Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 7. nap: Control
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
-
GAMEPOD.hu
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csoffadalom
tag
válasz pendre54 #40787 üzenetére
Nekem engedte hogy végig toljam csak akkor dobott ki amikor felszállt a helikopter.
Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják.
-
Gtaati
őstag
Hello!
Erdeklodni szeretnek hogy nalatok is tapasztalhato az a jelenseg az uplaybe hogy eltunt az osszes barat? Senki nem latszik akikkel korabban felvettuk egymast baratnak..... Mitol lehet?
Koszonom!
-
addikt
válasz Snip3r_HUN #40791 üzenetére
Én meg csodálkoztam, miért nem ment a matchmaking Lexire, amikor arra mindig 1 mp alatt volt találat Nagy nyűgömben lenyomtam egyedül, utána kilépve fogadott, hogy nincs kapcsolat az Ubi szerverekkel...
-
Snip3r_HUN
addikt
-
qukesz
senior tag
Egyenlőre semmi változás, ugyan úgy nem enged be engem se.
Esetleg valakinek valami infó a baj okáról ???Mindig válaszolj ha kell ha nem !!!!
-
TommyS_27
senior tag
Én már parkolóba raktam 2 hete a játékot. Fél óra solo bohóckodás bőven elég mostanában. 1.7-re visszajövünk kipróbálni, ha jó lesz akkor folytatjuk, ha nem akkor marad a pubg! Az elmúlt egy hónap katasztrófa volt sajnos. Rengetegen hagyták abba a sok lag meg egyéb faszság miatt.
https://www.twitch.tv/ltommys
-
Lifer092
senior tag
Mi van ezzel a fossal már megint? Uplay-be vagy nem enged belépni, vagy ha beenged, akkor barátok közül senki sem elérhető... Aki mégis fent van, azt is offline mutatja, de most már egy barátot sem mutat hogy fent lenne. Barát listát sem tölti be....
-
RazoR
veterán
Fél órára beléptem, SHD, ESP 2 pillanat alatt fogytunk el, megkérdeztem miért csal és glitch-el? Válasz: mindenki használja a speedglitch-et, akkor ő is használja, mert így van csak esélye.... Oké főnök, ez is egy szempont...
Nehogy feltöltsem a videót a Ubi-nak... -
arnikusz
veterán
1.7 várhatóan augusztus közepén jön. A cliens oldallal is foglalkoznak.
Soha ne azonosulj a legyőzöttekkel
-
törölt tag
-
Micsurin
nagyúr
válasz Snip3r_HUN #40773 üzenetére
Vannak játékok amikbe nekem is könnyen beleszalad több száz esetleg ezer óra. De ez nem az. Pedig alapvetően nagyon jó lehetNE.....
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
törölt tag
Na ez volt a tegnapi srác akit VTom említett. Ennyit erről, hogy a macro futás és mozgás nem csalás. Szinte lehetetlen eltalálni és pillanatok alatt elfut. [link]
-
Micsurin
nagyúr
válasz cyberkind #40752 üzenetére
...szeretem ezt a játék koncepciót... sokáig tudom hajkurászni a jobb geareket stb, már ha nem a szerverekkel, laggal csalókkal kell szórakozni 60 óra alatt kiégetett a Division . Át is nyergeltem a D3-ra. És érdekes élvezetesebb. Hogy nem a krumpli szerverekkel kell küzdeni.
De fura... Activision-Blizzardnak telik szerverekre.Nem kell se Delta nekik se Mike... Csak mint Titanfallban. Ha csaláson fogja a rendszer. Külön szerverre teszi. Mehet a többi csíter ellen. A Respawn megtudta csinálni.... ők is megtudnák....
Akkor saját magukat gyógyítanák meg a csalók. Előbb utóbb csak elunja.
[ Szerkesztve ]
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
VTom
veterán
Tegnap egyébként annyira vagányul nyomtuk, hogy 19 secesre lőttük magunkat direkt, és G-vel le is futottuk a 19s-t. Bombinak sajnos nem sikerült, ő nem élte túl.
Itt tartunk ma.
Everybody has a plan until they get punched in the mouth.
-
xyvalaki
aktív tag
Tegnap LS-ben 20 futamból 3 olyan volt ahol az ellenfél nagyon nem volt képben. Simán lehetett aprítani DE szettben őket. Egyenesen futottak felém szemből és hasonlók. Öt DE felállt a sportbolt párkányára, ezek meg folyamatosan ugyan onnan akartak közelebb jönni, nyílt terepen. Egy olyan futam volt ahol csalt az egyik klán és a többin meg jobbak voltak. Estemkeltem. Egész jó volt a nap a csalókat leszámítva.
https://www.twitch.tv/hnh_neutrale/
-
Lifer092
senior tag
válasz Anonymus23 #40764 üzenetére
Vagy ha észleli a játék hogy spammeli a shiftet valaki, akkor jönne három Delta egymás után, 3 Mike, 2 Uniform. Utána kékhalál, aztán egy missing bootmgr, és végül egy ransomware-t indítana a gépen.
... Tudom semmi értelme ennek a hsz-nek de jól esett.
-
Anonymus23
veterán
Ebbe már a büdös életben nem lesz Anticheat, pusztán esz egy hardcap az RPM-re, azaz szerver oldalon nem fog többet engedni, hiába ír be 100000000000 RPM-et a köcsög a hackjébe, akkor is csak a normálisan maximálisan elérhető lesz, így is mindig ultival fognak lőni, szóval lesz egy pofon annak a bizonyos végbélterméknek.
A makrózott futáshoz meg annyit csinálnék, hogy mint ahogy a win észleli a beragadó billentyűt, a játék is ha észlelné, akkor jönne a Delta/Mike az összes Division fagyás. Hadd szívjanak vele.
Mindegy, ennek a játéknak már befellegzett.
;) - The Power of the Light Side
-
.LnB
titán
Értem. Tök mind1 ha egy sima WH is nagyon OP DZ-ben. Pletyka meg már régen is volt, aztán azóta hónapok teltek el.
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
RazoR
veterán
Anticheat???? Azmiaz?
Ebben soha nem lesz anticheat! Terjed olyan pletyka, hogy 1.7-el megoldják, hogy ne lehessen macrozni és limitálják az rpm-et így nem fog működni az rpm hack.
Hiszem, ha látom!
UI: ezek mind olyan dolgok amiknek a megoldása másfél évvel a megjelenés után váltak esedékessé és nem megjelenéskor természetesen....
[ Szerkesztve ]
-
.LnB
titán
Csaknem az 1.7-re beígérték az anticheatet? Vagy csak reménykedsz? (Nem követem a híreket azért kérdezem)
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
VTom
veterán
válasz arnikusz #40759 üzenetére
Minket tegnap halomra lőtt a Gimli nevű gyerek egyedül, utána meg irogatta, hogy soo easy. Meg leírtota a szervert. Meg makrózva futott.
Bombinak be kellett vennie egy nyugtatót, plusz egy doboz cigi + egy Enya lemez, hogy ne törölje azonnal a játékot.
Tudom, hogy minden patch előtt ezt mondjuk, de az 1.7-en most nagyon sok múlik. Ha a makrót, rpm hacket ki tudják venni, meg még egy pár dolgot, akkor talán marad pár nem csaló játékos is. Egyébként nagyon sokan abbahagyják szerintem.
-
arnikusz
veterán
válasz #75376384 #40756 üzenetére
Még a célom megvan az altok kimaxolása, addig a napi max. 2 óra este megy.
A laggolás a PTS és a csökkentett szerverek miatt van.
Last Standen most majd jövő héten a reclaimer- taktikussal próbàlkozok az utolsó karakteren bullfrog és mg5 párossal, ha megunta a learninget jöjjön
Hétvégén meg ládagyűjtés a legendarykon és incursionokon.Heisenberggel tegnap összefutottam DZ9 kazàn takarítása közben és rárobbant a seekerem, mutatom neki no para és nem löttük egymást, majd még a két felső landmarkon is szépen csendesen takrítottunk egymás mellett. Viszont később másik szerveren Atomicot nem lehetett lelőnni meg jöttek a stickyvel megint, jelentettem is.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz HANDO88 #40751 üzenetére
Egy hónap szünet után vmelyik nap beléptem a játékba. Jött a "na mit csináljak?" Kérdés. Elindítottam egy last standet. Most vagy lagos volt vagy csalók voltak nem tudom. Meccs közben ki is léptem. Azóta se hiányzik. Inkább mentem vissza tanulni. Tökéletesen el lehet lenni nélküle.
-
BullKoxa
őstag
Ha DX12 ben játszom valahogy lehet nézni az aktuális Fps-t valahogy? Kíváncsi lennék rá hogy megy a gépen,mégis csak egy multy játék. nem mintha a másikon tudtam volna nézni. .
-
HANDO88
senior tag
válasz cyberkind #40752 üzenetére
A nyár hátralévő részében azt hiszem a paducok,domolykók,márnák fogják megbánni hogy nem a billentyűzetet verem.Télre meg kész lesz a Fallout4 magyaritás azzal el leszek tavaszig.
Igy 50 fölött 2 nappal vigan van az ember,főleg ha néha kijózanodik.[ Szerkesztve ]
Vagyok aki voltam,leszek aki vagyok.
-
HANDO88
senior tag
-
Micsurin
nagyúr
Én most tettem le ezt a fost végleg az más kérdés, hogy egy tetves fragre várok majd fél másodperceket, hogy eldobja... kimentésnél közvetlen mellém spawnol a mob.
De amikor az anyaszomorító szaros a DZ bejárattól párlépésre nyaggat holott csak a szemét nem b*a ki, hogy nincs rajtam, sárga henger és olyan szinten fossa egy pontra a golyókat, hogy 1200 óra CS:GO alatt nem láttam valakit ennyire pofátlannak.... ott már rég nem arról szól a játék amiről kéne. Hála a teljességgel gyermeteg kezdő fejlesztőgárdának.
-
arnikusz
veterán
válasz Snip3r_HUN #40736 üzenetére
Tetszik, estére felrakom én is a mostanira, amúgy is DZ lesz a napik után.
Nálam annyival lesz más, hogy a Barrett és Ferro lesz bent.Soha ne azonosulj a legyőzöttekkel
-
addikt
Találtam egy jó kis app-ot, Tactivision Benne van a heti vendor lista, map-ok, set-ek, mod-ok, minden.
Mindenkit egyforma külső inger ér, de egyén függő, h éljük meg :P
-
törölt tag
Halkan kérdezném bombi és razor-t, hogy tegnap este merre alibiztek?
-
Lifer092
senior tag
válasz Snip3r_HUN #40733 üzenetére
Azt a részét ismerem, de szerintem sok olyan fogyatékos van aki püföli a shiftet... Mert ahhoz is hülye hogy legalább már akkor bemakrózná ha már glitchel.
-
Lifer092
senior tag
válasz Snip3r_HUN #40708 üzenetére
Azt nem értem amúgy, hogy az ilyen normálisan játszani képtelen fogyatékos emberek abból állnak ki hogy verik izomból a shift gombot mikor futnak.... ?
Annyira szánalmas...
-
Lifer092
senior tag
-
Harambee
tag
Sziasztok, egy kérdésem lenne ,hogy mennyire lehet használni ilyen mindenféle grafikai modokat, sweetfx stbstb?
Járhat érte ban vagy nyugodtan lehet használni?" I Hate Portals " - Geralt of Rivia
-
arnikusz
veterán
Küszöbön az 1.7, elég jó kombó lehet ninjabikeal pl.3 predator 1 banshee 1 taktikus,így ajánlott az exotic ládákat nem nyitni, illetve gyűjteni.
-
törölt tag
Na itt a videó. [link]
-
pzstm
titán
Due to unforeseen technical difficulties, PTS Console maintenance is extended. No ETA as of now. Stay tuned!
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
-
pzstm
titán
válasz #35434496 #40714 üzenetére
nincs konkrét időpont. PTS3 most jön konzolokra, várhatóan jelenlegi tervek szerint nem lesz több PTS.....augusztus elejére tippelném, ha a hét vége felé lezárják konzol PTS3-t
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
pzstm
titán
PTS3 deploy megy épp konzolokra. Körülbelül három órát tart.
-
VTom
veterán
válasz #35434496 #40711 üzenetére
Én a kis tetőre, mikor én futottam hátul, kilőtek, és láttam, hogy 4-ből hárman makrózva futnak utánatok.
Aztán persze felmásztak, és mindenki kettő lövés volt
Sajnos nem szabad már komolyan venni ezt a játékot, mert cska felb@ssza magát rajta az ember.
-
törölt tag
-
VTom
veterán
válasz Snip3r_HUN #40708 üzenetére
Tegnap mikor manhuntként futottunk fel a DZ5 kis tetőre, jöttek ám a láthatatlan gördeszkával a srácok
Feküdünk is nagyon gyorsan.Everybody has a plan until they get punched in the mouth.
-
törölt tag
Tegnap olyan jót jàtszottunk nem volt csaló. Lesz videó is.
Viccet félretéve olyan csapat volt bent mint régen illiilliillii. Brutál teleport és rpm hack + rálövünk és nincs találat. De jókat nevettünk és ez mindennél többet ér. -22 kulcs és 99 elejére visszaestem. -
RazoR
veterán
Ha igaz amit olvastam akkor 1.7-el pápá rpm hack és pápá macro!!!
-
arnikusz
veterán
Szintúgy Delták majd Mike+ a vihar.
Így a Hybrid 47% skill hasteval csak később megy a DZ-be a hátralévő 23 szintre.
Nagyon kihalt volt a DZ délelőtt sehol senki, csak a veszett mobok.
Van egy olyan érzésem, hogy a képzettségek kora lassan lejár, ahogy néztem a friss PTS videokat.
A normál skilles hybridekre gondolok.Soha ne azonosulj a legyőzöttekkel
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- AOC CU34G2X 34" 144Hz 21:9, ivelt Gaming monitor, monitorváltás miatt eladó!!
- Logitech G Pro X Superlight + Corepad Skatez PRO & Soft Grips
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest