Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
pottyoske197
tag
válasz alibiman #47181 üzenetére
Akkor egyforma a lootaranyunk nekem sincs Taktikusbol pont a meleny es maszk meg, 73 ladabol nm esett 1 db sem
tobbi mindharom szett megvan, persze vitathato mikkel. a vadaszt es firecrest et mar betorom egybol ami jon, csak ha maxos pancelos nezem meg milyen, este kicsit kiselejteztem ezt a kettot 1-2 itemet meghagytam oltozekenkent.Taktikus mellenyem ahogy elnezem nem is lesz, de hat azt irtatok 5 eleg belole igy barett jo lesz melleje
Ninja bike ugy tudom nem aktivalja a 6 os bonuszt
pottyoske
-
törölt tag
válasz alibiman #47181 üzenetére
A vadászt milyen séma alapján raktad össze?
Tegnap bekerültem a Hudson-on pár kör erejéig három "-RUS" mellé. Na apám, azok úgy mentek mint a golyó... Az előző eventen is lestem pár összeszokott csapatot, de ezek mindent vittek... Mindnek meg volt a maga dolga, mind mindig ugyanazt a mobot ölte, mintha totál be lett volna gyakorolva minden, semmi felesleges méter vagy mozdulat... Sokszor nem bírtam velük lépést tartani, s mindet egy szó nélkül... Félelmetes volt...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest