Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Graphics
Jómunkásember
Ránézésre is ez egy kipofozott X6 Pro. ( Ami túl jó ajánlat )
Kicsit esik az ára amúgy jó lesz. Szokásos magas nyitóár.
[ Szerkesztve ]
Eladó HP Prodesk ( i3-6100T/8GB/128GB)
-
veterán
Yettelnél feltöltősben 212.990.-
-
őstag
Teljesen rendben van a készülék, a főkamera éjszakai teljesítménye nagyon jó!
-
Drughi
addikt
Pár éve kiábrándultam a Xiaomi-ból, főleg a teleböfögött reklámos, bugos szoftvere miatt, de lehet tennék egy próbát megint vele.
Ha mondjuk valami jó 11.11.-i akcióba beleraknák, elgondolkodnék rajta .Egyedül a mérete nem tetszik, S22, Pixel 7 /7a után a pixel 8 volt tervben.
Xiaomi 14T
-
Drughi
addikt
válasz pècsimunkás #9 üzenetére
A Cikk is említi, hogy van reklám:
Csak a néhány gyári appban előforduló hirdetésekért és pár kéretlen értesítésért kár, ilyesmivel nem kellene ennyiért találkozni.
Xiaomi 14T
-
MODERÁTOR
-
Predatorr
őstag
USB2.0, és a többi...
"Amely probléma nem megoldható, azt meg kell szüntetni."
-
Drughi
addikt
válasz Viktor0610 #12 üzenetére
Biztos megéri és nincs is ezzel kifejezetten gond, nekem kicsit idegesítő volt a maga idejében.
De biztos sokat számított, hogy csak a Redmi szériákkal volt dolgom, Xiaomi csúcsmodell vagy felső kategóriásom nem volt eddig.Xiaomi 14T
-
13T- ről érkezve nem érzem égető szükségét a váltásnak, ettől eltekintve jó telefon lett. Az mondjuk pont meglepett, hogy a "kontra" rovatba került a 120hz kijelző,ezt nem értem miért,de biztos.
Csak nevess, ne vedd túl komolyan!
-
MODERÁTOR
válasz Jack Hunter #15 üzenetére
Sokszor nem veszi vissza a frissítést, így "pazarolja" az akkut.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
MikeWazowski
veterán
Jó telefon, jó teszt.
A legtöbb férfi csak akkor tudja meg, mi a boldogság, amikor megnősül. Csakhogy akkor már késő.
-
veterán
Eléggé érthetetlen, hogy milyen elv szerint hasonlítják össze a tesztbe a tesztelt telefont a szóba jöhető konkurenciával
A végén az értékelésben a következő telefonokkal vetik össze, mint szóba jöhető alternatívákkal:
Poco X6 Pro, Pixel 8a, Galaxy S23, Honor 200 ProEzzel szemben a kijelző tesztben a követkző telefonok vannak részletezve:
Galaxy S23FE, Motorola Edge 50 Pro, Nothing Phone 2, Honor 200, Pixel 8a.A teljesítmény tesztben pedig a következők szerepelnek:
Motorola Edge 50 Pro, Poco X6 Pro, Honor 200 Pro, Pixel 8a, Oneplus Nord 3, Galaxy S23 FE.Vagyis aki a tesztet olvassa, az értékelésben szereplő szóba jöhető alternatívák közül egyedül Pixel 8a telefon tulajdonságait tudja korrekten összehasonlítani a tesztelt Xiaomi 14T telefonnal. A többi telefon vagy egyáltalán nem szerepel az adatokat összehasonlító táblázatokban (Galayx S23), vagy csak az egyikben.
Ennek így mi értelme
Minden jó, ha a vége jó. Ha nem jó, akkor még nincs vége.
-
Garzonrobot
kezdő
válasz Donki Hóte #18 üzenetére
Nekem nem tűnt fel mert nem akarok ilyet venni Volt Xiaomim korábban, nem rossz, de nem is jó.
Amúgy jogos a felvetés, ez így kusza
-
2. oldalon: "A 12 RAM LPDDR5X RAM és a 256 GB-os UFS 4-es kezdőtároló..."
"Amit a szem lát és a fül hall, azt az agy elhiszi."
-
janeszgol
félisten
A kontra szekciót elnézve az csak azért lett kitöltve, hogy legyen ott is valami.
A telefon ajánlott vétel!Igen van gyorsabb, szebb kamerás (talán), de ez ajánlott. Az ajánlott nem azt jelenti, hogy akkor csak az a jó vétel, hanem azt, hogy az adott telefon fixen jó vétel. Ha valaki lusta körbe nézni, akkor az ajánlottak közül választva nem nyúlhat mellé.
Nekem lesz majd 13T/Pro és 14T/Pro is a gyűjteményemben. -
janeszgol
félisten
válasz Donki Hóte #18 üzenetére
Igen ezzel nekem is van sokszor bajom. Van egy telefon, akkor én szeretném látni az elődjét is a kijelző, illetve a teljesítmény táblázatban, mivel az ember ahhoz veti össze elsőnek. De sokszor van olyan, hogy pl egy 150 ezres telefon teljesítmény tesztes táblázatában vagy rahedli ugyan olyan SoC-vel szereplő telefon van benne (pl anno az sd778G-nél volt ez jellemző, de nem csak annál), vagy teljesen kategóriaidegen az összes!
-
janeszgol
félisten
Igen megéri, de szerintem ez akkor is gáz.
Nekem a MIUI jobban bejött, mint a HOS. De attól még imádom a Xiaomi márkát. -
ddaydome
senior tag
13t-m van 0,5 éve. A szoftver nagyon rendben van szerintem és én 1 vagy 2 reklàmot vettem eddig észre. Szóval ebben màr nincsen teli nyomva mindennel.
Hyper os az meg nem lassul. Ellenben a feleségem a53-as Samsungja csiga tempós."Ha meg kell b...ódni, akkor meg kell b...ódni......."
-
nagyúr
Ez kicsit hihetetlen számomra vagy nagyon mást várunk egy op. rendszertől.
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
mhydas99
aktív tag
Mar a motorolakban is van reklam sajnos. Ugy erzem a kovetkezo evekben ez lesz a trend minden mobilgyartonal. Ugy mint a streamereknel a reklammal tuzdelt olcsobb elofizetes...
-
martonx
veterán
Ne tedd, a fiamat is az őrületbe kergetik a kéretlen reklámok, gyárilag beállított, és átállíthatatlan alapértelemzések.
Pedig jó telefonok lennének hardveresen.
Ugyanez ott van Poco köntösben, még egy fokkal olcsóbban, a Xiaomi-s baromságok (reklámok, átállíthatatlan alapértelmezett programok) nélkül.
Ezerszer inkább Poco, mint valaha újra Xiaomi.Én kérek elnézést!
-
janeszgol
félisten
Ha nem figyelsz oda, akkor az. Eleg baj, hogy kifizetsz parszazezer forintot egy teloert, es meg a reklamokkal is kell foglalkoznod.
En szeretem a markat, tudom kezelni a reklamokat, de a felhasznalok tobbsege nem tudja. (Sok hasznalt telefont veszek, Xiaomit is, es mikor kerem, hogy allitsak be a kezdokepernyoig fiok nelkul, akkor mar ott sem kapcsoljak ki a reklamot. Nekem kell egy FR-t csinalnom ujra, hogy jo legyen.) -
-
veterán
Motorolám van, de nem láttam benne reklámot, sőt semmilyen bloatware program sincs benne (se social media, se játék, se semmi).
Szinte vegytiszta alap android fut rajta a legalapabb google appokkal, bármi mást akarsz használni, azt neked kell letölteni. Furcsa is volt sok évnyi Samsung használat után, hogy neked kell telepíteni a szükséges appokat és nem törölni/tiltani a rengeteg feleslegeset
Minden jó, ha a vége jó. Ha nem jó, akkor még nincs vége.
-
-
janeszgol
félisten
De aki ideírja, hogy nem talált reklámot, de nem a gyári appokat használja az ezzel mit szeretne bizonyítani?
A gyári appok tartalmazzák. -
-
nagyúr
Szerintem nem a reklámok zavarók hanem a mindent kilövök a háttérben mindegy mennyi RAM-od van és a különböző extra funkciók amik teleszemetelik az értesítési sávot gyárilag, persze ezek lehet változtak azóta MIUI 14-et használtam utoljára Xiaomi-nál. A reklámok ellen beállítod az ingyenes Adguard DNS-t aztán szevasz.
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
Drughi
addikt
Szerintem is ideje témát váltani...
Aki esetleg használja már a telefont, meg tudja mondani mennyire csúszós?
Nem volt még lehetőségem megtapizni, de sort kerítek majd rá.Valahol említik (talán valamelyik yt videótesztbe), hogy van vegán bőr hátlapos verzió. Ezt látta valaki már?
Xiaomi 14T
-
janeszgol
félisten
válasz dcsabika84 #39 üzenetére
Senki? Én használom a gyári appokat.
-
Yodafon
senior tag
2024 -ben USB 2.0 ? Ehhh....
I'm gangsta!
-
veterán
-
dcsabika84
csendes tag
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Asszociációs játék. :)
- Fotók, videók mobillal
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Robotporszívók
- Politika
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest