Új hozzászólás Aktív témák

  • alibiman

    aktív tag

    válasz akoska07 #47642 üzenetére

    Hát igen. Ez ritka, mint a fehér holló.

    Ellenben az tipikus, ami tegnap velem történt. Napiban, vagy hetiben, már nem tudom 3 divtek volt kiírva. Éppen az egyik Taktikus altomat reszelgettem, mentem bossokra, próbálgattam, és mellesleg beugrottam a DZbe azt a 3 divteket begyűjteni. Taktikus, mint tudjuk rögtön fekszik, ha ránéz egy player. Jövök ki, 50 méterre a kijárattól játékos szemben, jön befelé. Elmegyünk egymás mellett, érzem, valaki lő. Megfordulok, hát berugózott. Fedezék mögé ugrom, eldobom a seekert, persze lelő, seekerek is eltűnnek.

    Amit nem tudok felfogni, ebben mi volt a sportteljesítmény? Ha pusztán kell neki valami bravúr, hogy hány játékost lőtt le, akkor egyszerűbb, ha megkéri valamelyik haverját, akivel lőhetik egymást naphosszat. Sokkal hatékonyabb, meg lehet rendesen gyakorolni is. De így, csak hátba lőni, lesből. Még meg is szívhatja, ahogy járt már rosszul velem másik, aki hasonlót tett, de éppen normális cuccban voltam, így lelőttem. Nem értem én ezt, ez a fajta viselkedés annyira távol áll az én felfogásomtól, meg annyira logikátlan.

    A sötét középkorban, meg a lovagkorban, később a párbajozások idején, ha valaki szabályos lovagi tornán, csatában, párbajban megölte a másikat, rendben volt. De ha valaki lesből, hátulról, sunyin ölt, az még abban a korban is keményen elítélendő volt. Ezzel a mindenkori etikai attitűdre akartam utalni.

    Egyébként gyanítom, valami kis kezdő lehetett, mert relatíve sokat kellett a lőnie, hogy leszedje a leheletnyi életerőmet. Csodálkoztam is nagyon.

Új hozzászólás Aktív témák