Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
Portász
tag
válasz Portász #36039 üzenetére
Olvasgatom rendszeresen a fórumot .Megszeretném kérdezni ,hogy nagy általánosságban azért az elsődleges cél a fegyver sebzésének az ereje ? Sok hozzáoszlást látok ahol 20k alatt van a fegyver sebzés .
Én meg az ak-m sebzését próbálom belőni ( 24,7K ) ,hogy az jónak vagy közepesnek mondható . -
Portász
tag
válasz #18193920 #36037 üzenetére
+1
Nem azzal van a baj hogy valaki angol beállításokkal játszik ,hiszen mindenkinek megvan a joga hozzá hogy saját gépén ,saját játékán úgy játszik ahogy akar .Csak egymás segítése lehetőség szerint jobb lenne ,ha Magyarul lenne itt a fórumon ,szerintem[ Szerkesztve ]
-
Portász
tag
Ugyan így jártam .Nem volt a térképen semmi ,de mégis hiányzott vagy 2 dokumentum meg vagy 6 telefon .
Agent HQ alkalmazást töltsed le a play áruházból .Megtudod nézni a tárgyakat hol vannak .
Egy telefon nem ott volt ahol az alkalmazás mutatta ,de amúgy mindent megtaláltam vele. -
Portász
tag
-
Portász
tag
válasz Garsza #35512 üzenetére
Mindegy mi van rajtam,ez a szám nem változik .( szerintem )
Amikor felvettem a fegyvert akkor ennyi volt ,és azóta többször átöltöztem .
Van olyan fegyverem amiből három van és mindegyiknek más ez az alap sebzése.
Az is mindegy mi van a fegyveren ez a szám nem változik.Sebzés a valóságban több a kiegészítők ,ruházat ,bónuszok ,stb....... miatt.
[ Szerkesztve ]
-
Portász
tag
válasz s4hu|SyD^ #35453 üzenetére
Köszönöm a gyors válaszokat ,nézem én de nem értem .
Most akkor az én esetemben adott egy Katonai AK-47M fegyver aminek a mellékelt kép alapján
24,7 K az alap sebzése .Az lenne a kérdésem hogy Katonai AK-47M fegyvernek mennyi a maximum alap sebzése . például 20K - tól 25 K -ig . Na ezt nem látom sehol .
Van néhány fegyverem amiket szétszedtem ,eladtam mert kevés volt a sebzése ,de idővel találtam erősebet,de nem tudom hogy az adott fegyverekből mi a maximum amit találhatok .Mert ugye feljebb lehet ügyeskedni egy gyengébb fegyver sebzését ,de alapból akkor is gyengébb .
Nem akarok senkit fárasztani ,de konkrétumot nem találok ,vagy tárolgassam hátha lesz jobb .
Valaki csak eltudja magyarázni angol szavak használata nélkül ,mert néha felét sem értem amit írtok
Egyszerűen ha lehet kérnem segítséget[ Szerkesztve ]
-
Portász
tag
Kedves játékos társaim .
Olvasgatóm a fórumot ,megnéztem az összefoglalót ,láttam a táblázatot de nem értem .
Egyszerű egyenes válaszban valaki megírná a maximum fegyverek alap sebzésének értékét hol találom vagy hogyan tudom kiszámolni.Nem arra vagyok kíváncsi mivel lehet feltornászni ezt az értéket ,hanem arra hogy megtartsam e a fegyveremet vagy lesz erősebb alap sebzésű .
Előre is köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- LENOVO ideapad 110-15ACL
- DELL Latitude bontás E5420 30 E5530 E6320 30 E6420 30 40 E5440 50 70 80 90 E7440 50 70 80 90E7240 70
- Újszerű Lenovo T480s FHD/FHD Touch T14 FHD IPS világító magyar billentyűzet jó akku!
- Gamer PC! Intel 13900k / RTX 4070 Ti / 32GB / Z690 / 1TB / 1000W
- Core i7 Xeon E3 1230 V3 4.gen CPU 80W TDP
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest