Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 7. nap: Control
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
-
GAMEPOD.hu
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anonymus23
veterán
válasz Snip3r_HUN #43886 üzenetére
Gondolom egy ban után újra visszajöttek...
Sosem értettem ezeket, nagyon komoly pszihiátriai esetek ezek, nagyon nyomorult egy lehet, ha ez örömet és kielégülést nyújt nekik.Tényleg csak a köcsögvezér African hiányzik még...
[ Szerkesztve ]
;) - The Power of the Light Side
-
nagyúr
válasz #35434496 #43898 üzenetére
Tudod miért van ?
Mert nem esik neki semmi jó cucc.
--------------------
FaTHI :
Te figyu.
A múltkor nem veled találkotunk DZ-ben ?
Én rá is kérdeztem ott tőled,de nem volt válasz.[ Szerkesztve ]
Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
-
nagyúr
válasz Snip3r_HUN #43894 üzenetére
Majd azzal ütnek agyon DZ-ben a Vector helyett (15-20 méterről).
[ Szerkesztve ]
Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
-
FaTHI
őstag
Na ezekkel szaladtam én is össze reggel. Már az ajtóban úgy szorták az áldást mint ha flexelték volna az ajtót, na mondom kimegyek barátkozni. Hát balul sült el és feküdtem is mint az állat DE és itt a fordulópont nem ütött le hanem aszongya az egyik nekem FATHI- csatlakozz hozzánk Allah Ahbar és már meg is akart hivni gondolom azt hitte nevem alapján valami islám fasz vagyok, a --HUN---az ilyenkor ugyen nem számit.
Na mondom ez se semmi bunkó állat lehet civilben![ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Én mondtam,hogy jó a Vector.
-
dvd24
senior tag
válasz Anonymus23 #43882 üzenetére
Ha be akarják tartani azt hogy havonta egy GE legyen, akkor a mai SOTG-ben be kéne jelenteniük, hogy mikor lesz a harmadik. Szerintem amúgy november első hete lesz, és ha vége, utána jön az 1.8. Én legalábbis így csinálnám a helyükben...
-
arnikusz
veterán
válasz Anonymus23 #43887 üzenetére
Nálam a 4000 a cél az meg is lesz Jézuskáig. Még a Túlélést látomesélyesnek kihozni 100%-ra.
Túlélés PVP rész achikat is kihozhatjuk 100%-ra, meg ha van kedved a sólymot azt amit Vzarmoval megcsináltál abszorválhatnánk.Most így áll a persely (milyen hüle név) maszkos Agent.
[ Szerkesztve ]
Soha ne azonosulj a legyőzöttekkel
-
törölt tag
A főnök LGD AFRICAN nem volt ott?
-
Anonymus23
veterán
válasz arnikusz #43885 üzenetére
Nem rémisztesz el, amúgy sem volt cél mindet megcsinálni, csak ami kivitelezhető.
Ez már messze túl van a józan ész határain (persze másnak ez már régen az őrület )Ezek egyszerűen nem lesznek meg, mint ahogy az első event alattiból is csak 12 lett meg. Ott bebugolt, mert pl a 7 NPC kill 15 sec alatt többször is megvolt, de nem adta be. Videóról visszanézve volt az 8-10 is, de semmi...
-
arnikusz
veterán
válasz Anonymus23 #43884 üzenetére
Nem akarlak elrémiszteni, de tegnap azt olvatsam a redditen, hogy az az LS achi 6 milka csoki credit a végén.
Ott ezt állították, de ez nem biztos.Amit láttam és biztos a 2. 300.000, a 4. 1 millió.
[ Szerkesztve ]
-
Anonymus23
veterán
válasz TommyS_27 #43879 üzenetére
Igen, nem nagyon értem én sem, hogy miért így és milyen megfontolásból szedték ezeket így szét.
Mondjuk nagyon sok embernek csak 1 karaktere van, ott meg nem nagyon számít.Nem olyan sok hijja van már a dolgoknak, szerintem olyan 3800-3900 környékére el lehet jutni (mármint aki ezt is farmolja), de vannak olyan achik, amik 10000%, hogy nem lesznek meg.
Amit nem is értek, az pl a LS vérdíj vagy mi. Jó nem sokat játszottam még vele amióta van ez a rendszer, de el se tudom képzelni, hogy mennyi az utolsó lépcsőfoknál a limit, amikor már az elsőnél is 100.000, nekem van 21000 körül (az utolsó karaktert húztam fel lvl 20 -> lvl 30-ig).A DZ se annyira mozgatja a fantáziám, ott is 99/99/99/98-as vagyok, már csak pár ezer XP kellene a negyediknek is, de nem tudom magam rávenni, hogy megcsináljam, talán ha már csak azok az achik maradnak, amit csak a DZ-ben lehet megcsinálni.
Pl rugó killem is 499 van már 1-1,5 hete, 500 a következő lépcsőA múltkor láttam egy gyereket a terminálban 4050 pontja volt
(#43883) arnikusz
Sniper ~6k, shoti 3k, LMG 3,6k, SMG 9,4k
Összes kill 47-48k körül (egyébként 216k ), gyenge pont sebzés 30k[ Szerkesztve ]
-
arnikusz
veterán
válasz Anonymus23 #43882 üzenetére
A Sniperessel hogy állsz?
Nálam a Sniperes meg a Shotis 2000 előtt, a Géppityús 5700, Rikers, Rendbontó 8000 előtt, de a következő GE jó lesz erre a 2 frakcióra a küldetés farmolás közben.
-
Anonymus23
veterán
Engem inkább jobban érdekel a 3. GE, mivel 1.8 bejön és marad, az meg csak 1 hétig lesz.
Én mondjuk a legtöbb achit normál üzemben toltam le, azaz játék közben, néhány van amit kifarmoltam:
A fogyóeszközös kill-t a S&D farmolás közben csináltam, lementem T1-be, így egy cuccos bevételével 8-10-12 mob is meglett, 1 kör S&D alatt 25-30 kill megvolt. Ugyancsak jól lehet használni amikor egyedül megy az ember boss körre (ott értelemszerűen T5)
1000 pisztoly ölés:
CF sentry 6db + pajzs + kispisztoly, Tier 2-ben CS első szakaszt csináltam, vég nélkül jönnek a mobok. Pisztolyból még a lőszer sem fogy ki.De ez kb bármelyik fegyverhez jó, annyit kell csinálni (ha valaki nagyon gyorsan le akarná ezt tudni, én inkább játékkal csinálom, de kipróbáltam sniperrel és tökéletesen működik:
Lőszeres láda le, felmész az első emelvényre, és jönnek szépen sorjában a mobok. Az adottságokból be kell rakni, ami killre 10%-al meghosszabbítja az aktív képzettséget, fél óra múlva is még a legelőször lerakott lőszeres láda van ott fullon.
De a boss farmolás is a leggyorsabb a sniperrel, mert kb T5-ön is a sima mobok 1 lövés fejre, a bossok is 2-3-4 lövés fejre, talán a Rikers dagi, amibe 5-6 kell, függően, hogy mennyit kritel.Egyébként ha viszonylag sokat játszik az ember, akkor a frakciók is megvannak viszonylag simán (LMB, Tisztogató + Rikers már megvan a 10000, Rioters olyan 6000 körül van)
Tippek: LMB és tisztogató az hamar megvan, pl UG is ezek vannak legtöbbször.
Rikers: a már említett T2 CS-n lehet farmolni őket.
Rioters: Lincoln alagútnál lehet farmolni, amikor védeni kell a csajt, akkor ott is folyamatosan jönnek, csak a végén meg kell feküdni, mielőtt lejár a számláló. Ez pl nagyon jó alapanyag farmolásra is.
Megjegyzem nem így csinálom, csak ha valaki unja már az utolsó 2-3e-t , időben sokkal rövidebb.Vannak még ötletek, sokszor amikor már megcsináltam az achit, akkor ugrott be, hogy ezt sokkal könnyebben is meg lehetett volna csinálni
-
arnikusz
veterán
Szimpatikusabb a te dátumod, akkorra még tán szabit is kell kivenni a meglévő sok nap miatt.
A célpont infósnál mellette LMB és LMG achi kill is cél volt, ami így hamarosan meg is lesz, de Endre Játékostársamnak megígértem, hogy mától megint DZ, az utolsó alt 71 szinten áll, azt farmolgatjuk, meg a Csillagot rég használtam már.
Meg természetesen ne feledjük a Divtech gyűjtőgetést se ott is kell még 1500 a 4000-hez.
[ Szerkesztve ]
-
dvd24
senior tag
válasz arnikusz #43876 üzenetére
Én azt olyan módszerrel csinálgatom, ahogy redditen javasolták: először körbemegyek gyorsutazással minden safe houseba és elindítom a target intel missionöket, utána szépen körbe megyek a városon és megcsinálom mindet, útközben lezúzom a world bossokat is, a végén meg megint gyorsutazással begyűjtöm a rewardokat. Tény, hogy nem olyan gyors mint egy terület farmolása, de legalább nem is annyira unalmas
amúgy én nov. 14 vagy 21-re tippelem az 1.8-at
[ Szerkesztve ]
-
TommyS_27
senior tag
válasz Anonymus23 #43877 üzenetére
Furcsa is volt amikor az első karakteren lement 48 túlélt manhunt, a másodikon még 4 és nem adta be. Szidtam is a játékot rendesen.
https://www.twitch.tv/ltommys
-
arnikusz
veterán
válasz Anonymus23 #43877 üzenetére
Bizony a kimentés esetén nagyképűen azt hittem megvan- erre nézem a 4. alton 286, az előtte lévőn 576.
Meg persze míg ti mentettek pl. 3 szor én csak a ládákat hoztam pl. 1 szer.De ilyen a Division, tegnap még este úgy gondoltam nekiesek a maradék 252 fázisnak, de rájöttem, hogy az UG is változni fog valószínűleg beraknak még pár új achit.
Legutóbbi olvasgatásaim alapján december 5, 12. körülre teszik az 1.8-at, de ez még mindig nem hivatalos.
-
Anonymus23
veterán
válasz arnikusz #43876 üzenetére
Szerintem kevés olyan őrült van még mint mi, főleg az ilyen kihívások, mint az 500 fázis, azzal együtt, hogy pl nekem mind a 4 karakter lvl40, szóval szinte 10000% hogy már régóta megvolt ennyi, de újra kellene farmolni.
Megérni nem éri meg. Nekem is csak 100 körül van.Viszont ha valaki mégis, a PvP achikból a manhunt túlélést és a kimentést katakterenként számolja, a többi elvileg account szintű.
-
arnikusz
veterán
válasz Anonymus23 #43874 üzenetére
Ha mész szólj csatlakoznék, mert igaz 6 milliót kell összeszedni az LS credit achihoz, de egyedül annyira nincs hozzá kedvem, megannyira nem is vonz, hogy mind a 4 alt megvan 40 szinten.
A 100 célpontinfós achihez jótanácsként a Tűzfal safehouseban lévőt érdemes csinálni mert közel is van a 3 és tudsz keresztülvágni, meg a Közgyűléshez és Orosz konzulátushoz gyorsutazni.
Tegnap még hiányzott 30 küldetés, 19.05-kor kezdtem és óránként 13 körrel 21.28-ra be is fejeztem, átlag 4 perc 1 kör Rambo exoticban Pakhannal szépen adja.
A küldetések alatt szerzett field ládából Sentry térdvédő és a végén az itt lévő bossból Sentry tok is esett CF-ből.Rendkívül unalmas és idegesítő ez az achi amellett még ott van az is, hogy 400 célpontinfód lehet.
Ennél már csak az UG 500 fázis rombolóbb, de azt TIER 2-BEN 3 fázisosként ájánlott, ahogy Anonymus fórumtársunk felhívta rá a figyelmemet.[ Szerkesztve ]
-
Snip3r_HUN
addikt
“Maintenance - October 26th, 2017
Greetings Agents,The servers will shut down for weekly maintenance on Thursday, October 26th at 09:30 AM CEST / 03:30 AM EDT / 12:30 AM PDT. Estimated downtime is approximately 2 hours.”
In space, no one can hear your coils whine... | HP Omen 15 | PS4 Slim 1TB | Huawei P20 Pro
-
Anonymus23
veterán
Ezt utálom ebben a játékban
Fent van (illetve volt) a barátlistán, magyar, LS-ben folyamatosan egymás ellen tett be bennünket, kb 8-2 arányban lelőttem (DeadEye) amikor találkoztunk, erre amikor hátulról lelő, akkor odajön és elkezdi nyomni az emojikat..
