Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
aktív tag
válasz Anonymus23 #51942 üzenetére
Köszike!
-
aktív tag
válasz Anonymus23 #51935 üzenetére
Segíts kicsit lécci, hogy ezt melyik app adja! Egyszer már megvolt, de most valahogy nem találom.
-
aktív tag
Próbálta már valaki a Central Stationt legendásban egyedül? Taktikusban eljutok az utolsó részig, a támadásig, de ott nincs 5letem, hogy mihez kezdjek.
-
aktív tag
-
aktív tag
Hali, találkoztatok már ezzel a hibával?
Rendőrakadémia. Az első lift fel a garázsból. Sötét marad a kép. Kurzor ALT-ra bejön, ALT+F4-re ki tudok lépni.
???
-
aktív tag
Találkoztatok már olyan jelenséggel, hogy a játék indítását követően bejön a fekete képernyő, pörög középen a kis egér kurzor, aztán ennyi. Most futott le egy winfos (10) frissítés, lehet, hogy az túrt szét valamit?
Uplay fiók, steam fiók elérhető, műxik.
-
aktív tag
válasz Anonymus23 #50184 üzenetére
Köszi!
-
aktív tag
A Hullahegyeket hogy lehet megcsinálni?
-
aktív tag
Tegnap én is érdekesen jártam egy csókával a DZben. A 8-as zóna kimentésről mentem éppen kifelé, ott bóklászott a dagi az alagútból, meg néhány sima sárga rikers. Előszór ezeket lőttem le, aztán a dagit, amivel 100 / 100-ra stackeltem fel a Csapásmérőt. Érzem, valaki lő, megfordulok, egy csákó berugózott mögöttem. Lelőtt, mint a szart. Mondom, úgy, hogy teljesen fel voltam stackelve. menhelyen váltottam a fullos PvP Ragacsra, kimegyek, befordulok abba az épületbe, ahol fel lehet menni a tetőre, és rá lehet látni kimentésre. Mennék fel a lépcsőn, csávó kiugrik, kb 5 skulóból leszedte a félmilliós életerőmet. Gondoltam, játszunk akkor, hátha... Megint kimegyek, akkor már a tetőn volt. Próbálok cikk-cakkban, fedezékről fedezékre a közelébe menni, három lövésből leszedett a csipással. Nem tudom, de szerintem a cikk-cakkban rohangáló ellenfeleket elég nehéz lelőni csipással. Persze aki tud, az tud, na! Nagyon profi lehetett az ember. És elégedett.
-
aktív tag
Mike, Mike, Mike... Mára befejeztem.
-
aktív tag
5 percenként Delta. Gratulálok!
El tudná nekem valaki magyarázni, hogyan öljek meg közelharc sokkal ellenséget? A Tomboló ököl, Tao maszk.
[ Szerkesztve ]
-
aktív tag
-
aktív tag
válasz Bandi821 #49232 üzenetére
Kiegészíteném a tapasztalt kolléga Vadász Hite szettjét egy kicsit alternatív megoldással. :-) Pusztán csak a választék növelése érdekében, bármiféle kritikát megfogalmazva.
Szerintem érdemes elérni a tűzfegyver 9000-es értékét, mert a sebzési bónuszt (legalább 4 VH elemnek kell lenni a szettben) 3000-ként 4%al növeli. Azaz 8700-nál 11%, míg 9000-nél 15%. Ez azt jelenti, hogy az előbbinél 10 lövés (vagy 9, mert az 99%) míg a másodiknál 7 lövés kell a 100%-hoz. Ez bizonyos esetekben sokat jelenthet. Érdemes szem előtt tartani, hogy a bajonettzáras fegyvereknél 8 - 15 lőszer lehet egy tárban. Tárcsere esetén a bónusz lenullázódik, tehát 9000 alatti FA értéknél mindenképpen nagyobb tár kell, és abból a nagyobb tárból kevesebb 100%-os lövés lesz. Pl. egy 15-ös tár esetén 8700-nál 6, míg 9000-nél 9 lövés lesz 100%-al növelt. 8-as tár esetén soha nem lesz 100%, ha nincs meg a 9000 FA.
Ezért a 9000 elérése érdekében én beáldoznék 2-3 lila elit sebzéses módosítót. Ráadásul a megemelkedett tűzerő egyébként is kompenzál, úgy, hogy nem csak az elitekre (sárga és/vagy nevesített) hanem általában minden mobra érvényes. Megfigyeltem, hogy ha nagyon rágyúrok az elit sebzésre, nehéz lelőni a lilákat.
Az állóképességet én csak addig húznám, hogy éljenek a fegyver talentek (kb. 3900). A mesterlövész nagyon könnyen elesik, nem sokat segít pár ezer szívóssági érték, lelőnek, mint a szart. Itt én arra gyúrok, hogy nagyot lövök, gyorsan, pontosan - messziről.
A teljesítmény módosítóknál én 4x 2% krit esélyest (CHC) teszek be, mert semmit nem ér a nagy krit sebzés (CHD) ha nincs vagy kicsi az esély rá. Márpedig 20% CHD alatt nem sok esély van rá. Ezért kell óvatosan a Halálos talentet is fegyverre tenni. Én igyekszem a 30% körüli CHC-t elérni, erre rásegíthet a pulse is. Az FA (vagy STA, attól függ...) módosítóknál is általában 260+ / 1% CHC szoktam használni.
Második fegyónak én valamilyen AR-t (pl. M4) szoktam berakni, "gyógyító" talentekkel. Pl. jó kombó lehet egy Tartós, Önfenntartó (?), harmadiknak Eltökélt (vagy Ragadozó). Az Önfenntartó azért kérdéses, mert ahhoz magas CHC kell, és ráadásul - megfigyelésem szerint - annyira nem hatékony, mint pl. a Ragadozó.
A képen látható cucc leírása:
Mellény:
FA: 1399
EXO tűrés, EAD, Löszerkap. Én inkább a mellényre szoktam tenni, a hátizsákon van más.
2x 266 STA mod / 1% CHC.Maszk:
FA: 1397
CHC (lehetne EAD), Elit seb.
1x 264 STA mod / 1% CHCTérdvédő
FA: 1396
EAD, elit seb., égési ell,, vérzési ell.
1x 264 STA mod / 1% CHC
1x Pulse CHCHátizsák
FA: 1395
Visszarúgás (ez nekem fontosabb, mint a CHD) és égési ell.
1x 196 FA mod / 4% elit eb.
2x Pulse CHCKesztyű
FA: 1392
CHC, EAD, Mesterl. p. sebzésTok
FA: 1398, STA: 1299 (szóval van itt még tér), ELE 1398
CHC1. fegyó Carbon, Brutális, LMB,. Megemelt. Sokan megkérdőjelezik az LMB hasznosságát, viszont a sniper általában igyekszik 30 métertől messzebb lenni, és akkor nagyobb sebzést ad. ha meg valami szűk helyen nyomulunk (ahova egyébként nem nagyon való a VH) akkor meg másikat kell használni, pl. Pusztítót. A megemelt is az esetek többségében üzemel. De azért lehet itt még sok más is.
Nagyobb tár, CHC és CHD (esetleg tárcsere seb)
Kis markolat, CHD, Visszarúgás, Optimális táv (sok variáció lehet)
Omega, fejlüvés seb, CHC, CHD
VX-1, Fejlövés, CHC, CHD2. fegyó, M4, Tartós, LMB, Ragadozó (ugye itt is, reményeim szerint távol vagyok az ellentől)
Nagyobb tár, CHC, CHD,
Kis markolat, CHD, optimális táv (!), visszarúgás. Még mindig arra számítok, hogy messze vagyok.3. fegyó. Már nem vagyok messze az ellentől. Lefűrészelt csövű. "Gyógyító": Tartós, Önfenntartó, Eltökélt (jól jön, ha eldurrant az Ulti). Az Eltökélt helyett lehet Ragadozó is. Megjegyzem, egy ilyen fegyóval egy boss kör is jól abszolválható.
A képességeknél nálam mindig ott van a Pulse, másodiknak meg vagy Löveg, vagy EÜ láda.
Az adottságoknál az "Egy semmi" nekem fontos. A Carbonnál és a Lef. csövünél is fejre szoktam menni. Lőttem már ki 20 felett egy tárból, és volt már 4-5 lövésen is Lef. csövűből töltés nélkül.Kihangsúlyoznám, ez csak én megoldásom. Erősen egyén-, harcmodor függő is, hogy ki, mire gyúr.
-
aktív tag
válasz Sub-ZeRo #49054 üzenetére
Ez a szett valóban nem sokat ér. Ettől sokkal jobb cuccban lelőnek. Kicsit kiegészíteném az előttem hozzászóló tapasztalt kollégát. Ez erősen szubjektív lesz.
PvE módban a Magányos Csillag is rendesen odaver, persze jó fegyverek (és azok jól legyenek felszerelve) és jó (megfelelő) taktika kell hozzá. Ha úgy hozza kedvem, néha még DZben is takarítok vele land markot.
Igazából kettő (és fél) szett az, amit én nem nagyon tudok használni vagy értelmezni. A Banshee, a DeaEye és a fél, ami nagyon specializált, azaz bizonyos szitukban egész jól használható, a Végső Megoldás. Az első kettő nem is tudom mire jó. De nem adom fel, félretettem ezeket.
Aztán nagyon szórakoztató az Alpha Bridge. Ne feledjük, játék, ahhoz meg hozzátartozik a szórakozás. Nem kell mindig hatékonynak lenni. Én pl. ha időm engedi, mind a négy karimmal lefutok egy szűk boss-kört, különböző szettekben, még rekamiéban is - amúgy ez elég hatékony szólóban is, nagyot tud sebezni a seekerje, és jó fegyó talentokkal, Kompetens, Tehetséges, Képzett jól boldogul. Harcmodor és taktika kérdése.
Szerintem az is alapvetés, hogy nem fekszik mindenkinek minden szett. Van haverom, aki Strikerben nagyon jól nyomja, de a Nomádban (!!!) esik,kell. A másik utálja a Taktikust, ami meg nálam a No 1. Szóval erősen egyénfüggő is, hogy kinek, mi jön be. Ezért érdemes mindent gyűjteni, aztán majd kiderül.
-
aktív tag
válasz foxymaxy #48998 üzenetére
Mostanában párszor előfordult velem is, hogy egyáltalán nem stackelt a Striker. Váltanom kellett másik szettre, hogy beinduljon. Tegnap a turret nem akart lőni párszor. A Lexit csináltam kihívasban, taktikusban, lenn a turret, jön a dagi, piros csík, csipogás, nincs lövés. Majdnem feküdtem. Ugyanez DZben (szintén taktikusban voltam) jött 3 elit, seekert eldobtam, turret le, piros csík, csipogás, nem lő. Fekvés lett belőle.
-
aktív tag
válasz akoska07 #48687 üzenetére
Teljesen igazad van. Ez valóban hasznos infó tud lenni. Különösen abban az esetben, ha valaki segítségre szorul.
De akkor kevésbé, ha valaki inkább tanácsot ad. Tudniillik az ilyeneknek szinte soha nincs szükségük tanácsra, az általuk kirakott infó inkább pávatoll, ím lássátok kispályások, mivel tolja a menő csávó. Viszont a hasznosság leplébe tudja burkolni az egészet. Nyilvánvalóan ez általánosítás, és a jelenlévókre ez nem vonatkozik.
A szép fegyver, páncél, paripa mindig is fontos puncimágnes volt és lesz itt. Ez így normális, a nő azt választja, aki szerinte képes az utódját felnevelni. Mára a jó autó, drága ruha, stb. a szép fpp. Azonban azt gondolom, hogy sem a Divisionban elért sikerek, sem az asztalon felhalmozott gyorsan avuló hardver nem tartozik a puncimágnesek közé. Aki ennek ellenére ezeket tolja előre, komoly kisebbségi komplexussal rendelkezhet. Ki-ki döntse el maga, hogy ez vonatkozik-e rá. Aztán ha úgy érzi, nyugodtan sértődjön meg.
Még egy apróság, nem az adatlapra gondoltam, amikor azt írtam, teleírja a lapját. Rosszul fogalmaztam. Inkább azokra utaltam, akik még a jóistent meg a Bodri kutya láncát is felsorolják a hszek alján. Na ott néha lehetnek gondok.
[ Szerkesztve ]
-
aktív tag
válasz TommyS_27 #48679 üzenetére
Én azzal nem tudok mit kezdeni, ha egy fegyvernek nagyobb a sebzése azonos RPM mellett. Akkor nekem az azt jelenit, hogy annak valóban nagyobbat kell sebeznie. Különben minek van az a szám ott. Amelyik szám akkor is ott van, amikor belelősz a másikba. Ott repked körülötte. És a Ház esetében ez a szám nekem kb. 209 ezer vérzés. Neked mennyi, ha szabad érdeklődnöm? Azzal is nehéz mit kezdeni, ha a CHC 50+. Jól láthatóan több krit történik. Mondanám, hogy veszek neked fel erről videót, de ezt te jobban tudod, mint én. És ha több a krites sebzés, akkor hamarabb hal az ellen, és így tovább.
+ amikor PvP-ben tolom, nekem jobban fekszik a Ház (hangsúlyozom, közelről) mint az M4. Egyszerűen jobb eséllyel lelövöm az ellent. Annak ellenére, hogy az M4-et úgy általában jobb fegyvernek tartom. De nyilván ez harcmodor kérdése is, hogy ki, milyen szituban, mivel sikeres. Ezért a legjobb, ha mindent kipróbál az ember. Már ha van lehetősége.
Annak egy bizonyos szint után nincs jelentősége, hogy ki mennyire tapasztalt harcos, hiszen jön egy ifjú titán (ugye ez én már eleve nem lehetek) és úgy lenyomja az öreg csókát, hogy szem nem marad szárazon. Mert másképp, valamilyen szokatlan stílusban, taktikával, stb. nyomja. Mindig van erősebb, ügyesebb, és ez nem csak az eltöltött óráktól függ. Szóval én úgy gondolom, hogy az utolsó megjegyzésed csak részben tartozhat a dologhoz.
-
aktív tag
Ha poén volt, akkor ezt most rosszkor lőtted el. Főleg, amikor az ember agya füstöl, hogy mit csináljon ezzel a szemét játékkal, hogy ne szívassa meg időnként, pontosabban gyakran. Van elég baj a saját bénasággal, nem kell, hogy a HW besegítsen.
Másodszor... Akkor igen megtévesztően tudsz írni, mert nekem bizony ez jött le. Jól átvertél!
Harmadszor én is jó eséllyel úgy gondolom, hogy nem őriztünk együtt libát, de nem is én kóstolgattam a másikat, + jó eséllyel nem vagyunk egy generáció. A stílusról... hidd el, nagyon visszafogott és cizellált voltam. A véleménnyel meg nem lehet mit kezdeni. Mindenkinek van, így nekem is, itt ezt sajnos tűrnöd kell.
Negyedszer... A f@sz méregetésről annyit, hogy vannak itt jó páran, akik szándékosan nem írják tele a lapjukat, hogy milyen hardverral nyomják, mert nem kenyerük a dicsekvés, meg nem ettől lesz nagyobb az egójuk, meg nem akarják demonstrálni, hogy nekik mire fussa, vagy éppen nem fussa. Amit a srácok idecitáltak, azt - szerintem - puszta segítő szándékkal tették, és nem azért, hogy kinek van hosszabb. Ugye nem sértődsz meg, ha azt mondom, mindenki magából indul ki. Vagy nem tetszik ha "poénkodom"?
Legutoljára az én HSZ-em után poénkodtál. Innentől kezdve megszólítva éreztem magamat. Én meg szeretem tisztázni a dolgokat. Istenem, mindenkinek vannak rossz tulajdonságai, nem?
Az biztos, hogy kiváló politikus lennél, mert annak ellenére nem válaszoltál a kérdésemre, hogy kétszer tettem fel. Inkább mellébeszéltél. De jól van ez így, felejtsd el!
Javaslom, hagyjuk abba!
-
aktív tag
válasz TommyS_27 #48669 üzenetére
Megnéztem. De szerintem nem mérvadó, amit itt lehet látni, hiszen almát hasonlít össze körtével. Úgy, hogy a kesztyűn csak az ARnak van bónusz. Mondjuk ezt el is mondja. Egy dolog ül csak biztosan, amit már mások is leírtak, hogy nagyobb távolságnál jobb az AR. Egyszerűen sokkal pontosabb.
Az én összeállításomban nagyobbat sebez a Ház.
És ezt nem csak a számok mondják, hanem ez a konkrét tapasztalatom. Megfigyelésem szerint, tipikusan a Dzben, a kimentésnél általában nagyon közel jön az ellen. Olyankor kifejezetten előnyös a Ház.
Mondok más számokat is. Nyilvánvalóan a Házzal nagyobb eséllyel lesz CHD, hiszen sokkal magasabb a CHC-je, 23-al mindenképpen. Így már bőven 50 fölött lesz. nagyon nem mindegy, hogy csak minden 3. vagy minden második skuló krites. És akkor még nem beszéltem a Ház 3. talentjéről, ami a lövések felénél további sebzés növekedést jelent. Aztán ez magával húzza az összes többi dolgot. Például a Ragacsnál a Ház 209 ezer körül tud véreztetni, míg az M4 max 130 ezer. Nagyon nem mindegy.
Azért is alma meg körte, mert - tapasztalatom szerint - a két fegyverrel másképp kell játszani, más harcmodor és taktika kell. Én részemről mindkettőt kedvelem, azonban PvP-ben, ha közel van az ellen, nekem jobban bejön a Ház. PvE-ben, mobok ellen meg toronymagasan jobb az AR. Mert ott sokat számít a páncélsérülés. Szerintem.
-
aktív tag
válasz Anonymus23 #48674 üzenetére
Azt gondolom, hogy alapvetően igazad van. de úgy voltam vele, hogy már ha egyébként is kellett egy másik vinyó máshova, akkor már legyen egy ilyen ebbe a gépbe és akkor a talán/esetleg lehetséges frame drop, lag okozók közül egy biztosan kipipálva. Aztán haladok tovább.
-
aktív tag
Vicces vagy. Legalábbis te biztosan úgy gondolod. Meg nagy csávó, hiszen oszlopos tagja vagy ennek a fórumnak, így, mint az UNIVERZUM meghatározó tagja, az Alfa és az Omega, már csak okosakat és szigorúan a topik témájához kapcsolódó dolgokat tudsz írni. Ezért leborulok nagyságod előtt.
Egyébként most éppen másodszorra kérdem tőled, ha kifejezetten ennek a játéknak a sebességével, lagjával, frame droppjával van CSAK gondom (más játékkal nincs ilyen problémám) akkor szerinted mitől OFF ez itt? Már ha egy ilyen kis porszemet mint én egyáltalán válaszra méltatsz.
Ha picit figyelmesen olvastál volna, arról szólt a thread, hogy mitől van lag, meg frame drop ennél a játéknál, és nem arról, hogy milyen hardvert vegyek, mihez. És erre fől pár kolléga igyekezett segíteni. Pl. azzal, hogy talán gyorsabb vinyó kéne, és demonstrálták is a különbségeket.
Mielőtt piszkálódsz, megfontolhatnád, hogy mégis kit kóstolgatsz. talán rossz elképzelés, hogy ha itt, ebben a fórumban valaki kezdőként csetlik-botlik, akkor az már generálisan idióta, és egyébként tanítsuk meg a rendre. Biztosan van olyan fórum, ahova te kezdőként ellátogatnál, és ott én vagyok a menő-manó, minden segítséget megadnék neked, és nem kezdenélek el kóstolgatni, hogy mit OFFolgatsz. Valamikor te is kezdő voltál itt, ezt nem kéne elfelejtened!
Javaslom, szállj le rólam, én bántottalak téged!
-
aktív tag
válasz Anonymus23 #48545 üzenetére
Ma beraktam egy 960 Pro-t, kicsit állítgattam a BIOSban, mert nem volt elég gyors. (Gen3 ,stb.)
Van firmware frissítés, azt majd holnap megcsinálom. Aztán még beállítom az nVidia-ban is, amit írtál. Kíváncsi vagyok, lesz-e frame drop. Most a GE alatt igyekszem majd sokat tesztelni.
-
aktív tag
A páncélsérülés játékos ellen elég kicsi, szóval kár rá gyúrni. Ha AR-t teszel be az SMG helyett, rögtön veszítesz 24% CHC-t. Az AR akkor jobb, mint az SMG, ha messze van az ellen, mert nagy távolságnál az SMG nem sokat ér.
Egyébként meg azt írtam, nem annyira jó. Be kellett volna fejeznem: mint az SMG. Így kerek. Persze egy szar talentes SMG és egy jó talentes AR összehasonlítás nem ér.
-
aktív tag
válasz Anonymus23 #48547 üzenetére
Rohannom kellett el, nem volt időm elolvasni az egész HSZt.
-
aktív tag
válasz Anonymus23 #48545 üzenetére
Ugyebár itt a random r/w az érdekes adat. A szekvenciális az szép, de semmi több.
-
aktív tag
válasz Snip3r_HUN #48540 üzenetére
Majd megmérem / megnézem. Vadiújak, nem foglalkoztam vele.
-
aktív tag
Hát uraim, tegnap komoly szándékkal bementem a(z) LS-re. Eddig csak azért mentem be egy alkalommal minden karimmal, hogy Benitez no pofázzon minden alkalommal, ha belépek a terminálra.
Megértem, ha valaki nem szeret odajárni.
Az, hogy át kell faragnom LS-re valamelyik PvP-s cuccomat, még hagyján. Ugye a "szabványosítás" nekem gondot okoz. Pl. a Nomád nálam 8200 / 4951 / 2961. Kell a 4790 STA a Kérlelhetetlen miatt a Házra. Persze mikor belépek, pont 4790 alá esik, szóval most ki kell találnom, hogy legyen. Meg a Ragacs sem működik, 9000 alá esik az STA, ha meg megemelem, akkor elvesznek a fegyó talentek. Amikusz kolléga kivesézte ezt, majd tanulmányozom, már ha lesz kedvem a(z) LS-re egyáltalán.
Más gondom van.
1. Valahogy az ellenfélnek mindig van annyi esze, hogy kisebb csapatokban mozog, legalább 3-4 fő. Míg nekem mindig olyan jut, ahol vagy egyedül vagyok, mikor elindulunk, mert szétfutnak a társak a szélrózsa minden irányába, én meg állok ott hülyén egyedül. Max. ketten, ritkán hárman. Nem csoda, ha állandóan levadásznak.
2. Az rendszeres, hogy 30-40 méterről 1-2 lövéssel megfektetnek Nomádban. Géppisztollyal vagy karabéllyal. Arról már nem is beszélek, amikor a fedezékem mögül is kiszednek. Szóval - legalábbis a tegnapi nap alapján - itt is nyüzsögnek a csalók.
3. És akkor még nem beszéltem arról, hogy a saját PvP-s tudásomra is ráfér a reszelés.
Bónuszként kapok jó sok szemetet ládákból.
Ez a három dolog (+ a bónusz) erősen elgondolkodtat, hogy rágyúrjak-e a(z) LS-re.
Alapvetően kezd tele lenni a hócipőm a játékkal. Az újabb és újabb bugok, a rengeteg lag. Vicces, hogy 144 Hz-es monitorokról írtok, amikor néha (néha? soxor, rendszeresen) leesik az FPS 20-25-re (vagy 0-ra) a szerver miatt. Nagyon jó stabil hálóm van, nem nálam van a hiba. A proca használtságom nem haladja meg az 50%-ot (i7 8700K), a GPU meg a 80%-ot (1080Ti Posseidon). Még megvárom, hogy összejöjjön a Striker szett, aztán lehet, hogy pihentetem a játékot.
-
aktív tag
válasz atikom #48501 üzenetére
Az Árok maszk könnyű. Pikk-pakk meg tudod csinálni. Nem kell hozzá kiemelt küldetés.
Kapcsolj át Tier 1-re (PC-n M, utána G hosszan).
Indítsd újra a Broadway Emporiumot NORMÁL szinten.
Menj el az utolsó részig, ahol a bosst kell le lőni.
Itt előszór lődd le az egyik mobot, hogy kijöjjön a boss, aztán intézd el azt is.
Van pár gáz palack szétszórva a teremben egymáshoz közel. Állj melléjük, és durrantsd el őket, hogy meghalj.Pár másodperc egy kanyar, 50-et kell megcsinálnod.
Ne felejtsd el az ultidat gyógyítósról elállítani.Ha a fejlövés / shoti kombót akarod megcsinálni. Ehhez egy kicsit több idő kell.
Amherst lakása NEHÉZ és (szerintem jobb) KRITIKUS beállítás. Tier 5.
Legyen nálad heal láda meg valaki seeker pl. A fegyvered valamilyen soti, Megállító vagy akár lefűrészelt duplacsövű. Én ez utóbbival csináltam meg a maradékot.
Az elején bedobod a seekert, hogy legyen dolguk, beszaladsz, leteszed a heal ládát (immun beállításban jobb).
Egy kivételével igyekszel lelőni a mobokat. Kb. 4-6 lesz, azaz ideális esetben 35-40 kanyarból megvan a bravúr.
Ellövöd a heal ládát, ha még él (én rekamiéban csináltam meg, szóval élt) és odaballagsz az utolsó mobhoz, hogy lelőjön vagy megfertőződj.Fontos, hogy olyan közelről lődd le őket, hogy jelezze a fertőződést.
A többi bravúrt nem tudod egyedül megcsinálni. majd a következő alkalommal.
-
aktív tag
válasz Anonymus23 #48391 üzenetére
Milyen P1? 486-os az a proca.
Egyébként nálam már többször előfordult, hogy pl. nem proccolt a nomád, az meg, hogy 2x adta volna, nem emléxem ilyenre.
A Háznál meg szinte természetes, hogy nem műxik. A lőtéren bármikor előidézhető. Aztán egyszer csak meggondolja magát. Vicces. Vagy mégsem?
[ Szerkesztve ]
-
aktív tag
válasz Snip3r_HUN #48295 üzenetére
Most mi történt, hogy ilyen morcos lett? Nem értem ezeket az indulatokat...
-
aktív tag
válasz foxymaxy #48289 üzenetére
Ez talán szerencse kérdése. Mint a lottó. Van, akinek esik bőven, más meg szív. Én az előbbiekhez tartozom, szerencsére. Haverjaim ki is szoktak akadni, ha pl. megyünk egy gyors boss-körre, ami kb. 25-30 perc, egy CF biztosan esik, de inkább kettő, meg valami exo, ami persze általában divtechként végzi.
Most dupla hétvége volt, folyamatosan toltam a kis kariaimmal, gyűjtögettem az echokat, meg telóhívásokat, CF és exo eső volt. CF-ek mind kuka, mert már kész vannak a szettjeim (kivéve a Strikert, mert abból az Istennek se esik kesztyű, na látod! ) Érdekes, hogy az exok között volt egész jó Ház meg Megállító is.
Van itt még valami érdekes. Most lehet, hogy ez "összeesküvéselmélet". Tegnap azzal a karimmal takarítottam a kék izéket, ami elektromos. Taktikus, Firecrest, Rekamié, Végső Megoldás. A fegyverek nagyon nagy százalékában elektromos talentekkel estek. Kompetens, Tehetséges, stb. Annyira, hogy az említett Ház egyik talentje Kompetens volt, mindjárt tekertem rá egy Tehetségest. Kicseréltem a Firecresten a kesztyűt SMGésre és azzal toltam. Ez így nagyon rendesen odab@sz.
Visszatérve az összeesküvés elméletre. Amikor ráfeküdtem arra, hogy "gyógyis" fegyvereim legyenek (Önnfentartó, Ragadozó, Tartós, stb.) elkezdtek olyanok esni, amin legalább egy ilyen talent volt. Pl. esett olyan M4 (jó, valami 265-ös volt) ami Önfenntartó, Tartós és Ragadozó volt élből.
Szóval olyan érzésem van, hogy a szoftver mintha figyelné, mire fekszem rá, és próbál olyan cuccokat dobni. talán fókuszálnom kéne a Csapásmérőre. De olyan jól elvagyok a Nomáddal, Ragaccsal meg a Taktikussal...
-
aktív tag
Kellemes vasárnapot! A rántotthusit üti már a zasszony? :-)
Firecrest kérdés.
Mitől függően gyullad ki, hogy ha AR-el lövöm az ellent? Ez teljesen véletlenszerű, vagy lehet valamennyire befolyásolni?
[ Szerkesztve ]
-
aktív tag
Tegnap végre találkoztam a DZben egy igazi hőssel.
Szinte bármilyen távolságról egy lövés volt neki bárki.
A falon, mit falon, falakon, objektumokon át is egy lövéssel terített le.
Hangsebességgel futott.Igazán élveztük.
-
aktív tag
válasz Anonymus23 #48184 üzenetére
Tudom, hogy ez nem ilyen egyszerű. Ha az lenne, akkor nem írogatnék, ugye.
Amúgy a pontosság és visszarúgás valami über király tud lenni egy M4-en. Mintha lézerrel lőne az ember. És ha pontosan lősz, akkor több lövedéket talál, akkor - logikusan - nő a DPS-ed. Azonban a pontosság rögtön elveszíti az értékét, ha közel van a célpont. Akkor nem kell. És PvP-ben ritka az, hogy távol lenne az ellen. Ha meg mégis, előkap az ember egy Carbont.
-
aktív tag
válasz xyvalaki #48174 üzenetére
Én most (!) azt gondolom, hogy a DPS-nek (Sérülés / Másodperc) van némi jelentősége. Abból indulok ki, hogy ha én egységnyi idő alatt több sérülést okozok az ellenséghez képest, akkor (ha most a többi paramétert, ügyesség, stb. nem vesszük) ennek alapján esélyesebb vagyok a győzelemre. Ezen a két képen is látszik, hogy a nagyobb RPM annak ellenére nagyobb DPS-t ad, hogy kisebb a CHD (bár a CHC picit nagyobb).
120.5-ös tár CHD/CHC-vel:
120.0-ás tár RPM-el, RLS-el (tehát nagyon picit még kisebb is a tár):
Azt is gondolom, hogy a gyakorlatban elenyésző különbségről beszélünk. Lényeges különbséget inkább az hozhat, ha pl. a CHC-t sikerül 52.5-ről (működő) 60-ra emelni. Árnyalja a képet az, hogy a Gonosz talent egy igazi párbajban csak rövid ideig működhet. Ezzel együtt, érdekes lehet pl. egy olyan MP5-ös, amin Halálos/Kérlelhetetlen/Gonosz talent van. Esetleg a Gonosz helyett Fogékony még jobb lenne.
Viszont...
Ha megvizsgáljuk a CHC / CHD hatását, az RPM, stb. azonos, és leszögezzük, hogy a pl. az 50% CHC érték azt jelenti, hogy a skulók felel garantáltan krites lesz (persze nem lesz, csak modellezünk), akkor érdekes számokat kapunk.
Egységnyi idő okozott sebzések:
CHC 52.5 / CHD 116 = 31 805
CHC 51.0 / CHD 136 = 33 275Szóval nem egyszerű kérdés ez, főleg nem pusztán csak a számok tekintetében.
-
aktív tag
válasz arnikusz #48144 üzenetére
Igen, most összeraktam papíron, a mostani cuccokkal ezt lehet:
Persze merülnek itt fel kérdések. Pl. az, hogy nem vagyok biztos benne, hogy a nagyobb tár esetében nem jobb-e, ha a CHC / CHD helyett újratöltési idő és rpm van, vagy pl. a gonosz is csak egy darabig él, talán jobb a kérlelhetetlen vagy a fogékony. Nekem most kérlelhetetlen / halálos páros van a Houson, de talán gyártok egy MP5N-t (kell sok alkatrész) ami kérlelhetetlen / halálos / fogékony v. gonosz van v. ádáz van.
5% RPM növelés: Egy "párbaj" kb. 5-10 mp-ig tart.
Legyen 5 mp. és House, 19 800 seb / skuló.
Alapsebzés 5 mp. alatt 850 RPM esetén 1 402 499
+5% RPM, azaz 892,5 esetén 1 472 625A különbség kb. 4 skuló 5 mp alatt, de ez sebzésben 79 200 (70 126). Egy ragacsnak van kb. 380 000 életereje, ez tehát kb. az ötöde, ami szerintem nem kevés, ha azt vesszük, hogy 5 mp. 20%-al több életet lehet levenni. Ez persze mind csak elmélet és okoskodás. A gyakorlatban ez a különbség rögtön elenyészik, ha a célpont picit ügyesebben mozog, taktikázik, stb. Vica-versa.
(Időközben Anonymous is írt, na mindegy. Az Ádázt természetesen kihagytam, mert nem nagyon játszik)
[ Szerkesztve ]
-
aktív tag
válasz arnikusz #48132 üzenetére
Ezt nem értem. Az a 9% CHD a visszarúgás helyett lenne, nem a l.kapac helyett. Nekem kell az a 17.5% visszarúgás. 60% CHC meg talán azért nem kell, mert pulse-al már túl lő az ember, meg elveszi a helyet más cucctól esetleg. Legalábbis nálam.
Tegnap próbáltam kis piros markolatot gyártani, mert elméletileg 20.5 lehet a max. CHD. KB. 80at gyártottam, max. 19es lett.
-
aktív tag
válasz Snip3r_HUN #48118 üzenetére
Azt gondolom, ezt kimaxoltad. Nézegettem a lehetőséget, nem látok többet, de a tévedés joga fenntartva.
Nálad a C79-en van 3% CHC?
-
aktív tag
válasz Anonymus23 #48079 üzenetére
valakinél 3-4-5x is elproccol a 6. bónusz, akkor azért kinyílik a bicska a zsebemben, hogy nekem miért nem tud ilyet?
Nekem is talán jó, ha +1x beproccolt eddig, olyan meg soha nem volt, hogy 3x-4x, és én is összefutottam már nem 1x rugóval, akinek meg többször, furcsa.
Viszont ezt magyarázd meg:
Tegnap, pont ott, ahol a DZben összefutottunk, fordulok ki az utcára, jön négy csákó. Köszönök, kicsit gondolkodnak, majd berugóznak, nekem esnek. Jó kis PVE-s cuccban voltam, épp egy Super90-et próbálgattam a sárga mobok ellen, páncélsebzés, meg vérengző volt rajta, szóval játékos ellen egy 0. Mondjuk amúgy sem lett volna esélyem. Ragacsban voltam. Egyiknek nekimegyek, lövöm a fejét úgy 2 méterről, kezdett olvadni, de még a negyedik lövés (32 skuló) után sem adta be rajta a vérzést. És ez már nem az első eset. Most éjjel szintén, manhuntok jönnek az északi kimentésre, mert oda adta be leadást. Az egyik közel jön hozzám, M4-el osztom, megy le az élete, már lassan tárazok, de nincs vérzés. És sárga mobok ellen is előfordult nem egyszer,, hogy nem adta be a vérzés. Valami retkes SW bug? Baromira bosszant a dolog, mert a négyből legalább egyet le tudnék így szedni, de nem...
Mielőtt bárki írná, hogy vérzés-ellenállás, a 6os ragacsnál "a ragadozó jelét nem befolyásolja a célpont vérzés-ellenállása." Ez van a leírásban. Akkor meg most mi van?
-
aktív tag
válasz Snip3r_HUN #48025 üzenetére
Ez érdekes. 2 350 000 lehet a pajzs max. életerő. Ha pl. 25 ezret sebzel egy lövéssel, 94 skulóval le kéne tudni nullázni. Ha három tárat mondtál, az kb. a duplája. Én is kérek ilyen pajzsot.
Amúgy ezzel a csapattal én is összefutottam. Valahogy a pajzsos csóka mögé kerültem, egészen leamortizáltam, de mivel a társaim elfogytak, össztüzet toltak rám a haverjai, aztán lett sok három forintosom.
Tegnap nagyon erős rugó tevékenység folyt. Lépten-nyomon volt valami adok-kapok. Volt olyan páros (később négyen lettek) akik szívósan ránk cuppantak. Jöttek, lelőttek, levágták a motyóinkat, visszajöttünk, elvettük tőlük, kimentettük. Megint jöttek, próbálkoztak, eldőltek, ez így ment vagy 4x-5x. Erős negatív mérleggel adták fel. Aztán volt olyan csóka, aki vagy 4x odajött a kimentésre, berugózott, lelőttük. Nem is értettük. Már szinte hiányoltuk, mikor elmaradt, de aztán összefutottunk egy fertőzésin. Berugóztak a haverjaim, aztán lelőttük, szerintem megszokásból. Másik páros szintén. Kimentés, menetrend szerint jöttek, rugóztak, meghaltak. Aztán volt egy páros, amiben az egyik nagyon ügyes volt. Biztosan nem csalt. Egyszer sem tudtuk lelőni, négyen sem. Nagyon jól mozgott, taktikázott, healezett, turettet dobált, volt minden. A haverját többször lelőttük. Utoljára - nagyon okosan - azt csinálta, hogy a gyengébb társát hátrébb tolta, aki így messziről adott valami támogató tüzet, meg dobálta rá a heal ládát, stb. Így aztán szépen kivéreztetett minket, nomádban voltam, de nem győztem healelni magamat. A társaim megint elhullottak, egyedül meg kevés voltam vele szemben. Az ilyet becsülöm, szívesen tanulok tőle.
-
aktív tag
válasz TommyS_27 #47903 üzenetére
Ezt vágom, és köszi az 5letet. De nem ez volt a kérdés.
Tehát, VAN 106% CHD-m.
A kérdés az volt, hogy HOGY VAN 106% CHD-m (a Karakterben nézem az értékeket) ha összeadom (felsz., felsz kieg., fegyver, fegyvver ieg, fegyver talent) akkor csak 81 jön ki. Hol van 25%, nem találom. Alapból 25 CHDval indul minden fegyver?
Egyébként javaslatod alapján reszeltem kicsit a fegyó kiegeken:
De továbbra is fennáll, hogy (jelen esetben) 120%-ot ír, de csak 95-ot tudok megszámolni, összeadni. Honnan van / lett 25-el több?
-
aktív tag
Kis segítség kéne CHD-vel kapőcsolatban.
Jelenleg 106%, de úgy, hogy ebből 25%-ot nem találok, nem tudom, mitől van.
Felszerelés 35
Fegyver kieg 4, 19, 4, 4, + halálos 15 = 46
Ez összesen 81. Nem tudom, honnan van még 25%. -
aktív tag
válasz Anonymus23 #47839 üzenetére
Teljesen érthető az álláspontod. Vannak közismert csalók, pl. az a Legenda*** csóka is.
Azonban az is fontos szempont, hogy mielőtt tolvajt, gyilkost, pedofilt, stb. kiáltunk valakire - NYILVÁNOSAN - előtte nem árt teljesen megbizonyosodni. Vélekedés alapján nem szabad ítéletet alkotni, főleg nem NYILVÁNOSAN. Ismerek olyan játékost, akinek szent meggyőződése, hogy aki őt lelövi, az csak csaló lehet. Szóval más szempontból is értékelni kell a dolgokat.
Aztán itt jön a felelőssége a (játék) gyártónak is (sima bűnözés esetében rendőrségnek, stb.). Azért, hogy az emberek ne vegyék a kezükbe a megoldást, pl. lincselés, pellengérre állítás, stb. formájában, kell a kontroll és a megoldás szállító. Jelen esetben nem látszik, hogy a gyártó, forgalmazó bármit is elkövetne, hiszen nem közli a listákat. Ami ráadásul azért sem jó, mert így közvetett módon sem tart vissza, vagy rettent el senkit a csalástól.
Kemény dió ez. Szerintem.
-
aktív tag
válasz arnikusz #47833 üzenetére
Kérlek, tartózkodjatok a csalónak vélt személyek (nyilvános) megnevezésétől és megszégyenítésétől. Megértem, hogy a csalók folyamatosan fenn álló gondot okoznak sok játékosnak. Azt javasolnám, hogy az útmutató eljárása szerint jelentsétek azokat a játékosokat ahelyett, hogy közzétennétek a nevét.
Bizonyos, sőt több szempontból érthető ez a felkérés. Én igazán béna PvPs vagyok (ügyes sem vagyok, a cuccom se jó) mégis megkaptam már párszor, hogy szemét csaló vagyok, és jelentenek, amikor néha-néha úgy jött ki a lépés, hogy lelőttem a rugót.
-
aktív tag
válasz Snip3r_HUN #47829 üzenetére
Igen, valami ilyesmire gondoltam, csak nem tudtam ilyen szabatosan, lényegretörően megfogalmazni.
-
aktív tag
válasz Anonymus23 #47806 üzenetére
A lag szivatós, soxor tapasztaltam már én is. Azonban el tudom képzelni, hogy a sokk gránát bizonyos esetekben nem műxik. Az egyik szettem maxolva van sokk ellen, előfordul, h. nem brékelek a gránáttól, vagy nagyon enyhén torpanok meg.
-
aktív tag
Kollégámmal dumálgatunk, hátba lövés, meg orvul lelövés, stb. Ö is játszik, ha van ideje. Aszongya, ez valszeg a mi hibánk, hogy nekünk nem a másokkal való kib@szás okoz örömöt. Ez egy summás vélemény.
-
aktív tag
válasz Anonymus23 #47650 üzenetére
Az teljesen rendben van, hogy ha bemegyünk a DZbe, vállaljuk a PvP-t. Ezzel nincs semmi gond. Az adott történetben nekem semmilyen hátrányt nem okozott, mert nem volt nálam cucc, és a 25 méterre lévő CP-n keltem, ahova eleve tartottam. Én pusztán csak nem értem az embereket.
-
aktív tag
válasz akoska07 #47642 üzenetére
Hát igen. Ez ritka, mint a fehér holló.
Ellenben az tipikus, ami tegnap velem történt. Napiban, vagy hetiben, már nem tudom 3 divtek volt kiírva. Éppen az egyik Taktikus altomat reszelgettem, mentem bossokra, próbálgattam, és mellesleg beugrottam a DZbe azt a 3 divteket begyűjteni. Taktikus, mint tudjuk rögtön fekszik, ha ránéz egy player. Jövök ki, 50 méterre a kijárattól játékos szemben, jön befelé. Elmegyünk egymás mellett, érzem, valaki lő. Megfordulok, hát berugózott. Fedezék mögé ugrom, eldobom a seekert, persze lelő, seekerek is eltűnnek.
Amit nem tudok felfogni, ebben mi volt a sportteljesítmény? Ha pusztán kell neki valami bravúr, hogy hány játékost lőtt le, akkor egyszerűbb, ha megkéri valamelyik haverját, akivel lőhetik egymást naphosszat. Sokkal hatékonyabb, meg lehet rendesen gyakorolni is. De így, csak hátba lőni, lesből. Még meg is szívhatja, ahogy járt már rosszul velem másik, aki hasonlót tett, de éppen normális cuccban voltam, így lelőttem. Nem értem én ezt, ez a fajta viselkedés annyira távol áll az én felfogásomtól, meg annyira logikátlan.
A sötét középkorban, meg a lovagkorban, később a párbajozások idején, ha valaki szabályos lovagi tornán, csatában, párbajban megölte a másikat, rendben volt. De ha valaki lesből, hátulról, sunyin ölt, az még abban a korban is keményen elítélendő volt. Ezzel a mindenkori etikai attitűdre akartam utalni.
Egyébként gyanítom, valami kis kezdő lehetett, mert relatíve sokat kellett a lőnie, hogy leszedje a leheletnyi életerőmet. Csodálkoztam is nagyon.
-
aktív tag
válasz belaazallat #47583 üzenetére
Igen. Még találtam 15% CHD-t ha Halálos talent van a fegyón. Szóval 105 már megvan.
-
aktív tag
Párszor írtátok a 60/110% CHC / CHD-t. Nekem a CHD nem akar 90 főlé menni, Nomád és Ragacs szettben. Ruhák maxon, mindenhol CHD, House maxon, fegyó kiegészítők (CHD): Tár 4, markolat 19, Ti-Rant 4, kereső 4. El nem tudom képzelni, hol találhatnék még 20% CHD-t.
???
-
aktív tag
Ubisoft szerver xarakodik megint. Először megállt az inicializálásnál, most meg Failed to syncronize achievements. Gratulálok!
-
aktív tag
-
aktív tag
Engem szeretnek a DIvision bossok. Múltkor haverral nyomtuk a boss-kört, dobott egy exot meg két classit. Valamelyik nap egyedül csináltam, a pajzsos (ott szoktam kezdeni) dobott egy exot, aztán közben az egyik valami classit, majd a végén is kaptam egy exot, aztán kibontom a harci ládát, abban is bónuszként egy exo. Mindhárom egy Skulls volt.
Ma, kezdek a pajzsosnál, ezt dobta:
Egybként most így néz ki a D3-as cuccom. 2 350 001 a pajzs életerő, de rengeteg divteket lehet majd rá költeni.
-
aktív tag
válasz Snip3r_HUN #47527 üzenetére
Gondoltam, csak diliből ki akartam próbálni. Az viszont elgondolkodtató, hogy játékosként, ha Reclameirben vagy Taktikusban vagyok, baromi kicsit tudok lőni, ellenben a moboknál a doki meg a technikus baromi nagyot lő. Ez hogy van? Költői kérdés volt. A csíterek a játéktól tanulták a csalást, ha a játéknak szabad, akkor nekik is.
-
aktív tag
Tegnap bementem a DZbe Taktikusban. Egyik haverom kísért valami DPSben. Gondoltam, megnézem, mit lehet tenni a DZ mobok/bossok és a rugók ellen. A mobok/bossok hullottak, mint a legyek. Na de a rugók esetében elég volt csak rám gondolniuk és már el is estem. D Sem a sticky sem a seeker nem hatásos ellenük, nagyon nem.
Szerintem, nem azért, mert a rugó elvtársak RUS, meg XlXlXlXlX, stb. nevüek voltak és oroszul beszéltek. Akik egyébként bedarálták az egész DZt mert kellett nekik a divtech, mert jó útra akarnak térni a közel jövőben.
-
aktív tag
A Ubisoft service is not available at moment. Nálatok is? Nem olvastam karbantartásról.
-
aktív tag
Bizonyos helyeken nem jó módszer. Pl. a Hudsonnál két helyen is. 1. A garázs előtt a platformon lévő két csóka leugrik, ha eldobod a seekert a pajzsosokra, 2. a két dagi után a jobb oldalon (ha a kapu felé nézel / fordulsz) lévő két csipás is leugrik, ha előbb a seeekert engeded el. Itt határozottan az a tuti, ha sticky, platform letakarítva, aztán seeker, pajzsosok meg a technikusok (majdnem) döglenek. Egyébként Ramirezt is úgy lehet jól kiirtani, ha előbb sticky. Ellenkező esetben ő is leugrik a platformról és csak útban van később.
Általában a boss köröknél is szétugranak a seeker eldobása esetén, így a sticky már nem elég hatékony.
-
aktív tag
válasz Anonymus23 #47447 üzenetére
Nem értem, amit irsz. Nem áll össze bennem fogalommá. Amúgy erről akartam veled tegnap dumálni.
-
aktív tag
Kicsit csalódott vagyok a Taktikus szett miatt. Ez volt, amit a legjobban vártam, és 120 ládából nem esett a mellény és a maszk, aztán az utolsó előtti napon megkaptam mindkettőt. Összeraktam, a lehetőségekhez mérten reszelgettem. Aztán egy idő múlva feltűnt, hogy nem jön ki a matek. Mármint a 30 és 60% képzettségnövekedés. Nézzétek ezt a táblázatot:
Világos kékkel a Barettes, sárgával a 6-os Taktikus szett értékei láthatók. Oszlopok: elektronika, képzettség, képzettség 30 és 60%-al növelve és a fegyver Tehetséges talentje + 30%. Látható, hogy a 30%-os oszlop kevesebbel nőtt, mint kéne. Rájöttem, hogy a felszerelés képzettség értékeit és a betétek képzettség értékeit nem számolja bele az alapba, tehát az
(Alapképzettség + felsz. képz. + elekt. telj. növ képz) * 1,3
képlet helyett az
Alapképzettség * 1,3 + (felsz. képy. + elekt. telj. növ. képz.)
Ez minimum köcsögség. Becsapva érzem magam.
Barett meg sárga mellény. Nem vagyok benne biztos, hogy jobb a Barett. Alapban és 30%-osban jobb, de a 60-asnál már nem. Sárga mellény. Az én esetemben kb. 14 000-et adna hozzá a képzettséghez, ellenben (barett és S.mellény kombó esetén) elveszítenék 5% képzettséget, ami kb. 18 ezer + 5% SH-t. + azt gondolom, hogy az s. mellény által adott képzettség nem számítana a 30 és 60% alapba. Nem tudom, mert nincs most ilyen mellényem. Lehet valahol kapni amúgy?
Ha valaki úgy játszik, hogy nem igazán lő, csak dobál, akkor talán jobb a Barettes szett. De én lőni is szoktam, ezért gyakori a 60-as stack, nekem talán nem éri meg annyira. Nem tudom...
-
aktív tag
Tegnap, kolléga taktikusban, én vadászban, Hudson. Mint kés a vajban, gyakorlatilag meg sem karcoltak minket.
-
aktív tag
Képzettség gyorsításnál mennyi a cap?
-
aktív tag
-
aktív tag
66 ládából eddig ennyi:
Pár exo is volt, azok nagy része kuka. Valahogy a Taktikust nem akarja adni. A Vadászt kb. 90%-ra összeraktam, még egyáltalán nincs felhúzva, de nekem tetszik. A Hudson Yardson pár lövés a 3 boss.
-
aktív tag
válasz Snip3r_HUN #47129 üzenetére
Nem értem a célját. Ha God módban tud üzemelni, akkor minek neki bármiféle kredit meg szerelés? Egy szál gatyában odaballag a küldetéshez, megnyom egy gombot, és kész is van. A kreditet eladni sem tudja.
Azt sem értem, hogy a 15K feletti eredményeket miért nem vágja ki automatikusan az Ubi? Nyilvánvalóan nem lehet többet csinálni. Ezzel lehervasztják azokat, akik lelkesen tolják, mint állat, és a szép eredményeik ellenére csak azt látják, hogy kevesek.
-
aktív tag
Az a baj a kék kiegészítőkkel, hogy a Ragadozónál pl. nem lehet mindet berakni, mert nem lesz meg a 9000 állóképesség.
Ha meg lecserélem az egyiket, nem működnek a PvE talentek az SMG-n.
Max. 2 kék mehet bele, hogy ha azt akarom, hogy éljenek a fegyver talentek, meg a Predator (és ezexerint a Csapásmérő) is hatékony legyen. Nomádhoz valszeg jó, majd megnézem.
-
aktív tag
válasz Anonymus23 #46963 üzenetére
Nekem csak Nomád meg Ragadozó van, PvE meg PvP változatban. Köszi a válaszokat fiúk!
-
aktív tag
Többször olvastam már, hogy a Hudson Yards-ban (kihívásban) el lehet futni a mobok mellett. Most megvizsgáltam a dolgot ebből a szempontból. Igaz, most szólóban mentem, ezt figyelembe kell venni.
Az első résznél addig nem nyílik ki sem az oldalbejárat, sem a kocsi ajtaja, amíg az összes mobot, dagit, stb. ki nem lőttem. A keresztben lévő vagonon át lehet ugrani, szaladni, és a pajzsosak feladják a futást egy idő múlva, meg a bal kézre lévő dagi sem vesz észre, a turettes csóka is lassú. Szóval ez ixelve. Azonban a vagonok után, ahol pár pajzsos meg lángolós van, ha átszaladok rajtuk, utánam jönnek, és csak több lesz belőlük körülöttem. A garázs, vagy mi ajtaja addig nem nyílik fel, amíg a két csókát le nem lövöm. Amikor átmegyek a garázson át a lépcsős részen, addig nem nyílik ki a hátsó kapu, amíg nem végzek az összes mobbal, meg a két dagival is. Ha kinyílt a kapu, és nem lövök le mindenkit, utánam jönnek, átugrálnak az utolsó helyszínre is. A múltkori GE-n is többször így jártunk, csak szívtunk a több mob miatt.
Tehát nem tudom, hogyan lehet a mobok mellett elszaladni. És ez csoport létszám független. Azt meg végképp nem tudom, szólóban hogyan lehet 6-8 perc alatt megcsinálni.
Egyedül az Anherst lakásánál találkoztam olyannal, hogy el lehet szaladni mellettük. Az első helyszínen, a másodiknál csak 4et kel lelőni, hogy kijöjjön a dagi, azon meg át lehet szaladni, a harmadik helyszínen, ahol fel kell menni a lakásba, a negyediknél irtani kell, mert utánunk jönnek, az utolsó helyszínnél (ha legalább ketten vagyunk) egyik lent marad a heli kötélnél, a másik meg felszalad a házba és beáll az ajtó elé, ahonnan jönnek a mobok. De itt nincs kihívás mód. Igaz, 5 perc az egész.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- NOTHING Ear B171 TWS fehér Új!
- Eladó Asus Tuf FA507NV - RTX 4060 - AMD Ryzen 5 7535HS - 32GB
- Új Bontatlan Apple Studio Display 27 5K Retina Thunderbolt Azonnal Átvehető Deák Térnél.
- Openswim pro fejhallgatót keresek
- Modolt, prémium vezeték nélküli billentyűzet, választható switch - Keychron Q2 MAX ISO
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest