Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
persil
nagyúr
válasz s4hu|SyD^ #38861 üzenetére
Na pont ez az, hogy kb 30% elit sebzesem es ugyanennyi pancelrombolasom is van, megis van, hogy egyedul inkabb el sem kezdem loni az elitet, amig mas is ra nem megy, mert nincs ertelme
"Nehez" kuldeteseket csukott szemmel meg tudom csinalni szoloban, minden problema nelkul, de kihivason olyan, mintha a sargakra nem is sebeznek :/
Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
Snip3r_HUN
addikt
válasz s4hu|SyD^ #38750 üzenetére
Nem a pvp-sek sírtak a Last Stand-ért hanem a pve-sek,mivel őket zavarja a DZ-ben a pvp,el kell fogadni a DZ kezdetek óta pvp terület ahova be lehet menni farmolni is de fogadjátok el ha bementek esélyes hogy rátok mennek. Azért is megyek inkább DZ-be mint Last Standre mert a DZ-nek megvan a maga sajátos hangulata,ami máshol nincs meg.
[ Szerkesztve ]
In space, no one can hear your coils whine... | HP Omen 15 | PS4 Slim 1TB | Huawei P20 Pro
-
Lifer092
senior tag
válasz s4hu|SyD^ #38743 üzenetére
Félreértések elkerülése végett, én se nem PvP Only, se nem PvP huszár nem vagyok. Ez látszik is a 88 rugó ölésemből... Manhunt, rogue már többször is voltam persze. Én is megértem azt aki PvE -re megy be, mert ahogy mondtam nem kizárólag PvP ONLY a DZ, csak egy lehetőség a PvP -re. Többnyire én is PvE / Farmolás gyanánt megyek be, az más hogy ha közben van akció. Én soha nem megyek rá játékosra amíg ki nem menti a cuccát, megvárom, és utána ha úgy van. Olyankor többnyire jobban belemennek a harcba, pláne hogy csak én bukhatok akkor már. Én meg szimplán funból teszem, se a loot nem érdekel se semmi. Persze nem egyszer volt már olyan, hogy a kis ártatlannak tűnő "PvE" játékos, aki eddig csak mobokat lőtt, gondol egyet és nekem jön, ilyenre is volt számtalan példa már, szóval azért visszanyalhat a fagyi könnyen... Többször fekszek én, mint más, sajnos túl jó a szívem.... Viccen kívül. Erre fáztam már rá nagyon sokszor...
Sőt, Survival PvP -t csak egyszer csináltam, de még most is bánom az arra elvesztegetett időmet... Mert akkora hülyeség Survivalba a PvP mint kemping biciklire a tárcsafék.
Én ha rá is megyek egy játékosra, azt úgy teszem ahogy írtam fentebb, plusz nem kezdem noobozni, se nem táncolok a hullája felett. Egy játékosra soha sem megyek kétszer, persze kivéve ha utána rám jön újra, pláne ha látom hogy nagyon könnyen lelőhető. Mert akkor elég esélyes hogy nem feltétlen PvP szettben van. Na de mindegy, nem akarok magyarázkodásba bocsátkozni, egy a lényeg, és szerintem ezt mindenki tudja vagy tudnia kell, hogy a DZ egy lehetőséget ad a PvP-re, ami járhat azzal hogy rámennek az emberre...
[ Szerkesztve ]
-
Snip3r_HUN
addikt
válasz s4hu|SyD^ #38743 üzenetére
Alapból régen minden fontosabb fegyvertervrajz DZ-hez volt kötve,és úgy volt jó mert volt értelme szintezni és pénzt gyűjteni. Az meg hogy DZ-ben eshetnek a jobb cuccok már régóta nem igaz... Azt kellene megérteni végre hogy a DZ PVP terület,a mobok csak a körítés.
In space, no one can hear your coils whine... | HP Omen 15 | PS4 Slim 1TB | Huawei P20 Pro
-
persil
nagyúr
válasz s4hu|SyD^ #37804 üzenetére
Raadasul itt - elvileg - tobben ki is hasznaltak es igy lohettek burst fire fegyverekkel full autot megszegyenito sebesseggel.
Szoval, ha igaz a patch notes, akkor legalabb egy cheat lehetoseggel kevesebb. Tudom, marad ezen felul is meg x, de ez is valami...
Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
BobMunkatárs
csendes tag
válasz s4hu|SyD^ #37033 üzenetére
Írtam, chateletem, eddig ennyi egyenlőre többet nem tudok, várom a választ a levélre! Voice chaten nem volt soha vulgáris beszólás, chaten volt, de nem globalban, hanem csak simán, de a f...k ur mother ne legyen már permanent ban, meg kiröhögöm a koponyámat.
[ Szerkesztve ]
-
pottyoske197
tag
válasz s4hu|SyD^ #36803 üzenetére
Koszi szepen, megoldottam
Es nagyon segitokesz volt a holgyemeny, nem mashol mint az Ubisoft Amerika ban !!!!!!!
keresgeltem stb, de megoldas roviden !!!!!!!!
bejelentkezel a Webes Ubisoft oldalra ahol lehet tobbek kozt kerest irni felejuk midnenfelerol az accountrol is
csatoltam a keptet az elcseszett szamokrol amik megvolotak de elfogytak
, leirtam oda lett a google authentikator progim..es belepve maradtam, masik laprol kineztem az amerikai kepviselet szamat es felhivtam
majd elnyogodoztem nagy nehezen angolul hogy mi a gond, megadtam a level szamat a Case NUMBER !!amiben reszletesebben leirtam kinlodva igaz mi a gondom
A holgy ranezett , igymar tudott azonositani hol vagyokki vagyok mi vagyok... es 5 perc alatt beengedett, azaz torolte a 2 step verification kereset, megvarta amig be tudtam lepni es megkoszontem O is en is hogy O segitett meg en hogy vasaroltam toluk )Szoval MARHA NAGY szerencse, es telefonon megoldhato.
Mindesetre volt par jatekom vasarolva toluk ONLINE a webshopukrol, az lehet segit mert azon nem latszik ha mashonnan vetted a jatekot csak hopgy aktivaltad. Annyit maszkaltam a kulonbozo upolayes oldalakon mert hat 3 kulombozo helyre engetedd be Shop support es accountmodositas mindenutt kerte a jelszot, es eszrevettem csak azokat a jatekokat jeleniti meg reszletesen amit kozvetlen toluk vettem, tobbirol a webes feluleten semmi hir nyoma hogy megvan !!gondoltam leirom hatha talan valaki fel tudja hasznalni az informaciokat a jovoben ha gondja akad
Mindesetre azonnal es keszsegesen segitett nem kotekedett. igaz amig kicseng ki kell valasztani 1-2 lepesbol amit robot mond hogy mit akarsz, vegighallgatod a meset es utanna cseng tovabb a telefon amig felveszik
SOK SIKERT MINDENKINEK AKI STEP @ vel kinlodik, mindenesetre en tobbet nem, inkabb jelszot cserelek hetente
UFF
pottyoske
-
micafighter
nagyúr
válasz s4hu|SyD^ #36757 üzenetére
,,jobb drop DZ-ben" volt már rá példa, én akkor még nem játszottam, de aki játszott és kérdeztem, nem sirja vissza azokat az időket Viszont azzal egyet értek, hogy lehetne több ösztönző ami DZ-be vonzza az embereket, ha nem is jobb loot, akkor legyen mondjuk több. De ez se feltétlen jó mert amugy sok loot szokott jönni csak a nagy része szemét, ezért kéne szerintem a loot minőségét egy az egybe feltolni szvsz. Vagy legyen DZ-ben több féle képpen garantált exotic. Mondjuk minden kulcsos ládában lenne fixen exotic, vagy lenne minden zöld ládában fixen egy exotic, vagy minden Supply drop-ban fixen lenne exotic, vagy minden boss fixen dobjon exoticot. Vagy esetleg ezek kombinációja
(#36758) TommyS_27 Igen, egyet értek. Manhunt szerintem úgy lenne jó ha manhunt lettél, onnantól kezdve minden lelőtt játékos után járna neked a plusz jutalom, mondjuk 20k pénz megy 3 kulcs fixen. Lelősz 10 játékost és tuléled a manhuntot, akkor 200k meg 30 kulcs plusz. Ha meghalnál akkor meg valami minimálisat buksz.. De a manhunt kiiktatása is hasonló módon legyen jutalmazva. Csak mondjuk akkor kéne valami értelmes dolog amire el lehet költeni a több millió DZ creditet.. Mondjuk csak sok sok DZ creditért vehető skin vagy emote. Mondjuk egy jó kis tánc emote 10M DZ creditért. És akkor tudják az emberek ha azt a táncot járod akkor erős vagy
[ Szerkesztve ]
-
TommyS_27
senior tag
válasz s4hu|SyD^ #36757 üzenetére
Dupla ennyi játékos is kevés lenne! Amennyire meg szarok a szervereik olyan laggok lennének amik miatt élvezhetetlen lenne. Ezért nem is bővítik!
A gear normalizáció szerintem nem járható út mivel pont gear alapú a játék és nem lenne értelme a lootolásnak! Arra ott a last stand.
Jelen pillanatban csak a nem rugót jutalmazza a játék! Ha manhunt vagyok és lejár xp-n meg dz krediten kívül nem nyerek semmit! Ha lelövök valakit 20* visszajön 21-re és megöl máris nyert!
Eddig legalább dobtak el kis pénzt meg kulcsot...Most meg mindenki kivár, hogy valaki berugózzon. El lett cseszve...
Ez az eredménye amikor a játékosközösségre halgatnak!
Ne lehessen oneshot sniper buildet építeni mert az fujjj! Persze oda tudni kell célozni is! E helyett no skilles oneshot deadeye meg seeker az legyen a játékban!
A fejlesztők sajnos nem ismerik a saját játékukat! Ezért fordulhatnak elő ilyen butaságok.
[ Szerkesztve ]
https://www.twitch.tv/ltommys
-
dvd24
senior tag
válasz s4hu|SyD^ #36755 üzenetére
Ezzel meg az lenne a baj, hogy nagyon feldarabolná a játékosbázist és évekig tartana a matchmake. Fix 4-es csapatok kellenek és annyi. Ha valakinek nem tetszik a csapata akkor kilép és bemegy újra. Ha valaki nagyon renitenskedik akkor a csapat votekick-el és jön a helyére új.
-
micafighter
nagyúr
válasz s4hu|SyD^ #36619 üzenetére
,,Amúgy SMG damage vagy EAD a jobb kesztyűn?" Leginkább is-is, mert az ideális PvE kesztyü hozzá SMG sebzés, CHD meg EAD. A kettő közül amugy az SMG sebzés sokkal jobb PvP-re, PvE-re meg kb mindkettő 6-7% plusz sebzés, de az EAD csak a páncélos mobokra ad plusz sebzést (játékosokra 1-2% plusz sebzést jelent), mig az SMG sebzés mindenre adja a plusz sebzést, és EAD-vel ellentétben az SMG sebzés talentekkel tovább skálázódik, tehát PvE-re is az SMG sebzést választanám a kettő közül.
-
micafighter
nagyúr
válasz s4hu|SyD^ #36619 üzenetére
,,Responsive+Savage+Resourceful+Assault Shield" Nálam igy van összerakva és teljesen jól müködik, nem nagyon szokták a pajzsot lelőni rólam a legnehezebb küldetésekben sem. Mondjuk nekem a másodlagos fegyver is SMG Self-preserved meg predatoryval, az meg elég szépen nyomja vissza az én meg a pajzsom HPját is Resourceful táskával. Még az alap pajzzsal is jó volt, talentek meg heal nélkül
-
micafighter
nagyúr
válasz s4hu|SyD^ #36616 üzenetére
Szia! Ez igy rendben van első ránézésre. PvE-re mint irtam az elit sebzés meg a páncélrombolás elég jó statok, nem tudom az mennyi van. Viszont ha van hurried a fegyveren akkor a fegyvertokon pörgesd át HP-ra vagy CHC-re mert a reload speednek is van alsó cap-je, a hurrieddel mindig ki lesz maxolva, a reload speed talent a fegyvertokon igy halott talent. Illetve én a mellényt cserélném savage kesztyüre mivel pulse-t nem tudsz vinni ha egyedül vagy, hogy legyen CHC. Illetve ha Resourceful táskát használsz, akkor a booster shot is healelni fogja a pajzsodat. Meg én a Reactive targeting helyett az Assault Shieldet viszem, mert +15% sebzés, a pajzs bár gyengébb de elég szokott lenni (ha gond lenne mégis akkor ballistic shield damage resilience modokat kell berakni a sebzés helyett), illetve on the move helyett én a Precision talentet vinném, amivel a fejlövések pulzálják az ellenséget, ami további plusz CHC és CHD, de ez csak akkor kell ugye ha nem a pulzálós pajzsmodot viszed.
Illetve még a Ferocious helyett ha tudsz egy Responsive talentet érdemes pörgetni esetleg, valoszinüleg többször lesz aktiv mint a Ferocious.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz s4hu|SyD^ #36519 üzenetére
Én a barett mellény miatt csináltam rengeteg lexi-t,eredménytelenül,majd kb az 1000. után kaptam egy nagyon szart.
Előtte kaptam egyet Petitől,akinek egymás után 3 esett.Azóta már esett exo ládából is.
MDR-t (az elsőt) a lányomtól kaptam, használható.
A mostani is használható,kicsit gyengébb.Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
-
aktív tag
válasz s4hu|SyD^ #36483 üzenetére
A tactician's buildeknél nem fontos, hogy mennyi aktív fegyver talented van mert úgysem fogsz sokat sebezni fegyverrel mert a skilljeiden van a hangsúly, hogy azokkal mennyit tudsz gyógyítani vagy sebezni.
@arnikusz: tactician's-nél határozottan vigorous-re szavazok mivel az overheal miatt tovább tudod az inventive bónuszát fenntartani.
[ Szerkesztve ]
-
Anonymus23
veterán
válasz s4hu|SyD^ #36390 üzenetére
Szerinted
Tegnap, sokadik körre (randomokkal mentem, mert néha mazochista vagyok) meglett a Napalm az egyik alt karakteren, és dobott egy Ninja Bike-ot
Miközben az egyik gyereknek meg Urban MDR-t dobott (pont annak, aki a végére csatlakozott be, mert eljutottunk a 4 főnökig viszonylag könnyen, de egy wipe után az egyik kilépett, és a helyére beugró gyerekkel meg azonnal meglett)Shift+Del közeli állapotba kerültem este éjfél körül meglátva a NInja Bike-ot!
De hogy mennyi agyhalott ember van, mennek rusholnak rá a mobokra, és csodálkoznak, hogy egy ütésre ketten is fekszenek, meg mindenAzért a legszebb az, amikor pl LS-ben ilyen csodálatos Houdini meg társaival dob össze a szerver, és még így is lehozzuk a kört 7,5v8-ban. Mert pl a barom állatjai csak a saját fragjeikkel foglalkoznak, és spawnkilleznek.
Volt olyan shotis, aki 100m-ről lőtt le bennünket shotival, mind fejre jött, rpm hack minden volt, éppen csak falon át nem lőtt bennünket.
Minek ide AC, minden a legnagyobb rendben van ezzel a játékkal.[ Szerkesztve ]
;) - The Power of the Light Side
-
micafighter
nagyúr
válasz s4hu|SyD^ #36363 üzenetére
Szerintem clear sky farmolás csapattal, kb 10 perc és azt hiszem 350 PxC. De amikor végigcsinálom a hetiket a 4 karival ami a betöréseket meg a legendarykat jelenti, azzal is jön szépen a fönix credit. Illetve a boltbol vehetö 400ezres ládában is van 15-30 körül Főni credit.
[ Szerkesztve ]
-
micafighter
nagyúr
válasz s4hu|SyD^ #36352 üzenetére
PvE-re a deadly talent nem a legjobb m4en strikerhez, destroyer okés, mellé ferocious, responsive/fogékony, esetleg adept jobbak lennének. A CHD modositokat pedig érdemes mind HSD-re cserélni ha tudod mert a mobokat elég jol tudod fejbe küldeni, most ha jol emlékszem van HSD távcsö (vx12) meg HSD hangtompito (omega supressor) is elado. Másodlagos értékeknek lehetöleg minél nagyobb CHC és mellé CHD.
Legendary külsetésekre illetve egyes incursionökre meg jo lehet egy stsbility-s táska, és/vagy stability vagy optimal range kéztámasz is akár mert ott leginkább messzriöl lövöldözöl.
[ Szerkesztve ]
-
myckey
veterán
válasz s4hu|SyD^ #36352 üzenetére
Bugos lett a DPS kijelző?
Elsődleges fegyvernek keveslem a DPS-t. Ilyen magas firearms pontokkal.
Nekem is szokott jóval kevesebbet mutatni, azért gondolom.
[ Szerkesztve ]
"Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "
-
pottyoske197
tag
válasz s4hu|SyD^ #36291 üzenetére
Egyelore toroltem teljesen jatekot , windowsot full format c:
most teszem ujra, alap fenn van, progok stb most jon Uplay ujratelepitese
azt meglatom, friss driverek stb megvan marAzt meglatjuk. Gepet csereltem I7 7700K - GTX1070 re es masodik napra ezt csinalta
a GTX970 el nem volt ilyen bajom, de passz nem tudom mi a ludas jatek proceszor problemaja..
melegedest megoldottam egyelore, leblokkaltam a turbot a procin, amig lesz mivel delideljem, igy 72 fok fole nem megy,
na meg fel ora es kiprobaljukKoszi a tanacsot
pottyoske
-
micafighter
nagyúr
válasz s4hu|SyD^ #36283 üzenetére
Attól függ hova. Például DZ-ben szerintem a Nomad egy elég jó szett ha egyedül szoktál menni, és csapatba se rossz. Viszont DZ-n kivül a 2es bonusz leszámitva elég meh, last standben pedig nagyon meh. A striker jó lehet, de kérdés hogy egyedül szoktál-e menni, vagy csapatban? Ha csapatban, vannak haverok, vagy randomokkal szoktál menni? Mert ha haverokkal mentek együtt és mindig lesz egy healer a csapatban akkor annyira nem fontos hogy neked legyen valamiféle gyogyulási forrásod, viszont ha egyedül mész, vagy randomokkal, akkor vagy mesterlövészkedsz messziről fedezékből, vagy elektronikára gyurva képességekkel ölsz messziről fedezékből, vagy pl strikernél szükséged lesz valamiféle gyógyulásra.
Gyógyulás lehet több féle képpen is. Gyurhatsz kicsit elektronikára/képzettségre, pl maszkon meg táskán legyen képzettség és specializált táskával menj, first aid self heal modokkal, meg mellényen legyen health on kill, ha van máshol is az csak mégjobb. Másik gyogyulási forma például ha van egy fő fegyvered amin sebző talentek vannak (Competent/kompetens, responsive/fogékony, unforgiving/kérlelhetetlen pl) meg van egy másodlagos fegyvered gyógyító talentekkel (ebből a legjobb a ragadozó), ha van rajta egy talented/tehetséges tulajdonság is, az ráadásul hab a tortán. Ennél a megoldásnál annyi a lényeg hogy kb 15 másodpercenként átváltasz a másodlagos fegyverre és azzal ölsz meg valakit hogy megkapd a bónuszokat, aztán visszaválthatsz a fő fegyveredre amig pl a predatory/ragadozó le nem jár (ezt a karakterednél látod a státusz effekteknél, hogy pl predatory/ragadozó gyógyításából mennyi van még hátra).
Másik verzio önmagad gyogyitására lehet pl a nimble fegyvertok aminek a magyar nevét nem tudom, ez is nagyon jó, és akkor a cover-to-cover mozgásnál bónuszt adó talenteket is tudod használni, pl tactical advance ami a sebzésedet növeli a cover-to-cover mozgás során megtett távolság alapján, meg a másik ami 30% védelmet ad cover-to-cover mozgás közben bekapott sebzésre.
[ Szerkesztve ]
-
arnikusz
veterán
válasz s4hu|SyD^ #36191 üzenetére
Én M700/M4 kombót használok. Szombaton Legendary Napalmot 3 randommal sikerült ebben.
Tegnap viszont Taktikusban csináltuk 2 randommal a Napalmot.
Azóta estek még Deadeye elemek és egy jó M700 carbon, de még alakításra szorul.Használd még a defibrillátor healt is.
módok közül 6% elsősegély öngyógyítás módok is jól jöhetnek, most 5.5%-os van a Dante run safehouseban. DZ West 53rd utcai bejáratboltban pedig 251 ELEC és 3,192 Health-et adó mód van.Egyedül sem a tiéd, sem az enyém nem hozza amit remélne az Agent tőle.
Soha ne azonosulj a legyőzöttekkel
-
Elims
veterán
válasz s4hu|SyD^ #36068 üzenetére
Ezt most sajnos nem tudom,de számra nagyobb a sebzése a m4-től.
HKorn,Micafighter: Köszönöm!
Vajon a tervrajzok azok mindig maradnak ezek vagy sietnem kell egy-kettő vásárlásával,mert x időnként változik?Krissz: "...az ember mit is vár el ettől a fórumtól az előzményeket látva."
Ugyanezt mondom én is.
Tommy: Pedig te leginkább ezeket a gyökereket gyomláltad parádés módon.
Remélem folytatod a jó szokásod. :-)
Most linkelném a youtube linked,de nem találom. :-/// -
Elims
veterán
válasz s4hu|SyD^ #36016 üzenetére
Én is néha pislogok,de örülök,hogy írják.Sok okosságot lehet megtudni.
+többen angolul játszátok a játékot és nekik az a természetes.
A lényeg,hogy írják a jövőben is. :-)
Én magyarul játszom és azt írom ami eszembe jut. :-)Woker:
Arnikusz: Értem.Pont tegnap (legendary közben) cseréltem le a pulse-t a heal-re viszont a gurulós bombát (seeker mine?) már nem engedte erre a ládára.
?
Csak vmi pillanatnyi gond lehetett vagy nem lehet együtt a kettő?
A "super varázslatom" a mkit felkeltő akármi.
Lehet,hogy a három nem lehet együtt?[ Szerkesztve ]
-
ZsyfKo
senior tag
válasz s4hu|SyD^ #35822 üzenetére
Az a baj hogy képtelen jól beállítani ezt a játék úgyhogy meg kell ezzel barátkozni hogy valami mindig túl erős lesz. Csak abból kell kiindulni hogy ők nyilatkoztak hogy tettek a oneshot seekerek ellen, ja látszik... Most kicsit PvE-zek megint, kell még 3 kari, közben beugrok egy két meccsre de múltkor is csak a seeker robbanasokat meg a csipa hangját lehetett hallani.
OnePlus 8T
-
qukesz
senior tag
válasz s4hu|SyD^ #35822 üzenetére
Én szerintem nem teszem be a lábam oda a többet. DZ-be miért nem találkozol ilyen csicskával?????
Sztem a 8 emberből 5 tuti ezzel tolta. Ha meg más típusú fegyverrel kellene célozni akkor meg keresné állandóan a 20 Ft-ost.
Sajnálom ezt a játékot és minden tiszteletem azoknak a játokosoknak is akik becsülettel felveszik a kesztyűk ezekkel a csicskákkal!!!!Mindig válaszolj ha kell ha nem !!!!
-
demmer123
őstag
válasz s4hu|SyD^ #35767 üzenetére
Én eddig Alpha szettet használtam.Napokban raktam össze a Dead Eye szettet SVD-vel brutál,halál,pusztító talentekkel.Szerintem jelenleg a top 1-es szett minden téren.Játékos 3-4 lövés testre mobokse több.
Nekem nagyon bejön a szett remélem nem fogják nerfelni mert eléggé megtetszett.
SVD azért használják mert pontos,és nem is rángat annyira és mellé még gyorsan is lehet lőni vele.
-
i@lex
őstag
válasz s4hu|SyD^ #35736 üzenetére
Én PVE-re is azt használom.
Most még annyit módosítottam a gearen, hogy a 151% krit sebzésből elengedtem 8%-ot a táskáról és 17,50%-os visszarúgást raktam helyette, így, plusz egy két fegyverkiegészítővel van 25% visszarúgásom.
Plusz ugye a steady hand abilitivel gyakorlatilag egy pontlövő fegyverré válik a cucc.Konzolon szerintem mindenképp érdemes a visszarúgásra is gyúrni, pc-n lehet nem szükséges.
-
micafighter
nagyúr
válasz s4hu|SyD^ #35719 üzenetére
Nagyon erős most ez nem vitatható szvsz, viszont nekem speciel nem adja, mert hányok tőle Én úgy vagyok vele legyen sniper a játékban, sniper FTW de ne így, ne az legyen a lényege hogy rádfut a "sniper" és 5 méterről 4 lövésből agyonlő. Ez egyszerűen bad gameplay, emelett persze a fejlövés sebzését nerfelték, had legyen még casual barátabb a játék.
Mondjuk az is igaz hogy laggolo szerverekkel nehéz működőképessé tenni egy long range HS snipert
[ Szerkesztve ]
-
micafighter
nagyúr
válasz s4hu|SyD^ #35557 üzenetére
Igy van ez a lényeg
Én szivesen megosztom a buildemet is, nekem nincs titkolni/rejtegetni valóm
Itt ha letekersz láthatod az egyik verziót, nekem ez jön be leginkább, mert pl a oneshot seeker mine "játékstilus" nem tud lázba hozni. Az tetszik most a játékban hogy több féle build is müködhet, ugyanez tetszik a taktikusban is. Általánosságban beszélve müködhet hogy pl mindent firearmsra teszel, tudsz vinni pl booster shotot offenziven használva (nem healre mert healelni ugyse healel), meg pulset vagy sokkoló turretet, müködhet ez is ha nem zavarnak a gyenge képességek és hogy skillböl meg medkitből nem sokat fogsz tudni magadon healelni és/vagy van mögötted egy dedikált healer. Ebben az esetben a ragadozó talent másodlagos fegyveren mégfontosabb, illetve ha nincs mögötted dedikált healer, akkor healelésre jó még a nimble fegyvertok, ami %osan tölti vissza a HP-dat cover-to-cover mozgással megtett távolság alapján.
Én részemről szeretem, ha képességek is ütnek/healelnek, és nem vagyok tulságosan oda a sokkoló turret cheese-ért, ugyhogy a képen látható modon húztam a karaktert, igy a seeker miatt a burst sebzésem is jobb mint a firearmsra pakolók, de nagy firearmssal jobb a sustain sebzése amig nekem CD-n a seeker, bár az se sok idő
Ha a nimble fegyvertokos utad választod, van még pár jó karakter talent a cover-to-cover mozgásra, az egyik csökkenti 30%-al a bekapott sebzést cover-to-cover mozgás közben, a másik meg a cover-to-cover mozgásban megtett út alapján ad fegyver sebzést. Ha többet gyursz elektronikára akkor a death by proxy elég fontos képesség, skill object elpusztitására ad neked plusz képzettséget, pl turret, seeker mine stb. Ja és ha lelősz egy skill objectet, az a ragadozót is proccolja
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz s4hu|SyD^ #35554 üzenetére
Sokkal jobban érdekel a Division Year Two, mint a Wildlands
Ezzel én is így vagyok,vissza mondtam a wildlands gold edition előrendelést.
Sikeresen megoldotta ubi.Köszi.
Akkor ezek szerint jó az irány.Hiányzik még egyébként vagy 160 körüli páncél (összesen) a cuccokról.
Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
-
Anonymus23
veterán
válasz s4hu|SyD^ #35497 üzenetére
Glitchek: sokszor a játékmechanizmusból fakad, így annyira nem egyszerű, de bármilyen ilyen jellegű dologra hamar rá szoktak ugrani, mert ezek javítására szerintem extra prémcsi van előirányozva.
Cheat:
Valószínűleg a komplett játékot át kellene strukturálniuk/írniuk az alapoktól, ami nem kis feladat (és főleg sokba kerül, nem is beszélve a beismerés presztízsveszteségéről), és inkább a sok-sok százmillióból vásárolnak füldugót, hogy ne hallják a nép e miatti siránkozását. Becsukják a szemüket is, hogy olvasni se kelljen. Problem solved.
Ha meg lehetne rentábilisan oldani, akkor már megoldották volna. De látszik, hogy nem, megint más kérdés (amit már ezerszer felvetettünk, nem csak itt), HOGY HOGYAN LEHET EGY JÓ RÉSZBEN "MASSZÍVAN" PVP ALAPÚ JÁTÉKNÁL KIHAGYNI AZ ANTICHEATET??????
Ami engem zavar, az inkább az, hogy nincs egy fórum, ahol ez ellen lehetne tenni valamit.De neked mondjam, Swat4-ben is mennyien csíteltek, aztán egy a kommunity által írt AC volt a CB-n is a "megoldás", legalábbis a ladderen.
;) - The Power of the Light Side
-
Portász
tag
válasz s4hu|SyD^ #35453 üzenetére
Köszönöm a gyors válaszokat ,nézem én de nem értem .
Most akkor az én esetemben adott egy Katonai AK-47M fegyver aminek a mellékelt kép alapján
24,7 K az alap sebzése .Az lenne a kérdésem hogy Katonai AK-47M fegyvernek mennyi a maximum alap sebzése . például 20K - tól 25 K -ig . Na ezt nem látom sehol .
Van néhány fegyverem amiket szétszedtem ,eladtam mert kevés volt a sebzése ,de idővel találtam erősebet,de nem tudom hogy az adott fegyverekből mi a maximum amit találhatok .Mert ugye feljebb lehet ügyeskedni egy gyengébb fegyver sebzését ,de alapból akkor is gyengébb .
Nem akarok senkit fárasztani ,de konkrétumot nem találok ,vagy tárolgassam hátha lesz jobb .
Valaki csak eltudja magyarázni angol szavak használata nélkül ,mert néha felét sem értem amit írtok
Egyszerűen ha lehet kérnem segítséget[ Szerkesztve ]
-
Snip3r_HUN
addikt
válasz s4hu|SyD^ #35302 üzenetére
Clear Sky heroic,jó csapattal 10 perc alatt megvan. Dragon’s Nest heroic kicsit tovább tart de talán könnyebb. A heti ládához a 10 küldetésre az Amherst küldetés a leggyorsabb ~3,5 perc alatt megvan egy.
-
micafighter
nagyúr
válasz s4hu|SyD^ #34864 üzenetére
Seeker mine-t elég erősen megpiszkálták. A clusternél a sebzés nagy részét áttették a robbanásról a vérzésre, illetve nerfelték is a sebzését, ennek a lényege hogy a vérzésből a sebzést 1 játékos csak 1x kapja be, vagyis a clustert ezentul nem tudod 1 ember oneshot-olására használni mert a sebzés nagy részét (ami vérzésből jönne) nem kapja be, csak 1x. Ezzel azt akarták elérni, hogy a cluster az ne legyen a mindenes legjobb módosító, hanem arra legyen kihegyezve, hogy több célpontot sebezzen meg és véreztessen.
Ebből igy első ránézésre az jöhet hogy PvP már nem lesz jó a seeker mine, viszont továbbra is jó lesz, csak a cluster kevesebbet fog sebezni. Ha oneshotolós seeker mine-t akarsz, akkor az alapot használd módosító nélkül, az nekem 350k képzettséggel a plusz sebzésmódosítók nélkül 430k-t sebez, a PvP módosító pedig 0,4 tehát ez olyan 172k sebzés játékosra, ebből még lejöhet persze ha van ellenállása, de az ellenállást kb ellensúlyozza a plusz sebzés módosító, továbbá 400-450k képzettség is összehozható különösebb erőfeszítés nélkül.
(#34886) HKorn: 60%
[ Szerkesztve ]
-
NomadND1
senior tag
válasz s4hu|SyD^ #34872 üzenetére
Játszottál Te egyáltalán az új DLC-vel(amit legjobb szándékkal sem neveznék DLC-nek)?
Elmondom miről szól az új "DLC". Több hónapos kemény munka árán csináltak egy Domination modot random csapatokkal, ami kb. nem más mint egy TDM. Nulla csapatjátékkal, vagy bármi taktikával.
Ez így ahogy van egy kalap fekália. Ez azoknak jöhet be, akik szeretnek zsebkendőnyi pályán darálni, mert semmi másról nem szól a DLC.
Hatalmas csalódás és nem vagyok egyedül a véleményemmel. A mikrotranzakciók bevezetése, meg egyszerűen szégyen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- EAFC 25
- Windows 11
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Sony Xperia 1 VI - egyből hat
- PlayStation 5
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Google Pixel topik
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest