Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- Alig két nap múlva konzolokra is befut a Star Trek Legends
-
GAMEPOD.hu
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
Motoxxx
tag
válasz oneal1 #37552 üzenetére
Tévedés, pár hónapja toljuk, még alfa de már most van csalás szűrőjük, a véglegesben pedig két körös védelem lesz csalók ellen. Persze attól még lesznek, voltak a Tarkovban is. De én még nem találkoztam velük, bár lehet szerencsém volt vagy nem vettem észre. De teli nincs a játék az biztos. Csak azért irok ne terjesszünk már felesleges "jól értesült okosságokat"
-
Motoxxx
tag
válasz Krissz1983 #35216 üzenetére
Üdv. Ezt a listát, hol tudom elérni? Már meregetem a szemem egy ideje de nem üti ki. thx
-
Motoxxx
tag
válasz Anonymus23 #17891 üzenetére
Ez azért van, mert bizonyára sokan bepakolnák a stashba 200 feletti ruhákat fegyvert. Aztán felvenné az "angyal" ruciját belibbene DZ-be. Majd a stashböl felvenné 200 feletti ruháját és a kis szintűeket rugdosná mellkason. Kb ezért.
[ Szerkesztve ]
-
Motoxxx
tag
Akit érdekel PC csapat, és holnap nem lesz kivel tolja. Vagyunk már páran biztosan fog találni maga mellé csapatot. TS:.ts3.puma101.hu
-
Motoxxx
tag
Tényleg kár ezen ragozni. Ez egy játék
A játékban a te mentalitásod akár hogy is szepitjuk az. Aki meg majd téged szeretne levadaszni az akkor még puhapocs. Vicces.[ Szerkesztve ]
-
Motoxxx
tag
válasz aerosmith #4072 üzenetére
Nekünk már van egy alakuló csapat. Akik szintén totál anti rugó mentalitásuak. Szóval ránk lehet számítani ha majd a takarítani kell az utcákon. Majd beszélgetünk privátban is. Szerintem uplayen már felvettelek mert láttam életkorban egyivasuak vagyunk. Mondjuk a még nem rugó státuszú de listás rugó levadaszasat át gondolnám helyedben. Hiszen akkor te is az leszel. És aki szembe jön nem fogja megkerdezni miért lettél az. A fél dz rád fog vadászni. Szóval elegendő csak a rugó t takarítani. Az sem lesz könnyű az elején.
[ Szerkesztve ]
-
Motoxxx
tag
Aktiv FC csoport 48 fővel várunk benneteket, főleg PC-sek vannak. Akit érdekel szeretettel várunk TS szerver is van.
-
Motoxxx
tag
konzolokszervize elkezdte a bétakulcsokat kiküldeni.
-
Motoxxx
tag
Van már steam hun csoport is bárki beléphet. Egyébként nekem is csak a játékok miatt van Ft m. Nem kell valós adatokat megaDani. Meg le lehet tiltani hogy senki ne férjen hozzá az adatokhoz. De nyilván aki nem akar fb t megoldás majd máshogy.
[ Szerkesztve ]
-
Motoxxx
tag
Mi páran majd Ts n is leszünk mikor többen toljuk. Ts szerver már most megvan. Akit majd érdekel szívesen megosztjuk az IP t.
-
Motoxxx
tag
Amúgy ha jól emlékszem a játék bezárásakor a CD galaxisban honosításnál az angol nyelv volt beirva. Szóval ez valami új infó lehet.
-
Motoxxx
tag
Lehet az ubi magyar képviseletét kéne megkérdezni.
-
Motoxxx
tag
Steam infó valamint CD galaxis. Remélem nem fake
-
Motoxxx
tag
A játék magyar felirattal fog megjelenni, ha minden igaz. Illetve aki gondolj majd a zárt bétában csapatban játszani a játékot, vagyunk páran akik már régóta szemezgetnek a játékkal van egy face oldalunk ahová bárki jelentkezhet, aki majd gyorsan szeretne csapattagokat találni. Friss hirek, videók. Bárkit szeretettel várunk.
[ Szerkesztve ]
-
Motoxxx
tag
-
Motoxxx
tag
Ha már Dark Zone. Makettezőknek kötelező
-
Motoxxx
tag
-
Motoxxx
tag
Egy kérdés. Akkor ezzel a kulccsal ami a zárt bétára szól, ezzel autómatikusan megkapja az ember a HAZMAT gear set-t is. Legalábbis az emilben ez volt ami a kulcs mellé küldtek, vagy csak az előrendelők kapják meg?
-
Motoxxx
tag
válasz vegitossj7 #311 üzenetére
Köszi én is vettem egy dlc t és beta kulcs begyüjtve. Thx.
-
Motoxxx
tag
-
Motoxxx
tag
A tegnapi promo videjo elemzése.
[ Szerkesztve ]
-
Motoxxx
tag
http://steamcommunity.com/groups/tctdh
Steam-n is vagyunk mostantól, akit érdekel oda is jöhet.
-
Motoxxx
tag
Vagyunk páran, akik már régóta szemzünk a játékkal, csináltunk egy face csoportot, hogy talán összefogjuk azokat akik majd tolnák kiscsoportosan is a játékot.
https://www.facebook.com/groups/555553197934301/
Akit érdekel várjuk lehet jelentkezni. Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Ingatlanos topic!
- Nubia Flip 5G - kagylót, jó áron
- Xbox Series X|S
- E-book olvasók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Cyberpunk 2077
- Boldog karácsonyt kíván a PROHARDVER!
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- További aktív témák...
- 32GB 3600MHz hűtőbordás DDR4 kit (2x16GB)! Számlával, garanciával! ÁRON ALUL! BONTATLAN!
- GAINWARD GHOST RTX 4060 Ti eladó! RGB-s! Garanciával, számlával!
- Új Lenovo L0Q Gamer Tervező Laptop 15,6 -30% AMD Ryzen 7 8845HS 16/512 RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- ASUS TUF GAMING B760M-PLUS (DDR5) - Keveset futott - Garanciális
- NEXTLEVELRACING RACER Szimulátor állvány + Shifter mount
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest