Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 7. nap: Control
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
-
GAMEPOD.hu
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
aktív tag
válasz foxymaxy #48998 üzenetére
Mostanában párszor előfordult velem is, hogy egyáltalán nem stackelt a Striker. Váltanom kellett másik szettre, hogy beinduljon. Tegnap a turret nem akart lőni párszor. A Lexit csináltam kihívasban, taktikusban, lenn a turret, jön a dagi, piros csík, csipogás, nincs lövés. Majdnem feküdtem. Ugyanez DZben (szintén taktikusban voltam) jött 3 elit, seekert eldobtam, turret le, piros csík, csipogás, nem lő. Fekvés lett belőle.
-
foxymaxy
senior tag
Hogy a faxomba csinálják, de már másodszorra kapok üres ge ládát a jutalom beváltónál. Dz-ben tegnapeste valami nagyon nem klappolt, nemtalálkoztam senkivel és nem működött a striker adotsága 2% nál nem töltődött fel jobban a gyógyító és a romboló adottság pedig közvetlen közelről beletoltam egy teljes tárat az elit mobba és alig sérült, ő+ simán elkaszált. Lestem mint Rozi a moziba
e pluribus unum
-
-
plus44
veterán
Hol erdemes/eri meg most season passt venni ps4-te? Ahogy lattam az uni shopban vsak pcre van, oedig a 20% jo lett volna. Otletek?
“This is where the road crashed into the ocean...”
-
xyvalaki
aktív tag
válasz Snip3r_HUN #48991 üzenetére
Igazából csak a mérgemben bedarált Nomádot akartam pótolni. Csak egy tok kellene hozzá. Nem esek kétségbe ha nem lesz meg.
https://www.twitch.tv/hnh_neutrale/
-
xyvalaki
aktív tag
válasz Nightfall75 #48992 üzenetére
Igen persze. Azt is féláron vettem.
-
xyvalaki
aktív tag
válasz Snip3r_HUN #48984 üzenetére
Én egy Nomád tokért is segítek.
Amúgy a GE most nem volt szerencsés nekem. Igaz csak 60 láda volt, de mindössze 3 CF és 4 Bullfrog esett.[ Szerkesztve ]
-
Balázzs
senior tag
válasz Snip3r_HUN #48980 üzenetére
Ok, koszi, hagyom inkabb, nem akarok kacsavadaszatot
-
-
Anonymus23
veterán
-
Snip3r_HUN
addikt
válasz belaazallat #48981 üzenetére
Főleg ha hozzáteszi hogy tele van ládával és classi és/vagy exo is van nála.
In space, no one can hear your coils whine... | HP Omen 15 | PS4 Slim 1TB | Huawei P20 Pro
-
Anonymus23
veterán
válasz Snip3r_HUN #48980 üzenetére
Kivéve a DZ7
De a DZ1-ben meg kettő is van.;) - The Power of the Light Side
-
-=Jam=-
őstag
válasz body007 #48974 üzenetére
Már egy ideje, mióta kevesebb játékos van, elindul X idő után akkor is ha csak egyedül vagy. Vagy lehet 2 embert megvár mindenképp azt nem tudom, de 2-en már többször is voltunk bent az fix, mert ha valaki meghal, akkor írja, hogy hány agent van még, és előfordul, hogy egyedül maradok 1 halál után.
(#48978) Anonymus23: Este 9 fele szerintem ma is megyek 1 kört az biztos, majd rádírok.
-
belaazallat
addikt
válasz Balázzs #48979 üzenetére
Írd meg mikor, melyik zónában vagy elérhető, a kollégák "segítenek" a kimentésben!
"Ha valami el tud romlani, az el is romlik. Ha nem tud elromlani, akkor oda kell adni Bélának, és el fog... ;]" by peterkeT \__/ Online FPS nick: Celpont \__/ Minden út járható. ... Harckocsival! Hummer rulez!
-
Balázzs
senior tag
Sziasztok!
dark zone bol hogy lehet fertozott targyat kihozni? -
Anonymus23
veterán
válasz -=Jam=- #48969 üzenetére
Maradjunk annyiban, hogy úgy, hogy volt egy rambo CF Striker, nekem volt CF Striker + CF D3, volt egy éppen csak összerakott CF D3 + a 4. aki akkor csinálta először ezt a küldetést egyáltalán (a végén ő volt egy taktikus/reclaimer vegyes bazár szettben, előtte nem tudom miben volt).
Illetve a csapat többi tagja, akikkel együtt csináltuk azok most csinálták először hősin a küldetést 1.7 óta, mert mindegyiknek most adta be a boss killekért járó achikat is.Ettől sokkal több nehezítést, csak akkor tudtunk volna belevinni, ha nem beszélünk közös nyelvet.
A végére maradt 2db D3 + én raktam le a mobile covert a 3. túsz elé, és elsőre megcsináltuk.Na most ehhez képest volt jó a végén a nemes egyszerűséggel és őszinteséggel elhangzott "Ez a küldetés ennyi?" kérdés
Szólj ha mész Survivalbe, régen futottam már én is, és mindig is bejött a játék, csak akkor bosszantott fel, amikor Deltahegyek voltak.
;) - The Power of the Light Side
-
xyvalaki
aktív tag
Még mindig karbantartás van?
-
-=Jam=-
őstag
válasz Nightfall75 #48971 üzenetére
Igen tudom, de PVP-ben szerintem gyorsabb, mert ok, hogy elhullanak, de nem mindig mutatja a térkép, hogy hol. PVP-ben meg sokszor, egymás közeléből indulunk, így ha szerencsém van, akkor egyből találkozok egy playerrel, lelövöm, aztán kilépek Csak az a baj, hogy az elején nem írja ki, hogy hányan vagyunk, mert sokszor egyedül rohangáltam bent csak.
De majd ránézek a PVE-re is azért.
-
Gubu0101
veterán
válasz Sub-ZeRo #48970 üzenetére
Az keményen 4 emberes,én egyedül ugrottam nekik,talán ha félig jutottam
Majd toborzok csapatot és azt a 4 küldit ideje lesz már megcsinálniFeltéve ha egyszer vége lesz a karbantartásnak,már megen
[ Szerkesztve ]
…ASUS ROG Strix G17 2022 (G713RS)...Sony Xperia 1 VI…Samsung Buds 2/Live...PS5…JBL Charge V…
-
Nightfall75
tag
-
nagyúr
válasz Anonymus23 #48967 üzenetére
Mi nem bírunk a Sólyom pályán átjutni. Vagy mi a neve, elveszett talán?!
Hiába vagyunk táposak, egyszerűen kicsinálnak minket...
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
-=Jam=-
őstag
válasz Anonymus23 #48967 üzenetére
Ezekben a classified cuccokban már viszonylag egyszerű Azért mikor bejött ez az incursion, akkor más volt a helyzet, mennyit szívtunk mire lement
Én meg elkezdtem a maradék bravúrokat a Survival-ben, még kell 20 playert lootolnom meg 3 vadászt lelőnöm és kész is. Nagyon szeretem ezt a játékmódot, kár, hogy már kevesen tolják, így a player loot kicsit nehézkesen megy. Bár tegnap volt egy jó kör, ott 5 playert sikerült likvidálni, és elvenni a lootjukat. Az egyiket sajnáltam azért kicsit, épp látom, hogy az egyik nevezetes pontot kipucolta valaki, gyorsan odamentem, és a sarokba állt, nézte a motyókat, amiket szerzett, én meg jól agyonlőttem
-
törölt tag
Sziasztok. 1nm-re eső LMB-sek száma, legtöbb, hol van DZ-ben?
Valamint valaki (aki nagyon unatkozik, s persze ért is hozzá) összefoglalhatná, melyik szetthez melyik fegyver, valamint melyik talentek (s alternatíváik, hisz ritkán esik ki az embernek az álom talentekkel) illenek a legjobban PVE valamint PVP-be? Mostanában annyi neves Division gamer videóját néztem, s most már totál össze vagyok zavarodva ezekkel a talentekkel Inkább hinnék nektek, gyakorlatban kinek mi s hogy jött be...
Főleg a 3 Best, a Nomad, a Predator, a Striker fegyói, s fegyók talentjei érdekelnénekDe sztem nem csak engem...
-
Anonymus23
veterán
A tegnapi nap legjobb beszólása (direkt nem írok neveket):
Az egyik ismerősnek mentünk egy SS-t, neki kellett a csak SMG achi az eventhez.
Behívtuk az egyik új ismerőst, kiderült, hogy még életében nem tolta le a küldetést, de látta már videón (elvileg), hogy mit is kell csinálni. Viszont viszonylag kezdő PC-n, így gearje nem igazán volt semmi jól használható.Az első pályaszakaszon (Disco) simán túlléptünk (sticky + ultival azonnal megfektettük a bosst), így mondtam, hogy mivel nincs meg kettőnek sem a hibátlan a csapatból, akkor most már figyeljünk oda rá, hogy ne feküdjön meg senki.
Hősin toltuk, és le is ment szépen (1-2 ultival), amikor is a "kezdő" ismerős megkérdezte a végén:
"Ez ennyi volt?";) - The Power of the Light Side
-
Snip3r_HUN
addikt
Akarva akaratlanul belefutottam pár magyarba rugóként, nem volt harag, a manhunt után behívtam őket.
[ Szerkesztve ]
In space, no one can hear your coils whine... | HP Omen 15 | PS4 Slim 1TB | Huawei P20 Pro
-
Snip3r_HUN
addikt
-
nagyúr
Kinek van kedve egy bő órás speed run-hoz ?
Be kellene lépnem a 2-es ládások közé.
Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
-
RichieTri
senior tag
válasz Snip3r_HUN #48953 üzenetére
A mostani event alatt már nyitottam vagy 15 nagyládát. Enyyi CF cuccot se kaptam.
Áruld el, mi a titkod ?😂
Megyek veled...live:RichieTriH , origin:RichieTriH , uplay:RichieTri
-
xyvalaki
aktív tag
Pár Sex on the Beach után bátran letámadtam mindenkit DZ-ben és buktam 6 szintet.
Snip3r_HUN
Ilyeneket osztogattam.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Snip3r_HUN #48953 üzenetére
Ki jàtszott DJ.B@szó?
-
Ridzzo
csendes tag
Szervusztok Az Lenne a kérdésem hogy előb értem el a lvl30-as szintet mint ahogy az Orvosi Szárny-at 100% ra álítottam volna helyre? mit lehet ienkor tenni ???
-
nagyúr
válasz Snip3r_HUN #48948 üzenetére
DZ4
265FA -- 2.5% EDR
-------
DZ West 39th
4% seeker dmg
------
DZ West 46th
263 STA -- 3087 Skill pwr
------
Akinek nincs tervrajz:
The Cavern
Relentless backpack
1237 armor
1257 ELE
12578 skill pwr------------
#48951 arnikusz :
Végülis ráér.
Nem használom annyit a predatort,hogy ne tudnék várni.Ma jó lenne összehozni egy jó csapatot speed run-hoz.
A 2. láda megszerzéséhez.[ Szerkesztve ]
Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
-
Csoffadalom
tag
Nem tudom mi az istent ezzel a szarral, de nem indul el. Az uplay kliens indul mint mindig de azután semmi. Csak pörög a karika csak pörög...... . Esetleg van valakinek valami 5lete?
[ Szerkesztve ]
Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják.
-
Krisz0418
őstag
Hol érdemes farmolni? Illetve dz-bol mit hozzak ki? Dobal lila, sarga ladat. Sok zöld cuccot, érdemes mindent kivinni?
Masodik boss dz-be kidobta a ninja taskat, hasznaljam? Valaki mondana egy jo pve buildet? Solora es csopira.
AMD RYZEN 9800X3D || ARCTIC FREEZER 3 360MM || GIGABYTE AORUS ELITE X870 || HYPERX FURY BEAST 32GB 6000cl30 || CM V1200 PLATINUM || XFX MERC 6800XT ||
-
nagyúr
válasz Anonymus23 #48944 üzenetére
Nekem egy értelmes pred kesztyűt kellene kifarmolnom,de semmi kedvem hozzá.
-
Anonymus23
veterán
Ha valakinek kell segítség a GE csoportos achikhoz, akkor szóljon, unom már a farmolást
-
Csoffadalom
tag
válasz Snip3r_HUN #48942 üzenetére
Elindul ugyan, de nem tölt be. Eddig nem volt vele probléma.
Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják.
-
Snip3r_HUN
addikt
válasz Csoffadalom #48941 üzenetére
~11:50-től bent voltam kb. 3 órát, akkor nem volt gond.
[ Szerkesztve ]
-
Csoffadalom
tag
Megy már a játék vagy csak nekem szaraxik?
-
nagyúr
válasz arnikusz #48938 üzenetére
Már ez is pofára megy ?
Poén volt,
--------
Már megy...... a demizsöny
---------
Egyébként én vszinű hamarosan abba hagyom a demizsönt.
Talán visszajövök,ha jön az új tartalom,ami lássuk be elég gyér.[ Szerkesztve ]
-
arnikusz
veterán
-
Bandi821
tag
válasz Snip3r_HUN #48936 üzenetére
na most tudtam bejelentkezni
-
Snip3r_HUN
addikt
válasz TheCloWn25 #48935 üzenetére
A 2 órás keretből már kicsúsztak, még nem mennek a szerverek.
-
Bandi821
tag
sziasztok,
megint szerver karbantartás van? Ha igen, akkor meddig?
Válaszokat előre is köszönöm.
üdv.
-
nagyúr
válasz tomi9425 #48929 üzenetére
Igen,pont ahogy mondod.
Kell majd rá bőven divtech mire a 264-ből 286 lesz,de legalább ott van rajta egy jó talent.
Jó esetben a zöld ládák adnak egy pörgetésre valót.
[ Szerkesztve ]
-
tomi9425
csendes tag
válasz Snip3r_HUN #48925 üzenetére
Valaki napját jól elcseszted. XD
-
Snip3r_HUN
addikt
DZ08 kimentés indul ~fél percen belül, odamegyek 3 zsák ráakasztva a kötélre, pulse-ot elnyomtam játékost nem jelez. Levágtam a kötelet aztán válogattam. 8 zöld lezárt láda, meg egy Ház kérlelhetetlen talenttel.
[ Szerkesztve ]
-
xyvalaki
aktív tag
-
Anonymus23
veterán
Indulásnak volt 10000 GE kreditem, elvásároltam amikro elindult a GE, most kibontottam és mgé az előző GE cuccai voltak benne, striker, sentry, reclaimer
Nem akkora baj, mert lett plusz 2 Striker tok, 1 PvP maszk, meg 1 kesztyű
-
nagyúr
válasz Anonymus23 #48920 üzenetére
Igazad van.
Az egy másik Tommy gun volt.
Amit ott kaptam veletek WG-en.
Azt ajándékoztam el.Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
-
nagyúr
Első láda nyitás.
Tomygun el is lett ajándékozva,jó talantek voltak rajta.
Később összeszedtem egy egész jó kis csapatot.
Végig mentünk az összes küldetésen a barvúr megszerzéséhez.Ellopott jel
Ilyen kupacot hagytunk magunk mögött.Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
-
xyvalaki
aktív tag
Harmadszor megyek a Lexingtonra és a tetőn nem jön a lift. A WG elején elfogytak a mobok de mégsem engedett tovább.
[ Szerkesztve ]
-
TommyS_27
senior tag
válasz Anonymus23 #48913 üzenetére
Az kemeny... akkor ezek szerint csak a GE alatt szerzettből lehet nyitni
https://www.twitch.tv/ltommys
-
Nightfall75
tag
válasz Anonymus23 #48913 üzenetére
Igen, ez így működik, csak a GE alatt kapott ládák tartalmaznak kreditet. Viszont azok a GE után kinyitva is adják a kreditet. Egyébként mindenki kb. 100 db ládával várna az esemény kezdetére, és még jobban elszállnának a leaderboard helyezések.
-
arnikusz
veterán
válasz Anonymus23 #48911 üzenetére
Soha nem voltak.
Amúgy is csak pár ládát akarok, Nomád kell még mellény, zsák a 9000 staminás változathoz.Soha ne azonosulj a legyőzöttekkel
-
Anonymus23
veterán
válasz Snip3r_HUN #48910 üzenetére
De hogy miért nem a GE előtt csinálták meg a heti karbantartást?
Ezek tényleg nem normálisak...;) - The Power of the Light Side
-
Snip3r_HUN
addikt
A héten két karbantartás is lesz, még szerencse hogy ezt a global event alatt játszák el megint... A második karbantartás alatt nem lesz szerverleállás elvileg, de lehetnek kiesések, az ubisoft szervereit tekintve ez garantált.
"Maintenance - March 16th, 2018
Greetings Agents,The servers will shut down for weekly maintenance on Friday, March 16th at 09:30 AM CET / 04:30 AM EST / 01:30 AM PST. Estimated downtime is approximately 2 hours."
---------------------------------------
"March 19, 2018 (3:00am-11:00am ET)-Scheduled Maintenance-Multiple Titles-All Platforms
Hello everyone!Scheduled maintenance will occur on March 19 from 7:00 to 15:00 UTC (03:00 to 11:00 EST, 8:00 to 16:00 CET). During this time, all online services on all platforms may suffer outages or degradation. This includes, but is not limited to:
• Online Games
• Ubisoft Forums
• Ubisoft Accounts
• Ubisoft Websites"[ Szerkesztve ]
-
arnikusz
veterán
válasz Anonymus23 #48907 üzenetére
85 GE creditet ad ha jól emlékszem.
Soha ne azonosulj a legyőzöttekkel
-
TommyS_27
senior tag
válasz Anonymus23 #48907 üzenetére
Az összecsapas ládából lehet majd a GE alatt nyitni! 85 van egyben.
https://www.twitch.tv/ltommys
-
-=Jam=-
őstag
Anonymus, Tommy, Szatyor kösz a játékot király volt, meg végre a skirmisht letudhatom Bár így, hogy nem randomokkal toltam egész élvezhető volt.
-
TommyS_27
senior tag
Hármas orosz banda mindig rárepült a solo játékosokra. Aztán odamentem hátha belém kötnek... Nem csalódtam.
Rekthttps://www.twitch.tv/ltommys
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Fujifilm X
- PlayStation 5
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Asszociációs játék. :)
- Elemlámpa, zseblámpa
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- AOC CU34G2X 34" 144Hz 21:9, ivelt Gaming monitor, monitorváltás miatt eladó!!
- Logitech G Pro X Superlight + Corepad Skatez PRO & Soft Grips
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest