Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Anonymus23

veterán

válasz alibiman #47852 üzenetére

Annyira nem kemény dió ez, keress rá google, teleport, rpm, wallhack meg ami nem feltétlenül egyértelmű, aim.
    Százával videók, képek...
    Aki még ezek után is azt mondja, hogy tiszta, azt én korruptnak tartom, és itt jön a képbe az Ubi...
    Amikor általánosan kell beszélni a problémáról, akkor lehet terelni és elmosni a dolgokat és határokat, de amikor konkrétumok vannak, akkor bizony nehezebb a terelés. Ezért kell néha nevén nevezni a problémát, és a problémás embereket.
    Te biztosan nem emlékszel rá, amikor azt a szerencsétlen zenész Ubis kommuniti gyereket élő adásban szekszuálta meg egy csíter, akkor a béna elővett egy fecnit és felírta a nevet :Y :C
    Hét a fél Division közösség rajta röhögött, a másik meg el volt hűlve (még jobban), hogy tényleg ennyire még csak logolás sincs?
    Ezért jöttek be az IlllIllillIIil-ek mert nem tudtad beírni a nevét, és ezáltal feljelenteni. Nagy sokára lett belőle a riport lehetőség... Amivel is kb kitörölhetjük, mert semmi sem látszik, hogy történt volna.
    Az is igaz, hogy ezután az "incidens" után már csak konzolon volt mindig a közvetítés :DDD

Értem én, hogy ártatlanság vélelme, de Hitlerről sem mondjuk, hogy lehet, hogy ártatlan volt, ott is van némi bizonyíték arra, hogy "nem tisztán játszott"... :U

;) - The Power of the Light Side

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés