Hirdetés
- PlayStation 5 Pro teszt
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- Assetto Corsa Competizione
- PlayStation 5
- Xbox Series X|S
- Call of Duty: Black Ops 6
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
-
GAMEPOD.hu
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anonymus23
veterán
válasz Garsza #45400 üzenetére
DmB powa... Kicsit lassú az igazságszolgáltatás de evvan.
Más is írta már (ha nem csíteltél), hogy azért is bannolták, mert csíterekkel játszott együtt.Namár most, ha a "tisztaszájú" Mengelével játszottál együtt, (meg a többivel), simán jelentették a komplett csapatot...
;) - The Power of the Light Side
-
Garsza
veterán
válasz Anonymus23 #45404 üzenetére
4 hónapja kb. hogy velük játszottam. vagy még több. 100% hogy nem az van a dologban.
De látom itt minden alkalmat meg kell ragadni hogy a DmB fikázzák egyesek. De hát a jobbakra mindég irigyek az emberek. DmB ből csítet senki nem használt. De erre elég bizonyíték szerintem az álandó Live stream.[ Szerkesztve ]
-
Anonymus23
veterán
válasz Garsza #45405 üzenetére
Irígység??? LOLOLOLOLOL
Hát kb ez az érzés még véletlenül sem merül fel bennem a DmB hallatán. Ezt hívják antagonisztikus ellentétnek.
Egyszer találkoztam vele az pont elég volt, mindent elárult a személyiségéről, engem soha nem lőttetek le.
A live stream erre az igazi bizonyíték. Makrózott futás minden, legalább ne égesd már még jobban..Toxic volt a beszédetek és a viselkedésetek is, egy pillanatig sem sajnálom ha DmB-st bannolnak.
-
törölt tag
válasz -=Jam=- #45399 üzenetére
hát sajnálom ha beszólogatásnak veszed. én csak leírtam részletesen, számokkal, egy közel sem ideális esetre vetítve, hogy tulajdonképpen min megy a zsörtölődés.
szerintem inkább örülnöd kellene, hogy így lesz miből válogatni, mert ha kipottyan a hiányzóból 1-1 de az különösen szar, akkor könnyebb lesz optimálisabb szettet összeraknod.
egyébként a legkevésbé sem érdekel, hogy szidod e a játékot vagy sem, nem azért reagáltam.
[ Szerkesztve ]
-
Garsza
veterán
válasz Anonymus23 #45406 üzenetére
Hidd el hogy nincs is szüksége senkinek a sajnálatodra.
És ha nem tudsz hasznos infóvál szolgálni akkor nem kell reagálnod a hozzászólásovimra.
KÖSZÖNÖM! -
Rossonero89
tag
válasz Anonymus23 #45404 üzenetére
Ez így ebben a formában szerintem baromság. És ha valaki kezdőként becsatlakozik egy random csapatba, és abból 2 csal, akkor kivágják az összes többit, mert velük játszott? Honnan kellene neki tudnia, hogy valaki használ okosságot? Ha pedig ez valóban így van, akkor az ubi húzza a farkára a játékát, meg az egész brancsát.
Egyébként meg az összes ténylegesen csaló, akiket kiraktak, mind azt mondta, hogy: ÁÁÁÁ, ÉÉÉN? Dehogy csaltam. Neveket direkt nem írok.[ Szerkesztve ]
-
Anonymus23
veterán
válasz Rossonero89 #45409 üzenetére
Hát figy, én játszottam már olyannal, akit bannoltak és azt mondta, hogy nem. Miért hazudott volna, amikor semmi haszna nincs belőle, senki nem kér a megbecsülésemből, és a boltban sem adnak érte semmit.
Ő azt mondta, hogy viszont játszott egy csapatban nyilvánvaló csalóval (ililililll tipusú).Játszottam olyannal is, aki bevallotta, hogy korábban csalt, ki is bannolták, az előző GE alatt jött vissza, több mint egy év után, itt is hagyta mert neki unalmas volt.
Az is érdekes, hogy minden csaló azzal jön, hogy ez ugyanolyan mint bármilyen glitch vagy hiba kihasználása, tudom van, akit ez nyugtat meg, hogy "nem vagyok rosszabb a többinél", pedig a végén egyéni elszámolás lesz, és nem a másikhoz leszünk viszonyítva.
Egyébként nem tudom pontosan milyen elvek és gyakorlat alapján bannolnak, amikro nyilvánvaló csíterek (dark, Afrikan meg az összes többi szemétláda) most már éveken keresztül fenn vannak és nyomatják.
Néha annyi tűnik fel, hogy itt ott van mellette egy "." vagy "_" amiből sejti az ember, hogy az accountja is bannolva lehetett, de akkor is.Engem ha bannolnának, én se érteném hirtelen, mert DZ közelében se voltam hónapok óta, de ha arra gondolok, amikor elborult párszor az agyam, és én is szövegeltem Akkor biza bármi megtörténhet.
-
Rossonero89
tag
válasz Anonymus23 #45410 üzenetére
Hogy miért hazudott volna? Talán mert senki sem vallja be, még magának sem, hogy igaz, idétlen vagyok, és tisztán nem bírom megcsinálni a Lexingtont se, csak ha auto aimot használok, meg olyankor dz-be is kiskirálynak érzem magam. Legyünk őszinték, ezt senki nem vallja be.
De jogos a felvetésed, és számomra is érthetetlen, hogy Afrikan, meg Dark, hogy csak 2 nevet említsek, hogy a francba játszhatnak még a mai napig is. De azért is írtam, mert én is találkoztam olyannal, aki cheat enginnel no recoilozott, és szerinte ez nem volt csalás, aztán mikor megkapta a banned üzenetet, meg volt lepődve. Aztán elmagyaráztam neki, hogy valójában miért is csalás a no recoil.
-
TommyS_27
senior tag
válasz #35434496 #45416 üzenetére
A mazsomot bannolták no recoil miatt. A kicsién más néven. Mengele él és virul, nem bannolták. Egy 15 éves kisgyerek a mazsom aki beszél össze vissza. Aztán most benyal jobbra balra mióta nem játszik vele a kutya se.
Igen mindenki beszél össze vissza, de Én napi kontaktban vagyok még velük. Más játékokkal játszanak. Ennyi a nagy sztori.
[ Szerkesztve ]
https://www.twitch.tv/ltommys
-
törölt tag
Ma sajna megint 24-es szoli, de tegnap iszonyat jó köröket tudtam futni. Eleinte sok Lexington, majd véletlen gyors párosítással az alagút táboros küldibe kerültem, Delta_M, Mike_M és egy harmadik _M játékos mellé... Na, azok amit leműveltek, csak lestem, egyszerűen a tempót sem tudtam eleinte tartani velük... Csak rohantak át a pályán (ugyebár azon a pályán nincs akadály, nincs feladat, csak az utolsó szakaszban kell kinyírni mindent, de amúgy simán át lehet rohanni a mobok mellett szinte, kis túlzással), mikor az elején ott maradtam tök egyedül legendás kihívás mellett, s behaltam, nem jöttek vissza éleszteni, a következő szakasz elején majd újra éledtem... Szóval a lényeg, hogy ilyen profi kis csoportot még nem láttam: centire mindenhol ott fordultak be ahol kellett, ahol a legkevesebb mobokkal találkoztak, csak annyit öltek meg amennyi szükséges volt, iszonyúan darálták őket gyakorlatilag meg sem álltak még a leverősebbeknél sem. Egy küldetés (lemértem) 5-6 perc volt velük, a végén ugyebár 3 főboss, a főbossok is dobnak asszem 36 GE creditet, + a küldi ért járó, mikor vége lett, még arra sem volt idő, hogy megnézzem mik estek, már indították a következőt Nagyon jó farm terület, annyi arany fegyó esett, hogy mind betörve, csak azokból szinte kigyült a húzáshoz 50 DivTech
Vagy 20 küldi után feloszlottak, de később folytattam egy szedett-vetett csapattal, úgy mi kb 8-10 perc alatt végeztünk ugyanazzal az átrohanós technikával Szóval ha reggel hazaérek, kis alvás után tuti h ott farmolok, nem a Lexington, attól a 150 boss miatt már hányok[ Szerkesztve ]
-
HartgeH3-2.8
addikt
De az ilyenekre szokott lenni vmi ban hammer a ubinál is nem?
Legalábbis még mielőtt megvettem olvastam egy cikket, hogy rengeteg játékost kitett a ubi ezért meg ezért.
Még örültem is, hogy végre nem the crew ahol az orosz azt csinál amit akar az eredményekkel.Egy időben drasztikusan csökkent is a játék népszerűsége pont ezek miatt.
(Úgy tudom)Az OFF topikban OFF, az ON by LaciCRM - Online túraautó E-Sport bajnokságok közvetítése élőben, kommentátorral! Real Cars Real Racing Hungary Youtube/Facebook!
-
Garsza
veterán
Beszéltem Live Chaten egy Ubi droiddal.
Annyi derült ki 14 napos bannt kaptam viselkedési kódex megsértéséért. De hogy pontosan miről van szó nem akart információt adni.
Pedig ha már bannoltak jó lett volna tudni mégis miért. Mert hogy én semmit nem követtem el az elmúlt 1 hétben az 100%.De azt hiszem innentől feldughatják maguknak a sz...os játékukat.
Lehet itt cheatet kell használni hogy játszhass.
[ Szerkesztve ]
-
kiezTe90
senior tag
Mi most ez az optimalizáló asztal? Az mit csinál pontosan?
Egyre többször egyetértek Thanosal...
-
Anonymus23
veterán
És azonnal felmerül a kérdés, hogy most már minek is....
Bezzeg amikor 100x letoltuk a Lexingtont, hogy egy nyamvadt Barrett essen, akkor még véletlenül se volt, vagy ami esett az meg olyan szutyok volt hogy sírhatnéka támadt az embernek...Ahhoz képest most azért legalább esnek az új cuccok is. Igaz előtte farmol az ember ugyanannyit...
-
-
용 Bob
senior tag
Nekem ma volt a mélypont. Láda nyitogatás után majd elsírtam magam. 10 ládából 2 cf és egy shortbow. A többi mind sima zöld gear
MSI B350M mortar; R5 3600X; AC Liquid Freezer 240; MSI Gtx 1660ti ventus xs OC 6g ; Corsair LPX 16GB 3200@3200 / CL16; Phanteks enthoo pro m; Logitech G203 // Beyer Dynamic DT 770 Pro; Korg DS-DAC-100m
-
pzstm
titán
43 ládán vagyok túl...semmilyen szett nem állt még össze
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
Anonymus23
veterán
Nekem 51 láda kellett ahhoz, hogy minden szett minden típusához legalább 1CF legyen.
51 láda - 54 CF item
De pl Nomádból 6 db tok is van
Épp most nyitottam 5 ládát, és beadta a hiányzó ragadozó kesztyűt ás nomád mellényt.
Nagyon random ez az egész...;) - The Power of the Light Side
-
Anonymus23
veterán
Ha már kesztyű.
Lehet volt már róla szó, de nem rémlik, csak kérdezném, hogy nektek nem csinált-e ilyet:
Azt vettem észre, hogy 1.8-al, és , hogy a fegyvert sebzés most már %-ban van, egy csomó itemnél visszaállította teljesen nullára a pörgetést, azaz pl jó pár CF item esetén ahol pl fel volt pörgetve 1400/1401-re ott a fegyver sebzésen túl a fő értékeket is "lenullázta" azaz visszaállíotta a (valószínüleg) eredeti állapotára...
Másnak nem volt ilyen?
Eddig nem tűnt fel, mert csak maxoltam az itemeket, és most hogy szanáltam a jelenlegi GE nem CF cuccait, akkor tűnt fel, hogy sok kesztyűnél hazavágta a rollokat...;) - The Power of the Light Side
-
TommyS_27
senior tag
válasz Anonymus23 #45438 üzenetére
Igy van mindent visszapakolt origi állapotba.
-
Anonymus23
veterán
-
Anonymus23
veterán
Na ilyet se pipáltam még ebben a játékban:
Küldetés végén kinyitogattam a ládákat, hogy van-e olyan amit a többiekkel meg lehet osztani, látom, hogy esett egy LVOA-C.
Nézem a cuccost, sehol semmilyen LVOA-C, mondom is a többieknek.
Kiléptem, most kb 1 óra múlva lépek vissza és látom új item a táskában, és láss csodát az LVOA-C.;) - The Power of the Light Side
-
TommyS_27
senior tag
válasz Anonymus23 #45441 üzenetére
Nekem a küldi végi exo cache tünt el. relog után visszatért. semmi baja a játéknak.
-
arnikusz
veterán
válasz Anonymus23 #45437 üzenetére
37 láda és mindenböl 1 hiányzik.
Holnapi 20 tervezett ládából meglesz.
Elkezdtem a Strikerhez használt House-t critre gyúrni most 48.5%, de nincs optimalizálva a fegyver 20.5%- áll, meg előkészítettem 5 db tűzfegyveres 1%- os módosítót most ez van.Bementem DZ 7-9 csak mobok.
A 4. PVE boss kör Apollo tünt el a 150 GE tokennel.[ Szerkesztve ]
Soha ne azonosulj a legyőzöttekkel
-
-
xyvalaki
aktív tag
válasz Anonymus23 #45438 üzenetére
Mindenki így járt. Én meg észre sem vettem, csak azt hogy valami nem stimmel a fegyverrel. Gondoltam nerfelték és ezért nincs sebzésem. Aztán láttam hogy pisztolyra van vissza állítva.
https://www.twitch.tv/hnh_neutrale/
-
törölt tag
Lexi tegnap este dobott egy Alejandrot. Agyamra ment a lexi küldetés.
The Good, the Bad and the Ramos!
Guns N’ Ramos! -
nagyúr
Farmoláshoz:
Lila Életerő módosító a Tűzfal rejtekhelyen.
195 + 3% elitsebzés.#45446 players111 :
Szedd elő a DE szettet és irány Lincoln alagút.
Egy kis szórakozás.------------
Érdemes farmolni a Hudson menekült tábort is.
3 boss van,mindegyik ad plusz GE kreditet a 750 mellé.
Az is meg van annyi idő alatt,mint a Lexi.[ Szerkesztve ]
Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
-
nagyúr
The Cavern
263 FA + 3313 staminaDZ9
Extended magazine
118.5%
4%CHD
2.5% CHCSpecial Equipment Vendor
M700 CarbonAz Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
Új hozzászólás Aktív témák
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- PlayStation 5 Pro teszt
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- PayPal
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- AMD FX
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen széket vegyek?
- BestBuy topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest