Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 7. nap: Control
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
-
GAMEPOD.hu
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz Snip3r_HUN #42599 üzenetére
A gond ott kezdődött, hogy amikor dz2 bejáratot krmpelték akkor 20 méterről is ennyit sebdztem rá.
-
nagyúr
válasz #35434496 #42597 üzenetére
Én be nem megyek DZ-be csak felidegesíteném magam,ma túl érzékeny vagyok.
3. karaktert húztam volna,de 7-es szinttel 25-ös szintű mobok ellen nekem is csak annyi esélyem van ,mint nyuszikának...
#42592 players111 :
257K sebzéssel az M44-el nekem is sikerült 40K-t sebezni (fejre),hasonló esetben.
[ Szerkesztve ]
Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
-
törölt tag
Kértem füstszűrős cigit de nem volt rajtuk sapka. [link]
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz Anonymus23 #42579 üzenetére
Hívhattok nyugodtan Gionak... (érti, aki érti)
-
törölt tag
válasz Anonymus23 #42593 üzenetére
Én kérek elnézést.
-
HKorn
veterán
-
arnikusz
veterán
Egy biztos most az utolsó napon meg hagyok 10 ezret és az esemény lezárását követően fogok még venni 6 db ezeröcsi ládát.
Amit reggel linkeltem a State -ről a GE -szóló hír végén szól genereal lootról a classifiedek esetén, azt értelmezzük már.
Erre gondolok:
Assault will introduce the classified versions of the Striker’s Battlegear, Sentry’s Call and Reclaimer gear sets and following the conclusion of the event, these classified sets will become available in the general loot pool of the game.
Magyarán szólva napi hard/ kihívás stb-en esik majd classifed-azaz változik a loot ráta?
Köszönöm.[ Szerkesztve ]
Soha ne azonosulj a legyőzöttekkel
-
HKorn
veterán
válasz arnikusz #42580 üzenetére
Hát így elég gyászosan lehet összeszedni CF cuccokat. Alig egy párat sikerült GE alkalmával, azok se túl jó statosak.
Azóta egyfolytában tolom a PvE boss farmot, Legendray küldiker, tele vagyok már exo ládával, de CF sehol semmi, elég durván visszavették a loot rate-t.
Run&Ride
-
arnikusz
veterán
válasz Anonymus23 #42581 üzenetére
Kötekedék -remélem este nem fogé Rabózni.
-
arnikusz
veterán
Szerintem Norti írta.
A szeptemberi a glitch / maszk botrány miatt törlésre került.
Kedden 19.-én jön 1.7.1 ahol elméletileg javításra kerül.
1.8 PTS szeptember 26.-án, milyen dilettantizmus, hogy 1 hétre rá jön október 3.-án a GE Assault.
Már most ment a vita, hogy ez nem -e fogja- mármint a tesztszerver befolyásolni a GE Assault teljesíthetőségét gondolva a fagyásoktól kezdve mindenre.
-
HKorn
veterán
Most akkor mikor lesz köv GE? Csak októberben?
Szeptemberben nem is volt/lesz egyáltalán?
Run&Ride
-
arnikusz
veterán
válasz akoska07 #42574 üzenetére
Welcome to the free weekend fxxxxx crazy Division.
Korábban írtak hasonlót kezdő karakterépítő fórumtársak.
Őszintén passz a ki-be jelentkezés csak esetlegesn oldja meg, majd jönnek a fagyások is.Ennek a karakternek a zsákjába vannak magasabb szintű cuccok kihelyezve?
Nem jelent semmit, de ki tudja?[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Megbolondult a játék
Elkezdtem felhúzni a 3. karaktert.
7-es szintnél,indítottam egy küldit,és az ellenség 25-ös szintű normal-on,hard-on 30-as szintű.
-------------
Kijelentkeztem bejelentkeztem.
Kiléptem-beléptem.Ugyanúgy minimum 25-ös szintű mobokat akar rám küldeni bármerre mennék.
Mit kell ezzel csinálni ?
[ Szerkesztve ]
Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
-
Anonymus23
veterán
válasz arnikusz #42563 üzenetére
Ha ilyen lesz a Reclaimer, akkor minden karakterhez farmolok egy szettre valót
Jut eszembe:
Ha valaki érez késztetést, hogy a Legendary/Hősi küldetéseket hibátlanul megcsináljuk, az keressen már engem, mert szeretném végre megcsinálni.
A Sárkány a múltkor véletlenül meglett, nem volt cél, de a végén vettük észre, hogy ja, senki sem feküdt meg.
Tegnap is pl a Warren Gate, összesen 2x volt, hogy valaki feküdt, de ez is csak Rambozás miatt volt.Szóval olyanok, akiknek azért van tapasztalatuk, megfelelő build, és a herélt macska állapotot fel tudják venni, azaz semmi Rambozás meg felelőtlenség.
[ Szerkesztve ]
;) - The Power of the Light Side
-
Desy
tag
... attól tartok, az a kicsi elég sok lesz, mert szinte egy új és mai szintű gép kell alá. Persze, így járhat az, aki vásárlás előtt nem olvassa el a játékra vonatkozó minimum követelmény igényt vagy nem próbálja ki a gépén ingyenesen a játékot egy ilyen... hétvégén.
Эволюционные станции: Free Country, Slave Country, Terrorist Country....
-
törölt tag
válasz Snip3r_HUN #42562 üzenetére
W DZ2 elé taposóaknát raktam ha esetleg ott jönnél ki azt megköszönném. A fél ph várja a lootot amit eldobsz.
-
arnikusz
veterán
Szép napot mindenkinek!
A tegnapi staten elhangzottak anglikánul:
Érdekes, akkor lesz MP5 platformú exotic weapon ez a SIG MPX -lényegében a modernizált MP5.
LMG valószínűleg a SAW lesz.
Viszont így elsőre a Hazmat P416-ról nincs szó.Viszont egy megjegyzés, hogy így újranéztem a State videot, elég gázak ezek a csókák, mit is várunk tőlük?
Emlékeztetőül pedig a PTS-ről a Reclaimer Classified, nem biztos, hogy tényleg ez lesz, de a Resistance Legendary módnál jó lehet.
Reclaimer
• Reclaimer: We wanted the Classified Reclaimer to be the ultimate support healer build. This led us to the new iteration which allows players building purposefully to guarantee that their cooldown resets when their station is destroyed by an enemy.
• 6 Pieces: Support station gains a 50% chance (instead of 25%) to have no cooldown triggered when it is destroyed by an enemy. This chance is increased by 10% (instead of 2%) for every 2000 Electronics (instead of 1000).• 5 Piece:
• +15% Support Station range
• +25% Support Station duration
• 6 Piece:
• +50% Support Station revive time
• +100% Support Station healing speed
• +100% Support Station health
• Talent: Improved Reclaimer
• Support station gains a 50% chance to have no cooldown triggered when it is destroyed by an enemy. This chance is increased by 10% for every 2000 Electronics.Soha ne azonosulj a legyőzöttekkel
-
addikt
Steamen 19,99 EUR a játék, aki meg szeretné venni még.
-
nagyúr
-
Faith
aktív tag
Üdv!
Pár napja megvásároltam a játékot, viszont lenne egy kis problémám. Bármilyen beállításon játszom a játékkal egyszerűen a tereptárgyak és az ellenséges NPC-k nagyon lassan töltenek be. Már rég a megfelelő helyen vagyok és nem látom az ellenséget csak hogy már a semmiből lőnek rám, ugyanez van a csapattársakkal is hogy jóval később jelennek meg, pedig a játék SSD-n van.
Mi lehet ennek az oka?
-
arnikusz
veterán
Resistance game mód video, kellessz a Reclaimer a csapatba, különösen a Classified változat.
[link]Soha ne azonosulj a legyőzöttekkel
-
arnikusz
veterán
válasz BladePocok #42554 üzenetére
Semmire.
4 es szinttel jössz át Brooklynból. Megcsinálod az első főküldit meg pár melléket és kifújt.
Vagy nem csinálsz küldetést és felfedezel barangolsz.Ez csak csalógatónak jó, vegyenek még a játékból.
[ Szerkesztve ]
-
BladePocok
tag
Ja hát amúgy ez elég gáz:
"The current free trial offer, which gives players full access to the main game until they reach level 8 or complete six hours of playtime,"
Ez így mennyit takar a teljes storyból? 6 óra / 8 szint mire elég ?
-
addikt
A Rogue 2.0 nem fog tetszeni szerintem senkinek... ez a kapcsolós baromság elég idióta lett. Viszont a manhunt része és annak a lootja egész jó.
-
addikt
1.8 PTS - 09.26. (tuti Destiny2 megjelenésre időzítik az 1.8-at )
Global Event 2 - Assault - 10.03.
Patch 1.7.1 - jövő hét kedd, rpm hack, desync hibák javítvaAkik az előző konzolos PTS-en bent voltak, azoknak automatikusan letöltődik a frissítés. De küldenek ki újabb meghívókat is.
[ Szerkesztve ]
-
arnikusz
veterán
Azért támadó jellegű játékosként nagyobb nyugalommal rontok rá a mobokra és az ellenséges Agentekre, ha legalább 310 ezer keménységem, van mint pl. 280 ezer alatti. Valamint a képzettséggyorsításom is minimum 30% és van 160 ezer képzettségem. Az adottságoknál pedig az alacsony képzettség /visszatötltés van bent.
1.8 -al pedig ha visszahozzák a staminát megint alakulni kellessz majd.
De egy a lényeg ahogy többször is leírtuk már- legutóbb Sniper a 3% képzettség gyorsítás többet ér az adott módosítón mint 3200 körüli képzettség, vagy életerő.
-
dvd24
senior tag
Jaja, ráadásul csak a golyók sebzéséből vonnak le. Robbanások, tűz, mérgesgáz, ilyesmik sebzése mind figyelmen kívül hagyja az armort. Egyszer már linkeltem ide de itt van még egyszer, ebben a videóban végigveszik, h mivel / mikkel lehet a legjobb sebzés ellenállást elérni.
[ Szerkesztve ]
-
HKorn
veterán
-
dvd24
senior tag
válasz Pro!Petya #42543 üzenetére
Ha nagy a monotonitás tűrésed, akkor Tier 5-ön csináld újra és újra a Lexington küldit group finderrel challengeing fokozaton, arra a küldire mindig pillanatok alatt van csapat és kb 10 perc alatt megvan, az sem baj ha még nincs akkora gyakorlatod csak követed a többieket és kész. Ezzel elég gyorsan feltornászhatod a főnix kreditedet, a pénzedet és esik egy csomó cucc is útközben. Amúgy, ha jók egy cuccodon a major és minor statok (ugye zölddel van jelölve ami jó), akkor ne foglalkozz annyira az armorral. Ma már nincs akkora jelentősége mint régen, mostanság ha minden cuccodon a legrosszabb armor roll van akkor 30% dmg ellenállásod van, ha meg a legjobb akkor 35%, de a valóságban úgyis mindig valahol a kettő között lesz, nem oszt nem szoroz az a pár százalék.
-
arnikusz
veterán
válasz Pro!Petya #42543 üzenetére
Ninja bike-nál a 4 már nem kell, csak 1, 2 és a 3.
1 ből meg 2-es, 2 ből lesz 3-as, 3 ból lesz 4-es szettbónusz és Classifieddel is mükszik.
Nomád 2-es bónusza így ad 15% életerőt ölésnél, így kompenzálja az életerő csökkenést.
2 Nomádból lesz 3-as amely állandóan tölti az életerődet az utolsó szegmensben.
[ Szerkesztve ]
-
Pro!Petya
addikt
válasz arnikusz #42542 üzenetére
Most nézem hogy a 6-ból csak 4 taktikus, 2 elit alakulatos... (van sárgám taktikusból minden gear-re csak egy kettönél valamivel kevesebb az armor ezért raktam fel az eliteket)., ergo a lényeg hogy egyfajtából legyen min 3 vagy 4 + ezekhez a ninja adja majd a bónuszt.
Ehhez a szetthez amit linkeltem ha cserélek a nomád pisztolytáskára, akkor jelentősen megugrik felfele a sebzés és az életerő is viszont a képzettség egy kicsit csökken.
Okés figyelek akkor a magasan páncélozott dolgokra is!Anonymus23:A roll-ra ránézek , tele van a lerakatom szóval még el kell adom begyűjtött cuccaim, de sok akkor sem fog esni belőle...
Többnyire csak magam csinálgatom a kuldiket plusz ha olyanom van akkor invelek be egy két tagot , de állandó játszópajtások nincsenek csak a mobok[ Szerkesztve ]
-
arnikusz
veterán
válasz Pro!Petya #42541 üzenetére
Taktikusból mennyi van?
Ha van 3 akkor a Ninja adja a 4- bónuszt, Nomádból elég egy, és mehet még 1 Alpha.
Vagy én kipróbálnék kezdőként Ninja-3 Taktikus-2 Predatort, de ehhezz AR és SMG használata ajánlott.
A plussz sebzés miatt.Minél többet farmolsz annál nagyobb eséllyel esikM4, Lvoa-c.
SMG- nálam MP7 a csúcs- de ez szigorúan a magánvéleményem. (Tango & Cash)
Ja igen csak a magas páncélos - jó tulajdonságú dolgokat tarstd meg kivéve a Classifiedeket.
A tegnap linkelt gear itemeknél ott vannak a max páncél értékek arra mindig figyelj.
[ Szerkesztve ]
-
Pro!Petya
addikt
válasz arnikusz #42539 üzenetére
Okés, rendicsek!
Akkor ma majd meló után nekifekszem.
most perpill így állok :
Van nomád és ninja bike-om is akkor arra cseréljek?
Anonymus23
Köszönöm a segítséget!!!
HKorn : világszint váltás tier 5-re bossok, aztán napi kielemeltek hardban, és sima láda küldi
ha esik Classified azt el ne adjam zároljam, jah és hogy seekerre cseréljem a löveget bár az utobbiba már nem vagyok biztos[ Szerkesztve ]
-
arnikusz
veterán
válasz Pro!Petya #42537 üzenetére
Ne töröld a játékot, hanem go game.
Tier 1-5 ig van skálázva most már 30 szint felett a világ.
A Tier 5 256GS-t jelent, ergó skálázva van a fokozat, ezt a térkép megnyitása után válthatod.
Nálam PC-n G-vel.
A linkelt képeden még Tier egyben voltál ez a legalacsonyabb.Még ismerkedj és gyűjtőgess PVE bossok 4-óránként megújulnak, csinálj napi kiemelt küldetéseket 2 hard egy kihívás -ezt azért még randomokkal csapatban.
Összefoglaólból boss térkép tanuld be, de a körülöttük lévő pirosak is dobhatnak zöldet.
Ha esik Classified Szettelem mindenképpen tartsd meg lakattal lezárod és nem tudod véletlenül eladni
Nézd meg a heti sima ládáért mit kell csinálni : 10 küldetés hard fokozaton min., 100 gyenge pont találat és még a DZ-s + még egy tárgyas azt most nincs előttem a játék, de a mapot megnyitva heti küldetéseknél meg tudod nézni.
4 taktikus jó kiindulópont, mehet mellé 2 db nomád pl.
Ha bossból esik Exoticus Ninja bike mondunk további kombókat.Taktikusnál én még mindig a Seeekert ajánlom a levegőben robbanó tűzlöketest.
Mellette lehet heal a 4 keresztes, vagy láda, ha egyedül vagy.Fegyvernek Könnyű M4 (Rendőrségi M4 NOOO), élő talentekkel, fogékony, halálos, brutális, kompetens, determined pl.
[ Szerkesztve ]
-
Pro!Petya
addikt
Sziasztok!
arnikusz :
Akkor a szárnyak, készen vannak, betáraztam a sárga cuccokból is (igaz ezekből nem találtam még olyat mint a zöldek, predator vagy hasonlók.. csak simák). Q-T-E betárazva.
Azt a tier 5 ös nehézséget még nem vágom , az az mikor küldetés nehézséget választok? (mert ott csak normál és nehéz van nálam)
Voltam ezekben a safe house-okban és vettem akkor sárga módosításokat, de 5-öt nem tudtam még mindegyikből. (ezeknek csak 30-as a max lvl?)Hajlok a taktikus felé így irányzatban. T-re ebböl is ment a Mester képzettség + E -re a löveg, Q-ra 3. fokozatú scan-t raktam.
Most menjek farmolni és achikat csinálni vagy dz? Vagy ennyi noob kérdés után szimplan csak töröljem a játékot?!
[ Szerkesztve ]
-
arnikusz
veterán
Na látják ezért nem esik Maguknak Classified szett item
Végső Megoldás classified esetén felülbíráltam magam és a tűzerőt lejjebb véve elektronikára is pakoltam, a hétvégén csapatban Falconon jó volt, most majd DZ-próba jön.
-
törölt tag
válasz Anonymus23 #42531 üzenetére
Majd szólunk neki, hogy forduljon meg mert ott jön Anonymus és jól hátba lőjük.
-
nagyúr
válasz Anonymus23 #42531 üzenetére
Ne legyél már kishitű.
Az emberek többsége vissza üt vhogy,de mindig ráb@sznak a végén.
-
törölt tag
Szerintem farmóljuk a Snipert dz-ben.
[ Szerkesztve ]
-
arnikusz
veterán
válasz Anonymus23 #42526 üzenetére
Mi következik ebből a hétvégén meg kell cáfolni eme tézist.
-
Snip3r_HUN
addikt
válasz Anonymus23 #42526 üzenetére
Ja hogy én is kivétel vagyok.
In space, no one can hear your coils whine... | HP Omen 15 | PS4 Slim 1TB | Huawei P20 Pro
-
Anonymus23
veterán
válasz Snip3r_HUN #42525 üzenetére
Nem szólhatsz, ott volt:
"(tudom vannak kívételek)";) - The Power of the Light Side
-
arnikusz
veterán
válasz #35434496 #42520 üzenetére
Visszavették a lootot az biztos (tudom vannak kívételek), meg felszoktak a szemtelen játékosok is a DZ7-9-be. Nem lesz már olyan egy ideig mint 3 hete amikor 1 órán belül 3db használható classified is esett ebben a játékrégióban.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Benéztem DZ-be egy kicsit,gondoltam levezetem az éjszakás műszak fáradalmait.
Olyan szerverre találtam,ahol kb annyi esélyem volt,mint nyuszikának a sapkás viccben.
-
arnikusz
veterán
válasz foxymaxy #42517 üzenetére
Opera és fent jobb oldalon lévő felső és jobb alsó landmarkok DZ7-9 hajlamosak erre ez előétel a horda mód előkészítésre.
Farmra ajánlom neked DZ9 bal oldat a két tetőt, a délitől az északi alagútig terjedő 3 landmarkot és a Kazánházat.
-
foxymaxy
senior tag
Oké kipróbálom
Tegnap nagyon furán viselkedtek a mobok DZ-be, 60-as a dz szintem általában a 49. utca fölött szoktam graszálni jópárszor kipucoltam az operát szólóban de most háromszor kellett nekifutni Szószerint egy hadsereg volt az operában 5-6 fős csoportokban jöttek és a boss kinyírása után még két nevesített elit is beesett a slepjével. Sok lúd disznót győz. Ez még nem elég mert hiába lőttem belemászott mind a képembe nemgyőztem tűzerővel, nyakamban lihegett az összes mob plussz még a teleportálós elitek szívattak, kiléptem az üres szobából és már ott is volt a hátam mögött egy elit lövész és lepuffantott Délelött még nem volt ilyen anomália DZ-ben, este meg megvadult az összes ellen, ráadásként össze futottam a cccp srácokkal akik rossz
fiússat játszottak egy kicsit sok volt a "jó" bóle pluribus unum
-
Dogfighter
csendes újonc
Szerintem minden build működhet jól ebben a játékban,ha jók a reflexeid jó a helyzetfelismerésed, gyorsan tudsz reagálni a villámgyorsan változó helyzetekre. Ehhez viszont sokat kell játszani. Szerintem ez a kulcs az egésznek. Ezzel persze nem találtam fel a spanyolviaszt, csak sokakat fusztrál, hogy miért nehéz , vagy lehetetlen lelőni valakit. Valószínű, hogy sokat játszik van ideje jó buildet összerakni és ha összeszokott csapatban van akkor meg végtelenek a lehetőségei.
Volt egy kérdés hogy lehet kevés staminával játszani. Aki ügyes jól céloz nagyot sebez gyorsabban reagál mint te simán el van kevés élettel is.
Persze vannak egyértelműen csalók, de szerintem közel sem annyian mint amit érzékel az ember.
Úgy hogy ha sikerélményt akarsz és nincs sok időd játszani akkor csapat. -
rakkimcer
tag
válasz Snip3r_HUN #42514 üzenetére
köszönöm
este átnézem ezeket -
Snip3r_HUN
addikt
válasz rakkimcer #42491 üzenetére
Mellényre/térdvédőre/hátizsákra/fegyvertokra mehet plusz életerő főbb tulajdonságnak,kisebb tulajdonságként pedig érdemes a térdvédőre/maszkra/hátizsákra égési ellenállást tenni. Ezen felül még megéri ha van ~30% skill haste,mellényen/kesztyűn 9-9% és módosítókból még lehet mellé tenni 3%-ost.
[ Szerkesztve ]
In space, no one can hear your coils whine... | HP Omen 15 | PS4 Slim 1TB | Huawei P20 Pro
-
arnikusz
veterán
válasz akoska07 #42511 üzenetére
Ha eldöntötte kérem és átjött Brooklynból, írjon rám és segítek.
A föld alatti monotonitást lassan megunom és már csak 30 - 5 direktívás küldetés kell.Szürke cuccot ne felejts el megtartani.
Egyébkênt a múltkor is voltak olyan iq huszárok akik 15-20 szint között szórakoztak a DZ-ben.
-
BladePocok
tag
válasz Anonymus23 #42510 üzenetére
Rendben köszi!
-
nagyúr
Azon gondolkoztam,hogy ezen az ingyenes hétvégén fel kellene húzni a 3. karaktert is.
-
Anonymus23
veterán
válasz arnikusz #42509 üzenetére
Tényleg fáradt vagy, nulla perces, azaz az Ő szintjén még szinte semmi, ha bemegy a DZ-be nem fog csíterekkel találkozni, mert azok nem az Ő szintjén bohóckodnak.
(#42508) BladePocok
Csináld azt, amit a játék mond, ez a pár nap arra lesz jó, hogy megtetszik, vagy soha többé nem fogsz vele játszani. Az igazi része lvl30 után kezdődik el.[ Szerkesztve ]
;) - The Power of the Light Side
-
arnikusz
veterán
válasz BladePocok #42508 üzenetére
Este van már fáradt a szemem.
Akkor a fő küldetéseket, néz be a DZ-be, bár ott ilyenkor bőven lesznek csalók.Soha ne azonosulj a legyőzöttekkel
-
arnikusz
veterán
válasz BladePocok #42506 üzenetére
Az okés hogy alapjáték lesz free, de fagyások Delta, Mike, Romeo jöhetnek, tehát pl. Legendás missiont nem fogok csinálni.
Hogy állsz most?
Én az achikat fogom fent csinálni, meg benézek DZ-be. A képen láthatók az achik lenyitod és csinálod ami szimpatki.
A két legalsó csak GE esetén él.[ Szerkesztve ]
-
BladePocok
tag
Sziasztok!
Most ugye lesz egy bő 3 napos ingyen mókázás, mint Division-szűz, mit ajánlatok, mivel töltsem ezt az időt? A játékot annyira nem ismerem,holnap gyors átfutom az összefoglalót, de úgy nagy vonalakba ha kérhetem tudnátok 1-2 hasznos tippet adni, hogy akkor hogysmint legyen ? (ugye csak az alapjáték lesz elérhető,semmi kiegészítő stb)
Köszi szépen előre is!
[ Szerkesztve ]
-
arnikusz
veterán
1.7 ben elkezdtem használni a Determined talentet 3 . free helyen az MP7 és M4 pörgetett fegyvereknél.
Most lent UG achikat csinálva a 4 reclaimerhez, így az M4 tökéletes az 5 direktívás küldetéseken.
Fent Magányos Csillag classifiedhez használt MP7 halálos fogékony determined felállással szépen szedi a nem csaló rugókat.
Hétvégén ha játszható lesz a free miatt akkor kipróbálom az M4 is booster shot Berserker mellett felmehet 1762-re a RPM.Soha ne azonosulj a legyőzöttekkel
-
törölt tag
Alone in the Dark
[link] -
dvd24
senior tag
válasz arnikusz #42501 üzenetére
Nem azt mondom, hogy kifejezetten rossz, csak azt, hogy felesleges használni mert vannak sokkal jobbak is, de a kommentedből még eszembe jutott az is, hogy ha még használja is az ember akkor is csak a 3. helyen érdemes mert amúgy meg 4000valahányszáz stamina kellene hozzá, hogy aktív legyen.
-
arnikusz
veterán
Predatory PVE MG5 3. talenjeként Magányos Csillag classified szettben tökéletes boss és küldetés farmoló.
Ádáz és Brutális az 1. és 2. talent. GE esemény utolsó 3 napjában nagyon adta a Lexington körökben ( naponta csináltam min. 20 db-ot)[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- AOC CU34G2X 34" 144Hz 21:9, ivelt Gaming monitor, monitorváltás miatt eladó!!
- Logitech G Pro X Superlight + Corepad Skatez PRO & Soft Grips
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest