Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
Hát én már mit kívánjak nektek...
Delta és főleg lag mentes szervereket.
Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
-
arnikusz
veterán
Lootban és csalónélküli Boldog Új Eredményes Divison Gamet kívánok minden Fórumtársnak.
Bob Underground és Exo ládákból.
Soha ne azonosulj a legyőzöttekkel
-
용 Bob
senior tag
válasz #35434496 #45996 üzenetére
Bő lootban és exo cuccokban gazdag Boldog Új Évet kívánok minden kedves ügynök társnak!
[ Szerkesztve ]
MSI B350M mortar; R5 3600X; AC Liquid Freezer 240; MSI Gtx 1660ti ventus xs OC 6g ; Corsair LPX 16GB 3200@3200 / CL16; Phanteks enthoo pro m; Logitech G203 // Beyer Dynamic DT 770 Pro; Korg DS-DAC-100m
-
törölt tag
Mindenkinek boldog új évet és kellemes csalókkal teli Dark zone-t kívánok.
-
용 Bob
senior tag
válasz Anonymus23 #45992 üzenetére
PVE-n belül hogy sikerült 4 db-ot összeszedni belőle? Milyen módokban mentél?
Snip3r_HUN: Ez a 9/9 dolog fel sem tűnt. Köszi a tippet.
[ Szerkesztve ]
MSI B350M mortar; R5 3600X; AC Liquid Freezer 240; MSI Gtx 1660ti ventus xs OC 6g ; Corsair LPX 16GB 3200@3200 / CL16; Phanteks enthoo pro m; Logitech G203 // Beyer Dynamic DT 770 Pro; Korg DS-DAC-100m
-
szucstom
őstag
válasz Snip3r_HUN #45993 üzenetére
Boldog Új Évet Kívánok mindenkinek Nah, nálam sajna egy szééééép bokaficam miatt kockulással telik a szilveszter, így gondoltam nyomom tovább a Division-t. Valaki fel tudna világosítani, hogy a Nomádhoz másodlagos és oldalfegyvernek miket keressek?
Közben jártam egyet a Föld Alatt, onnan 3 különböző set itemjei estek
PS4 ID: Z0D14C_1990; Manjaro KDE
-
Snip3r_HUN
addikt
Ha jó dolgot kapsz és nem akarod bukni akkor mindig 9 item legyen a zsákban, így ha megölnek csak 3-af buksz és ha mázlid van nem azt ami kellene. (Kivéve persze ha levágják.) Na meg érdemes nézni a térképet mert ahol több landmark sem él ott tuti hogy lesznek a környéken.
[ Szerkesztve ]
In space, no one can hear your coils whine... | HP Omen 15 | PS4 Slim 1TB | Huawei P20 Pro
-
Anonymus23
veterán
Konkrétan 5 House és 5 Big Alejandro, kizárólag PvE kaptam őket.
DZ-be csak divtech farmra megyek be, nem szabad azzal a vérmes reménnyel bemenni, hogy itt szeded össze életed lootját, mert sajnos itt köcsög törvények uralkodnak.Pl hárman farmolgattunk, amikor is jött egy rugó és elkezdett bennünket lőni, nomádban volt, elég komoly sebzése is volt, 3x vagy 4x (nem tudom mennyi a max) pukkant el neki az élesztős ulti, de csak lelőttük, én pl full PvE szettben voltam elitsebzés + páncélsebzés mindenhol, de csak meglett a végére.
Ilyen ez, 1v3-ban is betámadnakm ha úgy érzik...
Mondjuk ismerős volt a neve, csak nem tudom, hogy honnan W4zzzo vagy mi....Bocsánat, most jut eszembe, hogy az egyik House-t azt a DZ-ben kaptam, a legalacsonyabb GS és leghaszontalanabb tálentekkel
[ Szerkesztve ]
;) - The Power of the Light Side
-
용 Bob
senior tag
válasz arnikusz #45990 üzenetére
Tegnap néztem JakeTV streamjét. A skirmish arra volt jó neki kb, hogy bemelegítsen a DZ-re..utána csak kifosztás.
Viccesen hangozhat, de ez az előbbi dolog, főleg, hogy 1.8 óta minden nap vadásztam rá, olyan érzés kb. mintha ténylegesen kiraboltak volna. Az egész kedve elmegy az embernek tőle..
arról már nem is beszélve, hogy az egyik talent responsove volt
[ Szerkesztve ]
-
용 Bob
senior tag
válasz arnikusz #45987 üzenetére
egyedül megyek 90%-ban és használom a rejtő pulse-ot, illetve a csomagot is csak az utolsó pillanatban rakom fel a kötélre, ha tényleg nem jár arra senki. Elkerültem már sokszor a kifosztást.
A mostanit én rontottam el a nagy izgalomban. Csak 30 mp volt egy meglévő kimentésnél és 12 mp-re értem oda. Gondoltam gyorsan felpattintom a Házat és örülünk. 3 csóka volt, ahogy megláttak egyből rugó on...
Valaki panaszkodott itt múltkor, hogy 4-es csapat sokszor kimentésre, vagy kisebb csoportokra vadászik. Egy ideje kezdem én is azt érezni, hogy ha nem játszol csapatban, akkor marad a PVE és a hátrány, ami ebből jön.
Technikailag nem tudom, hogy mennyire megvalósítható, de 1-2 fős dz run-ra lehetne külön szerver. Így a PVE és PVP izgalom megmarad, csak ha betámadnak, akkor van esélyed 1-2 ember ellen megvédeni magad.Én is egyedül szeretek többnyire farmolni. Headset nehéz, idegesít+ inkább zenét hallgatok közben kis fülessel. Csak kezdem unni, hogy mindennap van 1-2 loot amit leszed rólam 3-4 lusta csóka...
[ Szerkesztve ]
-
LucentTwo
tag
Ma nekem is volt két kapják be a ..... helyzet.
1v4-ben lelőnek miután felrakom a full Lezárt ládás csomagomat, ugye divtech farm közbe. Legalább ne vágták volna le, de az ilyeneknek csak gratulálni tudok.
Most meg 4-en vagyunk 2 fullos predator, 1 healer és egy striker, szépen farmoltuk a dz-t. Kimentésünkre jött két hero, nem tom miből voltak, de kb 20perces harc után leszedtük őket, legalább már manhuntosok voltak. Amúgy predátorban voltak, de az enyémhez képest sokkal erősebbnek éreztem.
[ Szerkesztve ]
-
arnikusz
veterán
válasz Lifer092 #45985 üzenetére
Bob.
Ha sikerül be egy safehouseba, vagy chra.
Közben át a landmarkokon és dobálni le a shock turretet.
Ilyenkor kilépés és vissza és meglesni mi van pár percig bent.Ha egyedül vagy és farmolgatsz és vannak többen biztos berugóznak a havi DZ most erre van kihegyezve.
[ Szerkesztve ]
-
Lifer092
senior tag
válasz akoska07 #45984 üzenetére
Én pont az ellenkezőjét tapasztalom, mostanában az a divat hogy konkrétan üldözik az embert. Akár a kéket is elnyomják, csak utólérjenek. Velem ez az elmúlt 1 hétben 2* is előfordult, és szerintem undorító, elmebeteg dolog.
Nem tudtam őket lerázni, mentem mindenféle menekülőúton, fertőzöttségin is átrohantam de csak jöttek, és lőttek folyamatosan. Én egyedül, ők négyen. Ja, és nomádban voltam.
-
-
용 Bob
senior tag
Jól kezdődik az új év. Első House-om DZ-ben, amit el is vett 3 büdös gyökér. Gyakorlatilag szívrohamot kaptam.
[ Szerkesztve ]
-
Lifer092
senior tag
Tegnap este DZ 2 kimentésnél hónapok óta először egy csalóval futottam össze: Tamesis nevű kollégával. Rpm és wall hack.
Ma pedig mengelével futottam össze, dz6 kimentésnél....
Bár inkább Tamesis lett volna....
-
-
bozont
veterán
Szerintem valami bug lehet, többször is jártam már ott, de mindig üres volt.
-
용 Bob
senior tag
Sziasztok,
Kíváncsi vagyok, hogy csak bug, vagy nálam van a hiba. Tegnap csapatban és ma szólóban is a D07 Operában nincsennek mobok. Tök üres a placc, pedig lilán világít a térképen.
-
arnikusz
veterán
válasz Anonymus23 #45974 üzenetére
Ha mész DZ szólj, Strikerhez is jó.
Mentem ma 6 kört Skirmishen ( csapat kell egyedül nem okés) 1. kör Nomád nem adta, 2. kör Predator nem adta, majd Striker előbb megállító az már jobb volt, de ami igazán bejött a 110 táras Thompson, na az okés.
Még láttam MG5, de Big Al is jó lehet.Soha ne azonosulj a legyőzöttekkel
-
Snip3r_HUN
addikt
válasz Anonymus23 #45974 üzenetére
A fenéket, karácsonyi leárazás volt/van a store-ban aztán beszereztem az NFS Payback-et, az AC Origins-t, és a Horizon Zero Dawn-t. Egyébként most a Division is akciós ott is, 4900 a sima és 8900 Ft a Gold edition.
[ Szerkesztve ]
In space, no one can hear your coils whine... | HP Omen 15 | PS4 Slim 1TB | Huawei P20 Pro
-
Anonymus23
veterán
válasz Snip3r_HUN #45973 üzenetére
A Sentri build miatt pár napja meglett az is, már csak szűk 2000 shoti kill hiányzik (egy hete még ~7000 hiányzott), a fegyvermesterhez, de lent UG-ban Magányos + Megállító, nagyon jól lehet vele darálni, azt mondják Strikerhez is jó tud lenni.
Majd kipróbálom, de megyek vissza DZ-be, mert unalmas ez az UG farmolás, napi küldik + max 2x3 fázis körPS4-en is Division?
[ Szerkesztve ]
-
Snip3r_HUN
addikt
válasz Anonymus23 #45972 üzenetére
Áh, amennyit mostanában lőttem velük egyhamar nem is lesz meg. Na meg egyre kevesebb kedvem van ehhez az állandó div tech farmhoz, úgy ahogy van ezt elbaszták a fejlesztők. PS4 így többet is megy mostanában mint az asztali.
[ Szerkesztve ]
-
Anonymus23
veterán
válasz Snip3r_HUN #45971 üzenetére
Jaja, pl kill is "kellene" 100.000, a számláló most 75.341, közben meg 243.200 az Ubi saját statja szerint...
Jut eszembe, mennyire maradtál hű a nevedhez? Megvan már a 10.000 sniper kill?
Egyébként nem tudom mi van most lent az UG-ban, az előbb a boss dobott egy exot-t, majd jöttek a boss után a hunterek, ők is megint egy exot, a következő körben megint hunterek, megint egy exo, ezelőtt meg napokig semmi.
[ Szerkesztve ]
-
Snip3r_HUN
addikt
válasz Anonymus23 #45970 üzenetére
Várható volt, sok már rég kész lenne ha az adatbázist nem ilyen gyökér módon kezelte volna a Massive a megjelenés óta.
-
szucstom
őstag
Na, sikeresen megléptem a 30-at. Mivel folytassam? Toljam végig előbb a story-t vagy lehet menni underground-ba, esetleg Fekete Zóna, avagy kiemelt célpontokra menjek rá?
PS4 ID: Z0D14C_1990; Manjaro KDE
-
Rony949
őstag
Még annyi kérdésem lenne hogy én most behúztam a Season Pass-t és kíváncsi lennék hogy a játék folyamán lesz-e lehetőségem sok-sok egyedi ruhát találnom? A felszerelések és a fegyverek messze nem olyan fontosak mint a fashion ruhák!
-
Rony949
őstag
A karakter kreálásnál mindig kicrashel a játék. Valami tipp hogy hogyan tudnám ezt orvosolni?
-
törölt tag
válasz NandorHUN #45957 üzenetére
Most jött ki az 1.8. Emiatt elég sokan visszajöttek.
Amugy nem értem mi ez a “haldoklik” dolog. Ez nem egy cod vagy bf, ahol rá vagy szorulva a minél alacsonyabb pingre. Itt általában két dolog miatt kell játékost keresni. Az egyik az éppen aktuális global event miatti küldetés farmolás (bár ez is csinálható egyedül, ha van elég jó cuccod) a másik a heti legendary/incursion körök. Előbbi alatt sose gond az mm, utóbbira jó ha vannak ismerőseid, mert randomokkal nagyon szar tud lenni. Itt a ph közösség elég aktív, szóval biztos találsz magad mellé játékost.
Ami pedig a (problémásabb) pvp részt illeti. A szervereket az ubisoft adja, ezzel szerintem mindent elmondtam. Csak nagy játékos szám esetén akasztja meg jobban az amúgy se remekelő rendszert.
Ha van dlc-d akkor az ls párosítás se gond, mert az európai régió ilyen szempontból elég jó tud lenni, a nap bármelyik pontjában. UG pedig az 1.8 miatt megint népszerű, így ott se probléma embert találni.Ha negatívumot kellene mondani a játékokról, akkor részemről mindenképp a rossz szerverek és a csalók lennének a lista élén (engem ez ls-ben zavart mindig is). Bár utóbbit sokszor túlreagálják, mert a lag sokakat megtéveszthet.
A játékbeli tartalomra nem lehet panasz és a pve részben csalók sincsenek. Szóval nyugodtan ruházz be rá, ha ezért kérdezted.[ Szerkesztve ]
-
-
LucentTwo
tag
válasz arnikusz #45959 üzenetére
Én kipróbáltam, hogy milyen 4200 körüli tűzfegyverrel és bőven bejött. Így úgy voltam/leszek vele, hogy 9000 stamina + 125e skill power cap-et megcélzom, hogy maxos legyen a páncéléleterő. Bár én ilyen PVE/PVP build-re építem, így nem nagyon pörgettem rá páncél és elit sebzést. Skill haste-t raktam mindenhová, ha le is lövik rólam akkor kevesebb mint 20sec és megint aktív.
Jelenleg Predator-t használom elsődlegesen, nekem eléggé bejön. 55%chc és 94%chd-vel House-zal. PVE/PVP-n is megállja a helyét.
Ugye erre a GE-re jöttem vissza, úgyhogy a régieket is gyűjtöm, a reclaimerből és a strikerből is 1-1 item hiányzik. Sajna a meglévőkből is 2-2 kb kuka, vagy nagyon sok divtech kell hozzá.
Úgyhogy van még tennivalóm.
[ Szerkesztve ]
-
arnikusz
veterán
válasz LucentTwo #45958 üzenetére
Annyi nem lesz.
Ahogy elnézem kimaxolás után 116 ezer lesz, ha a 9000 staminához ragaszkodom, vagy a módosítokkal zsonglörködöm, majd elválik.
A tokra elment 450 divtech, de még kell 150, a többi meg szép sorjában.
Alapból PVE területre szánom.
DZ-re ott van a Nomád, a Predatort még nem is próbáltam, csak összeraktam, meg ezen az alton ott van a Reclaimer CF is.
Csak a régi CF-ekkel találkoztam, de a héten 1 db Banshee volt, de azt bezúztam az egészet.[ Szerkesztve ]
-
LucentTwo
tag
válasz arnikusz #45956 üzenetére
Még mehetne aza képzettség 125000-re fel, ha lehet. Én pont ma néztem meg, hogy ez a szett hogyan áll, kell pár divtech sajnos.
Én ma maxoltam a House-t és kezdem a nomádot, szerencsére 4 pörgetés kellett 3 item közel maxolásához. 2item még elfogadhatónak mondanám, de a kesztyű olyan szar, hogy el se kezdem (1280 főérték), marad úgy majd ha esik egy jobb.
Ma összeszedtem 400-450 divtechet, remélem hnap is összejön ennyi.
Am az új szettek itemeit csak nekem nem dobálja most a játék?!
[ Szerkesztve ]
-
NandorHUN
addikt
Sziasztok!
Játék mennyire "haldoklik"? Pár hónapja láttam videokat amik mondták, hogy egyre kevesebben játszák, ebből effektive érződik valami? Tényleg így van?
www.kamerapro.hu | FOTÓS TERMÉKEK SZÉLES VÁLASZTÉKA
-
törölt tag
válasz Anonymus23 #45943 üzenetére
Hisz ismersz, sosincs a pörgetésre pénzem/nyersanyagom.
Egyébként egy picit túldramatizáltam, mert szerdán már otthon leszek, szóval most be tudom húzni. Azért köszi. -
Vityaa
tag
válasz Snip3r_HUN #45949 üzenetére
Köszi, megnézem.
-
LucentTwo
tag
Végre esett egy striker kesztyű, még kell hozzá a fegyvertok, aztán mehet az optimalizálása. Dilemmába estem, hogy melyik legyen a második fegyver hozzá; ház vagy lvoa-c/m4. Van egy pusztító/fogékony/kérlelhetetlen LVOA-C-m amit elraktam a striker szetthez, vagy a ház ami pusztító/halálos talent van.
Szerintetek melyik lenne jobb?
-
Snip3r_HUN
addikt
válasz arnikusz #45947 üzenetére
PTS-en már próbáltam, szóval nem volt nagyon újdonság, nekem tetszik.
(#45946) Vityaa: Maszkon, kesztyűn és a fegyvertokon chc, a gonosz talent +10%, ezen kívűl a fentebb említett 264 stamina + 1% chc módosítók. Ha chc-s irányzékot teszek rá akkor megvan a ~40-42% chc is.
[ Szerkesztve ]
-
bozont
veterán
válasz Vityaa #45946 üzenetére
Az egyik talent a Vicious a fegyverén, ami ad 10% chc-t amíg két csík felett van a HP. A többi simán összejön modokból és a többi cucc tulajdonságaiból.
No, alakítottam a D3-on, szerencsére az egyik BoO feygver árusnál pont van egy loud vent brake ami ad 3% chc-t is, így nem bukok csak 4-et. Átpörgetve a térdvédőt, most 120e SP mellett 2.330.500 HP-ja van a pajzsnak. És 48.5% chc , 88% chd. Majd a chc-n megpróbálok alakítani még.
-
arnikusz
veterán
-
Vityaa
tag
válasz Snip3r_HUN #45940 üzenetére
Hogyan tudtál az M4-re 37,5% CHC-t rakni? Nekem 23,5 % fölé nem sikerül.
-
Lefty
addikt
válasz Snip3r_HUN #45929 üzenetére
Koszi az infot, jo cuccok.
-
Anonymus23
veterán
Az előbb bementem DZ-be a heti 40 kill miatt, elkezdtem takarítani a sportboltot, lelőttem vagy 2 mobot, amikor látom, hogy hirtelen az összes mob összeesik.
Valaki a DZ 9ből lézerágyúval besegített.
Na mondom most nem nagyon kell kimenteni[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Camp Clintonban mp5 tervrajz. Szegény ember háza...
Nyilván megint akkor, amikor “nyaralni” vagyok.
-
aktív tag
A játékidővel kapcsolatban. A Steam bő 50%-al többet ír, mint a(z) UPlay. Ebből is fakadhatnak félreértések.
-
LucentTwo
tag
válasz bozont #45927 üzenetére
Saját véleményem, hogy én simán beáldoznám. 125ezernél lesz cap-en a páncél életerő, ami 2.350.000. Ha eléred a jelenlegi helyzethez nyernél még 400ezer shield életet, ami azért nem kevés.
Sztem nem érdemes beáldozni az smg sebzést, ott legalább megvan fixen a sebzés. Bár az lenne a legjobb, ha mindkettő rajta lenne.
Persze függ, hogy hová és miként használnád a szettet.
-
bozont
veterán
válasz arnikusz #45924 üzenetére
Én is hasonló szinten járok vele, de a skill power sajnos nem megy feljebb, ennyi van a cuccokban. Egyedül akkor ha a térdvédőn beáldozom a chd-t. A jelenlegi felállásban 53% chc és 80% chd. Előbbi valahol 55-60% körül lesz optimalizálás után, de az lassan halad.
A másik kérdés, hogy a kesztyűn érdemes lenne beáldozni a +smg sebzést chd-ra? Mer akkor az +17% és mehetne a +sp a térdvédőre.[ Szerkesztve ]
-
arnikusz
veterán
Köszönöm.
Alakulgat a pörgetés közepén és a kimaxolás előtt, ma Legendary Napalm és kihívásokon teszteltem, jó lesz, kimaxolva lesz működés közben 1 millió keménység.
PVE-re okés.
És House mindenképp kell hozzá. 60 % chc és csak 75% chd.[ Szerkesztve ]
-
xyvalaki
aktív tag
válasz akoska07 #45908 üzenetére
Ez szerencse kérdése. Nekem eddig soha semmi nem esett belőle. Még a zöld ládákat is egy kezemen meg tudom számolni. A maradék ötöt meg a fertőzött eseményeken kaptam. És ezek voltak a legjobb dolgok amiket kaptam DZ-ben. 3500 óra alatt.
https://www.twitch.tv/hnh_neutrale/
-
arnikusz
veterán
válasz Anonymus23 #45917 üzenetére
Van hozzávaló ilyen csíkos festés is.
-
Lefty
addikt
válasz Anonymus23 #45917 üzenetére
En mar most nem hasznalok semmilyen maszkot, mindenki abban van
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz Snip3r_HUN #45914 üzenetére
Nem kellett volna annyit elkölteni rá,de a maxhoz közeli értékeket akartam pörgetni rájuk.
6 cucc meg egy fegyver maxolása sztem nem olyan rossz 800 divtech-ből.
Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
-
nagyúr
válasz Snip3r_HUN #45909 üzenetére
200 divtech nem sok.
Tegnap a nomád szettre kb 50millát , utána 800 divtech-et költöttem el.
A pán értékek sokat közeledtek a maxhoz,de szvsz még kell majd rá újabb 800 divtech.Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
-
dvd24
senior tag
válasz arnikusz #45889 üzenetére
Lődd be a skill powert 120000-re, az elég, ha ilyen kiosztás mellett a térdvédőre és a hátizsákra tekersz +skill powert. Ha megvan a 120000 skill power azzal eléred a skill power capet is a shieldnél, amivel meglesz alapból minden buff nélkül a több mint 2.000.000 hp-s pajzs és úgy már nyugodtan berakhatsz +4% damage modokat amivel meg szépen megdobod a sebzésedet.
-
Lefty
addikt
válasz Snip3r_HUN #45903 üzenetére
Az a vicces, hogy dz kulcsos ladabol egyetlen CF nem esett meg nekem, jobbara csak sarga szart ad, felvenni se szoktam.
[ Szerkesztve ]
-
arnikusz
veterán
válasz Snip3r_HUN #45903 üzenetére
Megyek vissza oda divet farmolni, meg Alejandrot, mert a 4 alt UG heti mind törnivalót adott.
Mérgemben csináltam egy ilyet csak a módokat cseréltem meglátom mire lesz jó.Soha ne azonosulj a legyőzöttekkel
-
pottyoske197
tag
kerdesem lenne
az uj PVP sosszecsapasban a fegyokat maxolja amikor betesz, azaz egy 271 es gagyi de jo talentes fegyvert beteszek es maxra teszi 286 ????????
sok divtechet akkor ellottem a huzasukra direct PVP alitasuakraAzert sok furcsasagot latok, PVP nem annyira meno, de huzom az egyik akraktert Predator allitgatok
a 9000 ezres stramina itt felejtos szinte
fel lehet huzni modositokkal de 2900-2900 es kicsi marad a masikokra, mivel visszateszi a szettet 1272 osre ezt eszrevettem par nap utankb 7-8 merkozesenkent van egy jobb, de 3-4 ben UBER ellenfelek vannak, pontszamuk lofaszt sem er. 1 es szintu es mindenkit fektet. Mondjuk nem ertem mert meg 2 szer osszerakott vele es meg mindig 1 es volt a szintje , passz
23 ezret osszeharacsoltam egy futamban, ez eleg kemeny meccs volt olyan 15-20 korben sikerul 20 ezerig elftornaszno magam 7-10ezer egy ftamban az atlag , kivetel amikor 1000 ig sem jutok, azt nem ertem hogy
Itt megszenvedtem kicsit, de sok pontosak es igy jott ki 20-19 re kikaptunk de megis volt 23 ezer pontom
, utanna meg 20-1 re es 20-0 ra ketezer kikaptam valaki Uberektol
Ezeket sem ertem, valaki vagy jo es azert van 58-60 as szinten vagy ????????[ Szerkesztve ]
pottyoske
-
bozont
veterán
válasz Krissz1983 #45901 üzenetére
Sajnos eléggé rng ez. Én amikor a weekly-t meg divtech-et farmoltam dz8-9-ben, nem nem esett sem exo, sem pedig cf. Az UG-ból viszont szépen jön az exo, igaz Big Al és House még nem esett, de meglett több fegyver is ami még hiányzott. (Thompson, Warlord, Heel, stb.). Tegnap mondjuk 5db Historian-t kaptam.
-
Krissz1983
aktív tag
válasz Snip3r_HUN #45899 üzenetére
Kitartás. Nálam arch Plaza dz 3-as dobta.
Big Alejandro is innen jött.Give them nothing but take from them everything
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Politika
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Windows 11
- Projektor topic
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest