Hirdetés
-
GAMEPOD
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anonymus23
veterán
válasz
alibiman #47835 üzenetére
Ezt miattam (is) írta be (meg egy másik posztoló miatt), mert beírtam Legendát meg Afrikant pl, akikre ha rákeresel, akkor százával fogod megtalálni a videókat és képeket róluk, az is tiszta, hogy sokszor volt már bannolva, mivel hol egy plusz "." vagy "_" van a nevében, de a lényeg ugyanaz. De ide lehetne sorolni a BSE klánt is, meg még nagyon sok ismert csalót.
Ki is lett moderálva a hsz-em ott (is)...
Tegnap Skirmishben is volt egy gyerek aki nyilvánvalóan csalt, 2x akadtam össze vele, az elsőnél léptünk, a második alkalommal egy már folyó meccsbe rakott be, ahogy megláttam a nevét már léptem is...
Egyébként nem értem őket, miért nem teszik közzé, hogy mikor mennyit bannolnak, ott a PUBG, folyamatosan jelzik azt a horribilis számot, akiket bannolnak, mégis hatamas népszerűsége van a játéknak, jó persze nem utolsó sorban a kivehető pénz miatt, de akkor is.
A másik inkább az, hogy nagyon sokan vannak azok a játékosok, akik simán lealacsonyodnak arra a szintre, mert azt mondják, hogy csak így lehet érvényesülni, vagy ha a másik is csinálja, akkor nekem is szabad és innentől legális... Dedós és szánalmas egy gondolkodás.
Új hozzászólás Aktív témák
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- MÉG ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- Suzuki Swift 1.3 2005 GC (fapad) 168e km, NEM KLÍMÁS 699.990Ft
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 16GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB InWin 301 Erazer CM 650W
- ASUS 18W USB ADAPTER
- BESZÁMÍTÁS! Noctua NH-D15 chromax.black léghűtés garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest