Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Azért nem olyan vészes az idő/fejlődés sem. Én is elég új vagyok a játékban, kb 300 óra körül járok (nem vagyok otthon, nem tudok pontos adatokat írni), kb 3 hónapja van max meg a játék. Kb a játék 95%-át egyedül nyomtam, annyi idő alatt a Nomad CF-t kifejlesztettem, a Predator és a Reclaimer CF összegyűjtött, de a Nomad annyira bejött, hogy azokkal egyenlőre nem foglalkozom, most 280-as, fullos LVOA-C és egy kb 80%-os House-val. A pontjaim kb. mint a srácoknak, tűzről 8, élet 5 fölött, elektronika 3 ezer körül. Holnap majd rakok be képet róla. Szóval okosan haladva/építve viszonylag hamar el lehet érni egy olyan szintet, amivel már elég jól elboldogul az ember. A DZ-t elég későn kezdtem, 30-asként kezdtem több időt bent tölteni. Ez még is látszik, DZ szintem most 59-es. A 100% sztorit amúgy 103 órával értem el, de akkor már bőven megvolt a 30-as szint
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Formula-1
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen routert?
- Házimozi belépő szinten
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Villanyszerelés
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest