Hirdetés
- Life is Strange: Double Exposure teszt
- Xbox Series X|S
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- PlayStation 5 Pro teszt
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- Assetto Corsa Competizione
- PlayStation 5
- Call of Duty: Black Ops 6
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
-
GAMEPOD.hu
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz #35434496 #44200 üzenetére
Ja ez még hozzá tartozik pubg. "Amit bejelentettek nemrég abban az volt, hogy csalásért továbbra is azonnali permaban jár. Az utóbbi egy hétben 80k felett volt az eltiltottak száma."
Szóval aki azt mondja nincs sok csaló Divisionban csak lag annak ajánlom figyelmébe a PUBG statisztikát.
-
Anonymus23
veterán
válasz #35434496 #44202 üzenetére
Annyi különbség mindenesetre van, hogy PUBG-vel pénzt is tudsz csinálni, míg a Divisionben max ha eBayen hirdeted magad, hogy 5 kör manhuntot lehozol valakinek 100 USD-ért
Szerintem külső programmal még most is megoldható lenne, ami monitorozza, hogy mi és hogyan akar hozzáférni a memória folyamatokhoz, de ez már régen lejárt lemez...;) - The Power of the Light Side
-
TommyS_27
senior tag
válasz #35434496 #44202 üzenetére
Én meg ajánlom fogyelmedbe, hogy a pubg-vel játszanak több millióan ezzel meg pár tízezren...
Ja a mizol se csalt nem új accountja van hanem nevet váltott. Rólad is ezért mondtàk, hogy csaltál ha jól emlékszem. bár akkor neked már a 10. Accountod lenne...Amugy ha hetente beirod, hogy a PUBG be van BE akkor sem fog változni semmi. Meg pont nem vigasztal senkit.
https://www.twitch.tv/ltommys
-
törölt tag
-
törölt tag
Érdemes reggel kicsit farmolni mert a mobok se lőnek akkorát és még a loot is elfogadható. [link]
-
-
törölt tag
Sziasztok. 30-as szint után, a búvóhelyeken lévő térképeken aktiválható vérdíjas küldetések búvóhelyenként elfogynak, vagy végtelenül újra generálódnak?
Amúgy nemrég játszom ezzel a játékkal, 92 óra és 94% fő történeti szálnál tartok. DZ-ben még nem sokat voltam (ami így beleolvasgatva a fórumba, nagy hiba, de már ez van).
Gyakorlatilag a végső küldetésen kívül (ENSZ székház) mindent kimaxoltam, mindent összegyűjtöttem, kivéve 3 ECHO-t, az egyik majd az ENSZ-ben lesz, kettőt meg sehol nem találok, a térkép sem jelzi :/
Az egyik a Chelsea-ban található Rouge Agent 6 Echo, a másik az 5-ös számú (azt nem tom hol van). A 6-osról láttam videókat, de én azon az ajtón nem tudok bemenni, egy roló le van húzva az ajtó elé, nem járható be az épület, s sehol máshol nincs bejárat (PC) :/
Most akkor mi van???[ Szerkesztve ]
-
arnikusz
veterán
válasz #14121216 #44211 üzenetére
Adatlapodat nyisd meg és haladj zónánként, de vannak még kék ötszög mellék küldetések is ha egy adott területen megvan mind és a safe houseokat végigjártad a szekrényeket akkor beadja a gyűjthető cuccok térképét.
Minden safehouse ami fel van oldva adja folyamatosan a teljesítés után a 3 körös küldiket a célpontinfó gűjtésnél.[ Szerkesztve ]
Soha ne azonosulj a legyőzöttekkel
-
törölt tag
válasz arnikusz #44213 üzenetére
Minden meg van, fő küldik, mellék küldik, stb :/ Közben az utolsó nagy küldi után (ENSZ székház) megnyílt az utolsó + 1, az beadta azt az Echo-t ahová nem tudtam bejutni. De van egy ami sem a térképen nincs jelölve, sem felszedni nem tudok sehol, ez (az april Kelleher 2-es Echo, nem ami a röntgen képen van!!!:
Mondom, kipucoltam teljesen a térképet, létező összes küldetés, létező összes tárgy, kivéve ezt, amit nem jelez sehol a térkép :/
Megnézné valaki, hogy neki a röntgen kép mit mutat?
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz lucfenieux #44212 üzenetére
Jujj!
-
törölt tag
válasz #14121216 #44214 üzenetére
Nem ez lesz a megoldás?
[Echo bug link]
[Echo bug 2 link] -
Soybex
őstag
Skacok kipróbáltam a trialt laptopon, egész szépen megy a játék 50-60fps környékén. Érdemes beruházni rá a trialon kívül? Avagy nem ér meg 5k-t mert vannak bugok csalók vagy valami ?
Az információ nem egyenlő a tudással. A tudás egyedüli forrása a tapasztalás.
-
Mr.Franczy
aktív tag
válasz Soybex #44217 üzenetére
Ha kicsit is beleolvasol a fórumba, akkor a kérdésedre nagyjából választ is kaptál! A játék nem tökéletes, de szerintem a hangulata patent! És még egész jól is fut, gyengébb gépen is! Persze egyedül egy idő után, unalmassá válik! A multit meg a csalók, tönkrevágták, s valószínűleg már nem nagyon lesz javulás!
Ha tetszett a demó, akkor vedd meg bátran, azért egy pár órát, bele lehet rakni!Gazember
-
zalman90
őstag
sziasztok kb 1 hónapja játszok, max 2, még mindig gyengémnek tűnnek a fegyvereim pl ha játszok mással ő sokkal könnyebben öl NPC-ket mint én.. miért van ez?
Az ember társas állat. S többnyire minél nagyobb a társaság, annál nagyobb állat.
-
Soybex
őstag
válasz Mr.Franczy #44218 üzenetére
Kb 50 oldalt visszaolvastam, és úgy tettem fel a kérdést
De köszönöm, végigtolom a maradék 3 órát aztán eldöntöm hogy mi legyen
Eddig szimpatikus, hogy egy csomó opció van a játékban és maga a történet se rossz. Igaz coopban vicces lehet valakivel közösen tolni de még nem volt alkalmam.
Apropó, volt olcsóbb a játék valamikor 15$-nál?Az információ nem egyenlő a tudással. A tudás egyedüli forrása a tapasztalás.
-
TommyS_27
senior tag
válasz Krissz1983 #44222 üzenetére
Igen elég jól adja! annyiban változtatnék, hogy elég a 29** stamina meg a shortbowt lecserélném egy másik classira.
Mivel 1.8-ban az adeptet fixálják változtattam a fegyveren is. A krit esély 15% körüli, brutal competent és responsive talentekkel. Hangtompító meg a távcső fejlövés sebzéses. Így maximalizáltam a “száraz sebzést”.Másodlagos fegyvernek meg egy ulti töltő talenteset használok. Pár mobot megölök vele vagy azzal ütöm le a playert és előbb van ultim mint ahogy lejárna a cd-je.
[ Szerkesztve ]
-
TommyS_27
senior tag
-
TommyS_27
senior tag
válasz Krissz1983 #44227 üzenetére
Haha igen anyáztam a makró futást én is, de rá kellett jönni, hogy csak úgy tudtál versenyben lenni ellenük ha te is csinálod. Ha képes rá a periféria akkor meg pláne úgy konfigolom, hogy a legkényelmesebb meg a leghatékonyabb legyen.
-
sith7
nagyúr
válasz Anonymus23 #44229 üzenetére
Azt már nem fogja ide leírni ... de sejtheted ... ... ha ezt bevallja, meg még reklámozza is ...
Úszóversenyen is be kell nyomni a doppingot ezek szerint, különben nem fogsz nyerni soha ...... én csak kicsit csalok, én csak kicsit lopok, én csak kicsit öllek meg ... az nem büntetendő ... vagy igen ?
Így biztos olcsóbb neki a kenyér a boltban , mert más ember lett, most már ő is csal, most már minden rendben ... szánalmas
-
TommyS_27
senior tag
válasz Anonymus23 #44229 üzenetére
Nézd, ez az xbox kieg unfair a kontrolleresekkel szemben. Csakhogy mindenki számára elérhető. Aki nem használja az lemond egy nagy előnyről. Ergo nem az a szemét aki vett egy ilyet.
Egy 60k+ billentyűzetet sem azért vesz az ember, hogy alapbeállításokkal szenvedjen. Csúnya dolog volt a macro futás de sajnos csinálni kellett mert rengetegen használták.
No recoilt is lehet cheat nélkül csinálni csak a megfelelő egér kell hozzá. De az nekem már nem fér bele, meg nincs is rá szükségem. Vissza tudom tartani a fegyvert anélkül is.Csalást nem vennék soha.
De mindenkinek más és más fér bele. PL kleiszati_hun rpm-et használ ha sokszor leövik widdz streamjében is bekapcsolta
Sith: ez elég nevetséges hsz volt. Inkább nem reagálok rá semmi egyebet.
[ Szerkesztve ]
-
TommyS_27
senior tag
válasz Krissz1983 #44234 üzenetére
Itt nincs szürke csak fekete meg fehér! jót nevetek az ilyen beszűkült gondolkodású embereken!
-
Anonymus23
veterán
válasz TommyS_27 #44231 üzenetére
Az X-box kieg az ilyen P2W kategória, aki komolyan nyomja az megveszi, az, hogy az ilyet nem zárják ki a játékból, az meg megint a játékkészítők bűne.
De azért az ilyenek, hogy makrós futás, meg egérbeállítások meg ilyenek, azt azért gondolom nem csak azok ellen használtad, akik ilyet használtak, vagy feltételezted, hogy ilyet használnak?!Az a baj az ilyennel, hogy egyre lejjebb van az a határ, és ami korábban elképzelhetetlen volt, az most már "normális" (pl Budapest Pride ).
De hogy a játéknál maradjunk, DZ, én eleinte soha nem kötöttem bele senkibe, ma már szívfájdalom nélkül lelövök bárkit (akit le tudok), ha olyan kedvem van, persze DZ-ben se voltam már 2-3 hete, meg a játékot se nagyon indítom el (persze ennek most az elsődleges oka az Origins).Én úgy vagyok vele, hogy ha ilyen külső eszközöket használok, akkor az már nem én vagyok, mire legyek "büszke"? Mondjuk ehhez képest most jön az új egér, ha ideér végre egyszer. (eleddig egy lézeres egérrel toltam, ami, mint kiderült, messze nem ajánlott )
Az is kétségtelen, hogy nagyon sokat számít, hogy milyen hardverrel tolja az ember, mert nem mindegy, hogy 50-60 FPS van, vagy 140, meg minden ilyen.60k+ billentyűzet?
Én inkább oda nem sajnálom a zsét, ami single játákokkal is sokat dob a gépen, pl 250k-s monitorra kevésbé sajnáltam a zsét, semmint kiadni a pénzt egy jobbacska (~30k) mechanikus billentyűzetre.;) - The Power of the Light Side
-
TommyS_27
senior tag
válasz Anonymus23 #44236 üzenetére
De miért zárná ki? Egy autóversenyt is lehet irányítani kontrollerrel de nyilván aki vesz egy jó kormányt az előnyben van! Pay to win
144hz-es monitor alá sose mennék pl. Az is előny a 60hz-hez képest. Tescos egér vs normális. Stb stb stb
Aki sajnálja a pénzt ezekre az ne is sírjon, hogy eredményesebb az aki áldoz rá!Pénzt, időt(recoil paternek begyakorlása) stb
-
Ez elég meddő vita, ki így látja, ki úgy. Nekem is van a lentebb linkelt hori de nem használom division-be. Na nem azért, h én milyen rendes vagyok, hanem mert majd egy évet toltam paddal mielőtt meglett, és már nincs kedvem átszokni rá Teljesen igaza van annak aki azt mondja, h ez csalás (meg a kormány, meg a minőségi egér), de valszeg azért mondja mert neki nincs irigység esetleg
Mindenkit egyforma külső inger ér, de egyén függő, h éljük meg :P
-
sith7
nagyúr
válasz Krissz1983 #44234 üzenetére
ha no offense, akkor minek szólsz bele ?
ezt beismeri, akkor mi az amit nem ?
én vagyok szűklátókörű ? ugyan már gyerekek ... kit akartok hülyére venni ?vagy Te is használsz valamit ? azért véded ennyire ?
csalt , aki csal egy játékban az az én szememben egy 0, ennyi.
[ Szerkesztve ]
-
Anonymus23
veterán
válasz body007 #44238 üzenetére
Nem, nem irigység (ez kb nettó baromság így).
Engem nem zavar, ha valaki 2 millás konfigon játszik, és emiatt "jobb".
Az már inkább, ha a játék alap elemeit játssza ki valaki külső program/hardver segítségével (pl no recoil, 3 lövéses MP5 sorozatlövésesként való beállítása, gyorsfutás, wallhack, RPM hack, +mindenféle csalás) mert ezek ellenkeznek a játék alapelemeivel, azaz kijátszom a nyilvánvalóan eltervezett játékelemeket, és ezzel szerzek előnyt.
Azaz én nem szerzek, mert nem használok ilyet.Még az irigységre visszatérve:
Van kb egy 700-800 eFT-os konfigom (szűken csak a gép+monitor+perifériák).
Gondolod nem lenne +50-60k, hogy másik billentyűzetet és egeret vegyek a jelenlegiek helyett? Ne viccelj már az irígységgel... Az a pár ms eltrés amit egy komolyabb bill tud (a makrózáson túl, ami valljuk be "nem túl etikus"), egér meg továbbra is egy középszintű jön csak (Razer DA 4G), ami csak szenzorban veri kenterbe a jelenlegit (elvileg). De ez sem segít sokat az öregedő refelexen márBár be kell vallanom én is használok macro-t, szégyellem is magam miatta, igaz csak itt a cégnél, adatbázisok betöltésére
[ Szerkesztve ]
;) - The Power of the Light Side
-
Soybex
őstag
válasz Mr.Franczy #44223 üzenetére
5k-ért látom mindenhol cd-sen. Ezek a verziók uplay kóddal vannak? Btw nincs dvd olvasóm laposba így elég a kód
-
Anonymus23
veterán
válasz Soybex #44242 üzenetére
Az esetek 99,99%-ban Uplay.
De nincs ezzel gond, nekem nagyon sok játék van meg csak Uplay-en.
Igen most kb ez az 5k az ára. Szerintem annyit megér, más kérdés, hogy jelen helyzetben egyedül felgearelődni az nem egy egyszerű pálya lesz.
A kiegek közül az Underground az érdekes lehet, főleg mivel most fog majd jönni hozzá módosítás az 1.8-al, a Survival egy viszonylag érdekes és izgamas játékmenet. A Last Stand az sajnos kétséges pont a csalók miatt, de azért volt jó pár kör, ami kifejezetten jó volt.
A DZ megint olyan, hogy kezdőként tud kellemetlen meglepetést okozni, hogy 4 fős bandák leraidelnek, vagy akár 1-2 csaló kitakarítja az egész DZ-t fél perc alatt, de ez sajnos ilyen, ettől függetlenül jó móka tud lenni.;) - The Power of the Light Side
-
Soybex
őstag
válasz Anonymus23 #44243 üzenetére
Többnyire az a jó hogyha valami hosszú legalábbis én szeretem. Ezért diablozok/wowozok még mert sok idő mire elér benne valami jelentőset az ember.
Esetleg cybermonday/blackfridayon várható szerinted akció? Persze nem g2a és társainAz információ nem egyenlő a tudással. A tudás egyedüli forrása a tapasztalás.
-
Anonymus23
veterán
válasz Soybex #44244 üzenetére
Szokott lenni, de ennél a címnél még max annyi, hogy nem 15 EUR lesz, hanem 12 (kulcsboltban persze), azaz nyersz vele egy ezrest talán. Azért annyira nem elveszett ez a játék, főleg ha 1.8-al még dobnak is rajta, akkor azért a játékmenet és a látvány nagyon sokat tud dobni rajta.
Egyébként meg rohadt sok gyűjtögetni való van a játékban, és mire kiesik a jó loot az nem kevés idő, nem beszélve arról, ha ezt 4 karakterrel csinálodA másik meg, hogy a Season Pass is lvl 30 után érdekes, de ha mostanában lesz Global Event, akkor már most megéri megvenni (mármint a játékot), mert GE hetén kívül rohadt nehéz Classified itemeket (a jelenlegi legmaxosabb) szerezni.
[ Szerkesztve ]
;) - The Power of the Light Side
-
válasz Anonymus23 #44241 üzenetére
Az irigységet csak poénnak szántam És attól, h Te nem vagy irigy és nem zavar a jobb konfig, kiegészítő, attól még mást lehet zavar Engem se zavar egyébként, a sw hack annál inkább.
Mindenkit egyforma külső inger ér, de egyén függő, h éljük meg :P
-
Soybex
őstag
válasz Anonymus23 #44245 üzenetére
Na akkor van tartalom bőven Letolom a hátralévő órákat és ha leköt mint eddig akkor bezsákolom és jelentkezek
Plusz pont hogy aktív és segítőkész a topic köszi
-
RazoR
veterán
Jajj gyerekek, látom itt semmi nem változott!!!
Új hozzászólás Aktív témák
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs