Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
-=Jam=-
őstag
Na 86 láda után befejeztem, az alábbi táblázatban az eredmény 88 CF cucc esett összesen. A 2 predator mellény egyszerre jött a 83. ládából... Még összeszedek 10k-t a következőre, aztán ennyi.
-
pzstm
titán
válasz arnikusz #45594 üzenetére
megvan minden, teljes season pass...striker kesztyű is keddi GE indulás előtti hétfőn esett ki este egy field proficiency cache-ből
Reclaimer és Striker van meg jól, Predatort nézegetem. Következőből Firecrestre vágyom, régen nagy Charmander voltam
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
pzstm
titán
nah nekem lehet nem lesz több időm.
114 ládán (1500-as ládán) vagyok túl, nomád nem lett meg sajnos, de 23 nomád backpack az van. Ragadozó összejött, majd megnézem mit lehet vele alkotni. Nomád kesztyű meg hátha egyszer kiesik
[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
arnikusz
veterán
-
foxymaxy
senior tag
válasz arnikusz #45589 üzenetére
Sikerült összerakni egy predator és egy banshee cf szetett a predatort még csiszolgatom de alakul, viszont a banshee -hez lövésem sincs hogy mit rakjak dps,heal,elektronika elosztás képességek, módosítók elosztása,fegyverzet. Soha nemhasználtam bansheet néztem 1-2videót de csak a tanácstalanságom lett nagyobb. Tik milyen összeállítást ajánlotok egy szóló vagy random cf banshee szethez?
e pluribus unum
-
arnikusz
veterán
válasz Anonymus23 #45588 üzenetére
A többi 5 szettelem megvan?
Azért meg kell tanulni ezzel az Új Nomáddal játszani, mert néha még szerintem nem tökéletesen mükszik, vagy köszönhető a szerver és egyéb laggnak, tegnap kétszer egymás után úgy eldültem, hogy csak pislogtam Lexingtonon.[ Szerkesztve ]
Soha ne azonosulj a legyőzöttekkel
-
arnikusz
veterán
válasz pendre54 #45586 üzenetére
Szia Endre!
Én DPS-be gondolkodtam, 500. ezres keménységgel 2900 elektronikával. Tegnap láttam egy 9000 tűzfegyverest ott 464 ezer volt a keménység és 88 ezer az elektronika PVP Dz 3-at leszedett vele.
Ja és House/Ház SMG és Arvagy Big Alejandro. A House ahogy DVD írta 50 feletti CHC és 90 körüli CHD.De az SMG mellé nálad a kimaxolt MDR-ed jó lehet.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
Üdv!
A nomádos cuccot, hogy érdemes összerakni, a tűzfegyver/életerő/elektronika arányokra gondolok elsősorban."Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani." G.B. Shaw
-
arnikusz
veterán
válasz Snip3r_HUN #45584 üzenetére
A Heel fekszik Sentryvel MDR mellett, de van Reclaimer mellett másodlagok fegyvernek, meg raktam 2 db-ot Deadeyohoz is.
Reggel munkábajövet eldöntöttem, hogy a 10.000. GE token mellett még 2x3 900-as ládát veszek hátha kiadja a DPS Big AL-t.
-
törölt tag
válasz arnikusz #45580 üzenetére
ahhoz négy ember kell és ha jól tudom négyszer is kell megcsinálni, mert mindig csak egy ember kapja meg a ládákat, de részemről mehet. majd meg kell kérdezni Anonymus kartácsot is, remélhetőleg megunja addigra a menekülttáborban való futkosást.
elvileg 7 - fél8 után leszek. -
-
aktív tag
Tegnap DZ. 4en farmolgatunk. Kiscsávó hozzánk csapódik, ráfordultunk fenyegetően, mert újabban rossz tapasztalataink vannak a szatyor nélküli magányosokkal. Letérdelő gesztussal mutatta a békés szándékot. Ok, gyere, de nem örülünk neked. Na, csak a megfelelő helyszínre várt. Berugózot és leszedte két társamat, a harmadik elcsavargott. Frissen összerakott, nagyon kezdetleges nomádban nekimentem, nem könnyen, de lenyomott. Haverjaim összeszedték magukat, elkaptuk a srácot többször, mert nem adta fel. Manhunt lettünk, talán ezt akarta. Mert behívta a spanjait, szépen leszedtek minket. Jól van, hagyjuk, menjünk farmolni. Hát nem hagytak. Folyamatos fenyegetés volt. A végen szervert váltottunk, rejtő pulse, meg minden volt, hogy megszabaduljunk tőlük. A tököm tele van az ilyen hülyékkel.
Nomád. Reszelgettem rajta. Már amennyit tudtam. Gyakorlatilag széttéptem a Division bossokat kb. 40 perc alatt. A piros csíkos kísérőkre elég volt ránézni, hullottak. Na, kimentem szólóban a DZbe. A sárga mobok is olvadtak el, pedig nincs a szetten elit elleni. Szóló player az egyik buli után a semmiből előugrik és berugózik. Nehéz dolga volt, de (asszem) a Big Allal lenyomott. Ja, Houseval toltam. Nem jók a talentjei, ezért is maradok alul. De látom már a fényt az alagút végen, és az valszeg nem a bécsi gyors.
[ Szerkesztve ]
-
arnikusz
veterán
válasz #75376384 #45579 üzenetére
Nálam esélytelen, folyamatosan 1-2 sec akadásaim vannak szombat óta és nem az internem/wifi az oka.
A másik uborkás játék az AC Origins simán megy öcsémnek.A secret room commendationt kéne megcsinálni a héten.
Meg a többi fekvés nélkülit is sima időszakban csináltuk meg
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Mivel (még mindig) szarakodik uplay chat, így itt kérdezném meg akikkel eddig együtt csináltuk a többi küldetést (Anonymus, Ghio).
Mikor lesz flawless stolen signalunk?
Szerintem a jelenlegi helyzetben reclaimer, striker, d3 és talán sentry cf szettekkel simán csinálható.
D3-t olyan játékos hoz akinek van jó háza a többire meg úgy is mindegy.
Ma este kellene tenni egy próbát, amíg ilyen könnyen halnak a mobok. -
arnikusz
veterán
-
bozont
veterán
válasz Anonymus23 #45574 üzenetére
Nekem nagyon kellene egy D3 CF kesztyű, de még sima zöldből sem esik sok oda. A Predator viszont dől, sima és CF is.
-
Anonymus23
veterán
Megkaptam a 99-ik GE3 CF itemet, mi más lehetne mint egy Nomád tok.
Konkrétan 10 db nomád tok van már 10% ez a szutyotk, ja és ebből 8-9 kuka
Viszont mindenből van 2-3 szettre való már.;) - The Power of the Light Side
-
arnikusz
veterán
Kipróbáltam a következőt 3 darabonként vettem a 900 GE ládákat és mindig volt egy amiböl exotic esett, de nem Big Alejandro.
Holnap még megcsinálom még egyszer ezt az 5x3/900-as kört hátha.Soha ne azonosulj a legyőzöttekkel
-
nagyúr
105 láda nyitás után elég volt a farmolásból.
10K kredit begyűjtve.
Jöhet a köv GE.
Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
-
dvd24
senior tag
válasz alibiman #45542 üzenetére
A predator classifiednál a prioritás: 9000 stamina legyen meg, utána minél több CHC és CHD.
Ideális esetben egy cuccodon firearms legyen minden máson stamina, utána kb 50%+ CHC-d legyen és kb 90-100% CHD, és ez PVE-re és PVP-re is tökéletes lesz, a lényeg a vérzés amit ráraksz az ellenre, ami így rohadt nagyot sebez és critelhet is. Arra is figyelni kell, hogy ne válts célpontot amíg legalább 10-et bele nem lőttél az aktuális targetedbe és mindenképp legyen beállítva a 'sharpnel" passzív talent is, hogy szétosztódhasson a vérzés. Emiatt mindenképp submachine gunnal használd (MP5 ST, Navy MP5, MP7, vagy a legjobb a The House) amin hasznos talentek a unforgiving meg a predatory, vagy vicious (nem tudom a magyar nevüket).
Nagyon kevesen fognak megállni előtted PVP-ben ha ezekre odafigyelsz (és az csak személyes véleményem, hogy a jövőben bele fogják döngölni a földbe a Nerf Hammerrel a classified predator szettet)
-
Over567
aktív tag
Az agyam kezd elsorvadni ettől a sok Lexitől már. Normálisan talán 1 sett gyűlt ki idáig már nem tudom mennyi ládát nyitottam de iszonyat sokat....Jó hír hogy felhúztam az Urban MDR-emet 280 fölé. Még egy talentot majd pörgetnem kell rá de még nem tudom mi legyen az, Kompetens van rajta azt hiszem Brutálissal. Eléggé adja azért. Szerettem volna egy Bullfrogot de istenért se akar esni, havernak meg egy GE ládájában 2db volt azt hittem agygörcsöt kapok
Xbox Tag: TheStevie / Origin: SirHedge / Uplay: Sir_Hedge / Steam: Sir_Hedge
-
Anonymus23
veterán
válasz BladePocok #45567 üzenetére
Mindenképpen érdemes, illetve amit nem használsz, azt berakni nem használt szetitemekbe és fegyverekbe, és onnantól kezdve nem fog helyet foglalni.
;) - The Power of the Light Side
-
BladePocok
tag
Van kb 80db gear/weapon mods-om, hogy érdemes azokat szelektálni ? (csak mert a 120 helyből mindig szükösen jövök ki emiatt). Nem tudom mi kellhet esetleg később, ezért sem töröltem még őket ki.
[ Szerkesztve ]
-
sith7
félisten
válasz Krissz1983 #45565 üzenetére
igen, ... de nekem a játék kezdetek óta nem adja
amikor már mindenki unta az M1A - t, nekem arra lett csak meg, de az is csak úgy, hogy megvettem DZ - ben
egyik patch - ben ... talán 1,5 - 1,6 - erősítettek az LMG - n, heteken keresztül vadásztam éhes disznóra. nem esett egy sem
Barett mellényem sose volt, éjjel - nappal Lexington -t toltam, de nem esett, most, hogy már nem ér semmit, esett 2 isés még sorolhatnám ... D3 - ban ugyanez van, és nevetünk rajta, de én már hiszek az account - hoz kötődő drop rate - ben ... D3 - ban is van egy srác, bármilyen build -et megálmodik/lát 1 hét múlva már megvan neki, míg másnak 3 hét múlva sem lesz meg, pedig többet toltam mint ő
na mindegy, ettől még tudok nyugodtan aludni, meg hálisten van élet a Division - ön kívül is, játék téren is, meg az életben is, amivel el tudom magamat foglalni.
[ Szerkesztve ]
-
Krissz1983
aktív tag
-
-
aktív tag
válasz Anonymus23 #45548 üzenetére
Anonymus, Amikus köszönöm a tanácsokat! :-) Tolom abba az irányba.
-
arnikusz
veterán
Így a finishben. Akkor Big Alhoz a 900-as kell.
You can buy 900 GE cache if you only want exotics
someone asked me what the 900 cache contains, cause Massive doesn't make it clear. Here are their drops:900 GE cache
drop1 - normal item
bonus drop: 35% exotics
bonus drop: 5% classified (GE specified, same with 1500 cache)
1500 GE cache:
expectation of exotic:11.5%+11.5%+12.5% x 10%
= 24.25%
details:1 exotic chance:
11.5% x 88.5% x 2 x (1- 12.5% x 10%) + 88.5% x 88.5% x (12.5% x 10%)
= 20.10% + 0.98%
= 21.08%
2 exotics chance:
11.5% x 11.5% x (1- 12.5% x 10%) + 11.5% x 88.5% x 2 x (12.5% x 10%)
= 1.31% + 0.25%
= 1.56%
3 exotics chance:
11.5% x 11.5% x (12.5% x 10%)
= 0.02%Soha ne azonosulj a legyőzöttekkel
-
sith7
félisten
válasz Anonymus23 #45555 üzenetére
keresnélek én, de mire belépek, Te már csapatba vagy
szerk.
Gyűlnek ár a szettek?
4 striker, 4 predator, ami különböző, a többit nem is nézem, nomad mellény van/volt vagy 10
volt olyan láda, amiben 2 cf is volt egyszerrearnikusz
apró, rövid sorozatokkal elvesszük a kedvüket a favágási kényszertőlEgyenként bedaráljuk a 3 boss - t, aztán láda le, a baltások meg libasorban futnak feléd ... no problem
[ Szerkesztve ]
-
Anonymus23
veterán
-
sith7
félisten
válasz Anonymus23 #45551 üzenetére
Lehet megnézem majd a Hudson speedrun-t, mert azt is dícsérik...
Tegnap csak azt toltam, sokkal gyorsabb, mint a Lexi, több helyen is csak el kell futni a mob - ok mellett
-
törölt tag
válasz #14121216 #45544 üzenetére
elvileg az lvoac máshogy húz, mint m4. Míg előbbi jellemzően csak felfelé addig utóbbi oldalra is. De állj szembe a fallal és teszteld le. Az biztos hogy egyiket se törném mert a “rosszabbik” is simán kezelhető pláne egy striker cf-ben.
Elképesztő amúgy, hogy mennyit változott a játék. A tegnapi két legendary (napalm, warrengate) sokkal egyszerűbb lett strikerben reclaimer támogatással. Eleinte ez is mekkora szenvedés volt már. -
Anonymus23
veterán
válasz arnikusz #45550 üzenetére
Heti HVT (asszem 2,5 még hiányzik), Legendary + Hősi (az exo cuccok és divtech miatt) időben hosszú, de ezeket fogom most csinálni.
Kedd délig vagyok melóhelyen, onnantól már szabi, nekem jól jött ez a plusz 1 vagy 2 nap hosszabbítás, attól függ, hogy honnan nézzük az eredeti GE időtartam felállást.Illetve Lexington minden mennyiségben (úgysem fogom csinálni utána hónapokig, avagy a következő GE-ig)
Aki gyorsan akar farmolni, akkor maximum ketten, minél nagyon armor és elitsebzés, ennyi. Ehhez most szerintem a legjobb a Striker. Most be van rakva hozzá Alehandro is, de azzal az a gond, hogy fedezékben kellene vele lövöldözni, az meg a Lexin nincs értelme, sokkal gyorsabb a küldetés, semmint, hogy legyen idő fedezékeskedni.
Lehet megnézem majd a Hudson speedrun-t, mert azt is dícsérik...;) - The Power of the Light Side
-
arnikusz
veterán
válasz Anonymus23 #45549 üzenetére
Milyen GE token farmot tervezel ami a 4 alt Boss farm 9000 tokenjének megfelelőt ad 2 óra alatt a Lexi kivételével és a heti HVT-k is megvannak mind a 4 alton?
Lexingtont max. 5 db-ot bírok, tegnap percenként 2 Lara gyilokkal simán meglett a Jungle maszk, ezután még Áronnal is mentem vagy 4-et és úgy döntöttem ennyi a napi limit.
[ Szerkesztve ]
-
Anonymus23
veterán
Egyrészt ahogy Ghio írja, a bullfrogodon rosszak a tálentek, a pontost mindenképpen pörgesd át valami PvP-re, mivel kevés az elektronikád (ritkábban tudod ellőni a skillt), a Fogékony az szerencsésebb az direkt sebzést ad.
A másik meg a fegyver kiegek és azok maxossága is nagyon sokat jelent, nem látszik, hogy milyen kiegészítők vannak azon a bullfrogon, és ami nagyon fontos, a Bullfrgo speciális tálentje miatt sem pontosság, sem visszarúgás módosító nem lehet rajta, mert csökkenti a bónuszt!
A harmadik, ami ugyancsak nem látszik, hogy a szetitemeken milyen tulajdonságok vannak. Érdemes külön PvP és PvE buildet csinálni, mert más kell mindkettőhöz.
Mondjuk no1 PvE szett nálam most a striker lett rohadt jól használható a 73% EAD és az 58% elitsebzés...
A szokásos érzés, a lilákat több időbe kerül lelőni semmint az eliteket...
Az Alejandro egyelőre nem nagyon adja, elfelejtek vele fedezékbe menniA ládák számát a GE szobában ahogy belépsz, jobbra van egy GE tiszt, azzal beszélgetve az első lapon mutatja, hogy mennyi XP-t gyűjtöttél és mennyi ládát vettél már.
[ Szerkesztve ]
-
arnikusz
veterán
válasz Anonymus23 #45546 üzenetére
Az alacsony páncélos és nyomi tulajdonsággal bírókat tegnap szettrendezés mellett betörtem, azt már nem is mondom, hogy tegnap 5 Barrett, 5 Skull 6 Caduceus is esett mind fostalicska és Divtech lett belőle.
30% az esély ha bontod a zöld -arany szettelemeket, hogy adjon 1 db Divtechet.
-
Anonymus23
veterán
válasz Snip3r_HUN #45540 üzenetére
Abból is gyűlik szépen, eddig 77 ládából 88 cuccos:
Banshee 24, D3 21, Nomád 20, Ragadozó 23 szetitem.De ebből legalább 15-20 kuka azonnal olyan gány...
De van még 2 nap, nekifekszünk most már csak a GE farmolásnak, az achik elég sok időt elvettek, de jó volt unaloműzőnek a Lexington helyett...;) - The Power of the Light Side
-
törölt tag
Fullos LVOA-C vagy fullos M4 Light ugyanazokkal a tallentekkel? És miért?
Vagy gépkarabélyok közt van jobb alternatíva?[ Szerkesztve ]
-
arnikusz
veterán
26K GE token 4-es team lezavarja 1 órán belül a heti hvt-ket CS- Lexi, hogy elkezdik az óra elején párhuzamosan és vesznek ládát is.
Korábban volt egy tematikája.Egyedül odafigyeléssel 6-7000 között tudsz.
Bullfrogon a Pontos fegyver talent nem okés a spéci tulajdonsága miatt bukod a sebzést, most Kérlelhetetlen kell.
Hogy használtak -e okosságot azt nehéz megítélni.
Összeszokott csapat igen találkoztam már velük.Megállító Magányos csillag CF-ben adja a legjobban.
Strikernél felstakkeled 100%-ra és váltasz Big AL, House, Lvoa-C, LM4.Predatornál chc és chd is kell.
[ Szerkesztve ]
-
aktív tag
Nekem szerencsém volt a dobozokkal. Nomád, Banshee, D3, Ragadozó szett meglett. Más kérdés, hogy melyik darab mennyire használható. :-)
Azt hol találom meg, mennyi ládát bontottam?
Összeraktam a Ragadozó szettet, kicsit reszelgettem rajta, még messze nincs kész, nem tudom... kicsit ambivalens érzéseim vannak.
Kezdjük azzal, hogy a Megállítóval nem tudom rendesen befejezni a keményebb mobokat. 3 Striker / 2 Pred / Ninja kombóval sokkal jobban ment. Megnéztem a lőtéren BullFroggal.
Testre.
Alapban 19k meg 60k (nem is értem, hogy)
Crites 33K, meg 60k, meg 100k, ezt sem értem.Fejre meg van 170K is. A Karakterben egyelőre:
CHC 25
CHD 71
HS 75ED 25
AD 45Talán szokni kell, meg fejlesztgetni. Kicsit bizonytalan vagyok.
DZ. Tegnap kimentünk divteket farmolni. Ott garázdálkodott egy Twister_Swe, vagy hasonló (Swe az biztos) csákó három haverjával. Vagy 4x feküdtünk. Olyan szinten nem ártott neki a lövésem, hogy az elképzelhetetlen. Ugyanakkor ebben a Ragadozó szettben, amiben voltam, szerintem fél tár elég volt neki hogy lenyomjon. Szóval elképzelésem sincs, hogyan lehet olyan cuccot összerakni, aminek olyan Szívóssága van, hogy a fenti paraméterekkel megkarcolni sem tudom, ugyanakkor meg fél tárral lebontja az 580Ks Szívósságomat 1v1. Meg az is fura volt, hogy lehetetlen helyre dobták be a gránátot sokszor, egymás után az egyik szituban. Az is igaz ugyanakkor, hogy taktikusan / ügyesen tolták, összeszokott csapat lehetett. Az értelmét azonban nem látom, hogy láthatóan tatyó nélkül voltunk (kivéve egyszer) minek mészároltak le. Azért a nyomorult DZ ficcsekért?
Más, el tudja nekem valaki magyarázni, hogyan lehet 26K GE kreditet óránként összeszedni? Az első helyezett a listában.
-
arnikusz
veterán
válasz Snip3r_HUN #45540 üzenetére
Jó a Nomád Skirmishben szépen adja.
Még azon gondolkodom, hogy esetleg 9000 tűzfegyver a 7800 helyett és így 464- ezer körüli a keménység,de a mit tegnap felraktam is elmegy, majd a hét második felében tesztelem sima DZ-ben is.Soha ne azonosulj a legyőzöttekkel
-
Snip3r_HUN
addikt
válasz Anonymus23 #45539 üzenetére
Nem rossz, de a reggeli 3-as nomád szettes srácok ellen esélyem nem volt, 1 feküdt le de vagy 4-szer volt fullon az élete...
In space, no one can hear your coils whine... | HP Omen 15 | PS4 Slim 1TB | Huawei P20 Pro
-
Anonymus23
veterán
válasz Snip3r_HUN #45538 üzenetére
Hogy muzsikál a Banshee+Ragadozó+Ninja?
-
arnikusz
veterán
válasz Anonymus23 #45535 üzenetére
Ok én is megyek ma egy 4 altos Bosskört és veszek még 6 ládát, mert tegnap Áronnak rögtön adott az egyik láda Big Al-t és kéne még egy a Nomád, Predator és Strikerhez, mert a mostani Adept talentje mellett a 2.-at muszáj volt pörgetni, mert az még nagyobb elektronikás volt.
Nomádhoz, de mindegyikszetthez ajánlott a House az egyiket kimaxoltam és nagyon jól adja a megfelelő kiegekkel, ahogy Áron mondta tegnap este szinte nincs visszarugása és a 66-os tár, meg a "Joker" talent teszi a dolgát.
-
arnikusz
veterán
válasz Anonymus23 #45533 üzenetére
Gyűjtött még 10.000. GE tokent a következő eseményre?
A héten meg kéne csinálni ezt a secret missiont ad 50 achit is a classified ládáról nem is szólva, meg az 5 db season passhoz adott fegyver 256-os változatáról.
-
bozont
veterán
válasz Anonymus23 #45531 üzenetére
GE-re inkább ezt használom:
Annyira tápos már mindenki, hogy farmoláshoz felesleges tank.
Most farmolásnál azért kipróbáltam a tank szettet, nem rossz, de a shoti az megy. A nagy stamina, sok élet ellenére is gyorsan lelőnek. Viszont dps-ként, sok firearms-sal szerintem élhetőbb a shoti. Megnézem majd ezt a Big Alejandro-t. De kell neki majd egy kis tápolás, 10k sebzés gyengének tűnik. Oké hogy 1000rpm, de oylan 12-13k jobban tetszene.
Viszont most jött végre egy House is (Competent, Vicious). Már csak 1-2 db hiányzik a CF szettekhez is, remélem összejön a vége előtt.
[ Szerkesztve ]
-
bozont
veterán
válasz -=Jam=- #45524 üzenetére
Nekem meg pont a Predatort osztogatja, pedig a Nomad és D3 a cél. Már gondolatot is olvas a random generator?
Stolen Signalra élhető összeállítás ez (tanknak)?
Mint ahogy írtam is feljebb a D3 CF még nem teljes, így ilyen vegyes szettet tudtam összerakni. SMG-nek csak egy Midas-om van. Másik fegyvernek még nem biztos a shoti, de még egyet sem próbáltam.
-
-=Jam=-
őstag
80 láda, és még mindig nincs predator, de legalább nomád meg D3 megvan.
-
Snip3r_HUN
addikt
-
Anonymus23
veterán
válasz xyvalaki #45516 üzenetére
Sehogy, keresgéltem a fegyverek között ami a karaktereknél van, és osztottam szoroztam és ezek tűntek (főleg talentek alapján a legjobbnak). Lett volna még egy MP5, de azt a jelenlegiről el kellett volna rollolni, hogy jó legyen az ellopott jelhez.
Egyébként jó lett a cuccos, ezzel csináltam meg az SMG-s SS achit is, végig lehetett tolni, az első 3 pálya lement elsőre, a végén is csak amiatt buktunk el kört, hogy a robbanás kibillentette a D3-at a túsz elől.Egy jó reclaimer + 3 DPS (striker), a végén meg 2 DPS + 2 D3 simán a közelségbe került az Ellopott jel hibátlan is... Szerintem a mostani robbanásos alap még segít is.
Szerintem akár hősin (ahol ugye él az elite sebzés) egész jól meg lehet csinálni, ha tudjuk magunkat healelni, és van türelme a csapatnak...;) - The Power of the Light Side
-
arnikusz
veterán
válasz -=Jam=- #45520 üzenetére
Egy video megtévesztett, de elöször 3, majd 4 Agentnek kell beállni az X-re.
Előfeltétel 20 hullám mind a 3 helyszínen és összeszedni a 38 telefont.Ma a maradék 73 Lara kill lesz.
Tájékoztatás Tier 1 javítva már nem ad 1-5. 256-os ládát, erre van eszük szakadjanak meg.
-
arnikusz
veterán
válasz Krissz1983 #45518 üzenetére
Mentem egy Skirmish kört kíváncsiságból először Nomàd, az ellen csapatban 3 Strike 1 Predator, alig bírtak lelőnni, de csak ismerős összeszokott csapatban.
Második körben Predator vittem immunládát, de a másik csapatban is volt és véreztem ládában, gyenge esetleg Reclaimer de nem próbáltam.Megcsinálta valaki a West side pier titkos missiot egyedül?
-
Krissz1983
aktív tag
Apró jelenet a nomádról.
Dz 3 kimentés. Rohadt sok mob. 3-an voltunk 1 magányos 1 Csapásmérő és én nomádban.
Hívjuk a kimentés és harcolunk vagy 30 mobbal. Jön két srác berugóznak. Egyik srácunkat azonnal lerakják a másik letérdel erre nyomom rá az ultit de utána leszedik. ( egyik ragadozóban volt a másik valaki hibridben.) egyedül maradtam. Immune láda le sokk turret szintén. Egyiket megfogja a turret leszedtem. A másik ló mint állat. Elpattan a nomád healje így sikerült őt is leszednem.
Kurv@ra játszható szett.
Ja és mégvalami. Próbáljátok ki a g36-ost. Nálam valami nagyon b@szó ( kompetens kérlelhetetlen fókuszált)Give them nothing but take from them everything
-
xyvalaki
aktív tag
válasz Anonymus23 #45509 üzenetére
Harc közben hogy válltasz fegyvert?
https://www.twitch.tv/hnh_neutrale/
-
sith7
félisten
válasz Anonymus23 #45514 üzenetére
meg még mikrofont se használ (sajnos)
vettem az adást ...
-
Anonymus23
veterán
Nah csak meglett, 2 pug volt velünk, de meglett.
Azt már nem is mondom, hogy az egyik pug az CCCP-s volt
De semmi extra, max csapatban lehetnek jók, vagy az okosságot csak DZ-re tartogatják
A disco és a a többi is meglett elsőre, egyedül a túszok feküdtek meg, többnyire mivel a robbanás kibillentette a D3-at...(#45513) norti
Igazad van, de sok ismerősnek nincs fenn a Discord, meg még mikrofont se használ (sajnos)[ Szerkesztve ]
-
dvd24
senior tag
válasz Anonymus23 #45509 üzenetére
Én úgy raktam össze, hogy a mellényre, térdvédőre exotic damage resilience ment, mert a képzettséggel kapcsolatos tulajdonságok szerintem feleslegesek, a +hp is mert van bőven health a 9000 staminából, szóval a fegyvertokra meg ment a +4% CHC, a pajzs ugye meg már a staminából kapja az erejét, második skillnek meg beraktam az immune ládát, amit úgy használok, h lerakom és egyből robbantom is, mert viszonylag kicsi a cd-je és skillpower nélkül is szépet gyógyít overheallel együtt. Szóval az exotic damage tűnt jó opciónak mert azzal még jobban bírom a gyűrődést (robbanások, mérgesgáz, tűz, stb).
[ Szerkesztve ]
-
sith7
félisten
válasz Anonymus23 #45510 üzenetére
nem működik, napok óta próbálok rádírni, amikor belépek,de sose sikerül
-
Anonymus23
veterán
Másnál sem működik a Uplay chat?
Eddig fogadni tudtam üzenetet, de mostmár azt sem, írni mrá tegnap óta sem tudok...;) - The Power of the Light Side
-
Anonymus23
veterán
Mérgemben összeraktam egy CF D3-at még este:
Az Eiren: Ragadozó/Halálos/Pusztító
A Hildren: Sietős/Pusztító/VérengzőKérdésem: Mindenhol életerő van pörgetve (mellény, térdvédő, táska, tok) Mennyire kell ez vajon? Vagy inkább mellényen és tokon képzettség gyorsítás?
Még kipróbáltam Lexingtonon ezzel a műszakis megoldással, gond nélkül végig lehet tolni, a predator folyamatosan visszatölt, de ugye ott egyedül vagyok, de ha pár killt összeszedek, akkor is healel megfelelően illetve a gyógyítós pajzs se rossz igazából.
Szerintetek?;) - The Power of the Light Side
-
Anonymus23
veterán
Tegnap megcsináltuk az SS-t csak műszaki képzettségekkel (Kihívás), meglepően könnyen ment, a diszkó kb 3.jára lett meg, a másik kettő elsőre, a végén kb 3-4x wipeoltunk, de úgy lett meg, hogy csak egy D3 maradt, de ügyesen felszedett bennünket, ezen felbuzdulva lehoztuk.
Persze, hogy nekem nem adta be mert az elején valamikor kaptam egy deltát2 Striker, egy D3 és egy taktikus. Taktikus, hogy adjon okos fedezék healt, de szerintem így sok haszna nincs a szettnek, sokkal inkább 3 striker + 1 D3, a végére meg 2 D3 + 2 Striker meg tudja csinálni.
Nem tudom egy nomád hogyan muzsikálna, abból egy DPS szerintem ugyancsak használható erre.[ Szerkesztve ]
-
Krissz1983
aktív tag
válasz arnikusz #45503 üzenetére
Így. Semmi nincs rajta optimalizálva. Csak az értékeket pörgettem ahigy jónak láttam.
De ez csak saját kútfőből alakult így. Nem néztem semmilyen videót az ideális nomád szettről.
( minden jótanácsot elfogadok. 😀)[ Szerkesztve ]
Give them nothing but take from them everything
-
dvd24
senior tag
Elméletben ez lenne, de gyakorlatban még mindig egy nagy nulla a játék aggro / threat rendszere, hiába pakol magára minden lehetséges +threat módosítót az ember akkor is azt lövik aki a legdurvább damage-t tolja vagy a legközelebb van. Azt kellett volna, hogy a 6-os bónusz +2000% melee dmg helyett +2000% threat-et ad. Na úgy lenne egy igazi tank szet a D3.
-
xyvalaki
aktív tag
válasz Krissz1983 #45501 üzenetére
Csak el ne kapjon egy Predator.
https://www.twitch.tv/hnh_neutrale/
-
arnikusz
veterán
válasz Krissz1983 #45501 üzenetére
Milyen statokkal használod, régen DZ farmra használtam egyedül.
-
pzstm
titán
61 ladan vagyok tul...tovabbra sincs szett...Nomadbol negy, predatorbol ot....ez az en formam sajnos...marad a reclaiker meg a Striker akkor
-
Krissz1983
aktív tag
Nomád 6-os pipa. Én eddig életemben nem használtam ezt a szettet de ez valami k@rva jó kis farmolós szett dz-ben. Plussz player ellen is teljesen használható 👊
Give them nothing but take from them everything
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Óra topik
- Google Pixel topik
- Ötletek, javaslatok, hogy még jobb legyen a PH! lapcsalád
- Kedvenc zene a mai napra
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Windows 11
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- Nikon DSLR topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest