Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
freeknight
őstag
válasz Snip3r_HUN #45822 üzenetére
Köszi, olvastam az összefoglalót, csak arra lennék kíváncsi, hogy nem járok rosszabbul, ha egyből hardon esek neki a küldiknek? Ahogy néztem, normalon egy garantált zöld fegyver a loot érte, hardon meg egy ajándék kék felszerelés.
-
freeknight
őstag
Sziasztok!
Én is nemrég kezdetem a játékot, és tízes szinten tartok. A főküldetésekre mit ajánlotok? Menjek rajtuk végig egyszer egyedül normal fokozaton, vagy csináljam másokkal hardon? Megy a hard is, sőt, jobban is tetszik, hogy nehezebb, de ahogyan nézem, más ajándékokat ad a végén.
Egyébként ez az egész loot rendszer hogyan működik társakkal? A boss csak egy lootot dob, aztán randomokkal játszva aki gyorsabb, az kapja, vagy mindenki egyenként kilootolhatja mert mindenkinek mást ad, és később lehetne csereberélni? -
freeknight
őstag
Sziasztok!
Látom Uplayen belül van trial lehetőség a játékhoz. Ha aztán megvásárolom egy g2a-s kóddal a játékot, jól értelmezem, hogy nem kell megint letöltenem mind a 42 gigát, igaz?
-
freeknight
őstag
Sziasztok!
Szeretném megvenni a játékot, látom népszerű lehet még, mert a topik is nagyon pörög.
30-as szint előtt elég, ha csak az alapjátékot veszem meg, és később ruházok be a season passra?
G2A-n nem egy nagy összeg egyben sem (egy 10-es season passal), de nem tudom, az én hulladék konfigomon hogyan futna, sajnos a free weekendről lemaradtam.
Új hozzászólás Aktív témák
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Háztartási gépek
- LED világítás a lakásban
- Milyen okostelefont vegyek?
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Melyik tápegységet vegyem?
- Nintendo Wii U
- EA Sports WRC '23
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest