Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 7. nap: Control
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
-
GAMEPOD.hu
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
Snip3r_HUN
addikt
Én összesen 25 ládát vettem,mondjuk nem is nagyon vonzottak a mostani szettek. 10k itt is megy a következő eventre. Nem lepődnék meg rajta ha csökkentenék a clear sky és a lexington után járó pontokat,tipikusan a Massive féle gyökér logika...
In space, no one can hear your coils whine... | HP Omen 15 | PS4 Slim 1TB | Huawei P20 Pro
-
dvd24
senior tag
Ha megvan mindhárom setből mind a hat akkor nincs sok értelme ládákat nyitogatni, és ha az ember félrerak 10000-et akkor a következő GE-n egyből nyithat párat az újak közül. Ráadásul PTS-en jelenleg úgy áll a helyzet, hogy Lexington és Clear Sky kevesebb GE creditet fog adni, hogy ne aztokat farmolja mindenki.
Amúgy nekem kb 40 láda után lett meg az összes set, de olvastam olyanról akinek 60 után sincs komplett setje, szóval gyűjtögess még
A jutalom meg 3 fajta maszk, de ezek GE commendationhöz kötöttek, illetve néhány plusz láda a végén attól függően, hogy hol végzel a leaderboardon.
[ Szerkesztve ]
-
arnikusz
veterán
válasz akoska07 #43293 üzenetére
Ez akkor a Joker maszk volt.
Na még a Falcon maradt fekvés nélkül, azt még megpróbálom, ha jönnek a többiek.
De így hogy megvan mindenböl a teljes nem zaklat, ha nem lesz meg.Egy jótanács 10.000. GE creditet rakjatok el, következő alkalomra.
Ha unjátok a Lexi farmot és van 4 alt most 18 perc alatt megvannak a PVE bossok, még hozzacsapsz egy Lexit és 4 alt ad 12.000.-et .Soha ne azonosulj a legyőzöttekkel
-
nagyúr
válasz Snip3r_HUN #43294 üzenetére
Nem.
Nagy részt bujkált.
Csak az utolsó bombát rakta fel.Én is vmi olyasmire számítottam,de nem történt meg.
Az első körben miatta buktunk el.
[ Szerkesztve ]
Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
-
nagyúr
-
Lifer092
senior tag
válasz Snip3r_HUN #43283 üzenetére
-
csabamigo
aktív tag
Sziasztok
Maszkért mit kell csinálni?Bocs ha volt már de most nem olvastam visszaAz Élet a Legjobb Méreg!
-
Snip3r_HUN
addikt
válasz Anonymus23 #43289 üzenetére
Ha 3 disznó ott meghal az már inkább dögkert.
In space, no one can hear your coils whine... | HP Omen 15 | PS4 Slim 1TB | Huawei P20 Pro
-
törölt tag
válasz Anonymus23 #43287 üzenetére
Iszonyú ronda ez a maszk.
-
LÁZ
addikt
másokat is szórakoztat deltával a játék, vagy csak én vagyok a choosen one
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
-
törölt tag
válasz Csoffadalom #43275 üzenetére
-
törölt tag
Leírhatnám megint, hogy norti korábban linkelte a hivatalos, részletes magyarázatot, de ahogy valószínűleg azt se olvastad el, úgy gyanítom ezt se fogod.
Csapatos a médiával skill megkötés, az adja azt az ocsmány fejet.
Mindent lehet kivéve láda, first aid és recovery link. A nomád 4-es talentet írták, hogy bajos lehet így az nem ajánlott.
Solyómra nekem 2 nomád 3 taktikus, relentless táska volt berakva plusz seeker és pulse turret. A talentek: on the move, combat medic, battle buddy, critical save. Plusz sok elektronika.[ Szerkesztve ]
-
Lefty
addikt
válasz Anonymus23 #43276 üzenetére
Jo en vagyok a hulye, most esett le, hogy medical skill nem megengedett. A medkit az nem az akkor?
-
Lefty
addikt
válasz Anonymus23 #43271 üzenetére
Az miert lehet, hogy mar mindet megcsinaltam ezekbol GE kapcsan viszont egyik sincs bepipalva? Hogy kellene akkor megcsinalni oket?
[ Szerkesztve ]
-
Anonymus23
veterán
válasz TommyS_27 #43272 üzenetére
Feküdtünk közben 1-2x, medkitet használtunk, azt most kérdezem az egyiktől, hogy használt-e Combat medic tálentet, ha jól rémlik igen,.
Pulse nem volt.
Elsősegély/láda/survival link nem volt természetesen.
Volt egy külföldi srác, neki már megvolt, az mondta, hogy akkor is beadta nekik, amikor egyszer full wipe volt közben nekik.;) - The Power of the Light Side
-
TommyS_27
senior tag
-
HKorn
veterán
válasz Krissz1983 #43264 üzenetére
Nekem is beadta tegnap este a térdvédőt, volt 1600 GE creditem gondoltam alvás előtt nyitok egy utolsó cache-t, hát nem térdvédő volt benne?
Ki is kellett próbálnom azonnal, nem rossz de a jelenlegi farmolós szettem jobban darál.
Run&Ride
-
xyvalaki
aktív tag
válasz Csoffadalom #43266 üzenetére
Majd megy a rinya és nerfelik. Ahogy a Taktikust és a Strikert. Vagy a D3-at.
https://www.twitch.tv/hnh_neutrale/
-
Csoffadalom
tag
Megnéztem a PTS-en az Alpha 6-os bónuszát. Hát ha ez így marad bitang kemény lesz az tuti. Meg kipróbáltam a Resistance-t, na az is durva lesz. Kimondottan várom az 1.8-at.
[ Szerkesztve ]
Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják.
-
dvd24
senior tag
-
LÁZ
addikt
válasz Snip3r_HUN #43259 üzenetére
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
-
Snip3r_HUN
addikt
2 karakteren még használom,Virgonc mellény + Felfrissült maszk + Skulls kesztyű + 3 eltérő classified.
(#43258) LÁZ: Ne alapon hanem nehezítéssel kezdj neki egy küldetésnék,én tegnap csináltam meg elég gyorsan meglett a 30 ölés.
[ Szerkesztve ]
-
LÁZ
addikt
ez a long distance commendation bugos vajon, or what , valahogy nem akarja számolni a találatokat, pedig már kb a világvégéről lövöldözöm a gaz ellent. vagy scope-ot kell használni, csak akkor számolja?
-
Lefty
addikt
Sarga/exo buildet hasznal meg valaki, vagy kizarolag classira mentetek ra?
-
-
용 Bob
senior tag
Sziasztok,
2,5 hete játszom kb. a játékkal (eléggé rágyógyultam , de 1 hete szenvedek egy idegesítő bug?-tól. Team text chatbe nem tudok belépni. Semelyik parancs nem megy /g /group /1.
A jelenség előtt volt egy DZ missmatch-eb két baráttal és azóta áll így a dolog. Valaki találkozott már ilyennel? Olyan is volt már, hogy a csapattárs simán írt nekem csata közben, de természetesen én nem tudtam válaszolni. Mindig "unknown comman"-ot kapok....
[ Szerkesztve ]
MSI B350M mortar; R5 3600X; AC Liquid Freezer 240; MSI Gtx 1660ti ventus xs OC 6g ; Corsair LPX 16GB 3200@3200 / CL16; Phanteks enthoo pro m; Logitech G203 // Beyer Dynamic DT 770 Pro; Korg DS-DAC-100m
-
Weper
tag
Üdv.
Van esetleg olyan csapat, ahol lenne hely egy embernek a malac és/vagy a bohóc maszkos bravúrokhoz? (PC)
[ Szerkesztve ]
-
-
HKorn
veterán
válasz Krissz1983 #43249 üzenetére
Én meg t3rdvédővel, már csak az hiányzik 6-os strikerhez.
Mocsok unalmas Lexit 20x letolni egymás után, de nincs gyorsabb farmolási mód sajna.
Run&Ride
-
arnikusz
veterán
válasz Krissz1983 #43249 üzenetére
Én a kesztyűvel vagyok így.
Eddig 25 ládából nemjött egyik szett sem hatosban.
Most még este holnap és vasárnap nyomom max 30 láda és 10-esével bontom.
Ha meguntad akkor a következő eseményre legyen 10 ezer credit, ezt a múltkor nem csináltam, de most nem fogom kihagyni.Soha ne azonosulj a legyőzöttekkel
-
Krissz1983
aktív tag
Srácok. Érdemes farmolni a striker szettet reggel óta nyomom a lexit és már minden megvan csak az a k@rva fegyvertokot nem dobja a 6-os szetthez 😤. Még megállítót is dobott.
Give them nothing but take from them everything
-
kiezTe90
senior tag
Sziasztok!
Nemtudjátok van lehetőség pc-ről, ps-re vinni a karaktert? Vagy muszáj előről kezdenem?
Egyre többször egyetértek Thanosal...
-
addikt
Azt nem vettétek észre, h ha ugyanazt a küldit nyomjátok egyfolytában (a végén azonnal restart) akkor a mobok egyre durvábbak? Lehet csak én képzelem, de úgy az 5-6-ik újraindításnál már csak lestem, h jönnek és milyen erősek... Bár lehet csak nekem volt sok a sör és már nem úgy reagáltam
Mindenkit egyforma külső inger ér, de egyén függő, h éljük meg :P
-
törölt tag
válasz Snip3r_HUN #43243 üzenetére
Messziről is leesik róluk a páncél kipróbáltam.
-
nagyúr
válasz #75376384 #43236 üzenetére
De majd megosztom.
Ma is próbáltam átmenni nagyon sokszor,de nem tudtam,egyszeri és megismételhetetlen (by ubisoft).
Ilyenkor úgy sajnálom,hogy nem rögzítem.Csak éjszakás után utolsó erőimből farmoltam.
Meglett a reclaimer striker sentry 6-os szett.Egyik láda ezt dobta,mind ment a stash-be.
[ Szerkesztve ]
Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
-
Csoffadalom
tag
Én kétféle változatban csináltam meg, az egyik pontosan így fest csak más fegyverekkel. Ennél 56% elit sebzés és 50% páncélsérülés van. A másiknál, mivel volt olyan darab amiből több is volt össze vissza variálgattam és 28% elitsebzés lett 75% páncélsebzéssel. Nem rossz nem rossz de őszintén szólva nem igazán vettem észre nagy változást az eredetihez képest. Bár csak tegnap éjjelre jött össze, majd ma tesztelem.
Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják.
-
flash-
veterán
ha ezeket teljesítjük (Assault" Commendations Clarification)
akkor mivel jobb? több ládát dob, nagyobb eséllyel classified itemet, vagy csak több ge pontot? -
Anonymus23
veterán
válasz #75376384 #43223 üzenetére
Mondtad tegnap, rémlett, de nem emlékeztem pontosan.
Akkor jó lesz a következő valamelyik szerintem a falcon no healre.
Egy kicsit nagyobb képzettséggel + nomád folyamatos healje + a 25% heal on kill:
Vagy:
Itt a képzettség által okozott sebzés healel + a 25% heal on kill:Összeállt a Sentry is tegnap, elég ütős 6 jelet csak a bossokra lehet tenni vele, jó lesz exo ládát farmolni:
Ha valaki shotis buildet épít (ebben a játékban én nem szerettem a shotit, de most itt a közeli sebzéssel nagyon adja), csak egy tipp, elég jól használható, 2 nap alatt ~1800 killt hozott:
Van 46 új CF itemem (18 Reclaimer, 13 Sentry, 15 Striker) amik használhatóak, meg jó pár el lett adva, ami kuka, de Striker maszk még egy sem esett...
;) - The Power of the Light Side
-
arnikusz
veterán
válasz Anonymus23 #43228 üzenetére
Értettem.
Cselekszem.
Estére lesz még ez az 5-ös Striker.Soha ne azonosulj a legyőzöttekkel
-
dvd24
senior tag
válasz Snip3r_HUN #43221 üzenetére
az elvileg buff:
Turrets have a 25% -> 35% PvP modifier (This is a buff)
Originally the damage dealt was reduced by 75% it’s now 65% -
dvd24
senior tag
Itt van két kép a strikerről, az első az alap, a második a feltöltött, szerintem teljesen használható (bár majd látni kell a GE módosító nélkül is) és ahogy mondtam 1.8-tól csak még jobb lesz a stamina és showstopper buffal.
Próbálgattam bullfroggal is, de a showstopper sokkal jobb a gyors stack töltés miatt és a striker 30% stability-jének köszönhetően szinte meg se mozdul.
[ Szerkesztve ]
-
Kopasz112
csendes újonc
válasz arnikusz #43226 üzenetére
Egy részét már igen, de pont olyan itemek estek amiket bőven tudok még variálni. Egyedül a páncél kevés 2 itemen, de az nem akkora probléma. Alapvetően PVP-re próbáltam összeállítani a szettet akár csak az előzőt, de érzésre számomra fényévekkel elmarad a régitől. A harc végeztével megszűnő bónuszok meg kimondottan idegesítők, hiába jössz ki jól egy PVP harcból ha a környezettben lévő mobok nem tartanak harcban a következő saroknál érkező ügynökkel már újra 0-ról kell felépítened a bónuszokat. Lövöldöztem benne Dz-ben, de eléggé vegyes kép lett a vége. Öltem is haltam is, de semmivel nem bírtam tovább hiába volt 4k feletti életerő.
Alapvetően soha nem tennék ennyi életerőt egy szettre mert nincs értelme, de a 6-os bónuszban bízva kipróbáltam. Egyenlőre viszont számomra inkább hátrányt jelent a magas életerő mint sem előnyt.
-
Anonymus23
veterán
válasz arnikusz #43226 üzenetére
Rakjad össze az új szetteket is, mivel most van jó esély a hibátlan ellopot jelet is megcsinálni különösebb kínlódás nélkül.
Ezzel a reclaimerrel egy pajzs mögött én végig fogom kempelni az egész meccset, de durván fogja nektek tolni vissza a healt. A box életereje se piskóta. Most +8% CHC van neki berakva, de +20% sebesség is lehet.
A skill haste csak 36%, de ehhez a boxhoz, felesleges a sokkal gyorsabb. Lehet a módosítókból is Elektro+képzettséget rakok be inkább.
Egy jó tank meg ledarálja közelről a mobokat.
Nem kell hősin, kihíváson a turrettől is olvadnak a mobok.;) - The Power of the Light Side
-
arnikusz
veterán
válasz Kopasz112 #43225 üzenetére
Ezért követeljük DVD24 Fórumtárstól a szettképet.
Optimalizáltad már az elemeket?Az igazat megvallva elnézve a következő CF szetteket megint sikerült átesni a ló túlfelére, annyiféle, lesz már, hogy a következő terület és két játékmód, nem is szólva az UG Hunterekről lassan háttérbe vész.
A lényegi gondokról pl. cheaterek pedig továbbra is mélyen hallgatnak.
Az elkövetkező 3 napban még 30 ládát összehozok, meg a következőre 10.000.GE creditet és csak az esemény után foglalkozok az új szettekkel.
Soha ne azonosulj a legyőzöttekkel
-
Kopasz112
csendes újonc
válasz arnikusz #43222 üzenetére
Tegnapra nekem már meglett ennek a szettnek a 6 iteme így ki tudtam próbálni 6-os bónusszal, de finoman szólva sem voltam tőle lenyűgözve. Szerintem rosszabb lett mint a sima volt, pedig sokat vártam tőle. Próba képen 7000 feletti tűzfegyver és 4-4000 feletti életerő illetve elektronika értékeket lőttem be magamnak, de ebben a formában szinte semmit nem ér a cucc.
Sebzése még bónusszal sem volt az igazi, a gyógyítása harc közben szinte észrevehetetten (40-60 % buff mellett is) és a módosított 4-es szett bónusz miatt ez a buff azonnal meg is szűnik ha nem vagy harcban. Ma este ki akarom próbálni 6K életerő feletti értékkel is, hátha ott már érezhető lesz a 6-os bónusz ereje, de kétségeim vannak vele kapcsolatban. 6K életerővel annyira kevés lesz a sebzés, hogy kb. kaviccsal is dobálhatnám az ellent.
Mindenképpen kíváncsi lennék a véleményedre és azokéra is akik már használják. Remélem, hogy csak nálam van rosszul beállítva a cucc. Imádtam eddig ezt a szettet, és rengeteget használtam, de jelenlegi formájában számomra nem okés.....
-
arnikusz
veterán
válasz Anonymus23 #43217 üzenetére
Próbáld meg a Grand Central Pályaudvaron, vagy amelyiken nincs meg.
Mondom is miért.
Első nap egyedeül letoltam hardon a küldit és beadta, hogy sill nélkül megvan, holott nézetem utána, hogy az a pajzs volt nálam ami elnyel és gyógyításként visszaadja a sebzés egy részét.
Este meg majd mehet a többi- nekem csak a Pályaudvar van meg így, a Falcont még nem is csináltam.
DVD24 képet követelünk, mert vizuális típusok vagyunk.
Bár még nekem csak 5 CF Striker van Kegyetlen kesztyűvel, de délután szánok a pörgetésre 15 percet.
Ez még semmi csak összdobtam, de 6000 életerő simán meglesz.[ Szerkesztve ]
-
Snip3r_HUN
addikt
Fontos változás 1.8 PTS2-ből,a turreteket is nerfelték:
“The PvP modifier for all turrets have been decreased to 35%.”
-
xyvalaki
aktív tag
-
pzstm
titán
nekem sentry, reclaimer és striker classified-ből is 5-5-5 darab van eddig
6000 stamina? rengetegen érzem...tuti megéri? 4000 felettit is sokallom
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
dvd24
senior tag
Nekem meg mára meglett a Striker is fullosan. Egy tipp hozzá: legyen legalább 6000 stamina, hogy 100-as stacken 10% max hp-t gyógyulj másodpercenként, és Showstoppert kell használni mert azzal pillanatok alatt maxra lehet tölteni a bónuszt (és akkor még azt is vegyük hozzá, hogy 1.8-ban buffolják a staminát meg a Showstoppert is).
A sentryn is dolgoztam kicsit: sniper helyett egy pisztoly + pajzs kombóra alakítottam, így már sokkal hatékonyabb számomra, pillanatok alatt fel lehet dobni a hat jelet, nagyon jó kis tank / support.
-
addikt
Global Event - Assault Commendations útmutató
1.8 PTS 2 patch notes, részletesebben
Alpha Bridge 6-os bónusz (PTS, videó)
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz arnikusz #43192 üzenetére
Én is csak olyan ládákat veszek.
Nem számoltam mennyi jött össze,a lényeg,hogy adja.
Lehet becsatlakoznék,majd írj rám légyszi.
Farmolásra a Lexi a legjobb még mindig.
Nagyon gyorsan le lehet tolni.Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
-
pzstm
titán
Classified tactician 6-os bónusza bekerült PTS2-be? valaki be tudja rakni esetleg?
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
Snip3r_HUN
addikt
válasz pottyoske197 #43211 üzenetére
Lexi szólóban is csak 6-8 perc jelenleg.
-
pottyoske197
tag
válasz Anonymus23 #43208 üzenetére
Sziasztok
En most neztem meg , regit adott csak 1 db ot ees lett egy Deadeye classi fegyvertokMasikat nemm tudom miert nem de most jut eszembe
A GE standon a pontok alapjan kajuk en 1 es szintu vagyo Te meg 2 es azert kaptal 2 db ot, meg kell kinozzam a pontokat
A 8-10 lexi teljesiotheto 1 ora alatt ha jo a csapat, menntek es folyamat daraltok, de ha meglanak tavolrol lovoldozni akkor szivas
pottyoske
-
arnikusz
veterán
válasz Anonymus23 #43208 üzenetére
A múltkor a maszkos balhé után is megnézted?
Este első dolgom lesz.
Vagy megszerezted Sniper lootheckjét.
-
-
FaTHI
őstag
Srácok az egyik maszkhoz kellett feltétel hogy az 5-megadott küldiben ne halj meg, ne dőlj ki. Én nem haltam meg egyszer sem, de nem irta jóvá. Ezt javitották esetleg?
A másik dolog láttatok elsősegély szövetséges módokat valamelyi kereskedőnél?
Köszi -
arnikusz
veterán
A korábbi esemény alatt 1-szer vettem, de abban alapból 1 item van és szerintem kisebb az esély.
Mindenképpen ezeröcsis
Mész 2 Lexit -átlag 8 perc jobb esetben 6.
1 óra alatt min 6 max. 10 Lexi megvan.8 Lexi után végig futom a PVE bossokat (30 perc alatt is megvan) abból is összejön 2250. Utána még 3 Lexi.
Tegnap az előirányzott napi 5 láda helyett így 10-et vettem két és fél óra alatt a vakaródzást is beleszámítva.[ Szerkesztve ]
-
HKorn
veterán
900 GE credites ládából mennyire potyog a CF? Eddig az 1500-asokat vettem de elég sokat kell melózni érte
Run&Ride
-
arnikusz
veterán
Közben pedig a Pts-en:
Big Alejandro’s damage has been lowered.
Big Alejandro’s stacks will only increase when shooting near a target.Az Európai szerverek élnek aki otthon van mehet gyűjtögetni.
-
arnikusz
veterán
válasz SütiGTi #43200 üzenetére
Igen a randomok.
Kedden 1 óra alatt meglett volna a 10 Lexi is, de 8. után meglett a 10 ezer és már az a csapat betelt rögtön.
Tegnap 5 alig, mert nem én voltam a csopvez és leálltak vakarózni.Igen a CF szettekre most nagyobb az esély van hogy 1 db 1500-ös ládából három is.
Így a creditgyűjtés az elsődleges.Lexi ad 788-at messze az a leggyorsabb.
A bossok csak 150-et, hard küldiklegmagasabb fokon 300-at.Soha ne azonosulj a legyőzöttekkel
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- AOC CU34G2X 34" 144Hz 21:9, ivelt Gaming monitor, monitorváltás miatt eladó!!
- Logitech G Pro X Superlight + Corepad Skatez PRO & Soft Grips
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest