Új hozzászólás Aktív témák

  • Anonymus23

    veterán

    válasz #75376384 #46294 üzenetére

    Miért szívatod magad UG-ban randomokkal?
    2 nehezítéssel (a feltöltődés gyorsítás + stabilitás/kevesebb lőszer) 3 fázis (függően, hogy melyik küldetéseket dobja be) 20-30 perc max és pont 2 UG ládát ad. 3 fázisonként 1x, maximum 2x jönnek hunterek.
    Az ellen is sokkal gyengébb, és nem bosszantja fel magát az ember, amikor pl a D3 állandóan beáll mindenki elé, vagy rátolja a 360000 képzettséges pulse-odra a saját 80000 pulse-át.

    Én nem csinálok több heti küldetés sem UG-ban, Damascusnál jobbat eddig nem kaptam ;]

    Ez a láda dolog érdekes, mert a játék is becsapja az embereket, mivel mind a két ládához oda vagy "kötve" a kis vonallal, és aki nem olvasott utána, vagy nézett YT elemzést erről, annak az jöhet le, hogy mindkét (adott esetben volt már 3 láda is lerakva) ládából kapod a jóságot.

    Én amennyire lehet kerülöm a randomokkal való játékot, persze heti küldetésnél ez nem működik, de egyre ritkábban vannak olyanok, akik full lámák. A ládán már fenn se akadok, inkább én szoktam vinni más képzettségeket.
    Nekem a kedvencem, Sólyom, amikor nálam van a bomba, és mint a pincsikutya jönnek oda mind, és nyomkodja nekem a gombot. Kérem, hogy ne segítsen, mert csak akadályoz, de ő ott akar lenni :DDD
    Vagy Dragonon a végén, lerakom a reclaimer ládámat, és látom, hogy a 2 terület között ugrál ki a ládából, mert nem ismeri az immunizert.
    Az is szép, amikor 500-1000 ponttal elkezdi magyarázni, hogy mit is kellene csinálni az adott küldetésen. :O

    Én azzal szoktam kezdeni, hogy megnézem a pontszámot és a DZ rangot, többet elárul mint bármilyen GS, de minimum annyit, hogy csinálta-e már "párszor" az adott küldetést.

    ;) - The Power of the Light Side

Új hozzászólás Aktív témák