Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 7. nap: Control
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
-
GAMEPOD.hu
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lefty
addikt
Tavolra is lovok vele, viszonylag pontosan, de elkepzelheto, hogy egy competent vagy adept kerul a helyere, destructive nem jatszik, mert tul sok eletero kell, az ingyenesen meg inkabb unforgiving legyen.
Nyomtam vele egy heroic falcont, nagy eseskeles nem volt, a szivossag maradni fog, de egy virgonc mellenyt lehet kiprobalok reckless helyett.
[ Szerkesztve ]
-
arnikusz
veterán
válasz #92704512 #39896 üzenetére
Hiába nagyon szeretem az MP7-etemet, de most AR Könnyű M4-Lvoa-C-Bullfrog ilyen sorrendben.
Ha másodlagosnak SMG akkor Navy MP5, de leggyakrabban, ha egyedül vagyok akkor inkább AR MDR mert az olyan mint az avas szalonna.
PVE Final Measure Legendarykra - és Heroicra jó, ha szólnak a csapattársak hogy 4 alton akarják csinálni akkor Taktikus, Hibrid, Firecrest és Reclaimer van a 4 alton ilyen sorrendben.
[ Szerkesztve ]
Soha ne azonosulj a legyőzöttekkel
-
törölt tag
válasz arnikusz #39892 üzenetére
Sunyi seeker szerelésben. Kéne még egy erősebb Barrett, de amúgy nagyjából jó. Exo/goldot próbálgatom most, illetve predatort. Gyakorlatilag csak LS-re. Meg nagy gond, hogy karabély vagy géppisztoly. És ha utóbbi, akkor mp5, mp7 vagy aug? Kb. 700 órám van benne, de csak úgy az utóbbi 100-150 órája kezdem
sejteni, hogy mit és hogyan kell csinálni. Mondjuk prohardver fórum olvasása óta.PVE-t se régen játszom, nincs is igazán jó szettem. Nomadot próbáltam, de nem vált be. Most final measure 3-as szett, magas szívósággal, elektronikával, MDR és M700 carbon. Ez már jobb egy fokkal. Lehet ide is kéne egy csupa gyógyítós hibrid.
[ Szerkesztve ]
-
HKorn
veterán
válasz Snip3r_HUN #39894 üzenetére
Természetesen ha egy jól összeszokott, szerepkiosztásos csapattal mész akkor igen, működhet, de én a saját szemszögemből írtam, 90%-ban randomokkal megyek és igen kevés a dedikált helaer, ha rambozni akar az ember hamar fekszik.
[ Szerkesztve ]
Run&Ride
-
Snip3r_HUN
addikt
Ezzel nem értek egyet,bőven élhető annyi szívóssággal is,DZ-ben és Legendary-n egyaránt használható. A kép nem mostani de sokat nem változott azóta. (MP5 ST került az MP7 helyére,Hurried - Competent - Responsive talentekkel)
[ Szerkesztve ]
In space, no one can hear your coils whine... | HP Omen 15 | PS4 Slim 1TB | Huawei P20 Pro
-
Lefty
addikt
Osszeraktam egy pve rambot, mindjart kiprobalom legendaryn.
konnyu M4 25.1k sebzes, responsive-prepared-unforgiving, 20% chc, 37% chd, 26% ead
MP5 23.4k sebzes, responsive-adept-deadly, 41% chc, 80% chd, 8% eadElite damage +23%, skill haste 9%
Reckless-Specialized-Refreshed-Skulls MC-Shortbow-Nimble
Van meg mit csiszolni, ez az elso verzio.
-
arnikusz
veterán
válasz #92704512 #39887 üzenetére
Beletanulsz hamar, 1.7-el úgyis kezdjük elölről.
Az AUG helyett beraktam egy NavyMP5-öt, a Lvoa-C helyett/mellé egy Bullfrog, de a héten még ezen az alton fejezem be a 99DZ szintet és majd megy oda a jó kis M4-em.Kell a 170 ezer elektronika, hogy vissza tudd magad healelni, ha egyedül játszol, vagy randomokkal, mert különösen LS-n egyáltalán nem foglalkoznak a csapatmunka/healel.
Mellette még a szettelemeken másodlagos statként a képzettség gyorsítást ajánlom -ezen a Strikeren is van 23-30 %.
Tűzfegyvernél DPS típusnál a 7200 elég, a szívósságnál (mivel közelharc van bőven) 320 ezer is kell.
Tegnap a Strikerben egy Predatoros szlovákkal párbajoztam és az elektronika + a 4db 6% sealf heal javamra vált háromszor is.Soha ne azonosulj a legyőzöttekkel
-
törölt tag
-
arnikusz
veterán
válasz qukesz #39885 üzenetére
Maszkom és tokom, csak gagyeró van Reclaimerből, pedig a Taktikuson ott a jó kis Virgonc és Leleményes páros.
Este mehetünk megint Chubakkáékat írtani, de tegnap már a végén nem nagyon fűlt hozzá a foguk amennyi kulcsot elszedtek tőlük kérem.Soha ne azonosulj a legyőzöttekkel
-
arnikusz
veterán
Update 1.7 classified gear hivatalos honlapon [link]
A Striker és a Reclaimer fog érdekelni. A Strikert újra felfedeztem a 4. alton LS-en fogom használni és odatelepítettem egy Recleimert is két hete raktam egyet össze Legendarykra, mindkettő még alakításra szorul. A Striker hozza az átlag 8 ölést és 15 ezer xp-t körönként ha nincs csaló- eddig.[ Szerkesztve ]
-
arnikusz
veterán
Összefoglalóból a térképet tanulja meg fórumtársam és elsődleges legyen a mihamarabbi DZ belépés szűrővel.[link]
Bent meg Divtechet gyűjteni lopakodva nem harcolni. Kimentés DZ2 parkoló pulse+ heal láda arany M60 és G36.[ Szerkesztve ]
-
HKorn
veterán
válasz persil #39851 üzenetére
Nekem is hasonlóan megy, nyomtam már vagy 15-20-at biztos, abból eddig kétszer sikerült eljutnom Hunterig, persze mint utóbb kiderült esélytelenül gyengén felszerelve, így Hunter könnyedén bedarált.
Ha meg sokáig lófrálok kint, hogy jobb cuccaim legyenek, akkor meg időm nem marad a DZ-ben. Ha meg gyengén érkezek DZ-be biztos, hogy belefutok egy mob csapatba akik kicsontoznak 2mp alatt, pedig kínosan kerülöm a tűzharcot végig.
Arról nem beszélve, hogy vannak olyan körök, amikor olyan érzésem van, mintha már egy ideje tartó körbe rakna be, mert gyakorlatilag bármerre megyek, mindenhol csak kifosztott ládákat találok.
Egyelőre nem látom, hogy tudnám én ezt sikeresen megcsinálni.
[ Szerkesztve ]
Run&Ride
-
arnikusz
veterán
válasz #35434496 #39869 üzenetére
Tegnap mi hál istennek ilyennel nem találkoztunk, viszont volt egy csapat akikkel jót harcoltunk.
Először beírta a csapattárs, hogy fullos MDR van nála és kér segítséget a kimentéshez.
Erre felmentek DZ9-be mi lent voltunk DZ8-ban. Felmentünk és akkorra már rugók lettek és először feküdtek és sikerült leszedni őket, úgy hogy a lootjukat is kimentettem utána.Na vissza is jöttek és bekempelték magukat a csatorna lejárathoz ott álló háború dobálták a sokk turreteket, de csak meglett 3 erre a 4. makrós futással elhúzta a csíkot.
Később DZ5-ben még egyszer meglettek, de így viszonylag élvezhető volt a játék.
Ebben a Bansheeben voltam, a G36 helyett AUG, az M4 3. talentje kérlelhetetlen, még Virgonc mellény kell bele és jó lesz.
-
törölt tag
Tegnap volt rengeteg csaló este de egy kiemelkedett mind közül.
Már egyedül volt mert meghalt az összes csapattársa de így is 15sec volt mire 4-en lelőttük + rárobbant egy seeker. A pali akkorát lőtt, hogy kiestél a gatyádból és 0-ról overhealba rakta magát egymás után 4x -
-
arnikusz
veterán
válasz lalakov #39864 üzenetére
Nézd meg a karakterlapon a gyüjthető cuccokat szektoronként, majd a hiányzókat kijelőlve meglesznek.
Ebéd után mentem Strikerben 4 LS kört és mit ad a láda Tenebraet.
A Banshee csapatban jó ma 89-91 ig és kb. 1 óra alatt 3 rugó killt is hozott.[ Szerkesztve ]
-
lalakov
senior tag
Köszönöm a válaszokat.
A tereptárgyakat elméletileg összeszedtem mindet, mégis vagy 5 hiányzik. Ez bug?
-
persil
nagyúr
válasz lalakov #39861 üzenetére
Tekintve, hogy egy dlc áráért megkapsz 3-at meg egy halom skint-t, igen, bőven megéri
(hogy egyedül, vagy csapattal játszol, az a dlc-k tekintetében is tök lényegtelen, ha az alapjátékot élvezed egyedül, akkor a dlc-ket is nagyon fogod)Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
arnikusz
veterán
válasz Anonymus23 #39855 üzenetére
A pontos maradjon az első legnagyobb sebzésűmön is hagytam, rakj rá Kompetenst vagy Adeptet.
Lalakov a válasz igen.
[ Szerkesztve ]
-
lalakov
senior tag
Sziasztok!
Megéri megvenni a Season Passt, ha az ember csak egyedül játszik vele?
Köszönöm.
-
persil
nagyúr
válasz Anonymus23 #39855 üzenetére
Én a pontost nem látom hasznosnak sehova, a pusztító legalább pve-re jó, tehát ÉN a pontost venném le.
Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
Anonymus23
veterán
Esett egy elég magas alapsebzéses MDR, viszont pontos és pusztító tálenttel + a saját tálentje.
Ti melyiket pörgetnétek el róla? Sentry szetthez lesz...;) - The Power of the Light Side
-
persil
nagyúr
Mizol ismertette az új metát, miszerint sniper-rel, de főleg deadeye szettben csak közelharcolni szabad (<5 méter), és aki nem így használja az noob....
Ja, illetve, ha egyedül lenyomsz egy 4 fős csapatot, akkor semmiképp se rakd ki a videót, mert az nulla teljesítmény
Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
RazoR
veterán
826-os hsz után 837? Mi volt itt kéremszépen, miről maradtam le?
-
persil
nagyúr
Sracok, csak mostanaban kezdtem "tulelni" mert kvazi ingyen volt a season pass par nappal ez elott.
Eddig is lattam, hogy napi kuldikben ott egy tuleleses kimentes. Na most igy, hogy mar mentem parat, felmerult egy kerdes... HOGY A JO FRANCBA?!
Alapbol rohadt nehez, idore is megy, ezerfele problemaja van a karakternek, plusz amilyen szerencsetlen vagyok, egy artatlan lovoldozesbol is magamra huzok 4-5 lila lmb-s katonat, aztan csacsa
Meg olyan napi feladat, hogy kerulhetett be a jatekba, ami 1 orahosszaig tart? :/Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
S.Zoliy
tag
Sziasztok, pajzsos buildnél, hogy tudom 20%ra varázsolni a danage boostot? Mert próbáltam mindent de nem viszi 20%ra..
-
addikt
válasz Anonymus23 #39846 üzenetére
Ok, de már nem volt jelzőpisztolyom amivel lehívjam a kimentést, meg a gyártásához se volt már cuccom, mert mindent elhasználtam arany cuccokra.
"Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani." G.B. Shaw
-
addikt
Üdv!
Van arra valami kádencia, hogy a túlélés kimentésénél, az előző ügynök által hívott hunter, ha azt nem tudta a játékos likvidálni, még meddig életképes, meg hol kellene keresni? Tegnap az történt ugyanis, hogy a javasolt trendekkel ellentétben, én majdnem mindig utolsóként megyek be a DZ-be, addig odakint összelomizok egy rakat cuccot, szóval tegnap is kiírta a játék, hogy egy ügynök maradt, mármint én. Indultam kimenteni a szokásos DZ2-es parkolóhoz, még volt bő 15 percem hátra. Nyugi volt minden, lehívtam a helit, lementem egy szinttel lejjebb, és jó egy perc alatt ki is kicsontoztam a huntert. Felmentem a leszálló helyre, hogy ott megvárjam a helit, és akkor váratlanul azok a zavarodottsági jelek mutatkoztak, mint amikor az ember lehívja a helit. Gyorsan elkezdtem keresgélni, hogy lehet még hunter, de nem találtam sehol.
Az összes szintet végigjártam, az utcára is kimentem, még az épület tömböt is megkerültem, hogy megtaláljam a piszkot, de eredmény nélkül, sehol senki. Itt még volt hátra 6 percem.
Mondom, most már csak kivárom a végét, hát el is jött a vég, sikeres kimentés nélkül."Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani." G.B. Shaw
-
arnikusz
veterán
-
VTom
veterán
Ha valakinek még nincs meg, a season pass most jó áron elérhető.
100 ubi pontért még 20%-kal olcsóbb.
Everybody has a plan until they get punched in the mouth.
-
VTom
veterán
válasz Anonymus23 #39838 üzenetére
A firerarms-hoz képest nem értettem, hogy a dps miért csak annyi.
Igen, ment a jelentés. Egy hónap pihire küldték.
Tegnap annyira jó volt a szerver, hogy 2 óra játékom statisztikáit nem szinkronizálta le, se a játékidőt, se a rozge killeket. Régebben volt ilyen, de egy ideje már nem.
-
VTom
veterán
válasz arnikusz #39814 üzenetére
Hogyan sikerült 9419 fireamrs-szal ilyen kevés DPS-t összehozni?
Hozzá kell szokni persze. Teljesen más, mint a DPS. Nekem magamra kellett erőltetnem, mert az elején csa felhúztam magam rajta. Kellett pár hét, mire rájöttem, hogyan érdemes vele játszani.
(#39816) xyvalaki Nekem is volt pár olyan szitum last standben, hogy 1v1-eznem kellett közelről, és csípőből lőttem le valakit az SVD-vel, de azért ez elég ritka, és a másik játékos mindig elég amatőr volt. Egy rutinos DPS játékost az életben nem lősz le közelről deadeye-ban szvsz.
-
-
VTom
veterán
válasz Mizol25 #39812 üzenetére
Tehát akkor aki távolról használja a sniper szettet az puding, mert Te bizony DPS-ként használtad a deadeye-t is?
Ne viccelj már.Ez nem a büszkeségről szól, hanem más szettel más a taktika. A DPS ellen ilyen távolságból nagyon nehéz deadeye-jal dolgozni. Szépen oldotta meg Sniper.
-
s4hu|SyD^
addikt
Jó is lesz ha nerfelik ezeket, még nézni is borzasztó. PvE-re oké, de PvP-ben. Mondjuk ez, hogy fedezékből kell lövöldözni, nem biztos hogy bármit is megold majd, lehet rosszabb lesz, azt sem fogod látni, hogy honnan lőnek le.
"Tedd, amit tudsz, azzal, amid van, ott, ahol vagy!"
-
Mizol25
csendes tag
válasz Snip3r_HUN #39805 üzenetére
Húú ez aztán a nagy teljesítmény
-
nagyúr
válasz Snip3r_HUN #39805 üzenetére
Szép volt. A negyediknél mákod volt.
De semmit sem csorbít a dicsőségen.
-------
Nem rég egy olyan párossal találkoztunk akik MDR-el 2 lövésből leszedtek bárkit.
BSE vki meg simán korcsolyázott végig a pályán mindenhol.
[ Szerkesztve ]
Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
-
qukesz
senior tag
-
Snip3r_HUN
addikt
In space, no one can hear your coils whine... | HP Omen 15 | PS4 Slim 1TB | Huawei P20 Pro
-
Lefty
addikt
válasz Snip3r_HUN #39803 üzenetére
A wolves den-es PP19 sem rossz D3FNC szetthez, a kozepso talentet kell elporgetni.
-
Snip3r_HUN
addikt
válasz akoska07 #39800 üzenetére
Volt már rosszabb is...
DZ06: D3-FNC Mask 1000 armor, 3.5% crit hit chance, 15% blind/deaf resistance (Tűzértéket vagy elektronikát rápörgetve jó)
Terminal: DeadEye Mask 955 armor, 1255 firearms, 8 % enemy armor damage, 15% blind/deaf resistance
ugyan itt Cassidy: Fierce - Responsive - Boomstick
-
qukesz
senior tag
Amikor először kaptuk el őket még 3-an voltak, de utána már négyen lettek.
+15% skill haste a lényeg.
Így ha ügyes a játékos akkor megvan az 50% skill haste.
Kicsit több elektronika mellett igen hasznos de ha van egy jó csapat akkor az én meglátásom szerint használható.
De én nem akartam elvenni a tűzfegyver értékéből.
De nem vagyunk egyformák.Mindig válaszolj ha kell ha nem !!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Torrent meghívó kunyeráló
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Okos Otthon / Smart Home
- Gaming notebook topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Környezetvédelem
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Ma fejezi be karrierjét a Windows 7
- További aktív témák...
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- AOC CU34G2X 34" 144Hz 21:9, ivelt Gaming monitor, monitorváltás miatt eladó!!
- Logitech G Pro X Superlight + Corepad Skatez PRO & Soft Grips
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest