Új hozzászólás Aktív témák

  • alibiman

    aktív tag

    Többször olvastam már, hogy a Hudson Yards-ban (kihívásban) el lehet futni a mobok mellett. Most megvizsgáltam a dolgot ebből a szempontból. Igaz, most szólóban mentem, ezt figyelembe kell venni.

    Az első résznél addig nem nyílik ki sem az oldalbejárat, sem a kocsi ajtaja, amíg az összes mobot, dagit, stb. ki nem lőttem. A keresztben lévő vagonon át lehet ugrani, szaladni, és a pajzsosak feladják a futást egy idő múlva, meg a bal kézre lévő dagi sem vesz észre, a turettes csóka is lassú. Szóval ez ixelve. Azonban a vagonok után, ahol pár pajzsos meg lángolós van, ha átszaladok rajtuk, utánam jönnek, és csak több lesz belőlük körülöttem. A garázs, vagy mi ajtaja addig nem nyílik fel, amíg a két csókát le nem lövöm. Amikor átmegyek a garázson át a lépcsős részen, addig nem nyílik ki a hátsó kapu, amíg nem végzek az összes mobbal, meg a két dagival is. Ha kinyílt a kapu, és nem lövök le mindenkit, utánam jönnek, átugrálnak az utolsó helyszínre is. A múltkori GE-n is többször így jártunk, csak szívtunk a több mob miatt.

    Tehát nem tudom, hogyan lehet a mobok mellett elszaladni. És ez csoport létszám független. Azt meg végképp nem tudom, szólóban hogyan lehet 6-8 perc alatt megcsinálni.

    Egyedül az Anherst lakásánál találkoztam olyannal, hogy el lehet szaladni mellettük. Az első helyszínen, a másodiknál csak 4et kel lelőni, hogy kijöjjön a dagi, azon meg át lehet szaladni, a harmadik helyszínen, ahol fel kell menni a lakásba, a negyediknél irtani kell, mert utánunk jönnek, az utolsó helyszínnél (ha legalább ketten vagyunk) egyik lent marad a heli kötélnél, a másik meg felszalad a házba és beáll az ajtó elé, ahonnan jönnek a mobok. De itt nincs kihívás mód. Igaz, 5 perc az egész.

Új hozzászólás Aktív témák