Komolyan kérdezem, miért kell ez? Én amikor lelőttem akkor semmi, mert nem erről szólna ez (legalábbis ismerősök között, főleg az LS), de azt látom, hogy már az ismerősnek is meg kell mutatni, hogy mekkora "király"Grat az ilyenhez!
-
FaTHI
őstag
Ma délután benéztem a DZ-be. Ez nálam mostanság ritka volt mostanság, de talán visszaszokok ha igy marad. Kb. 3-órácskát voltam egyedül, és volt 22-rugókillem és talán 1 cheater -el találkoztam aki persze egyedül képes volt magát 10másodpercenként fullra healelni, nem is igen birták leszedni szóval jó móka volt.
[ Szerkesztve ]
-
Jocikablack
tag
Pc-n is laggol folyamatosan az LS? Kezd hányingerem lenni ettől a szeméttől..
-
xyvalaki
aktív tag
Értem én. Csak így az esélyedet rontod. Ez tiszta matematika és azon belül is a valószínűség számítás.
Azt hogy mi mindent osztottam meg, csak úgy tudom bizonyítani ha az ismerőseim elmondják. Arról meg hogy mi van nálam, meg egy videóval, ha szükséges. Pedig 70%-ban egyedül farmolok. Amikor meg nem, akkor inkább playerek ellen harcolgatunk.
Kár hogy nem PC-n vagy.[ Szerkesztve ]
https://www.twitch.tv/hnh_neutrale/
-
sith7
félisten
válasz Snip3r_HUN #43866 üzenetére
nem tudjuk, neked mennyibe fájt ?
-
Snip3r_HUN
addikt
válasz Anonymus23 #43864 üzenetére
Egy loot generátor mennyit érhet ?
In space, no one can hear your coils whine... | HP Omen 15 | PS4 Slim 1TB | Huawei P20 Pro
-
sith7
félisten
válasz Anonymus23 #43864 üzenetére
Hihetetlen
-
Lefty
addikt
válasz TommyS_27 #43857 üzenetére
Azert mar csak DZ8-9ben vagyok, mert jobb a loot azt vettem eszre (tehat a full szarhoz kepest csak siman szar). DZ6-tol lefele volt, hogy tobb napi farnolas utan az egvilagon semmi ertelmes nem esett.
Nem Tommy-nak akartam valaszolni, hanem xyvalakinek #43856
[ Szerkesztve ]
-
FaTHI
őstag
válasz Snip3r_HUN #43860 üzenetére
Huh de rafkós volt, nem semmi!
-
Snip3r_HUN
addikt
-
TommyS_27
senior tag
Tegnap mi is ezt csináltuk. Kiesett egy Végső táska DZ-ben. Bementem addig az ellenőrző pontra írtam Daninak, hogy kiesett a táskája. Addig amig hazaért meg játszottam a másik karakterrel. Aztán hívtunk egy helit és legránátoztam magam. Felvette a tatyót és öröm bódottá! Van egy jó végső karija is.
Amúgy a játék ingame chatjében is láttam már olyat aki classi cuccot kínál. De olyat is aki meg kéreget. Akinek hiányzik valami az írja be chatbe hátha szerencséje lesz.https://www.twitch.tv/ltommys
-
xyvalaki
aktív tag
Mert az esély bossonként van, nem ölésenként. Ha csak a 8-9-ben farmolsz, rontod az esélyedet. Én néha lejjebb is megyek. Meg a kintieket is letudom, naponta 3x. De tényleg fura hogy van olyan akivel ha megyek, senkinek nem esik semmi, soha. Neki hiányzik mindenből 2-3. Igaz, ő megcsinál háron négy bosst és megunja hogy nem kap CF cuccost és megy legendarira orbaszájba. Nekem is volt hogy három napig semmi. Aztán elkezdi szórni hogy nem győzöm eladni, vagy elajándékozni.
-
Lefty
addikt
1 ora DZ9 farmolas 1db reclaimer CF. Miert kell ennyire nehezen adni ezt? Nem ertem.
-
Ga-Bika6
csendes tag
válasz Nightfall75 #43850 üzenetére
Megvolt! Nálam a gépet indítja újra és a Wildlands is azt tette amíg nem ablakos módban futtattam. Nem értem még az okát. Korábban nem volt ezzel gondom!
"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"
-
hubai38
aktív tag
A Tom Clancy's The Division-t hol lehet a legolcsóbban beszerezni,mert kiprobáltam a próbaverzióját és nagyon tetszik.Tudtok-e segíteni?Még valami GHOST.RECON.WILDLANDS hogyan kell co-op ban játszani?
Előre is kösz a választ.
-
törölt tag
válasz Anonymus23 #43839 üzenetére
Visszavettem Rupsz miatt mert a beépített benchmarkban összemértük az Ő rx vega 64 kártyáját az én 1080 Ti kartyámmal.
Bombival megbeszéltük PUBG közben, hogy megyünk egy pvp survivalt de dz lett.akoska07 Visszamennyééé!
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz Anonymus23 #43839 üzenetére
Nagy kamus a csávó ...
-
sith7
félisten
válasz Anonymus23 #43841 üzenetére
még egy ilyen, és többet nem viszlek magammal
-
dvd24
senior tag
Amúgy redditen egyre többször bukkannak fel olyan posztok amik valamilyen classified cuccot kínálnak.
A módszer a következő: ha DZben talál valaki valami classifiedot ami nem kell neki akkor azt nem menti ki, hanem magánál tartja, checkpointon logol ki és aki jelentkezik nála érte a fórumon, annak ingame megbeszélt időpontban hagyja magát lelőni, hogy "átadhassa" neki a cuccot.
Ha többen játszanának a játékkal, akkor mára egész kis iparág alakult volna ki erre mint mondjuk a WoW goldra, és igazi pénzért lehetne venni a classifiedot.
-
arnikusz
veterán
válasz Anonymus23 #43841 üzenetére
Adjad elfele minek annyi.
A Recleimerből és a Csillagból, Végsőből van 2 fajta, a többi új CF-ből 1, meg 2 Rambo.
Deadeye és Sentry még hosszabb teszt alatt nem is volt.Soha ne azonosulj a legyőzöttekkel
-
sith7
félisten
válasz Anonymus23 #43837 üzenetére
nem mondod ... ....
-
arnikusz
veterán
válasz Anonymus23 #43837 üzenetére
Így van akik látták a Marco féle videot ott 0.186% esély is volt már.
[ Szerkesztve ]
-
Anonymus23
veterán
válasz arnikusz #43835 üzenetére
Global event alatt kell időt szánni rá, egyébként kínszenvedés összeszedni a CF cuccokat.
Nem beszélve arról, hogy minél később kezd el valaki gyűjtögetni, annál több fajta szet 6 féle cucca mindenféle minőségben eshet = egyre rosszabb esélyel.;) - The Power of the Light Side
-
arnikusz
veterán
válasz foxymaxy #43833 üzenetére
Az elmúlt héten esett összes CF-ből tán kettőt adtam a Játékostársnak, a többit pedig nemes egyszerűséggel eladásra ment (volt vagy 20-25 db).
Fostalicska páncéllal és tulajdonságokkal esnek.
Így beigazolódott az amit már sokszor kibeszéltünk a megjelenés első pár napjában kell farmolni legyen az Patch, GE, valamint új szett.Így tényleg ajánlott a 10.000. GE credit betárolása.
Ugyanez igaz az exo cucokkra, tegnap is olyan bűn használhatatlan MDR esett a Barrettekről, Skullokról nem is szólva, hogy eldás azonnal.
-
foxymaxy
senior tag
Ez a loot rendszer egy f..talicska, multkor végig szaladtam a nevesített bossokon, rengeteg hulladékot szortak egy db cf dedeye mellény esett, hatodik-hetedik franc se számolja meg Tegnap meg csak sárga cuccot szortak és szintén hulladékot Poén hogy nincs teljes cf szettem mindből hiányzik 1-2-3 alkatrész és a fusztrációt fokozza a hétvégi szerver lagg. 65-72 fps és jön a mob lövöd és nem sérül, kapsz 1-2 lövést és összecsuklasz vagy a boss beugrik közétek és egy ütéssel lezúzza az egész csapatot, ez nagyon gáz :-/
e pluribus unum
-
Ga-Bika6
csendes tag
Hali! Több mint fél éve nem indítottam el a Divisiont. Tegnap próbáltam és a problémám az, hogy gyors utazásnál újraindította magát a gépem és küldetés közben is ezt csinálta 4-5x. Tovább nem próbáltam. Találkozott valaki ilyennel? Korábban soha nem volt ez probléma meg ki sem lépett, nem hogy kilőtte a gépem. Most kitöröltem mindent a dokumentum mappából és újrarakom a játékot hátha ez segít. Valami ötlet? THX!
"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"
-
törölt tag
Régen játszottunk ezért Bombival gondoltunk megyünk egy Survivalt de dz lett belőle. [link]
-
arnikusz
veterán
Tudja valaki mennyi az encrypted kártyák max. száma, van 40 db és a macaréna emote kéne.
-
addikt
-
arnikusz
veterán
válasz PETEE78 #43823 üzenetére
Most a nap végén mi is ketten befejezve a kimentést összefutottunk Luinitz4 csalóval késve érkezett, de csak dobja a gránátot, 3 végső 2 banshee ninja az utolsó alton a DZ farmoló.
2 gránát után rájött az iq mi van majd lelötte csapattársam és mikor majdnem lement az élete azonnal visszatöltötte magát és ultit is nyomott, persze fekvés.
Viszont 4-en meglehetett volna.Soha ne azonosulj a legyőzöttekkel
-
xyvalaki
aktív tag
válasz Snip3r_HUN #43802 üzenetére
Mára vissza kapcsoltak mindent. 30 méterről 3 lövés voltam M4-el nekik. Én meg egy tár MG5-el a negyed életét nem tudtam leszedni.
-
arnikusz
veterán
válasz Snip3r_HUN #43817 üzenetére
Ez az a Lvoa- C igaz amit a DZ-ben lehetett venni ?
-
törölt tag
válasz Snip3r_HUN #43817 üzenetére
Ez jol hangzik, kiprobalom
-
Snip3r_HUN
addikt
válasz #45997568 #43816 üzenetére
3 Banshee + 2 Predator és egy NinjaBike. 267 Firearms + 3 Skill haste módok továbbá 6%-os elsősegély öngyógyításos módósítók. A talentek az LVOA-C-on: Fogékony - Hozzáértő - Kompetens. A Hildr-on pedig: Fogékony - Kompetens - Kérlelhetetlen.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Snip3r_HUN #43803 üzenetére
Szep munka
Megoszthato a felszereles, modositok, talentek
-
nagyúr
Hát akkor ideje lesz elkezdeni beállítani.
Valami ilyesmit.
Mindenkinél más lehet a zajtűrés határ.
Illetve a hűtő hatékonysága.Nálam mindig van egy minimum fordulat a ventiknek,mivel hangjuk sincs még nagyobb fordulaton sem.
[ Szerkesztve ]
-
FaTHI
őstag
Srácok akinek Gtx1080-a van megnézné egy Gpu-Z vel a hőfokokat Division alatt? Nálam felszalad 75-fok főlé is a Giga G1 1080.
Köszi előre is -
Lefty
addikt
válasz Snip3r_HUN #43806 üzenetére
DZ8-9ben ma bosstol esett osszesen 2 CF. Persze h rugok elszedtek. Azota se, meg eddig sem esett egy sem.
-
arnikusz
veterán
-
lucfenieux
csendes tag
válasz Snip3r_HUN #43802 üzenetére
Biztos lejárt a cheat előfizu Boogey fénykorában fél lövéssel ölt. Este én is taliztam eggyel, az is esett-kelt
Bár előző hétvégén Dark Hoyz és Legenda verette egy bandában és feküdtek simán, sehol egy lézerfegyver, vagy egy teleport, csak néztem. Lehet sportból néha kikapcsolják
[ Szerkesztve ]
-
PETEE78
senior tag
válasz Snip3r_HUN #43803 üzenetére
komoly megmozdulás. Csak mert megérdemlik...
You are being revived
-
Snip3r_HUN
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Delta Force (2024)
- World of Tanks - MMO
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Tőzsde és gazdaság
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- GTA: San Andreas
- Filmvilág
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- AOC CU34G2X 34" 144Hz 21:9, ivelt Gaming monitor, monitorváltás miatt eladó!!
- Logitech G Pro X Superlight + Corepad Skatez PRO & Soft Grips
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest