Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
aktív tag
válasz TommyS_27 #48669 üzenetére
Megnéztem. De szerintem nem mérvadó, amit itt lehet látni, hiszen almát hasonlít össze körtével. Úgy, hogy a kesztyűn csak az ARnak van bónusz. Mondjuk ezt el is mondja. Egy dolog ül csak biztosan, amit már mások is leírtak, hogy nagyobb távolságnál jobb az AR. Egyszerűen sokkal pontosabb.
Az én összeállításomban nagyobbat sebez a Ház.
És ezt nem csak a számok mondják, hanem ez a konkrét tapasztalatom. Megfigyelésem szerint, tipikusan a Dzben, a kimentésnél általában nagyon közel jön az ellen. Olyankor kifejezetten előnyös a Ház.
Mondok más számokat is. Nyilvánvalóan a Házzal nagyobb eséllyel lesz CHD, hiszen sokkal magasabb a CHC-je, 23-al mindenképpen. Így már bőven 50 fölött lesz. nagyon nem mindegy, hogy csak minden 3. vagy minden második skuló krites. És akkor még nem beszéltem a Ház 3. talentjéről, ami a lövések felénél további sebzés növekedést jelent. Aztán ez magával húzza az összes többi dolgot. Például a Ragacsnál a Ház 209 ezer körül tud véreztetni, míg az M4 max 130 ezer. Nagyon nem mindegy.
Azért is alma meg körte, mert - tapasztalatom szerint - a két fegyverrel másképp kell játszani, más harcmodor és taktika kell. Én részemről mindkettőt kedvelem, azonban PvP-ben, ha közel van az ellen, nekem jobban bejön a Ház. PvE-ben, mobok ellen meg toronymagasan jobb az AR. Mert ott sokat számít a páncélsérülés. Szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Mobil flották
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Nők, nőügyek (18+)
- Milyen videókártyát?
- BestBuy topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Notebook hibák
- Autós topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.