-
GAMEPOD.hu
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
kiezTe90
senior tag
válasz arnikusz #46057 üzenetére
Az a baj én az eventen még nagyon kis szintű voltam (akkor kezdtem el ps-en), és nincs CF cuccom.
Most kipróbáltam a time squaret, ilyen hibrid szettel. D3 pajzsal plusz nomád, és ezek ninja bike táskával. Nem sok a pajzsom életereje csak 700+ezer de miaz hogyha közel jönnek hozzám, 1-2 ütéssel leszedik? Majdnem agyvérzést kaptam.
Már nagyon várom a globál eventet, remélem azért a régi cf szettek is esni fognak. (D3, striker, stb...)
Ez így Nekem csak szenvedés. Arra a hétre ki is kérek 3 nap szabit.Szerk.: Mikor lehetlesz tudni pontosan mikor lesz a global event?
[ Szerkesztve ]
Egyre többször egyetértek Thanosal...
Új hozzászólás Aktív témák
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!