-
PROHARDVER!
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
ates2
senior tag
válasz
FireKeeper #54680 üzenetére
Mindig volt szünet köztük :p
-
FireKeeper
nagyúr
-
montana92
csendes tag
Akinek még nincs meg a játék: nálam az ubi store-ban rossz az árazás és jelenleg 2 (kettő) euró a gold változat:
https://store.ubisoft.com/ie/tom-clancy-s-the-division-gold-edition/56c4948e88a7e300458b48ac.html?lang=en-ZW
-
Redneck
nagyúr
válasz
Anonymus23 #54674 üzenetére
PC-n toltuk a Survivalt, a többi kiegre nem emlékszem. Ha lesz majd rá valami filléres akció, akkor megveszem. Nem bánom hogy nem lehet szintet növelni, ez a 2-ben sem tetszett.
-
Anonymus23
veterán
válasz
Redneck #54673 üzenetére
Ha jól rémlik nem, itt ugyebár "csak" gear score van. A DLC-k viszont tartalmilag adnak hozzá, a Survival nagyon hangulatos túlélő része a játéknak, eleinte nehéz, míg a mechanikájára rá nem jössz, utána viszont nagyon fun tud lenn, hogy 2 óra + benn tudj maradni kimenekítés előtt (már ha ki nem nyírnak
).
A többi is - szerintem - tök jól sikerült játékmódok, pl az Underground-ba is elég sok időt bele lehet ölni, de a Last Stand, ami egy PvP mód, az is marha jól sikerült.
Szerintem mindenképpen megéri a DLC, még ha nagyobb szinted nem is lesz, de mindhárom ott van, nem csak ilyen 1x végigtolós. -
Redneck
nagyúr
válasz
Anonymus23 #54672 üzenetére
Pont ezért gondoltam hogy mindent a játék végére hagyok. A DLC itt is megdobja az elérhető szintet? Mert ha igen, akkor gyorsan beszerzem.
-
Anonymus23
veterán
válasz
Redneck #54671 üzenetére
Ha jól rémlik, akkor a szintednek megfelelő cuccost ad, így én mindenképpen várnék vele, nem mostanság toltam már a Div1-et
De már csak azért is megéri várni, mivel kb semmi értelme a kisebb szintű fegyvereknek, mint ahogy a Div2-ben, akár már egy lvl39-es is sokkal gyengébb egy lvl40-esnél. -
Redneck
nagyúr
válasz
Anonymus23 #54670 üzenetére
Ez egyből lejött. Annyival is nehezebb, hogy az NPC-k erősebbek, pontosabban lőnek, véletlenszerűbb a mozgásuk, és a fedezékek nem olyan célirányosan vannak, mint a második részben. Most hogy már majdnem 10 órám van benne, kezdem megszokni hogy lassabb az egész.
A sensitivy beállítást is megszoktam már. Nem lehet olyan jól sniperezni, de ez van. Az exotic ládával kapcsolatban tudnál valamit mondani? Érdemes most kinyitnom, vagy ráér a story végén, ha maxos a karakter? DLC-im sajnos nincsenek, nem volt még rá megfelelő akció.
-
Anonymus23
veterán
válasz
Redneck #54669 üzenetére
A Div1-ben sokkal nagyobb a recoil, és nehezebb kordában tartani.
Sajnos nagyon sokan csaltak is ezzel, mivel vagy makrót írtak rá, vagy konkrétan csaltak, és DZ-ben, meg úgy általában hatalmas előnyben voltak azokkal szemben, akik tisztán tolták.
Ehhez képest a Div2-ben alapból vannak majdnem lézerfegyverek. Főleg akkor látványos az egész, amikor az egyik játékból hirtelen átmegy az ember a másikba. -
Redneck
nagyúr
válasz
belaazallat #54668 üzenetére
PC-n ennyire nem volt nehéz. Ott simán hardon kezdtem, itt meg normalon is van hogy izzadok. Mondjuk egérrel könnyebb volt a spray control, de a másodikban nagyon tudok kontival is. Annak kicsit más az irányítása. Köszi a választ, hátha valaki megírja a tutit! Ha nem, max rákérdezek a Division 2 topikban is.
-
belaazallat
addikt
-
Redneck
nagyúr
Elkezdtem XSX-en az első részt, és jóval nehezebb mint a második. Részben az irányítás, a fegyverek pontatlansága, illetve az npc-k miatt. Nem lehet benne úgy darálni, de nincs ezzel gond, ez egy más játék. Lenne pár kérdésem:
1. Kaptam a játék elején egy exotic ládát. Ha akkor nyitom ki amikor már kimaxoltam az alap szintet, akkor jobb fegyvert dob, mintha most nyitnám (level 8)?
2. Lehet valamit kezdeni a sensitivy beállítással? A második részben faszául be lehet állítani, futkározó ellenfelekre is simán lövök olyanokat, hogy őrület. Ebben nem. Hiába vettem fel mindhárom senset, valahogy még mindig lomha, a sniperek zoomjánál különösen.
3. A játék írta, hogy a Ubisoft alkalmazás miatt, megkapok pár extrát (jellemzően skinek és egyéb vackok), de nem látom őket.
Lehet azért, mert anno PC-n a másik karakteremmel feloldottam?
Ugyanaz az Ubi fiók. -
ates2
senior tag
ezért van delta naponta több órán át....
Most ezzel szórakozik a fiú mert nincs élete
És kitalálhatjátok, hogy ha több csaló csinálja akkor mi van....
Játszattok Div2-vel ott még nincsenek csalók mert drága a csalás havonta :p
Meg talán működik az "anti-cheat" de az is lehet nem, végül is UBI játék... -
Sátán44
addikt
-
Timstrike
tag
válasz
fudi2002 #54660 üzenetére
Sajnos már nem foglalkozik senki vele (mármint frissítésel) és ezért vannak a "meglepetések". Vannak napok amikor 11-től 15 óráig a Ubisoft leállítja a szervereket (karbantartás).
Én is jártam már többször igy.Ilyenkor újraindítom a Ubisoft game launcher-t és működik rendesen tovább.
Nem kell feladni mert alig várják,hogy kevesebben legyünk a szervereken mert akkor könnyebb lezárni.
Elnézést kérek,nem oktatni szeretnék senkit, hanem örvendek ha magyarokkal találkozok a játékban. -
fudi2002
nagyúr
1 napja kidobál delta hibával. Másnál is adott a probléma?
-
fudi2002
nagyúr
Hi
Kis segítséget kérnek, új vagyok div1ben. Famast merre találok? 276os azintű vagyok, legendeket is játszok de egyelőre semmi. -
Sátán44
addikt
válasz
VikMorroHun #54651 üzenetére
Igen van, mert rájuk nem hatott.
Tegnap megvettem a Division 2-t is, remélem az is lesz olyan jó, mint az 1. -
need
addikt
válasz
belaazallat #54645 üzenetére
jó neked
-
need
addikt
válasz
belaazallat #54643 üzenetére
Pedig a DZ jó főleg hogy lehet szedegetni a Div technologiát.. ami meg kell a fejlesztéshez..
És ami miatt még szeretem hogy mindig akad egy bu*zi aki lelő -
Sátán44
addikt
válasz
belaazallat #54641 üzenetére
Sajnos nekem kimaradtak az évek. A Yooutube videókból próbálok ihletet meríteni. Már 290-es hibrid karakterem van, ami nagyjából jó. A földalatti világ nekem nagyon bejön. A DZ-t hanyagoltam eddig.
-
belaazallat
addikt
-
Sátán44
addikt
válasz
belaazallat #54639 üzenetére
2 hónapja tolom a játékot, de csak pár napja adta be. Most meg egymás után kettőt.
-
Sátán44
addikt
Mostmár van 2 db könnyű M4-em, ha kell valakinek szóljon.
-
Sátán44
addikt
Tegnap este még játszottam, ma indítanám és csak forog a betöltés karika hosszú percekig és nem történik semmi. Valaki tudna segíteni, hogy mi lehet a baj?
-
Sátán44
addikt
Gyújtólövedéket hogy lehet aktiválni, egyszer már volt de gőzöm sincs hogy csináltam.
-
robyg
senior tag
válasz
Sátán44 #54623 üzenetére
Az a baj csinálni kell a küldiket és majd egyszer bedobja nagyon lutri, hogy a rendszer hogy sorsol.
Barátokkal és random társakkal menj hátha valakinek dob nagyobb az esélyed.
Nézni kell a bal alsó sarokba hogy kinek mit dob és ráírni hogy adja át ha nem kell neki.Sajnos a tárgykészítőnél addig nem fogod látni míg meg nem veszed a tervrajzát.
Ahol a GE esemény központja van jobb oldalt mellette a rácsos boltnál tudsz tervrajzot venni ha beadja játék úgy tudom hetene frissül a 'készlet'.De van egy másik megoldás.
A könnyű M4 megfelel a Liberátornak.
És azt tudsz venni Phoenix pénzért.Én is úgy használom csak a képek miatt tettem be hogy Need lássa a talenteket a fegyón.
Én a Centriont+Liberátor párost és a Megállítót használom.
Need:
Kár hogy nem Pc-re vetted meg a gamet -
Sátán44
addikt
Sziasztok!
Én is kérnék segítséget. Könnyű M4-re hogy lehet szert tenni? Már az összes küldetést, betörést teljesítettem, de még nem adta be. Több száz Division anyagom van, de a tárgykészítőben mégsem tudok csúcstechnológiás eszközöket gyártani. FZ-ben még elég keveset voltam, lehet ez a gond? -
need
addikt
Üdv..
Köszi a képeket.. Qukesz valóban sokat segített nekem privátban úgy mond útmutatást adott..Elims meg segített megindulni..
én xboxon játszom és attól félek hogy te meg PC-n..így nem lehet össze hozni..
most a world bossokat csapkodom Classified cucc miatt.. hát nem dobálja annyira mint ahogy gondoltam..és még valamibe tévedésbe voltam..én azt hittem hogy ezek god rollosak
hát a lóf*aszt még ebbe is lehet tolni a Div techonologiát.. -
-
need
addikt
Sziasztok..
Most így lassan másfél hónap után megakadtam és nem tudok tovább fejlődni..
a megakadást a következő lenne..
4+2 szettet használom Striker + Senry elég jól elvagyok már vele..
az Ellenség Páncélsérülése 75%
Sebzés Eliteken 16% csak egy valamibe tudtam bele forgatni azt hiszem a térdesbe..
olvasgattam itt a hrszeket és ezt el lehetne vinni akár 42% is..csak azt nem tudom hogy van e ilyen Stiker maszk vagy vagy fegyvertok amibe benne van a páncélsérülés és a Sebzés eliteken..?
Az is lehet hogy nem jó a megközelítésem.. de akkor merre tovább..? -
need
addikt
Szóval srácok köszönöm szépen a válaszokat.
-
Elims
veterán
Szia!
Azután a szettjeid tudod fejleszteni.Felhúzni max-ra (272?),de az nem egy-két óra.Rengeteg division technológiát kell összeszedned.
Kiegészítők közül én is a survival-t ajánlom.Nem rossz az underground sem,de a survival-nek vmi nagyon jó hangulata van,ha elkap.
Piszok nehéz az elején.Az első 5-10próbálkozásod nagyon hamar végetér,de ne add fel!!
Egy szál gatyában indulsz ráadásul betegen..neked kell összeszedned ruhát/gyógyszert/fegyvert/kaját/stb. -
Anonymus23
veterán
válasz
st3v3np3t3r #54613 üzenetére
Az érdekes, én anno azt élveztem a legjobban, amikor egyedül mehettem. Korábban volt valami timer benne, és 10 vagy 15 perc után akkor is elindult, ha egyedül voltam.
Volt, hogy elindult, senkivel sem találkoztam, végigfarmoltam az egész DZ-t, és kb 1:50-nél mondta be a játék, hogy XY meghalt, és egyedül maradtam
Ha jól rémlik, olyan 2:12 környékén volt a csúcs, amennyit bent tudtam tölteni. -
válasz
Anonymus23 #54612 üzenetére
Nekem a túlélést eddig egyszer sem tudtam kipróbálni, olyan 30 perces várakozások után meguntam és inkább mentem földalattizni
-
-
need
addikt
Sziasztok
Én PC n nagyon sokat játszottam a Div2 vel. Akikkel játszottam légyszi sokat meséltek a Div1 röl. Megvettem xboxra viszonylag jó áron. De csak az alapjátékot. Igazság szerint most nem látom még a játék végét és nem igazán értem hogy merrefelé halad ez az egész. Felfejlesztem a három központot elérem gondolom a 30 as szintet. És utána hova tovább?!? Div2. Ott ugye a cél mind Raidre való felkészülés és ki farmolás a cuccoknak.
Látom van pár kiegészítő DLC. Ezekből melyiket érdemes megvenni??? -
-
válasz
st3v3np3t3r #54607 üzenetére
Itt a PH!-n is az általában a tapasztalat, hogy a Vega11 összességében hajszállal erősebb, de tényleg szinte egyformák, alkalmazástól, beállításoktól függ, ki nyer éppen. Az biztos, hogy a Vega7 húzva lenyomhatja a nem húzott Vega11-et, persze ez RAM moduloktól és beállításoktól is függ. Ha mindegyik húzva van, többször nyer a Vega11, de mindig szoros a meccs.
Két húzott 3DMark eredmény:
Vega7 (4796 pont Fire Strike grafikára) vs Vega11 (4898 pont Fire Strike grafikára) -
válasz
VikMorroHun #54604 üzenetére
Még nem láttam ott olyat, hogy valaki pont ezt a tesztet futtatta volna vele, de majd még rákeresek.
st3v3np3t3r:
60 fps simán megvan jó beállításokkal, arra lennék csak kíváncsi, hogy ha 5600G-re váltanék, az pozitív vagy negatív hatású lenne -e.Általánosságban is keresem az infókat az 5600G Vega7-éről a 3400G Vega11-ével szemben.
Nagyon egálnak tűnik egyébként, szóval akár le is állhatnék már vele. Hol az egyik, hol a másik nyer, de sosem sokkal. -
-
-
Komplikato
veterán
Én itt nagyon ritkán írok, olvasok, mert amúgy is koca játékos vagyok, meg alig van rá időm.
De most megkérdezném a nagyérdeműt, hogy van már olyan aki kapott értesítőt és/vagy hozzáférést a Heartland bétához?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Gaming notebook topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- DOOM - The Dark Ages
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- OLED monitor topik
- Cyberpunk 2077
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Plus
- Samsung Galaxy Tab S8 Ultra 14.6", Wi-Fi, Graphite, 128 GB - garanciális
- Thinkpad T480s 24GB RAM 1TB SSD (erős, könnyű, vékony gép) Windows 11 kompatibilis
- Dell Latitude 5510 15,6", i7 10610U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
- Acer Predator Helios 300 - 15,6"FHD IPS - i7-7700HQ - 8GB - 256GB SSD+1TB HDD - GTX 1060 6GB -MAGYAR
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- AKCIÓ! Gigabyte A620M R5 7500F 16GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB InWin 301 Erazer CM 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest