-
GAMEPOD.hu
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
sith7
félisten
válasz Anonymus23 #42398 üzenetére
Új SSD - t vettél és oda fogod telepíteni ?
2 napot nem adok és visszarakod megint
-
Anonymus23
veterán
Az Achikkal (bravúr , ki adta ezt a hülye nevet) kapcsolatban:
Lehet másnak tiszta, de hátha van akinek még kérdéses:Az achik közül mind account szintű, max a köztes lépcsőket tudod megcsinálni több alttal.
Azaz, pl aminek van több lépcsője, azt több alttal is végig tudod tolni, de ha a végét az egyik karakteren már beadta, akkor a többi alton is eltűnik a további lépcső, és befejezettnek tekinti az adott achit.Hogy miért is volt ez kérdés?
Mivel lépcsőnként is adott pontot, így bizonyos achikat érdemes lehetett több karakteren is megcsinálni, így több pontot lehetett összeszedni.Egyébként eljött ez a nap is
;) - The Power of the Light Side
-
addikt
válasz Snip3r_HUN #42394 üzenetére
Azt tudod, h azokat nem gyűjteni kell hanem ládákat nyitogatni?
Mindenkit egyforma külső inger ér, de egyén függő, h éljük meg :P
-
foxymaxy
senior tag
Deadeyeből 6 classi mellényt szedtemszét pedig csak egy nyomorék térdvédő kellene , van kettő-három darab a másik szettekből is dehát ilyen felhozatal mellet teljesen esélytelen, nem is erőltetem és durván egyhete siralmas a loot. Csak az akció miatt tolom a csapásmérő szettet csiszolgatom, 3stryker, ninjabike, skull kesztyű + csillag egész jó kombináció igazi hiriggelő kritre kihegyezve 👌
e pluribus unum
-
Anonymus23
veterán
válasz arnikusz #42393 üzenetére
UG ládákat gyűjti valaki tegnap elraktam 10db-ot- érdemese-e tartani?
Minek? Semmi értelmes nincs benne, szerintem még CF cucc sem.
Más tegnap este egy kis DZ után még fél 11-kor mondom megcsinálom az egyik alton a Napalmot, szerencsére bedobott egy kínlódó csapathoz, akik már éppen a végén voltak, 15-20 perc alatt meglett. Na mondom, akkor Sárkányfészek. Ott meg sikerült egy jó kis random csapattal végigtolni, gyakorlatilag dara volt az egész, pedig 4 DPS volt. Annyira pikk-pakk ment, hogy fel se tűnt, hogy senki sem feküdt meg közben, így az achit is beadta.
-
arnikusz
veterán
válasz foxymaxy #42388 üzenetére
PVE bossok és field ládák esetén azt tapasztalom, hogy a 3% -os esély visszaesett.
Az elmúlt héten (vasárnap kivételével-UG-ban voltam), a napi 1-re visszaesett az átlag a korábbi héten lévő 3 -hoz képest.Be kell menni DZ-farm 7-9, Bossok és fertőzési események.
UG ládákat gyűjti valaki tegnap elraktam 10db-ot- érdemese-e tartani?
Soha ne azonosulj a legyőzöttekkel
-
nagyúr
Valaki homályosítson már fel hogy a classfield cuccokhoz mi a francot kell müvelni,
Ez a kérdés bennem is felmerült.
Mondjuk egyik karakteren már majdnem van egy 6-os DE classi szett.
Azzal meg alig játszom.Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
-
Lifer092
senior tag
Ennél többet nem tudsz tenni ez ügyben. - Nekem egy nyomorult végső maszk kellene, de a legutóbbi GE vége óta egyet sem adott. Magányosból persze dobálja ami instant kuka, mert nekem egyáltalán nem jön be az a szett (próbáltam).
- Szóval nem tudom, fura ez a loot elosztásos dolog. De én már úgy vagyok vele, hogy következő GE eseményen lesz maszkom, mert hamarabb nem sok esélyt látok rá sajnos...
- A szerver lagg sajnos megvan még mindig, igaz már nem annyira durván mint korábban. De ezek nálunk is előfordulnak amiket írtál.
-
foxymaxy
senior tag
Valaki homályosítson már fel hogy a classfield cuccokhoz mi a francot kell müvelni, mert kb egy hete nem ad semmit de szó szerint semmit. Végig graszáltam a bossokat, dz-ben a nevezetes pontokat , ledaráltam a napi és a heti küldiket és minden kukás ami jött a lootból, de legaláb van 10 exo ládám
Egyébként másoknak is vacakol a game? Gondolok itt a szeró laggra de olyan szinten hogy fél hp- val fedezékben össze csuklok, de ez veca- verza mert lövöm a mobot és nem fogy az életereje és egyszer csak be csuklik. A másik furcsaság hogy begyújtom vagy elgázosítom a bosst akkor az szépen fedezékbevonul és ott kezd el sikítozni vagy prüszkölni , azért ez kicsit fura[ Szerkesztve ]
e pluribus unum
-
törölt tag
válasz Snip3r_HUN #42384 üzenetére
Megvan! Átraktam angolra. Gear set item kellett a drágának.
Nem fogadta el. De azért köszi. Xbox-on nyomom nem PC-n. Bár elvileg ennek nem lenne szabad, hogy különbség legyen...
[ Szerkesztve ]
-
Snip3r_HUN
addikt
A srácok bepróbálkoztak egy rajtaütéssel kimentés közben, nem jött össze nekik.
(#42383) Frici757: Ha lv30 megvagy egy GS163-as Damascus (EXO pisztoly) fegyvertervrajzod kéne hogy legyen azt kraftold le.
[ Szerkesztve ]
In space, no one can hear your coils whine... | HP Omen 15 | PS4 Slim 1TB | Huawei P20 Pro
-
törölt tag
HELP! Aranykezű bravúrhoz mit kell legyártani? Próbáltam mindent, de nem adja be. Köszönöm.
-
HKorn
veterán
válasz simonl #42380 üzenetére
Hasonló cipőben vagyok én is, gyerekek ha elalszanak akkor van 1-2 óra esélyem játszani, nem használok semmilyen excel-t én sem, de szerintem egész korrekt buildeket rakok már össze, 400 óra után már tudja az ember fejből is, hogy mit mivel és mennyit
Emellett próbálgattam más játékokat, de az a vége, hogy mindig visszatérek a Division-hoz, egyszerűen nekem Nr#1 játék mai napig. Mivel nem nagyon PvP-zek, plusz Xbox-on vagyok, így az itt emlegett problémák szinte nem is érintenek.
Run&Ride
-
-
simonl
tag
Nem mellesleg, amikor leülök játszani, munka, gyerekek (iskola, különóra,edzés x2) + feleség után
akkor nem matekozni akarok egy játékban, excel függvényekben összeállítani a buildet, fegyvereket.
De elfogadom, talán nem nekem való ez a játék.A nők félelmetesek. Semmit nem mondasz, mégis mindent értenek. Ők mindent elmondanak, mégse értesz semmit sem.
-
simonl
tag
válasz Nyugis #42377 üzenetére
Igen, most a Siege az a játék amivel eltöltöm azt a napi 1-2 órát.
Példának azért hoztam fel, mert a megjelenése óta talán ez a UBI játék fejlődött a legtöbbet.
Remek taktikai játék, nem kell hozzá EXCEL tábla b+, hogy nagyobb esélyem legyen győzni, a csalókat pedig egyből dobálja kifelé.A PC Guru -t hagyjuk, jólneveltségem tiltja, hogy a megfelelő szavakkal minősítsem.
Legalja, a szakmai újságírás tekintetében.A nők félelmetesek. Semmit nem mondasz, mégis mindent értenek. Ők mindent elmondanak, mégse értesz semmit sem.
-
Nyugis
senior tag
még annyit szeretnék hozzá tenni, hogy utána olvastam pár forumon, a siege SEM kivétel, multi pvp ergo össze vissza mennek a csalások!!
ott is átlönek a falon, ugy halsz meg h nem is lkáttad ki vol/honnan/ mivel Stb.
ráadásul ott az eszetelen gyilokon kivül mi az amit ad a játék?
na azt a DZ-ben is megkapod a divisionban.
PLUSZ itt ugyebár van PVE kampány terület ahol azért lehet élvezni az FPS örömeit.
ezek fényében azt gondolom a siege egy forintot sem ér.
a division a tenger hibájával együtt IS játszhatóbb.
jelzem: magán vélemény, -
Nyugis
senior tag
válasz simonl #42376 üzenetére
szia!
akkor te most a Siege -melett teszed le a voksot a divisionnal szemben?
ha JÓL tudom az nem FPS MMO. vagy tévedek?ezt irják rola:
"A kampány valóban hiányzik, a játék rendelkezik némi fura hibával is, de olyan erős hangulat társul a nagyszerű koncepció mellé, hogy mindenképpen élvezzük a terroristák levadászását. A fizika tökéletes alapot ad a szó szerint működő ostromokhoz, aminek során a baráti tűzre is figyelnünk kell, a program összetevői pedig valóban Tom Clancy hagyatékának jeleit hordozzák magukon. Innentől kezdve már csak az a kérdés, hogy szükségünk van-e egy újabb multi-orientált FPS-re. Ám természetesen ez is költői, hisz amikor változatos karakterekkel robbanthatjuk be a falakat, amiknek túloldalán szitkozódó és kiáltozó alakok várnak kis csapatunkra, azt semmi pénzért nem hagynánk ki."
[ Szerkesztve ]
-
simonl
tag
válasz Rossonero89 #42374 üzenetére
Szia Rosso, igazad van de azért a COD és a BF csapatalapú játékok, van "piros-kék" csapat, vannak A B C pontok. (a végtelenségig leegyszerűsítve)
Fenti játékokban nem járnak "kacsatáncot" a hullád felett miután hátbalőttek.....
Ja, és ott a taktika egy fontos része, hogy az ellenség hátába kerülj.
Itt? Elszaladnak melletted, nyomnak egy - egy ultit a biztonság kedvéért és négyen hátbalőnek.Jelen kiadónál a RS Siege az a játék, amin látszik, hogy folyamatosan fejlesztik, és törekednek a jobb játékélményre.
Ezért elkeserítő amit a Division -nel csinálnak.
[ Szerkesztve ]
A nők félelmetesek. Semmit nem mondasz, mégis mindent értenek. Ők mindent elmondanak, mégse értesz semmit sem.
-
dvd24
senior tag
válasz Rossonero89 #42374 üzenetére
Szerintem azért maradt meg az emberekben ez a beidegződés mert egészen 1.6-ig, ha rádállt egy gank squad akkor nemhogy adott esetben lenullázták az addigi napi DZ-progressedet, de még azt is elérhették, hogy gyakorlatilag visszafele fejlődj.
1.6 előtt ha megöltek nem rugóként akkor is vesztettél DZ exp.-et (ez mondjuk 1.3-ban volt lényeges utoljára), DZ pénzt (ez már jobban fájhatott, sok heti reset van vendoroknál amikor jó kis cuccokat lehet venni DZ-ben), és a még ki nem mentett lootokat. Ezt értelemszerűen sokan utálták.
Viszont 1.6 óta, ha nem lősz játékosra, akkor gyakorlatilag nincs vesztenivalód. Én, ha nincs kedvem pvpzni de a DZ-ben akarok baromkodni, akkor egyszerűen kimentendő lootot nem szedek össze csak takarítgatom a landmarkokat, ami után kapsz lootot, összeszedem a supply dropot, ami után szintén kapsz lootot, illetve a contamination event után is.
Szóval ennyi. A pve DZ már rég megvalósult csak az emberek még nem ismerték fel Néha lelőnek csak azért, hogy manhuntra tornászhassák magukat, de ez még belefér
-
Rossonero89
tag
válasz Mr Chapel #42349 üzenetére
Túl van ez a játék már kicsit misztifikálva. Semmiben nem különbözik elveiben, egy másik multis játéktól.
Battlefieldben ugyan úgy hátba lőnnek, Rainbowba ugyan úgy lelőnnek, CoD-ban szintén. Akkor hol a gond?
Sokan életük nagy küldetésének fogják fel ezt a játékot, véresen komolyan véve azt. Felesleges. Játékként kell felfogni, nem egy, az ember életéhez elengedhetetlen célnak, vagy mit tudom én minek..
Azzal amúgy teljesen egyetértek, hogy töménytelen mennyiségű agyhalott van bent, az tuti. -
törölt tag
11 éves auto aim hős! [link]
-
nagyúr
válasz Snip3r_HUN #42364 üzenetére
Photoshop.
Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
-
vtomi2
őstag
Ma megcsináltam a maradék mellékküldetést, aztán gondoltam megyek benézek dz-be. Beléptem rögtön meghívott 1 lengyel srác, vele nyomattuk majdnem 1 órát, utánna meghalt, és inkább kilépett.
Utána fellestem dz9-be, mert még nem jártam ott (amikor abbahagytam még nem volt benne a játékban ) ott meg elkezdtem követni 1 3-mas társaságot, akik utána bevettek maguk közé, és 1 óra alatt annyi lootot összeszedtem velük, hogy megtelt a lerakatom. 2x sikerült rugot csinálnom magunkból bossharc alatt, de a másik csapat csak várt 1 picit, hogy mi lesz, és folytatták a boss lövését, nem támadtak meg, abszolút pozitív a tapasztalatom mára, remélem fogok csalódni mint régen -
xyvalaki
aktív tag
válasz szatyor1972 #42362 üzenetére
De ez nem LV28 hanem GS 28. Valsz nem az egészet csinálta így, csak most ez van rajta. Gondolom az egyikhez ez kell neki. Pl. amelyikhez mindenféle színű felszerelés kell.
https://www.twitch.tv/hnh_neutrale/
-
Anonymus23
veterán
-
arnikusz
veterán
válasz szatyor1972 #42362 üzenetére
Éjjel nappal játszik.
Tisztán sehogy, már ha csak a harc achikat nézzük pl. 2000 ölés shotival- 500 nál tartok pl.
Jelenleg a fejem felett 2630-at mutat, napi átlag 2 óra mellett.Soha ne azonosulj a legyőzöttekkel
-
simonl
tag
El sem hiszed milyen jó olvasni soraidat, egy jó ideje aggódom, hogy már túl öreg vagyok már ehhez a játékhoz.
Valószínűleg még te is a jó "poroszos" nevelést kaptad mint én.
Igen, mi nem lövünk hátba senkit, kimentésnél segítünk, ha valaki térdel felsegítjük, és nem csalunk egy számítógépes játékban.
(nyilván rugókra rámegyünk ha a barátokkal játszunk és ha valaki kötekedik lelőjük és megyünk tovább, de nem várjuk falkában a DZ kijárat előtt mint a cigányok)
Én a gyerkőceimet is így nevelem, a nagyobbik már játszik önállóan.Ugyanezeket tapasztaltam mint te, éppen ezért én "elengedtem" ezt a játékot.
Nem fog változni semmi, nem lesz Battleye és nem lesz 2. rész sem.
Ha változásokat terveznének akkor nem azzal lenne elfoglalva egy fejlesztő csapat, hogy hellokitty -s hátizsákokat vegyünk pénzért.Annak azért örülök, hogy a legjobb barátomat (remélem nem sértődik meg) közel egy éve ebben a játékban ismertem meg.
Ma már üzlettársak is vagyunk.
DZ -ben térdeltem valahol, odajött ismeretlenül, még csak HUN sem volt a nevünkben és felsegített.Azért kicsit óvatosságra intelek ezen a fórumon, itt is van pár retardált idióta akiknél elég alacsony az ingerküszöb. Találkoztam néhányukkal PVP és PVE területen is. Szánalom.
Itt megy a menőzés, meg a csíterezés de megcsinál olyat (megtörtént) csatlakozik hozzám DZ ben, játszunk, megtisztítunk pár területet, majd mikor térdelek egy mob roham után, nem felsegít, elveszi a cuccaimat és kilép b+.
Nem írom ide a nevét mert úriember vagyok....[ Szerkesztve ]
A nők félelmetesek. Semmit nem mondasz, mégis mindent értenek. Ők mindent elmondanak, mégse értesz semmit sem.
-
Mr Chapel
tag
válasz Snip3r_HUN #42355 üzenetére
Köszi az infót. Valamiért többre emlékeztem. Ez így még jobb ☺
-
Mr Chapel
tag
válasz arnikusz #42350 üzenetére
Igen, azért annyira nem szoktam felhúzni magam ilyenen, öreg vagyok már hogy ilyesmi fel tudjon zaklatni. Csak nem gondoltam volna hogy ennyi negatív atrocitás fog érni egy jatékban. Nem minősíteni akarom, de ilyen szar egy communityval már rég nem találkoztam, ennyi cheaterrel stb... egy BattlEye korában. :/ Tisztelet a kivételnek. Szerencsére nincs veszve minden
Nagyjából arra felé szoktunk màszkálni. Dz7-9 között. Azt nem tudod véletlenül hogy a bent lévő bossokra mennyi a respawn? Kint tudom, de a dzben bizti kevesebb mert egy órán belül volt hogy kétszer is levertem ugyanazt.
-
dvd24
senior tag
válasz Snip3r_HUN #42345 üzenetére
Azért várjuk ki a jövőhetet. Ez az egész elvileg csak a sok változtatás egyike. Lehet hogy, ha az új mechanikák által keletkezett új kontextusban nézed majd ezt a kapcsolósdit, akkor jobban fog tetszeni.
-
nagyúr
Hát ez az új szkörmis is érdekes lesz,ha a túl oldalon egy 4fős jó orosz banda áll.
Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
-
arnikusz
veterán
Ezt a DZ-ben felejtsd el. Sok mínusz IQ - s youtube sztáron felbuzdult gyökér van.
Én a 3. Alt 89. szintjénél járok, de már rég nem foglalkozok ilyennel.
Tegnap 4 en vagyunk DZ2 kimentés előtte kiszedtünk egy supplyt egy gyerek elől, kimentünk erre lelő felszednek a Játékostársak és feküdt, az ilyenek mellett, te nem fogsz nyugodtan játszani.
Javaslat a DZ farmra DZ 7-9 landmark takarítás a 3 db föld alatti, a Kazánház és bal oldalt a két felső tetö.
Ide nem jönnek annyira, mert a mobok szépen szednek mindenkit.Soha ne azonosulj a legyőzöttekkel
-
Mr Chapel
tag
válasz Snip3r_HUN #42345 üzenetére
Talán ezért nem ártana változtatni hogy mindenki megférjen egymás mellett. Engem nem zavar ha öldösik egymást csak akaratom ellenére ne vonjanak már be a kisded játékaikba.
Meló után fáradtan marhára nincs kedvem az ilyen felesleges időhúzásokhoz, mikor egy két órára benézek. Értem én hogy pvp területként van nyilvántartva. De mikor tök nyugiba farmolgatom a div techeket, aztán látom hogy közbe manhunt van. Látom hogy itt gond lesz, próbálok lehúzódni mert semmi perc alatt oda makróztak. Aztán vhogy csak bekerültem a darálóba. Nem is a rogue ügynökök szedtek le hanem akik üldözték őket. Biztos rosszkor voltam rossz helyen, ahogy a mondás tartja De van egy olyan mondás is hogy élni és élni hagyni. Azért jó lenne ha egyesek ezt is tiszteletben tartanák.
Másik eset, pont egy kimenekítési terület mellett mentem el. látom özönlenek a lilák. Kicsit besegítek gondoltam naívan. Két figura épp várta a helit. Az egyik hátából szedtem le két shotisat. Vége a rohamnak, heli kivitte a cuccaikat. Int hogy kösz haver, meg chaten írja hogy thx. Aztán mennék el a dolgomra, nem hátulról fejbe darál, a cimbijével együtt :/ Szóval míg ilyen mentalitású "emberek" lézengenek dz ben addig hadd ne kelljen már ilyenekkel pvpznem. Vagy mikor például egy nevezetes pontot pucolsz ki, lefoglalnak az elitek stb, aztán akkor jön oda keménykedni egy ilyen fogyatékos. Hátulról vakargatja közben a hátad egy m4el. Aztán a cheaterekről nem is beszéltem, pedig azokból is kijutott bőven. Háztetőről nyomja a lézershowt, azt ellő dz7 től dz9-ig simán. Odateleportál melléd nyom egy emotot, azt vissza a tetőre. Hát könyörgöm, ezek ezt élvezik? Nagyon szar lehet az életük ha ez teszi boldoggá őket. Valamit tuti kompenzálnak ezzel :/
Én meg ha látom hogy valaki szorult helyzetben van akkor inkább segítek neki, nem még pluszba belerúgok. Nekem ilyen a mentalitásom. Ez van ☺ -
Nyugis
senior tag
hello mindenki!
ha ott ragadtam azon a területen ahol a magasabb szintü kollégák segitettek, és most belépve a játékba szeretnék vissza menni a saját történet szálámhoz, azt hogy tudom megcsinálni?
itt csak fekszek kelek, mindenki haza vág! -
Snip3r_HUN
addikt
válasz Mr Chapel #42344 üzenetére
Elsőként azt kell(ene) megérteni hogy a DZ ilyen,az elejétől fogva,ez a kapcsolósdi csak annak a bizonyítéka hogy a pve playerek telesírják az ubi fórumot,a massive meg “javít” szokás szerint sz@rul. A Last Stand nem DZ,teljesen más a hangulata,aki nem akarja hogy lelőjék az egyszerűen ne menjen be DZ-be...
[ Szerkesztve ]
In space, no one can hear your coils whine... | HP Omen 15 | PS4 Slim 1TB | Huawei P20 Pro
-
Mr Chapel
tag
Én mondjuk ezt egy egyszerű pvp on/off kapcsolóval megoldanám. Aztán akkor mehet a rogue one. Más játékban már évekkel ezelőtt megoldották ezt. Vanilla wowal mikor 1000 éve játszottam ott csak simán átkapcsolta pvp on-ra ha azt akarta hogy támadható legyen az ember, meg kereste a konfliktust. Ide se ártana egy ilyen rendszer. A DZ meg szerintem nem egyenlő a pvp-vel. DZ egy olyan köztes terület ahol találkozhatsz playerekkel is a többi területtel ellentétben. Ez nem feltétlen azt kellene hogy jelentse hogy mindenki halomra lövi egymást. Arra ott van az LS. Bár az meg dlc szóval nem biztos hogy mindenki beszerzi. Mindenesetre jobb lenne ha nem más döntené el helyettem hogy pvp-zni szeretnék. Dz-ben nem csak pvp tartalom van. Szívesen elnézegetem én ahogy mellettem lövöldöznek egymásra. Aztán ha szeretnék csatlakozni akkor pvpre váltok pl. De addig se én ne tudjak más playerre lövöldözni, se rám ne tudjanak lőni. Ez így lenne korrekt. Na mindegy, a bilibe beleért a kisujjam és már fel is ébredtem 😊
-
xyvalaki
aktív tag
Nem lett volna egyszerübb ha a19 seces öléséért nem járna még semmi? Az idő maradhatna, csak éppen sárga lenne és ha feljebb megy akkor bepirosodna. Onnantól kezdve fizető a buli. Az is igaz hogy egy felsztekkelt DE elé befut valaki akkor ott gondok adódnak.
[ Szerkesztve ]
https://www.twitch.tv/hnh_neutrale/
-
arnikusz
veterán
válasz Anonymus23 #42340 üzenetére
Ismert filzófiai alapvetés: mit tudunk azt tudjuk, hogy nem tudunk semmit.
Csak nyugtával dícsérjuk eme dolgokat, emlékszünk még a nem is oly régi RPM clitch-re.
Pl. nyomogatod, hogy rugó vagyok és beakad.Nem tudom, de ezzel a sok újítással lassan átesnek a ló túlfelére, még egy újat meg se csináltál rendesen, nem jött a következő GE, új classified szettek stb.
[ Szerkesztve ]
-
Anonymus23
veterán
válasz Lifer092 #42339 üzenetére
Egyetértek veled, a mob erősség is jó ötlet, hányszor volt már olyan, hogy lőttem manhuntot, amikor hátulról 3 mob legyalult. Vagy elkezdtem foglalkozni a mobokkal a manhuntosok megvárták míg leszenvedem őket és megadták a kegyelem lövést
-
Lifer092
senior tag
válasz Anonymus23 #42337 üzenetére
Ez a PvE és PvP DZ választási lehetőség már számtalanszor előkerült itt a fórumon. De sokan mindig leszavazták, akkor sem értettem hogy miért? Simán kivitelezhető lenne a dolog, mint a Survival elején is választható hogy PvP-ben akarsz pisztoly harcolni fél órán keresztül, vagy a "nyugisabb" PvE módban akarsz menni.
- Ugyanezt meg lehetne tenni a DZ-vel is. Semmivel nem csökkenne a játékos szám a DZ-ben, mert aki PvP-t akar az menne a PvP részre, aki PvE-t az pedig oda. Mindenki megtalálná a számára megfelelő játékmódot. Nagyon sokszor nekem sincs kedvem PvP-re a DZ-ben, hanem délután szeretnék csak leülni és farmolgatni, és nem egy 8 fős multigroup elől futni negyed órán keresztül, és alt-f4-el kilépni. Ha meg PvP-re van kedvem akkor átmegyek oda.
- Ezzel a megoldással amit írtál még jó is lenne, PvE részen kevesebb eséllyel essen pl. jó loot (nem mint ha így aztán olyan sok esne.... ), legyenek erősebbek a mobok kicsit hogy nagyobb kihívás legyen azokat lőni ha már PvP content nincs.- A PvP részen legyenek gyengébbek a mobok jóval (lásd pl. LS) és fullra PvP-re legyen kihegyezve a dolog, és ne az elit LMB-s shotisok döntsék el az 1v1-et.
De ilyen tartalom valószínűleg sosem lesz, mert a fél világ felsírna ha lenne PvE DZ, mert hát akkor nem tudnák 10 -en hátbalőni a magányos playert, aki csak kikapcsolódásból farmolgatni szeretne....
@flash: Eshet egzotikus ládából (Hősi betörés/Legendás küldi után), kb. 0% eséllyel heti lerakatból is. Illetve dobhat nevesített boss PvE területen és DZ-ben is. Nekem még a GE ideje alatt adta TimeSquare legendáson az egzotikus lerakat.
[ Szerkesztve ]
-
Anonymus23
veterán
Ez azért nem jó, mert valaki elkezd téged lőni, és nálad jó loot van, akkor te nem akarsz megfeküdni, és te is lövöd a másikat, és teszem azt te lövöd le, akkor te leszel rugó, holott te elvileg "áldozat" vagy,
Ahogy nekem lejön a szövegből, a fejed felett lesz egy jel, hogy te kész vagy PvP-re, azaz eléd már megéri beszaladni, mert te rugó leszel ha véletlenül belelősz a másikba
Vagy sokaknak, akik nem akartak rugózni, azok láthatják, hogy te jössz és ha ott a jel, vagy megjelenik, akkor tudják, hogy "balhé lesz, nagy balhé", legalább van idejük felkészülni. De gondolom amíg Ő nem megy át rugóba, addig friendnek tekinti a játék, azaz én hiába lövöm előre.Az is tetszik, hogy ha valaki úgy dönt a csapatból, hogy rugóskodik, akkor van időd kilépni, ha te nem akarsz.
Így már egyre jobban körvonalazódik, van benne logika (mégha kicsit meg is van erőszakolva), de már előre várom, hogy hogyan fogják ezt kijátszani és glithcelni.
Őszintén szólva nekem jobban tetszett volna egy echte PvP DZ, ahova ha bemész, akkor ott bárkit lőhetsz, azaz belépés előtt lehetett volna választani, hogy PvE vagy PvP. Még azzal együtt is, hogy legyen jobb a loot valamilyen formában a PvP részen (akár pl hamarabb visszajöjjenek a bossok, vagy ténylegesen jobb eséllyel essen jobb cucc).
Ja igen, véleményem, hogy nem a PvE DZ az NEM egyenlő a jelenlegi PvE területtel, mert a loot mennyisége a közelében sincs a DZ-nek, az intenzitásról nem is beszélve!;) - The Power of the Light Side
-
dvd24
senior tag
válasz flash- #42334 üzenetére
Szerintem 4+2 set item nem éri meg, ha van ninja bike táskád akkor lehet jó set kombókat összerakni de addig sárgával vagy exotic-kal keverd, arra viszont játékstílustól és fegyvertalentektől függően több lehetőség is van:
-barrett, vigorous vagy reckless mellény
-specialized táska
-savage kesztyű
-nimble, vagy bliss fegyvertokezekből kettő, de ha leírod milyen fegyvered van és milyen talentekkel, meg hogy melyik slotra tudsz pakolni sárgát akkor pontosabb is tudok lenni
-
flash-
veterán
4 csapásmérő mellé melyik más set 2 darabját érdemes betenni pve-n és pvp-n?
ezen agyalok, de nem tudok dönteni...
esetleg sárgát?[ Szerkesztve ]
-
dvd24
senior tag
Igen ilyesmi, ha jól értem és lesz valami animáció is az átváltásnál, valami olyasmit képzelek mint amikor egy nem rugó elkezdi levágni a kötelet legfeljebb nem olyan hosszú, szóval gyakorlatilag kiveszik a képletből a hirtelen hátba támadós szituációkat, ha valaki figyel akkor észreveszi, hogy mellette épp rosszalkodni készül valaki.
+az is megszűnik, hogy a csapat fele rugó a másik fele meg nem
-
HKorn
veterán
Tehát hasonlóképp fog kinézni, ha jól értem:
Választhatok, hogy rogue mód ON/OFF és ha off-ban vagyok, akkor rogue lőhet engem, én is lőhetem őt, de firendly fire nem rogue-któl kizárva, kivéve ha valaki rogue ON módban lő, mert akkor az egyből rogue státuszba kerül?
Run&Ride
-
vtomi2
őstag
-
dvd24
senior tag
egy ETF tag megosztotta, hogy is fog működni ez a kapcsolós dolog
#42328 body007: igen
[ Szerkesztve ]
-
addikt
Az "életerő öléskor" ruha skill az hat a képességgel való ölésre? (turret/seeker)
Mindenkit egyforma külső inger ér, de egyén függő, h éljük meg :P
-
RazoR
veterán
válasz Anonymus23 #42324 üzenetére
Szerintem ez a "valamit át kell kapcsolni" nem a legjobb fordítása a dolognak, ez kavar meg...
Teljesen átdolgozzák a rugózást állítólag, a köv, SOTG után okosabbak leszünk. -
arnikusz
veterán
-
dvd24
senior tag
válasz Anonymus23 #42324 üzenetére
ez még mindig túl kicsi változás lenne, ennél sokkal többre utaltak a sejtelmes pofázmányukkal engem sokkal jobban érdekel, hogy milyen elemeket akarnak átemelni a last standből a DZ-be?
-
Anonymus23
veterán
Mondjuk friendly fire most sincs a csapaton belül, de akkor talán úgy tudom elképzelni, hogy a sok köcsögség, hogy direkt beszalad elém a másik játékos, hogy rugó legyek, arra nem lesz érvényes a fiendly fire, és nekem kell bekapcsolnom ezt, hogy ha én rugó akarok lenni, akkor bekapcsolja a "friendly fire"-t és úgy fog működni mint ahogy most van a DZ-ben.
Ha ezt kikapcsolom, akkor nem leszek vétlen rugó, de rugókat tudok sebezni.Valószínűleg a friendly fire alatt ők a vétlen rugóvá válást értik, amikor 10-en mennek egy manhuntra, és óhatatlanul beszalad eléd valaki, és akkor hirtelen mindenki, aki eddig a manhuntot lőtte az a 19-est kezdi lőni, míg manhuntos meg röhög a markába, és leszedi a maradékot.
Kezd összeállni!
-
dvd24
senior tag
válasz Anonymus23 #42320 üzenetére
Ne a mostani rendszert vegyétek alapul, azt mondták totál megváltozik az egész rugó mechanika. Nem valami kis változás lesz, de majd jövő héten beszélnek erről, csak annyit mondanak előzetesben, hogy pl. nem lesz többé friendly fire, és hogy néhány elemet áthoznak a last standből. Szóval nem tudom, hogy lesz. Meglátjuk egy hét múlva
-
5150head
senior tag
-
dvd24
senior tag
válasz arnikusz #42315 üzenetére
Ez igaz, viszont annyi változott, hogy így kivették az RNG faktort és nem kell kukázni az eddig összegyűjtött geart. Ez számomra sokkal szimpatikusabb megoldás. Mondjuk arra nem tértek ki, hogy mi fog történni a jóval régebbi gearrel, pl. mi van, ha valakinek el van rakva még olyan táska amin két major attr. volt?
-
Anonymus23
veterán
Még mindig nem vágom a logikáját, mivel akkor lelövöm, és nem nyomom a gombot, akkor nem vagyok rugó?
Vagy ezt úgy értik, hogy mintha most meglátnám a 19 secet, és akkor abbahagyom a lövést, akkor nem vagyok rugó, de ha rugó akarok lenni, akkor lövök tovább vagy nyomok egy gombot, és akkor mindenképpen rugó leszek?
Nekem ez sehogy se jön össze.
Lehet nem jól értem, de pl akkor szemétkedek valakivel, de alapból az a célom, hogy rugó legyek, lelövöm a fél életét vagy 2/3-ad életét, és akkor nyomok gombot, és már esélye sincs?
Na erre nagyon kíváncsi vagyok.Most is az esetek többségében szabad akaratból vagyok rugó, ahhoz is nyomni kell valamit, konkrétan a tűzgombot
-
robyg
senior tag
válasz Anonymus23 #42318 üzenetére
Ha a DZbe belelösz valakibe ahhoz hogy rugó legyél pár lövés után meg kell majd nyomnod egy billentyűt hogy rugó legyél.
Tehát 1.8ba már saját akaratból leszel rúgó.
-
arnikusz
veterán
Viszont, ha belegondolsz a korábbi patchok ba, itt is ugyanazt játszák el, mert a classifiedek esetén a két pörgetési lehetőség mellé az 1401 max értékhez az arany exoticot fogod maxolni és ez több mint 2000 óra után megintcsak újrakezdés.
Barrett nyugdíjas exotic Rambo jön is át az aktív altra.
-
dvd24
senior tag
válasz arnikusz #42313 üzenetére
Azt mondták úgy fog kinézni, hogy tier 5-ön a mostani itemek lesznek kb a legalja (256), de nem az lesz, hogy ugrunk egy GS szintet mint eddig, hogy újra kelljen farmolni mindent, hanem azt ami már megvan, szép lassan fejleszthetjük div techel és egy teljesen új GS rendszer lesz ami majd számolja a szintünket és ez majd növekszik 286-ig amit akkor érünk el ha mindent kimaxoltunk ami rajtunk van.
Ezzel együtt nem fogják buffolni az ellenfeleket, szóval ha hozzátesszük ehhez, hogy a hp-t is a régi módon számolják, akkor sokkal könnyebb lesz a pve tartalom mint eddig.
-
HKorn
veterán
válasz Snip3r_HUN #42310 üzenetére
Ehh gondoltam hogy neked a max lesz, kulcsokból kiindulva
Run&Ride
-
arnikusz
veterán
Ez a 4-es móka csalók nélkül jó lenne.
[link]Soha ne azonosulj a legyőzöttekkel
-
dvd24
senior tag
state of the gameből a lényegesek:
- az új skirmish mód ugyanúgy normalizált lesz mint a last stand és classified cache-t lehet majd nyerni vele
-gear optimization: a div techet arra lehet majd használni, hogy minden értéket növelhessünk a meglévő cuccainkon, tehát ha van egy jelenleg perfekt major és minor attribute-okkal rendelkező cuccunk, azt szép lassan kimaxolhatjuk - így az item level is növelhető 286-ra ha jól értettem - tehát a sok arany cucc sem lesz kuka a classified mellett
-a stamina újra a régi módszerrel lesz számolva ami azt jelenti, hogy több hp-nk lesz
-a DZ-ben megszűnik a friendly fire, nem lesz több véletlen 19 seces rugó, valamit át kell majd kapcsolni, hogy rugó legyen valaki, erről bővebben a következő SOTG-ben lesz szó
szóval gyűjtsétek a div techet
-
addikt
Hát, lesznek változások... mai SOTG összefoglaló.
-
foxymaxy
senior tag
A hócipőm tele van ezzel a spéci gearset mizériával
Dead eye szettből térdvédő hiányzik és már a hatodik mellényt szedtemszét DZ ben volt hogy kettőt adott egyszerre , most meg egy ideje nem esik semmi ,valamit nagyon elcsesztek
A build panel tényleg jó, átlátható egyszerűe pluribus unum
-
dvd24
senior tag
Nagyon jó kis Build planner jelent meg a redditen, ezzel szerintem jobb buildeket linkelni mint egy sima screenshottal mert azokon pont a lényeg nem látszik, maximum a végeredmény
Próbaképp összedobtam egy PvE-re fókuszált taktikus-t, nekem is nagyjából ilyen van, persze nem ennyire perfekt rollokkal, de ezzel a builddel a teljes PvE kontent könnyen teljesíthető.
-
.LnB
titán
Nem tudom volt e már, nevettem rajta eléggé: [link]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
Új hozzászólás Aktív témák
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Új, bontatlan PlayStation 5 (PS5) DualSense Kontroller 30th Anniversary Limited Edition
- Eladó Gigabyte Geforce GTX 1050TI OC 4GB
- Axagon EEM2-UG2 USB-C 3.2 Gen2 M.2 NVMe SSD külső alumínium ház, USB Type-C
- HP Elite X2 érintő kijelzős,és világító billentyűzettel rendelkező laptop(M5 proci.Bang& Olufsen
- Eladó Playstation 5 DualSense Controller - Midnight Black