Hirdetés
- Life is Strange: Double Exposure teszt
- Xbox Series X|S
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- PlayStation 5 Pro teszt
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- Assetto Corsa Competizione
- PlayStation 5
- Call of Duty: Black Ops 6
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
-
GAMEPOD.hu
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Tök jó pvp alatt beragad a pulse a heal meg nem megy el.
-
Padre
tag
Nem sok időm van mostanában próbálgatni a dolgokat, ezért kérdezném a véleményeteket.
Az 1.8 stamina-életerő skálázódás megváltozása miatt most mennyire érdemes tolni a tűzerő és az elektronika kárára? Főleg PVP szempontból érdekes nekem.
Illetve a tűzerő/életerő módisítók helyett még mindig inkább tűzerő/skill haste a jobb? -
arnikusz
veterán
A Magányos Csillag CF-nél 5 db elektronikát adó 3% képzettség gyorsító módot raktam be a korábbi tűzerő helyett.
Viszont amit tegnap mutattam csökkent a keménység, így egy 267-es életerős bemegy, egy elektronikás helyett, hogy meglegyen a 400-s keménység.
Természetesen a szettelemeken ott van mindenhol a maxolt 16, vagy 13 ezres életerő.Striker CF-esetén meg 500-600 ezres keménységeket írogatnak.
[ Szerkesztve ]
Soha ne azonosulj a legyőzöttekkel
-
dvd24
senior tag
patch óta, csak egy 10 percem volt belogolni, az egyik karakteremmel, akinél 19 láda volt, de egyből az elsőből egy House esett predatory responsive talentekkel
-
Micsurin
nagyúr
A fiúk nagyon készülnek erre a 7-10 freeweekendre kapásból bevágtak egy maintancet.
Valami azt súgja akármilyen jó is volt tegnap éjfél fele DZ-zni ma már nem fogok tudni.
Végre rájöttem, hogy aki tud az úgyis lelő ha van nálam ha nincs nálam sárga henger.[ Szerkesztve ]
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
dvd24
senior tag
válasz arnikusz #44960 üzenetére
most melóban vagyok, este tudok csak screenshotot prezentálni, de, hidd el ez túl komoly dolog, ahhoz hogy vicceljek vele már csak azt nem tudom eldönteni, hogy a predatoryt hagyjam meg, mert az jól passzol majd az új classified predator sethez, vagy a responsiveot, hogy a fegyó jó legyen bármilyen más nagy firearmsos buildhez
-
törölt tag
jó neked.
én több mint egy hónap szünet után visszapakoltam 1.8-ra a játékot és csak div tech esett, minden korábban megspórolt ládából. nem hittem el, hogy ennyi thompson, tommy és centurion eshet... nehéz nem gondolni arra, hogy az exotic drop rate is piszkálva van.
ez az optimalizáció viszont jó móka. a legutóbbi mdr ami esett toronymagasan jobb sebzésű volt mint a többim. gondoltam, hú ez biztos maxos. tegnap megnéztem és a 4 csíkból, a másodikat karcolta.
-
arnikusz
veterán
válasz #75376384 #44965 üzenetére
Hogy állsz Divtechhel,
Csak mert este 1 óra farmot irányoztam elő magamnak DZ7-9 térségben.
Legalább 1200 kell egy jobb páncélos szett kimaxolásához, előtte pedig a rég kalibráló asztalon előkészíteni, mert az általad pörgetett tulajdonságok visszaállnak az esékori állapotra.
Valamint Kegyetlen kesztyűt kezdték emlegetni a fegyversebzések %-ra csökkenése miatt pl. Sull.[ Szerkesztve ]
-
Micsurin
nagyúr
No:
Napi megéri e kérdés:
Liberator (264) 149,389DPS (22% ellenség páncél sérülése) 15,2k DMG
LMB mesterlövész
Uralkodó
HalálosA problémám, hogy papíron ez sokkal gyengébb mint a sima sárga LMG amim van az eleve 19,7DMG, tehetséges, kézreálló, parancsoló.
Megérné a Liberator vagy ezt ne vegyem meg?
Vagy az új rendszer miatt bármi lehet "maxos" csak Divtechet kell áldozni rá a kiinduló szint alapján?
[ Szerkesztve ]
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
arnikusz
veterán
válasz Micsurin #44969 üzenetére
LMB mesterlővész egy AR karabélyra no.
LMG nem összevetendő egy AR-el.
AR RPM-je 850, míg az LMG-é kevesebb kivétel az új exotic Big Alejandro mert annak 1000 az RPM-je.
LMG DMG-je nagyobb mint az AR DMG-je.
DIVtech pedig gyorsan fogy.
Kedden kb. 15 perc alatt elvertem 3600-at 2 szett és 7 fegyver kimaxolására.[ Szerkesztve ]
-
Micsurin
nagyúr
válasz arnikusz #44970 üzenetére
Köszi, és akkor mi legyen maradjon vagy vegyem?
Vagy nyissam el ládára a PC-t és reménykedjek?
(Már csak a reload time miatt is húzna a szívem a vételre, mert ha az M60-at kitáraztam és van még elite tíz méteren belül akkor jöhet a fast fall back.)
@Anonymus23: Defrag pipa, HDSentinel javított két szektor hibát is, hirtelen nagyot ugrott mind az av.fps és megszűnt a töltikézés!
Köszi a tippet, ha lesz felesleg akkor meg jön az SSD.Nvidia shader chacet is töröltem, és letiltottam, ne szemeteljen.
[ Szerkesztve ]
-
Anonymus23
veterán
válasz Micsurin #44971 üzenetére
PC-t ládára csak akkor költs, ha már fullon van, és semmi másra nem tudod költeni.
Megveszed a fegyvert és kész, max ha nem jó akkor eladod. A tálentjei alapján én nem venném meg.
Amúgy ahogy Ghio írja felesleges LMG-t AR-el így összehasonlítani.Vegyél inkább tervrajzokat ha még van olyan amit nem vettél meg. Hetente frissül a spec tervrajz árusnál a "készlet".
;) - The Power of the Light Side
-
arnikusz
veterán
válasz Micsurin #44971 üzenetére
Ezt vedd meg ha van DZ credited, de sima farmmal is összeszeded rá ha ládákat arany, zöld, lila mentesz ki.
Lightweight M4
DZ 03
Price Bonus
DZ 416,160 23% Enemy Armor Damage
DMG RPM MAG
99.35% 850 30
Swift Fierce ViciousPxC-ért meg ezt:
Black Market SASG-12 S
Special Equipment Vendor
Price Bonus
PxC 1,248 317% Stagger
DMG RPM MAG
94.95% 180 7
Self-preserved Deadly FierceVagy folyamatosan farmolod az új területet és kiesik egy Lvoa-C.
Az a lényeg, hogy az új dolgokat csináld ott fog esni jó dolog.
[ Szerkesztve ]
-
Anonymus23
veterán
Szerintetek lesz itt jövő héten GE 3?
-
LucentTwo
tag
válasz Anonymus23 #44966 üzenetére
Köszi, valami ilyesmit én is kerestem neten, de nem találtam. Már kezdem érezni, hogy ismét sok farmolásra lesz szükségem.
Gondolom egy jó support/reclaimer szetthez meg mindig a Liberator az ajánlott fegyver!?
-
Anonymus23
veterán
válasz LucentTwo #44978 üzenetére
Nem rossz hozzá, de egy reclaimer láda sokkal többet dob mint amit te healerként lőni tudsz, főleg most, hogy megint emeltek a HP-n.
Nekem a maxos Recalimer több mitn 37k-t healel másodpercenként 1 kill után. Alapból meg asszem 32,5k.
-
arnikusz
veterán
válasz Anonymus23 #44979 üzenetére
Anonymus a te reclaimered tűerő tekintetében milyen értéken áll?
Csak mert az enyémet 3228 keveslem.
Köszönöm.Soha ne azonosulj a legyőzöttekkel
-
Polllen
nagyúr
Sziasztok!
Sima ps4-n mennyire fut a játék élvezhetően? Pc-n most megtetszett az alapjáték, de konzolra költöznék...
"Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"
-
Anonymus23
veterán
válasz arnikusz #44980 üzenetére
Minden elektronikára van pörgetve. Figyelembe véve a ládát, vannak olyan módosítók, amik Elektro + Képzettségek, de meg kell majd néznem mert nem tudom, hogy csak UG nehezítés miatt tölt vissza rohadt lassan, vagy valami elment a kalibrálások miatt, nagyon lassúnak tűnik, előtte volt 34% + 15% a ládából.
De most 1 perc is a visszatöltés UG-ban.;) - The Power of the Light Side
-
xyvalaki
aktív tag
válasz Anonymus23 #44982 üzenetére
Nekem a seeker nem töltött vissza csak 3 perc után.
https://www.twitch.tv/hnh_neutrale/
-
-
Over567
aktív tag
Valaki tudna segíteni a Times Square legendaryn? Szeretnénk exotic ladát párosítás senkit se tálal.
Xbox Tag: TheStevie / Origin: SirHedge / Uplay: Sir_Hedge / Steam: Sir_Hedge
-
TommyS_27
senior tag
UG elég jól adja. Három fázis öt direktivával mentünk három kört. Ez alatt 5* jöttek hunterek. Esett szépen a classi meg az egzo. Esett egy fullos MDR meg egy Ház is. Szvsz jobban megéri mint az új terület.
Xyvalaki igen a direktiva csinalja!
[ Szerkesztve ]
https://www.twitch.tv/ltommys
-
arnikusz
veterán
válasz xyvalaki #44988 üzenetére
Erre gondoltunk tegnap Anonymussal, ma megint figyelem majd, ha megyünk együtt.
Az új terület marad majd későbbre, most ahogy Tommy mondja UG a favoritesélyes, így a GE előtt.
Fathi majd hétvégén probáld ha megy a lag meg delták miatt, találkozhatunk superherokkal.[ Szerkesztve ]
-
FaTHI
őstag
Hát ezt jól el*rták, már vagy 30-perce próbálom ezt az összecsapást hogy belépjek, de mindig csak 7-játékost ad be szerver, de a játékosok mindig mások hiába ki-be lépés semmi... Nálatok valami?
[ Szerkesztve ]
-
gyuromoj
veterán
Hali!
Kedden leszedtem előre a játékot a Free Weekend miatt.
Elvileg ugye 5.-től 10.-ig lehet vele játszani.
Na nekem nem akarja, mert azt írja hogy a játék még nem jelent meg.
Valakinek valami infó róla hogy miért nem megy?Üdv Gyuri
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
Garsza
veterán
Lehet én is vissza térek a gamehez 3 hónap után. Jó volna valakihez csatlakozni aki képben van, hogy mi minden változott mik a jó dolgok mostanában, mert én nagyon nem vagyok képben.
-
Polllen
nagyúr
válasz gyuromoj #44994 üzenetére
PC will start on Dec 7, 2017 at 10:00AM PT, and will end on Dec 10, 2017 at 01:00PM PT.
Ez nálunk az este 7.
[ Szerkesztve ]
"Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"
-
용 Bob
senior tag
válasz body007 #44987 üzenetére
Nálam ugyanez. Megakad 1-2 mp-re. 1-3 alkalommal szokta csinálni, mióta 1.8 felment. Viszont azóta legalább megszűnt a kilépés probléma.
MSI B350M mortar; R5 3600X; AC Liquid Freezer 240; MSI Gtx 1660ti ventus xs OC 6g ; Corsair LPX 16GB 3200@3200 / CL16; Phanteks enthoo pro m; Logitech G203 // Beyer Dynamic DT 770 Pro; Korg DS-DAC-100m
-
Micsurin
nagyúr
Megvolt az első két PVP sikerélmény is! Vártam a helit srác odaoldalgót, megpróbált eltenni láb alól, kis híján sikerült de a turret + liberator páros lekapta. (Hasonlóan gettó szökevény lehetett gear téren mint én.) Nyomkodtam is gyorsan a V-t, aztán előkerült (tippre) a haverja aki csak szimplán megakart merényelni ott szerencsére az ulti többlet Hp-t adott, a kis zöld csík formájában (overheal?! ) és így ípek de sikerült elfektetni. Most ki is léptem fő a pozitív emlék!
Ja igen végül megvettem a Libit mert az új terület árusánál egész hasznos adottságokkal árulták.
Amit nem tudtam hova tenni az a Ninja táska a heti dropból, mit takar az, hogy bármilyen exoticcal bonust ad gyakorlatilag ? Vagy csak bullshit szöveg?
-
용 Bob
senior tag
válasz Micsurin #44999 üzenetére
A ninja +1-el kiegészíti ,az összes zöld gear szett bónuszát. Pl.: ninja táska + 2 predator + 2 banshee + 1 taktikus = a Predátorból a 3 db-os bónusz fog élni, taktikusból a 2-es , Banshee-ből is a 3-as.
A ninja-t szeretjük, jó cucc
MSI B350M mortar; R5 3600X; AC Liquid Freezer 240; MSI Gtx 1660ti ventus xs OC 6g ; Corsair LPX 16GB 3200@3200 / CL16; Phanteks enthoo pro m; Logitech G203 // Beyer Dynamic DT 770 Pro; Korg DS-DAC-100m
Új hozzászólás Aktív témák
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest