel, vagy valakikkel játszottál, vagy egyedül? Én magányos farkasként nyomom, az időhiány miatt nem lennék jó multi partner.
A mobiltelefonokat és a túlélési útmutatókat erdemes összeszedni? Mármint külön időt rááldozni?
[ Szerkesztve ]
-
arnikusz
veterán
válasz Oposzumtoszó #45813 üzenetére
Én 2556 óránál járok.
Ezek a commendationok 1.7-el jöttek akkor 1600 körül voltam.
1.8-al megint átalakult a játékmechanika, most a stamina a menő.
Classified Nomad, Predator, Striker.
A korábbi kedvenc Magányos csillag CF ment is az első alt karakterre sajna.
Reclaimer CF még mindig jó.Soha ne azonosulj a legyőzöttekkel
-
senior tag
-
Over567
aktív tag
válasz Oposzumtoszó #45813 üzenetére
Felmész 30-ra onnan szerintem GS-ben simán hamar fel lehet menni de ahhoz hogy jó összeállításban legyél nagy GS az idő
-
senior tag
-
szucstom
őstag
Azért úgy látom ebben is van bug jópár helyen. Most pl. a Time Square-es küldinél akadt be védésnél a játék.
-
Snip3r_HUN
addikt
-
pityuli71
csendes tag
Sziasztok Kellemes ünnepeket mindenkinek,kérdezném a közösséget, lenne-e kedve Dz-ben PvP-zni?
Esetleg Manhunt?
Játékosnév/XxAres71xX/ -
szucstom
őstag
danke mondjuk nem ez az első ilyen játék, nemrég toltam ki a Ghost Recon Wildlands-et. Hál' istennek nem unalmas végigmenni mindenen, szóval azzal nem lesz gond Plusz igyekszem mindig távolról írtani az ellent, aztán jöhet a könnyű géppuska aratáshoz.
-
dvd24
senior tag
válasz szucstom #45805 üzenetére
Ne rohanj, ne akarj minél hamarabb 30-as szintre elérni, csinálj meg mindig minden fő és mellékküldetést az adott kerületben ahol vagy, és akkor az utolsó küldi mindig abba a safe houseba küld majd téged tovább ami nehézségi sorrendben a következő területen van.
Mindig legyél fedezékben, figyelj a környezetedre, ne hagyd, hogy körbevegyenek. Mivel 30-as szintig nem nagyon találkozol majd healer típusú ellenfelekkel ezért próbáld meg mindig a gránátosokat kilőni először.
Mindig nézz vissza a Base of Operationsre és fejleszd, hogy kapjad az új talenteket és skilleket. És próbáld is ki mindet, hogy tudjad mi mire jó. Az egészségügyi szárnyban először azokat építsd majd meg amik növelik a vírus filtered szintjét.
Normal fokozaton minden fő sztori mission teljesíthető egyedül, ha mégis nehéznek érzel valamit akkor, menj vissza egy két szintlépés után.
-
arnikusz
veterán
válasz szucstom #45805 üzenetére
30 szintig semmi különös, csak érd el.
Legyen ezután DPS és Elektronikás karid.
Fegyver LM M4 és House Big Alejandro.
Nomád amit az előbb linkeltem jó egyedül.
Keress csapattársakat úgy jobb.
Elektronikás kari Taktikus vagy Reclaimer Classified.Soha ne azonosulj a legyőzöttekkel
-
szucstom
őstag
Sziasztok!
Vadi új Division tulaj vagyok. Olvasom az összefoglalót, bár egyenlőre nehezen igazodom ki az írásokon
Tudom, hogy 100% multi a játék, de tudnátok egy-két tanácsot adni ahhoz, mire figyeljek egyenlőre soloban?
(10-es szintig eljutottam, most járok Tenderloin területén)szerk.: kimaradt, hogy PS4-en tolom
[ Szerkesztve ]
-
pzstm
titán
válasz arnikusz #45803 üzenetére
Nekem meg eddig nulla House es egy szinte hasznalhatatlan Alejandro van osszesen
Xboxra szeretnem elkerni a loot generatort
-
arnikusz
veterán
válasz Snip3r_HUN #45802 üzenetére
Nekem jobban adja mint a Predator, de korábban se voltam nagy Predator használó.
Viszont mivel nincs DPS Big Al én a Houset használom.Soha ne azonosulj a legyőzöttekkel
-
arnikusz
veterán
válasz Anonymus23 #45795 üzenetére
Bezzeg nekem csak Malacokat dobál pedig vagy 30-40 exotic esett az elmúlt 3 napban.
Kéne a nomádhoz egy DPS Big Al.Soha ne azonosulj a legyőzöttekkel
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest