Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
i@lex
őstag
válasz Anonymus23 #47744 üzenetére
Excel táblázatot róla. :-D
-
FaTHI
őstag
Srácok aki begyüjtötte a drónokat echót naplókat azt kérdezném. Ha jól tudom a telefonokon kivűl az új megnyitott részen nincs a fentiekből, vagy igen, mert az istenért nem mutatja a térkép a maradék 1-2-őt és csak annyi hiányzik.
[ Szerkesztve ]
-
Anonymus23
veterán
Amíg nem érsz a közelébe, addig nem mutatja a térkép:
Összekötve a pontokat egy optimális futással végig lehet rajta szaladni, és akkor kiderül melyiket nem vetted még fel.
Illetve újraolvasva a kérdésedet, mi is hiányzik konkrétan?
Ha napló, akkor nézd meg melyik területen, mert van ahol más tereptárgy ikonja kitakarja, csak max rázoomolással látszik. Illetve ha drón, az van, hogy nem mutatja, akkor keresni kell egy mapot, és végigjárni, és meglesz.[ Szerkesztve ]
;) - The Power of the Light Side
-
FaTHI
őstag
válasz Anonymus23 #47754 üzenetére
Köszi a térképet átnézem. Az echóból 2 a naplóból és drónból 1-1 hiányzik .
[ Szerkesztve ]
-
foxymaxy
senior tag
válasz Anonymus23 #47749 üzenetére
Távol álljon a szándék tőlem hogy cheatehez hasonlítsalak , grat az eredményhez. Én csak leírtam egy negatív tapasztalatot ami az összecsapáson szereztem,sajnálom hogy célzásnak vetted. Mea culpa, mea maxima culpa
e pluribus unum
-
Anonymus23
veterán
A napló ha jól rémlik (több mitn 1-5 éve csináltam utoljára) a bal felső részen van egy szövet vagy valami alapanyag ikon takarja ki.
A drónból meg a jobb felső részen valahol van egy, ami bugos, és sokszor nem mutatja a térkép. Ha végignézed a menüben, hogy adott területen milyen cuccok vannak begyűjtve, akkor legalább meglesz, hogy melyik területet kell átnézni.Echoból nem olyan hiányzik ami egymásra épülő kis küldetések alatt adja be? De ezeket is írja a menü részen, ahol vissza tudod nézni és hallgatni a begyűjtött infókat, hogy melyik területen nem adta még be, és akkor legalább le lesz szűkítve, és csak azt a területet kell átnézni.
;) - The Power of the Light Side
-
Anonymus23
veterán
válasz foxymaxy #47756 üzenetére
Azért írtam egyébként, hogy egy ilyen eredményhez kell néhány dolog, aminek össze kell jönni: te + a geared, a másik csapat + saját csapatod. Leginkább a saját csapat, mert ha ott vanmég 1-2 hasonló játékos, akkor nem sok esélyed van ennyit fragelni, nem utolsó sorban, hogy éppen kinek adja be a killt ha többen lövünk egy ellent.
Az elmúlt 2-3 napban letoltam vagy ~30-40 Skirmisht, többnyire egyedül, azaz nem ismerősökkel.
Rohadt nagy lutri, még a szintek se feltétlenül mondanak valamit, persze ha azt látod, hogy a másik csapat csupa lvl 99-es, és 1v4 be adott be, akkor ők együtt vannak, szinte esélytelen lesz a kör, abálás megy csak.
Volt olyan, hogy 2-20-ra végeztünk, de volt hogy 20-2-es eredménnyel nyertünk.
Mivel a szerver próbál szint alapján összerakni, így aztán lvl 50-es lámától kezdve a lvl5 új karakterrel játszó profiig minden van.
De kb 1-2 perc alatt lejön, hogy mi lesz a vége, az esetek 20-25%-ban volt igazából kiegyenlített (és ezzel együtt igazán érdekes) a meccs néhány eset volt amikor elment az egyik csapat, de aztán összekapta magát vagy az ellenfél, vagy a saját, de a legtöbb meccs szinte az elején már eldől, amikor látszik, hogy mindenki megy a szélrózsa minden irányába, vagy megy együtt a csapat.Volt olyan kör, amit 20-1-re hoztunk, de ott volt vagy egy DE vagy Vadász hite aki bekempelte magát valahova felülre, ha jól rémlik vagy 16-t vagy 14-t fragelt ő is. De ez megint olyan, hogy ehhez kellett a másik csapat, akik mint a birkák mentek, másrészt mi is, akik nem spawnoltattuk őket át máshova. Az ellenfélből 1 értelmes volt, aki elsunnyogott és megpróbálta ugyancsak sniperrel kiszedni, de pechéjre észrevettem és shotival közelről pár lövés volt.
Persze volt olyan kör is, ahol rpm hackes csíterrel futottam össze, instant kilépés az ilyennek a vége. Elég sokan tolják silent csíttel, azaz csak annyit tolnak rá, hogy magas HP-val mégis csúnyán sebeznek...
Meg persze a szuper laggos szerevek, amikor lövöd, nulla adott sebzés után 2 tized másodperc alatt esel össze.
Nem hiszem, hogy lvl 99-ig fel lesz tolva bármelyik karakterem is;) - The Power of the Light Side
-
foxymaxy
senior tag
válasz Anonymus23 #47759 üzenetére
Tiszta sor amit mondasz, de ha játszol egy ideig bármi más játékkal is kiszúrod a csalót főleg amikor eggyértelmű hogy a játék fizikájából adódóan “emberfeletti” dolgokat művel az ellen. A másik az idő tényező a pálya kétvégéről kell becserkészni egymást plussz 20killt elérni ez legjobb esetben is legalább 8-10 sec , az én esetemben ez kb 4perc volt ami szerintem felettéb gyanús És még most leszögezem távol áll tőlem hogy párhuzamot vonjak az eredményed és a csalók között. 😋
e pluribus unum
-
arnikusz
veterán
válasz Anonymus23 #47759 üzenetére
Így van.
Egyedül lutri, külön öröm, ha pl. mint nálam tegnap beadta az osztályelső achit.
Pedig talentnélküli Predatorral mentem Strikerek ellen, de egy kicsi taktika és van siker.Soha ne azonosulj a legyőzöttekkel
-
Anonymus23
veterán
válasz foxymaxy #47760 üzenetére
Nem teljesen (sőt egyáltalán nem) értem az eszmefuttatásod, de mindegy...
Az, meg, hogy kinek mi a csalás, az mondjuk nagyon függ, hogy ki mennyire ismeri a játékot, pl tegnap a csapatunkban az egyik gyerek sipákolt ott a proxiban, hogy mi az már, hogy az egész csapat vérzik. Nem ismerte az adottságokat...
Engem legjobban a lag zavar, amikor pl dupplaQ heal lenne, erre fel elkezdi maga elé lelőni a healt, nem is tudom hányszor lőttek már le így, ahelyett, hogy fragelt volna az ember.
Vagy ugyancsak raknám le a turretet, és semmi, mondom miért nem zizeg, hát látom hogy ott figyel az éles képzettség De ugyanez a helyzet a ládával is...;) - The Power of the Light Side
-
sith7
nagyúr
válasz Anonymus23 #47767 üzenetére
én csak 17 -et látok
-
-=Jam=-
őstag
válasz GamerQueen #47766 üzenetére
Nekem majdnem ezek vannak, mint neked, csak a Combat Medic (bal alsó) helyett a fejlövésre pulse van betéve. Egyébként a Facebook csoportból az egyik lány vagy, ha jól sejtem a nicknevedből?
(#47767) Anonymus23: Ha valaki lefekszik, de felélesztik azt is killnek számolja.
[ Szerkesztve ]
-
FaTHI
őstag
Már csak egy Echo hiányzik ha minden igaz Clintonban van, de ott 3-at találtam az meg van csinálva. Nem emlékszem esetleg Amherst lakásába lehet echo? Talán az lehet a megoldás?
-
sith7
nagyúr
válasz Snip3r_HUN #47770 üzenetére
ja .... ok
-
Anonymus23
veterán
válasz -=Jam=- #47771 üzenetére
Nekem nem ez a tapasztalatom, mivel sokszor volt olyan, hogy lelőttem az ellent, de felélesztették, és nem adta hozzá a killhez.
Tipikusan ott tudtam ezt megfigyelni, amikor 4-es összeszokott csapat ellen próbáltunk menni AS szabvány szerint, és egyértelmű volt, mert nulla killünk volt egy jó ideig, holott nem egyszer sikerült levinni közülük 1-1-t a földre, közben meg a számlálónk maradt nulla, vagy éppen amennyi volt.
Ha nem végeztük ki az ellenfelet, akkor nem adta be... se csapat, se saját killnek... Nekem így rémlik... De lehet csak a csapatkillt nem adja be addig, amíg ki nem végzed.
Na majd meg fogom nézni, meg ebből a szempontból az össz killeket is megnézem.;) - The Power of the Light Side
-
TommyS_27
senior tag
válasz Anonymus23 #47776 üzenetére
Neked hozzáadja a killedhez de a csapatnak csak akkor ha ki is végzed!
https://www.twitch.tv/ltommys
-
törölt tag
válasz GamerQueen #47769 üzenetére
Szia Queen!
Ez egy Striker volt.
-
arnikusz
veterán
válasz GamerQueen #47766 üzenetére
A biztonságiból a halálfejet rakd be a képzettségtöltödés helyett pl.
Soha ne azonosulj a legyőzöttekkel
-
pottyoske197
tag
válasz Anonymus23 #47767 üzenetére
Baszki, akkor en ULTIS csalo vagyok ????? pedig pihe puha mezei egerke csak a sok PVP-s kozt
van jopar ilyen korom, nem tudom hova tegyem akkor ??pottyoske
-
stvan00376
újonc
válasz pottyoske197 #47786 üzenetére
Sziasztok!Amugy ezt en is szeretnem megkerdezni,h ilyen nehez pc-n jatszani?marmint,h ezek ott magas pontszamok?
-
arnikusz
veterán
válasz stvan00376 #47788 üzenetére
Skirmishen az idő és a 20 pont miatt azért behatároltabb a pontgyűjtés mint Last Standen, hiába van ott az újraélesztve ölés is.
Ha vágóhídi marhaként rohannak taktika nélkül a Strikerek egymásnak hamar vége a meccsnek, ugyanez van, ha okosságot használó van szemben.Soha ne azonosulj a legyőzöttekkel
-
FaTHI
őstag
Köszi Ghio és Anonymus végül youtub videó alapján meglett az uccsó echo is.
-
arnikusz
veterán
válasz stvan00376 #47792 üzenetére
Csalók mindig vannak, ritka amikor tiszta a meccs.
Tegnap egyre bementem Anonymussal és Vzarmoval ott okés volt, de a következő már amikor eljöttem, már voltak ügyesek írta Vzarmo.
Skirmisböl egymás után talán 3 szor is léptünk.
Pontszám, ha támogató csapatban mêsz és foglaljátok a 3 állást, landokat, öltök, gyözelmi szórzókat és nincs csaló lehetnek szép eredmények.Naponta találkozhatsz csalóval a nap bármely szakában kérdésedre válaszolva és DZ- ben a szerverváltás sem oldja meg, a csalók jelentéséről nem is szólva.
[ Szerkesztve ]
-
arnikusz
veterán
válasz stvan00376 #47794 üzenetére
Egy példa a Strikeres tombolásra én is abban mentem be, a csapatban mindenki Rabozott, taktika 0, felélsztés semmi.
Nekem abszolút nem fekszik a Striker, ezután vissza is áltam Predatorra.Míg szemben többségében segítettêk egymást és Endre zúzott mindenkit szerintem Nomádban. Ez a 60-80 ezer egy kicsit így nézve nem nagyon megvalósítható PC- Skirmisnél szerintem.
[ Szerkesztve ]
-
stvan00376
újonc
válasz arnikusz #47798 üzenetére
Igen,azt tudom,h skirmishben nem lehet.lsre ertettem skirmishben 30 a rekordom,de szerintem sokkal tobbet nem is lehet.widdznel lattam 34et.csak igy arra iranyult a dolog,h mennyire hagynak lelegezni a csalok.beruhazzak-e emiatt gepre a jobb elmeny miatt(eger,bill) v ne
Új hozzászólás Aktív témák
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Linux kezdőknek
- Milyen monitort vegyek?
- Felmerült az Intel és az AMD egyesülése
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Apple notebookok
- Synology NAS
- BestBuy ruhás topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- További aktív témák...
- Sigma 150-600mm Sports objektív + táska ( Nikon )
- Nintendo Switch Oled / Farming Simulator Játékkal / Dokkolókkal / 12 hónap jótálással
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Eladó Nintendo Switch V2 rengetek kiegészítővel + eladó játékok
- DARTH MALAK GAMING PC // Core i7 930 // 8GB DDR3 // SSD+HDD // MSI GeForce GTX770 Twin Frozr 2GB
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest