-
GAMEPOD.hu
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
vegitossj7
addikt
válasz yozsee11 #35592 üzenetére
Lényegében ennyi, a Loadout most megmondom, hogy rossz lesz, nem szabad karakterhez kötni, csakis stash-hez, ,mivel nincs elég helyed 5 Loadoutra, elég gyérnek hangzik az 1. dlc, és a második dlc-re tippelem az új BOO-t.
Nyáron, július körül jön az 1. dlc. Lesz konzolon is PTS elvileg.
És nem lesz season pass 2. Nincs az a hülye, aki fizetne érte.
Tévedni emberi dolog, de néha velem is megesik.
-
micafighter
nagyúr
válasz yozsee11 #34159 üzenetére
Én is teszteltem PTS-en, de talán még a 2-őn, és a FAMAS fő fegyverként sem kapta meg sajnos a másik fegyverről a 4. talentet Próbáltam utána más extoic fegyverrel és emlékeim szerint egyik se kapta meg a nem exotic másodlagos fegyver talentjét.
Nem is értettem ez miért nem müködik mert erről nem volt szó, ha viszont már müködik akkor a FAMAS az bizony jó lehet még majd alpha-hoz fő fegyvernek
-
-
sith7
félisten
válasz yozsee11 #32897 üzenetére
Szuper
Nem is a loot a lényeg, ez Domination/CTF mód minden fps játékban nagyon tetszett, ahol volt, ezért is örültem meg neki ... meg végre volt egy hely, ahol én is le tudtam lőni játékost ... nem is egyszer
Nem is értem, miből gondoltam, hogy itt nem lesznek cheat -erek
-
Anfänger
őstag
válasz yozsee11 #32897 üzenetére
"Szombat délután Anonymus-al az új DZ-be összefutottunk egy olyan játékossal aki pár mp-ként a majdnem nulla életerőről egyből overhealbe került" Magas képzettséggel taktikusként és Reclaimerként megoldható akár 4-5 sec-enként .Igaz ilyenkor általában a szívósság nudli.
Nichts ist unmöglich? Dann schlag mal ne Drehtür zu! :)
-
micafighter
nagyúr
-
PETEE78
senior tag
-
bunfi
őstag
válasz yozsee11 #32551 üzenetére
Két eset lehetséges:
1) páncél volt rajta amikor esett
2) páncélt forgattál rá valami helyettAz 1.6-os patch után, a jelenlegi állás szerint
az 1)-es esetben automatikusan életerő lesz a páncélból; ha mást forgattál rajta, akkor csak azt forgathatod újra, ha nem, akkor bármit, de ez eddig is így volt, nincs változás
a 2)-es esetben valami lesz rajta, nem szükségszerűen Health, de ez továbbra is forgatható, ugyanúgy, ahogy eddig, itt sincs változás (esetleg annyi hogy a forgatott itemek hogyan viszonyulnak majd az új reroll mechnikához, de ez annyira nem releváns ebben az esetben)Lényegében csak annyi van, hogy valószínűleg a rolled armor statnál valamit nem tudnak megoldani adatbázisból, így a ráforgatott armor esetében további forgatásra lehet szükség, ha Healt-et akarsz az adott major attributeként. De továbbra is csak egy tulajdonságot lehet átforgatni.
János először lőtt oszt már kérdeznie se kellett
-
bunfi
őstag
válasz yozsee11 #32537 üzenetére
Ez nem így fog működni.Ha az adott itemen az egyik major attributera armort forgattál (tehát előtte más volt, monjuk skill power a hátizsákon), akkor nem fog alapértelmezettel HP-vá változni, hanem random kap valamit és az forgathatod újra.
(#32541) RECSKA
Én nem feltétlenül törném őket be, mert attól, hogy még nem jelentették be lehet. Meg ha jól emlékszem nem egy dolog volt, ami be sem jelentettek, csak úgy belerakták/átalakították és kész.(#32520) swagger55
1.5-ben első héten esett egy d3fnc térvédő és fegyvertok, aminél azóta nem találtam jobbat. Lehet, hogy tényleg humbug ez az első heti jobb drop, de nem biztos. Egy maintenance alatt simán lehet bármit módosítani szerver oldalon.János először lőtt oszt már kérdeznie se kellett
-
pottyoske197
tag
válasz yozsee11 #32336 üzenetére
yozsee11 sajnos Dx12 alatt jatszom. pont ezert csodalkozom
hetvegen win10 et ujrapakoltam driver minden felteve, minde ujra letoltve ubitol azaz teljesen ujba teve, es ugyanugy kifagy.
most mar nem csak kimentes vegen csinalta tegnap 5 probalkozasbol 4 szer kifagyott vegen, nem kimentes, hanem vege fele kb 40-50 perc utan. utolso pillanatokba halltam ki, vagy belefutottam valaki hunterjebe vagy az enyemet nem tudtam lerendezni. 8 nekifutasbol 1 sikeresem volt csak. abbopl 1 Mike kidobas, de teljesen kifagyott a jatekMeg probalkozom. egyelore PTS t ahogy olvastam mellozom, pedig azt is leszzedtem 12 perc alatt. 32-36 mb sec-el jott le mindket jatek.
PTS be bemegegyek, 116 diknak irt ki majd5 perc utan beengedett, es 10 perc szetnezes utan kidobott. ez delutan 16 korul lehetett. szoval majd jovo heten kiprobalom. Minden szettbol tettem felre ladaba es karaktereknel a taktikust es a dfn micsodat kiveve. tobbibol osszeszedegettem. lassuk mit mopdositanak
Nem fullosak de ahogy nezem hasznalhato mindegyik
csak idom lenne probalgatni. A sarga vegyeset elraktam, nem jott be tul hamar kilottek. AB es Bansheebe tolom, eleg szepen fekusznek a mobok jatekosokat ritkan zaklatok, de ha nem uber akkor fekusznke azok is 1,2 vs 1 be. 4 es csoportot meg nem birok meg azert meg az 1200 oratol tavol vagyok )
Ha lesz 1 het szabim akkor bekereszkedek egy DZ partyba ha lehet lassam milyen a nagyok kozt, mennyire birja a szettem az elo adastpottyoske
-
bunfi
őstag
válasz yozsee11 #32387 üzenetére
Ennek az elkerülésére csak egy dolog kellett volna. Egy SZÁMOLÓGÉP. Ki kellett volna számolni az elméleti maximum dps-t és ahhoz belőni. De úgy tűnik már ez is túl nagy elvárás.
Lehet jönni ismét, újra és megint megvédeni a fejlesztőt/kiadót.
János először lőtt oszt már kérdeznie se kellett
-
vegitossj7
addikt
válasz yozsee11 #32387 üzenetére
6000% crit hit dmg... multiplikatív cuccok sosem okoztak problémát a Massive-nak. Menjünk még több %-ra, azzal mindig előrébb vagyunk.
Egyetlen egy dolognál engedett meg a %, az a Movement Speed. Minden más fatális hiba.
(#32386) ori_za: Naponta több mint ezren dolgoznak elvileg a játékon, ebből egy embernek se sikerült 10 percnél többet játszania vele, a kliens patchtől pedig ódzkodnak tőle, mint én a mikrótranzakciótól.
Csak a legvégső esetben, pl. ha véletlen több lootot kapsz, mint kellene, vagy valami ilyesmi, akkor bevetésre kerül persze.[ Szerkesztve ]
Tévedni emberi dolog, de néha velem is megesik.
-
-
arnikusz
veterán
válasz yozsee11 #29884 üzenetére
Már a Survival is cheater.
Látja nem a megszokott helyen menti és így jár.Délelőtt újabb dolgot próbáltam a Survivalon:
DZ 5 nél megyek be ott is volt rögtön a vírus.
Elvágtatsz a Pit mellé a fertözőtt területen rögtön 2 Divtechet adó làda és a többi, majd
Templom safe house jobbra fertözőtt területen megint 2 Divtechet láda meg a többi, csak 3
piros van. Utána pedig M60 és G36 aranycucc szokott kimentési hely és siker.
Nagysebességű löszertárral szépen fekszik a Hunter, de előtte egy gránát a megzavarására.Swagger köszönöm most mind a 4 altal gyüjtöm a Survival- ládákat és egy hét múlva bontok.
[ Szerkesztve ]
Soha ne azonosulj a legyőzöttekkel
-
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz yozsee11 #29623 üzenetére
De ez a grafikon kb a steamDB adatait hozza vissza. Ez sajnos csak a steam felhasználókra vonatkozik. Pedig kíváncsi lennék, hogy mennyi összesen az annyi, mert állítólag 1.4 után sokan visszatértek. Új játékosok közül meg szerintem kevesen veszik meg steamre. Egyrészt úgyis külső fiókos, másrészt meg steamnél 3-4x olcsóbb akciók is vannak.
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
-=Jam=-
őstag
válasz yozsee11 #29116 üzenetére
Hát nem tudom, én típusonként 30-40 kék nyersanyaggal mentem be pl. tegnap (3-4 hullát zsebeltem ki, és 3-4 nevesített helyet is kipucoltam), abból eleve lesz egyből 10-13 arany ha átalakítod. Abból már tudsz egy egész jó gear-t kraftolni. Elsőnek mindig egy arany fegyvertok legyen, mert azt mindhárom statra ad. Utána kell egy division tech, és mehet egy fegyver, amivel már meg tudsz ölni nevesített boss-t is, aki szintén dob div tech-et, amiből már tudsz majd flare gun-t kraftolni. Persze elég nagy előny, hogyha kevés ember jut be rajtad kívül a DZ-be.
A DZ-be minden ládában 1 arany nyersanyag van, szerintem ez 100% eséllyel így van, én még nem kaptam mást vagy többet belőle. Ez pl. hátrány is lehet, ha valami skillt nem kraftoltál le kint, mert ahhoz kék nyersanyag kell, amit bent már nem tudsz szerezni, csak ha esetleg van még mit lebontani, ami azt ad. Én is már jártam így, hogy first aid-et nem tudtam megcsinálni bent
Én még nem kaptam MIKE-ot, de egy barátom rendszeresen. Nem tudom mi az oka.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
-
veterán
válasz yozsee11 #28260 üzenetére
Na.
4 reclaimer + sarga taska + sarga kesztyu. Immunlada 10k/sec, sima 12 korul. Akval mobra 91et lo ( +40% crit )
De tegnap osszehanytam egy firecrestet. 3 fire + barrett + sarga taska + sarga kesztyu. Akval 230dps, 335szivossag, 270 skill.
Mobra 11e, playerre 5e a turret sebzese.
Majd feltoltik a videot a sracok, mennyire hatasos a firecrest.
Nézd meg a hirdetéseim. Finomságok!!!
-
arnikusz
veterán
válasz yozsee11 #28246 üzenetére
Ha már ki DZ-tük magunkat és meglett a 99 szint ennél az alt karinál 4-en megcsináljuk.
Hányszor ment még Frog -ék vadászata, vagy Pali úgy felidegelte őket, hogy beborultak?
Engem nem akartak kiengedni, pedig akkor már elváltam tőletek és betámadtak a kijáratnál- Frogot leszedtem vagy kétszer, de a pajzsos haverja elégetett ekkor kezdtem üldözni őket és jöttetek ti is.
-
PETEE78
senior tag
válasz yozsee11 #27570 üzenetére
A tatyó duplamódijába kellene pakolnom nekem is, de eddig nem sikerült semmi értelmeset összeraknom, így üresek a slotok. Neked milyen módik vannak ott? Nekem ezek nélkül 6800-at sebez mobokra... még kell alakítgatni, de heroicra már így is soknak érzem, DZ-re meg még kevés... Már gyártottam egy csomó módit, de eredménytelen eddig.
You are being revived
-
veterán
válasz yozsee11 #27570 üzenetére
Nem rossz!
Én a helyedben sárga táskával és sárga mellénnyel mennék, mint ahogy én is, mert úgy overhealben tart a support station. Nekem 194e skillel 8400-at sebez. És booster shot overheal van, ami 15% sebzés és 15% sebzéselnyelést ad.
Nézd meg a hirdetéseim. Finomságok!!!
-
arnikusz
veterán
válasz yozsee11 #27478 üzenetére
Meg kell az is, hogy a csapattársak tolerálják a hüleségemet.
A ládákra visszatérve:
Sealed Caches
You won’t get equipment that is exclusive for Tier 5 after 1.5 drops from caches that you loot before 1.5
Caches that were purchased from the vendor before Update 1.5 will automatically drop items at Gear Score 163. This is because the caches sold at the vendors will now scale together with the vendors and everything purchased before will be considered level 30 (Gear Score 163) quality. We recommend you open them before the update is released.
All the other caches have the Gear Score of the items within them determined when they are looted. This won’t change if you save and open them after Update 1.5 is released so there is no reason to hang on to them.[ Szerkesztve ]
-
Anonymus23
veterán
válasz yozsee11 #27264 üzenetére
A csigazabáló homo franciák és a vodkavedelő agyatlan zombi ruszkik.
Nem is vagyok sztereotípKomolyan mondom a ruszkik azt gondolják, hogy a hack hozzátartozik a játékhoz, és ez csak az első kieg a Season pass előtt.
Hol lehet Ubi adminnak jelentkezni?Én nem bannolnám őket, hanem kapnának egy deltát vagy mikeot, és minden karakterüket lenulláznék.
Ha van kedve még megint nekiindulni, amikor az első játékost lelövi a DZ-ben, akkor megint delta vagy mike;) - The Power of the Light Side
-
pzstm
titán
válasz yozsee11 #27062 üzenetére
Igen. Akkor külföldön voltam, szinte tuti 1.5 launchnál is kint leszek.....
Separa....apropó PTSen már 34-es szintűek ezek a módosítók?
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
arnikusz
veterán
-
Snip3r_HUN
addikt
-
Anonymus23
veterán
válasz yozsee11 #26568 üzenetére
Megint új szetek, megint új ötletek, meg miegymás.
Hát ha tényleg kijönne a BlackFriday-re, akkor az elég nagy durranás lenne, csak megint mindent elölről kezdeni, ehhez kezd elfogyni a türelem.
Inkább tartalmat vinnének már bele, amit a jelenlegi gearrel lehetne csinálni, mert gyakorlatilag minden ugyanaz, patchről patchre, csak mások a gearek...;) - The Power of the Light Side
-
arnikusz
veterán
válasz yozsee11 #26299 üzenetére
Látom csuda dolgokat csinálnak, ha nem vagyok ottan.
Hegesztik az 1.5 teszt szervert.
Hétvégén meglesz az a Malac.Tegnap mikor elváltunk kimentem megnézni Zeuszt és már neki is van malaca azzal játszott. Bár a családtagok szerint ez már Wild Hungry Hog.
[ Szerkesztve ]
-
arnikusz
veterán
válasz yozsee11 #26180 üzenetére
Igen és szerintem kedves játékostársunk a korelnök közöttünk.
Hungry Hog vadászok újratöltő állomás.
Holnap folytatjuk.
Ma sebtiben hozzáraktam a 4 Bansheehoz 2 Predatort erre egyfolytában Sentryket dobált.
Holnap hozzárakok 2 Sentryt, hátha fordul a kocka.
A drop ráta pocsék csupa használhatatlan eladnivaló, de kell kalibrálásra.Soha ne azonosulj a legyőzöttekkel
-
arnikusz
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!