Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Anonymus23

veterán

válasz alibiman #47835 üzenetére

Ezt miattam (is) írta be (meg egy másik posztoló miatt), mert beírtam Legendát meg Afrikant pl, akikre ha rákeresel, akkor százával fogod megtalálni a videókat és képeket róluk, az is tiszta, hogy sokszor volt már bannolva, mivel hol egy plusz "." vagy "_" van a nevében, de a lényeg ugyanaz. De ide lehetne sorolni a BSE klánt is, meg még nagyon sok ismert csalót.
    Ki is lett moderálva a hsz-em ott (is ;] )...

Tegnap Skirmishben is volt egy gyerek aki nyilvánvalóan csalt, 2x akadtam össze vele, az elsőnél léptünk, a második alkalommal egy már folyó meccsbe rakott be, ahogy megláttam a nevét már léptem is...

Egyébként nem értem őket, miért nem teszik közzé, hogy mikor mennyit bannolnak, ott a PUBG, folyamatosan jelzik azt a horribilis számot, akiket bannolnak, mégis hatamas népszerűsége van a játéknak, jó persze nem utolsó sorban a kivehető pénz miatt, de akkor is.

A másik inkább az, hogy nagyon sokan vannak azok a játékosok, akik simán lealacsonyodnak arra a szintre, mert azt mondják, hogy csak így lehet érvényesülni, vagy ha a másik is csinálja, akkor nekem is szabad és innentől legális... Dedós és szánalmas egy gondolkodás.

;) - The Power of the Light Side

Új hozzászólás Aktív témák