Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
aktív tag
válasz akoska07 #47642 üzenetére
Hát igen. Ez ritka, mint a fehér holló.
Ellenben az tipikus, ami tegnap velem történt. Napiban, vagy hetiben, már nem tudom 3 divtek volt kiírva. Éppen az egyik Taktikus altomat reszelgettem, mentem bossokra, próbálgattam, és mellesleg beugrottam a DZbe azt a 3 divteket begyűjteni. Taktikus, mint tudjuk rögtön fekszik, ha ránéz egy player. Jövök ki, 50 méterre a kijárattól játékos szemben, jön befelé. Elmegyünk egymás mellett, érzem, valaki lő. Megfordulok, hát berugózott. Fedezék mögé ugrom, eldobom a seekert, persze lelő, seekerek is eltűnnek.
Amit nem tudok felfogni, ebben mi volt a sportteljesítmény? Ha pusztán kell neki valami bravúr, hogy hány játékost lőtt le, akkor egyszerűbb, ha megkéri valamelyik haverját, akivel lőhetik egymást naphosszat. Sokkal hatékonyabb, meg lehet rendesen gyakorolni is. De így, csak hátba lőni, lesből. Még meg is szívhatja, ahogy járt már rosszul velem másik, aki hasonlót tett, de éppen normális cuccban voltam, így lelőttem. Nem értem én ezt, ez a fajta viselkedés annyira távol áll az én felfogásomtól, meg annyira logikátlan.
A sötét középkorban, meg a lovagkorban, később a párbajozások idején, ha valaki szabályos lovagi tornán, csatában, párbajban megölte a másikat, rendben volt. De ha valaki lesből, hátulról, sunyin ölt, az még abban a korban is keményen elítélendő volt. Ezzel a mindenkori etikai attitűdre akartam utalni.
Egyébként gyanítom, valami kis kezdő lehetett, mert relatíve sokat kellett a lőnie, hogy leszedje a leheletnyi életerőmet. Csodálkoztam is nagyon.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Ukrajnai háború
- Hardcore café
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Óvodások homokozója
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Kutya topik
- OLED TV topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest