Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 7. nap: Control
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
-
GAMEPOD.hu
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
xyvalaki
aktív tag
válasz Snip3r_HUN #48197 üzenetére
Úgy vettem észre hogy egyre többen rohangásznak Végső megoldásban. Ötvözve Strikerrek és Alfával meg Predatorral. Ezek persze mind hatos CF szettek. Természetesem 6 milliós pajzzsal a kezükben.
Azért nem jellemző hogy valaki 60% egzotikust pakol magára, mellette olyat sebez hogy elég ha rád néz 3000-es tűzfegyver értéknél.
[ Szerkesztve ]
https://www.twitch.tv/hnh_neutrale/
-
Snip3r_HUN
addikt
válasz #35434496 #48196 üzenetére
A predator csak a vérzési ellenállást nem veszi figyelembe, az egzotikus sebzéstűrést viszont igen. 60% feletti egzotikus sebzéstűrést lazán össze lehet pakolni végső megoldással, az ellen már sokat nem ér a vérzés.
In space, no one can hear your coils whine... | HP Omen 15 | PS4 Slim 1TB | Huawei P20 Pro
-
törölt tag
válasz Snip3r_HUN #48192 üzenetére
Nem úgy volt, hogy ez a sok hókuszpókusz nem jó a pred ellen?
-
aktív tag
válasz Anonymus23 #48184 üzenetére
Tudom, hogy ez nem ilyen egyszerű. Ha az lenne, akkor nem írogatnék, ugye.
Amúgy a pontosság és visszarúgás valami über király tud lenni egy M4-en. Mintha lézerrel lőne az ember. És ha pontosan lősz, akkor több lövedéket talál, akkor - logikusan - nő a DPS-ed. Azonban a pontosság rögtön elveszíti az értékét, ha közel van a célpont. Akkor nem kell. És PvP-ben ritka az, hogy távol lenne az ellen. Ha meg mégis, előkap az ember egy Carbont.
-
5150head
senior tag
Hát mi már többször indítjuk el az R6-ot mint a Divet...
Ettől függetlenül lehet h ma Divezni fogok, mert az chillesebb, csak uncsi már és a csapattársakat is nehezen veszem már rá. Én is inkább PVE-zek, kiégettek a csalók, pedig az lenne az Endgame, de így hiába van fasza átgondolt szetted ami sok energiába és agyalásba került, jön valami csaló horda és legyak. Esetleg ha majd ráun a sok paraszt vagy átmennek másik game-be csalni, akkor lehet h többet fogok megint PVP-zni.
Viszont R6 most eléggé behúzott minket, egyedül csak az basz fel h béna vagyok (még ) PubG-be beleszaladt 70 óra de valahogy lassú az a játék nekem. Meg 40 perc loot után kapod a Headit Kar-al úgy h azt se tudod honnan, az nem esik túl jól az embernek -
arnikusz
veterán
válasz alibiman #48183 üzenetére
Tegnap mentem egy LS- meccset a 10 ezres Predatorban, külön öröm volt nézni, hogy a bekapott vérzés után bár az ellen leszedett, de ő is elhullott és így kapja az Agent a plussz pontot a halál utáni ölésért és ez megvolt minimum 5 ször.
És az a Predator -10%-al kevesebb chc, de a 136 chd megvan.Soha ne azonosulj a legyőzöttekkel
-
törölt tag
Jelentem ma reggel belefutottam
XER klánba. Predator szettel krit. véreztetés 22k Én feladom. -
Anonymus23
veterán
válasz alibiman #48183 üzenetére
Mivel ki tudod próbálni, így a puding próbája az evés.
Egyébként meg nagyon sokszor bebizonyosodott már, hogy a DPS az nagyon csalóka, rakjál csak be stabilitás+pontosság modokat, meg ilyeneket és lesz csillagászi DPS-ed, csak valós sebzésed nem...
A ragadozónál a lényeg a CHD-s vérzés, ezzel tudsz nyerni vagy veszíteni.;) - The Power of the Light Side
-
aktív tag
válasz xyvalaki #48174 üzenetére
Én most (!) azt gondolom, hogy a DPS-nek (Sérülés / Másodperc) van némi jelentősége. Abból indulok ki, hogy ha én egységnyi idő alatt több sérülést okozok az ellenséghez képest, akkor (ha most a többi paramétert, ügyesség, stb. nem vesszük) ennek alapján esélyesebb vagyok a győzelemre. Ezen a két képen is látszik, hogy a nagyobb RPM annak ellenére nagyobb DPS-t ad, hogy kisebb a CHD (bár a CHC picit nagyobb).
120.5-ös tár CHD/CHC-vel:
120.0-ás tár RPM-el, RLS-el (tehát nagyon picit még kisebb is a tár):
Azt is gondolom, hogy a gyakorlatban elenyésző különbségről beszélünk. Lényeges különbséget inkább az hozhat, ha pl. a CHC-t sikerül 52.5-ről (működő) 60-ra emelni. Árnyalja a képet az, hogy a Gonosz talent egy igazi párbajban csak rövid ideig működhet. Ezzel együtt, érdekes lehet pl. egy olyan MP5-ös, amin Halálos/Kérlelhetetlen/Gonosz talent van. Esetleg a Gonosz helyett Fogékony még jobb lenne.
Viszont...
Ha megvizsgáljuk a CHC / CHD hatását, az RPM, stb. azonos, és leszögezzük, hogy a pl. az 50% CHC érték azt jelenti, hogy a skulók felel garantáltan krites lesz (persze nem lesz, csak modellezünk), akkor érdekes számokat kapunk.
Egységnyi idő okozott sebzések:
CHC 52.5 / CHD 116 = 31 805
CHC 51.0 / CHD 136 = 33 275Szóval nem egyszerű kérdés ez, főleg nem pusztán csak a számok tekintetében.
-
i@lex
őstag
A 3 legendás missziót halál nélkül érdemes egyedül csinálni, taktikussal, sokkal egyszerűbb. Ahogy a végére értél, behívsz valakit, vagy elindítod a parkosítást, és be is adja a bravúrt. (Csak neked)
Napalm-nál lementem a lifttel, utána hívtam be valakit, time square, meghagytam a snipert egy centi élettel, becsatlakozott a második fél, sticky, warrengate, a pálya végi gomb benyomása előtt invite.
Hajrá. :-)
[ Szerkesztve ]
-
-=Jam=-
őstag
válasz Nightfall75 #48178 üzenetére
Én meg a te segítségedet a Napalm és Time square legendás hibátlanhoz
-
Nightfall75
tag
válasz Nightfall75 #48159 üzenetére
Nagyon köszönöm Anonymus23, arnikusz és pottyoske197 segítségét a hibátlan underground bravúrhoz.
-
törölt tag
Mi is mentünk pár jó kört itt egy kis szösszenet.[link]
-
törölt tag
válasz Fenybenhanyo #48148 üzenetére
Szép volt.
-
törölt tag
válasz Snip3r_HUN #48172 üzenetére
Mai napra mi is befejeztük Bombival. Tele van kib@szott HERO-val dz. Minenki lelőhetetlen 200000000 élettel szaladgál és olyat lőnek, hogy besza/behu.
-
-
xyvalaki
aktív tag
válasz Snip3r_HUN #48168 üzenetére
Kipróbáltam mindent, de a Strikert bezavarja a Huter és nem adta be a bónuszt. A D3-ban meg esélye sincs neki. Hiányzik az UG hibátlan mert valaki mindig elesik. Nem én.
https://www.twitch.tv/hnh_neutrale/
-
arnikusz
veterán
válasz Snip3r_HUN #48168 üzenetére
Pedig tök jó csapkodni a pajzzsal, meg nálam nem jön be a Striker.
Soha ne azonosulj a legyőzöttekkel
-
Nightfall75
tag
Underground Boss-okon kívül a mission és DZ Boss-ok szoktak eldobni még directive intelt nem valami jó aránnyal, illetve még az underground ládák tartalmaznak egy darabot. Elég lassan lehet visszafarmolni sajnos.
(#48162) pottyoske197
(#48165) -=Jam=-Köszi srácok, szerintem összehozzuk valahogy.
-
-=Jam=-
őstag
válasz Nightfall75 #48159 üzenetére
Én olyan fél 10 fele tudok segíteni, ha addig nem jöttök össze. Nickem szerintem tudjátok, már toltuk együtt, írjatok rám, ha éppen nem a föld alatt lennék
(#48163) FaTHI: Menjél randomokkal, hogy nem Te vagy a leader, és akkor gyűlik szépen
[ Szerkesztve ]
-
bombibmw
veterán
-
FaTHI
őstag
Én is a föld alatt bravúrozok de elfogyott a Direktiva információm. Honnét tudnék hirtelen beszerezni belőle Skacok?
[ Szerkesztve ]
-
pottyoske197
tag
válasz Nightfall75 #48161 üzenetére
Anonymus es arnikusz kollega is ismeri a nickem, ha nem teltek fel hivjatok be , bravurok miatt lenn leszek fold alatt valoszinu, besegitek. 500 fazis miatt tok mindegy randommal vagy veletek megyek, csak folyamat kell mennem meg egy darabig
Tegnap pisztolyost csinaltam meg, meg a smasszer es konnyugeppuskast tolom majd le Tiszta egbolt 2 es vilagszint a heten az UG miatt
Ha bele nem unok, emrt faraszto a sok daralas semmiert
a Sniperest majd ellovoldozom, azt szeretem kuldik kozben ispottyoske
-
arnikusz
veterán
válasz xyvalaki #48158 üzenetére
Múlt héten 4 Túlélés láda 4 Shortbow, 3 exo láda 3 Ferro- végeztem ezekkel.
Most úgy is kevesebb game time lesz, így stagnálni fogok.Zaibatsu jövök az még belefér. D3 -van egyedül zúztam vele a Huntereket inkább az mint Nomád.
[ Szerkesztve ]
-
Nightfall75
tag
Ma este 8 óra után lenne kedve valaki(k)nek segíteni nekem a hibátlan underground bravúrban (egy 3 fázisos 5 direktívás küldetés 4 emberrel fekvés nélkül PC-n). Anonymus23 jelezte a segítségét, szóval még két playerre lenne szükség. Itt igazából csak a hunterek veszélyesek, ezért lehetőleg 9K staminás CF D3 vagy CF Nomád szettben lenne érdemes nekifutni, mert azokat nem tudják egy ütéssel fektetni, de ha nincs ilyen, akkor bármilyen szett jöhet, legfeljebb játszd újra Sam lesz belőle :-)
[ Szerkesztve ]
-
szucstom
őstag
válasz #92704512 #48156 üzenetére
Na, azért az X1 és PS4 nem összekeverendő egyébként meg teljesen mind1. Én is olvastam nem 1 helyen, hogy UG-ban nagyobb eséllyel esik, erre a nagy UG farm után elhúztam DZ-be, kb. a 10-ik nevesített boss dobta ki. Igaz, ádáz, *** és kártyaszámláló talentekkel (* helyét passzolom nem jut eszembe a második talent).
PS4 ID: Z0D14C_1990; Manjaro KDE
-
törölt tag
Köszönöm a sok negatív választ.
Azért a boxosok kóboroljanak lent egy kicsit.Jaj Anyám, semmi rasszista utalás nem akart lenni, MicroSoft Konzolosokra gondoltam...
[ Szerkesztve ]
-
RazoR
veterán
válasz #92704512 #48149 üzenetére
Felesleges ilyen összefüggéseket keresni, hogy mi miért hol esik. Hetek óta kb semmi értelmesen nem kaptam, erre tegnap leültem fél órára és esett 5 CF item, 3 egymás utáni ládanyitás, 3 CF köztük végre a hiányzó Striker Holster, pénteken meg egymás után 2 Ház, mindezt DZ-ben.
-
-
arnikusz
veterán
-
törölt tag
A Division Távirati Iroda jelenti:
Tegnap két Ház-stop-underground-stop-kihívás fokozaton-stop-Boss adta-stop.
u.i.: Ház és Big Al ügyben tessék a föld alá süllyedni...
-
Fenybenhanyo
csendes tag
-
aktív tag
válasz arnikusz #48144 üzenetére
Igen, most összeraktam papíron, a mostani cuccokkal ezt lehet:
Persze merülnek itt fel kérdések. Pl. az, hogy nem vagyok biztos benne, hogy a nagyobb tár esetében nem jobb-e, ha a CHC / CHD helyett újratöltési idő és rpm van, vagy pl. a gonosz is csak egy darabig él, talán jobb a kérlelhetetlen vagy a fogékony. Nekem most kérlelhetetlen / halálos páros van a Houson, de talán gyártok egy MP5N-t (kell sok alkatrész) ami kérlelhetetlen / halálos / fogékony v. gonosz van v. ádáz van.
5% RPM növelés: Egy "párbaj" kb. 5-10 mp-ig tart.
Legyen 5 mp. és House, 19 800 seb / skuló.
Alapsebzés 5 mp. alatt 850 RPM esetén 1 402 499
+5% RPM, azaz 892,5 esetén 1 472 625A különbség kb. 4 skuló 5 mp alatt, de ez sebzésben 79 200 (70 126). Egy ragacsnak van kb. 380 000 életereje, ez tehát kb. az ötöde, ami szerintem nem kevés, ha azt vesszük, hogy 5 mp. 20%-al több életet lehet levenni. Ez persze mind csak elmélet és okoskodás. A gyakorlatban ez a különbség rögtön elenyészik, ha a célpont picit ügyesebben mozog, taktikázik, stb. Vica-versa.
(Időközben Anonymous is írt, na mindegy. Az Ádázt természetesen kihagytam, mert nem nagyon játszik)
[ Szerkesztve ]
-
Anonymus23
veterán
válasz Anonymus23 #48145 üzenetére
Ha félreérthető lenne, ez ugye a 9000 staminás Ragadozóhoz van összerakva, azért nem lehet az Ádáz csak 3. helyen, mivel annak 4790 TF + 3832 EL igénye van.
Így igazából marad a már korábban is említett 51% CHC...
A Gonosz szerintem akkor jöhet jól, ha valamilyen oknál fogva a szetteken nem lehet CHC-t pörgetni (csak ilyen cuccos esett, ahol más van rajta (pl kesztyű vagy tok leginkább lehet ilyen)Ja még annyi, hogy módosítónak a 4x2% pulse CHD jól jöhet, de a 24%+ self heal is életmentő, ki-ki vérmérséklete és skillje alapján.
;) - The Power of the Light Side
-
Anonymus23
veterán
A szokásos excel, aki szereti plasztikusan:
Az Ádáz ugye nincs A Háznál, max másik SMGnél lehet Gonosz/Halálos/Ádáz, és akkor lehet HP a CHC helyett, vagy ha a kesztyűn nincs CHC.
Nekem egy Kérlelhetetlen/Halálos van a Ragadozónál betéve, van olyan Ház is, amin van Gonosz, és a másik pörgethető, de többre tartom a kérlelhetetlent, jelen esetben ritkán fordul elő a full élet, akikkel szemben van esély rá, azokat amúgy is könnyen le lehet lőni, akiket meg nem, ott meg nincs full élet, csak az első 1-2 másodpercben...
A fentihez képest nekem még ki kell cserélni a tárat a most kaphatóra, illetve nekem most a Ti-Rant van berakva, de van hangos csőszájfék is egy halommal, amit anno lehetett venni (19-3-5,5);) - The Power of the Light Side
-
arnikusz
veterán
válasz Anonymus23 #48140 üzenetére
Köszönöm a kesztyű kimaradt, így lett 61, de 60 a max. Chc.
-
dvd24
senior tag
válasz Anonymus23 #48142 üzenetére
igen, az SMG alapot is elcsesztem elsőre azt még volt időm módosítani, de akkor 51 / 136 jöhet össze
-
dvd24
senior tag
válasz alibiman #48138 üzenetére
Nézzük:
51% CHC (fegyverkiegészítők: 9%, maszk: 4%, kesztyű: 6%, fegyvertok: 4%, modok: 5%, SMG: 23%)
ugyanezek mellé 134% CHD jöhet össze (fegyverkiegészítők: 61%, térdvédő: 8%, hátizsák: 8%, kesztyű: 17%, alap: 25%, fegyver talent: 15%) itt 19%-al számoltam a fegyver kiegeken, mert ennél nagyobbat csak régen lehetett találni, ma már nem.
tehát egy 51 / 134 hozható össze predatoron, a klasszikus 9000 stamina a többi firearms-ra felállással.
ha jól számoltam
[ Szerkesztve ]
-
-
arnikusz
veterán
-
aktív tag
válasz arnikusz #48132 üzenetére
Ezt nem értem. Az a 9% CHD a visszarúgás helyett lenne, nem a l.kapac helyett. Nekem kell az a 17.5% visszarúgás. 60% CHC meg talán azért nem kell, mert pulse-al már túl lő az ember, meg elveszi a helyet más cucctól esetleg. Legalábbis nálam.
Tegnap próbáltam kis piros markolatot gyártani, mert elméletileg 20.5 lehet a max. CHD. KB. 80at gyártottam, max. 19es lett.
-
bombibmw
veterán
válasz Snip3r_HUN #48130 üzenetére
Nem gáz.
Igaz, nekem nincs 5db tartalékban, mint neked, de azért egy jobb kesztyű kéne inkább. -
arnikusz
veterán
válasz Snip3r_HUN #48118 üzenetére
Beraktam és nálam itt a vége.
Annyi problem, hogy csak 900 smg és 810 AR löszer van, a másik zsákkal amin van löszer viszont bukok 9 % Chd-t.Soha ne azonosulj a legyőzöttekkel
-
nagyúr
Sziasztok!
Én is beléptem a csapatba! Már 5. szinten vagyok.
Nagyon tetszik, pedig rühellem a TPS játékokat.
Steamen elérhető vagyok."Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
törölt tag
válasz Snip3r_HUN #48128 üzenetére
Kösz, hogy odaadtad Bombinak!
-
aktív tag
Azt gondolom, ezt kimaxoltad. Nézegettem a lehetőséget, nem látok többet, de a tévedés joga fenntartva.
Nálad a C79-en van 3% CHC?
-
FaTHI
őstag
-
arnikusz
veterán
válasz Snip3r_HUN #48121 üzenetére
Köszi a jó ötletet, este berakom én is ezt a tárat.
Ez melyik LMB festés, nem a 8. szakayz mert az sötétebb.Soha ne azonosulj a legyőzöttekkel
-
Nightfall75
tag
Nem mondanám értelmetlennek, mert mindkét hangfelvételen morze jellel 3-3 koordináta van megadva, amelyek a feltételei a titkos küldetésnek, amit ha teljesítesz, kapsz egy exotic ládát, egy classified ládát és egy WSP ládát 5 speciális fegyverrel (mondjuk ezek nem sokat érnek).
[ Szerkesztve ]
-
FaTHI
őstag
Nem lenne jobb az a+50rpm mint az a 4% kritsebzés?
-
GAbre
veterán
válasz Nightfall75 #48113 üzenetére
Sikerült.
De elég semmilyenek ezek.
Kaptam 2 ugyanolyan hangfelvételt,aminek semmi értelme (Csak sima segélyhívás)
Sok ész kellett kitalálni ezt.Avatar
-
Snip3r_HUN
addikt
Pár % CHD-t sikerült még tenni a Predatorra, így jelenleg 51% CHC és 137% CHD. A tár a jelenleg vendornál kapható CHC+CHD-s így nincs rajta plusz RPM. A markolat pedig az egyetlen 20% CHD-s ami van.
[ Szerkesztve ]
In space, no one can hear your coils whine... | HP Omen 15 | PS4 Slim 1TB | Huawei P20 Pro
-
törölt tag
válasz Snip3r_HUN #48089 üzenetére
Ezt mindenki vegye meg! ☺️
-
Nightfall75
tag
Akkor még nincs meg minden feltétel. Ha még hiányzik 3 telefon akkor az SHD2 biztosan nincs teljesítve. A Camp Clinton emeletén van egy laptop (a korábban általam linkelt videón is szó van róla) ahol meg lehet nézni a resistance leaderboardot. Ott ellenőrizni tudod, hogy valóban teljesítetted a 15 hullámot mindhárom helyen. Nem elég elérni a 3 hunteres 15-ik hullámot, teljesíteni is kell. De ha ha épp most lettek meg az SHD-k, lehet hogy szükséges egy ki-be jelentkezés, hogy beadja a további teendőket.
[ Szerkesztve ]
-
GAbre
veterán
-
GAbre
veterán
válasz Nightfall75 #48106 üzenetére
Még 3 telefon hiányzik az összeshez.
De mind2 küldetés azt írja,térjek vissza.
De hova?
Se a müv. központban,se a safehouseban nincs kinek "leadjam".Avatar
-
Nightfall75
tag
SHD1 - érd el és teljesítsd a 15 hullámot mindhárom resistance helyszínen WT5 módban
SHD2 - szedd össze a 38 darab telefont a WSP területenEz a két SHD kell a titkos küldetéshez. Bár ha a csapatban csak egyvalakinek van meg, akkor is teljesíthető.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Mai naptól nem lövök csak mobokra.
-
GAbre
veterán
Üdv!
A megfigyelési adatok közt van olyan,hogy shd adás 1-2.
Ezeket hogy tudom teljesíteni?Avatar
-
addikt
válasz Anonymus23 #48098 üzenetére
Üdv!
Nos, ha már itt tartunk, ez a The Grindhouse, ez hol a rákban van, mert a Google fordító nem hajlandó lefordítani, hogy mit is jelentene."Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani." G.B. Shaw
-
bombibmw
veterán
válasz Anonymus23 #48101 üzenetére
Mi van veled?
Sniper szindrómában szenvedsz! -
Anonymus23
veterán
válasz alibiman #48099 üzenetére
Szerintem simán lag az egész, de lehet valami bug, esetleg tudják ezt bugoltatni.
Nekem pl pont az ellenkező tapasztalat lett ma, kimentésemnél (a legjobb cuccos amit ki akartam vinni az egy Damascus volt) betámadnak hárman, fekszek, ahogy kell PvE Strikerben voltam (a lilás), na mondom végigpróbálom a szetteket, hogy mivel lenne érdemes menni, utoljára hagytam a Ragadozót, mind a 3 meglett vele, még manhunt kill is befigyelt, csuklottak szépen össze ahogy kell. Mint kiderült kis szaros dedósok voltak, az egyik ott kiabált a proxyban, nem értettem, mert nem emberi nyelven tolta.A másik (tényleg csak farmolni mentem be), jöttem mentem, amikor megláttam egy piros cuccot a földön, Ninja Bike, jó mondom új gazdád van, megyek tovább, éppen supply, egyszer csak hátulról elkezdenek lőni ezerrel, meg rugó lett valaki, a szokásos lilás PvE szett, mondom nincs mit veszíteni, fedezékbe mentem + Aljandro, és hadd szóljon, a gyereknek elproccolt az ultija (igaz az enyém is, de megfeküdt, de még odaadta ezeket is, nem értem miért megy bele valaki a harcba ha ilyen cuccai vannak, a nomád kesztyű a kifejezetten jó, magas TF + skill haste van rajta, a többit ugyan pörgetni kell:
;) - The Power of the Light Side
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Fujifilm X
- PlayStation 5
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Asszociációs játék. :)
- Elemlámpa, zseblámpa
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- AOC CU34G2X 34" 144Hz 21:9, ivelt Gaming monitor, monitorváltás miatt eladó!!
- Logitech G Pro X Superlight + Corepad Skatez PRO & Soft Grips
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest