-
GAMEPOD.hu
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
Synaptic
senior tag
-
Synaptic
senior tag
Hányas szinttől kezdődnek a lila és sárga cuccok ? Érdemes órákon keresztül szopatnom magam DZ ben a semmiért ? Lvl14 vagyok most. Ilyen szinten egyedül , ebben a cuccban élő ember nem farmol ki onnan semmit.
Ryzen-7-5800x3D/Asus TUF B550M Pro/Asrock-PhantomGaming-6800Xt
-
Synaptic
senior tag
Valakinek nincs kedve este kis szintű DZ ben 'bohóckodni' velem ? 1-14
-
Synaptic
senior tag
Csináltam egy új karit a lvl gondok miatt. Eddig nem is volt semmi gáz (lvl13) . Minden pályán megfelelő ellenfél volt. Bemerészkedtem DZ be a lvl1-15 re. Természetesen 18 as ellenfelek kerültek elém 2 lövés és gól. Nem mintha a lvl13 asokkal elbírnék egyedül , de ez akkor is gáz. Mi lehet a hiba ?
-
Synaptic
senior tag
válasz Anonymus23 #28471 üzenetére
Ezt megfogadom amennyiben még el lehet állni a visszaadástól
-
Synaptic
senior tag
válasz Hunbeast87 #28464 üzenetére
Akkor így jártam
-
Synaptic
senior tag
válasz -=Jam=- #28457 üzenetére
Nem egészen érted a problémám. Nekem az a bajom hogy a játék , random választ nehézséget független attól hogy hanyas szintű vagyok. A délelőtti képeken ez a map volt már lvl25 lv15 és most lvl13 . Nem értem mi alapján csinálja ezt és miért. szar úgy játszani hogy szaladsz az utcán és egyszer csak elfekszel mert rád lőtt egyet egy mezei mob .
Most lvl13 as a pálya :
swagger55
Gondolom lvl 10 körül fullos cuccokban járkáltál és az első karakterednél már tudtad hogy mi a divisionban a tank build stb.. stb ..
[ Szerkesztve ]
-
Synaptic
senior tag
Kezdtem egy másik karit . Lvl 4 vagyok az ellenfél meg lvl 6-7.
Kértem visszatérítést a steamen Ennyi volt.Ryzen-7-5800x3D/Asus TUF B550M Pro/Asrock-PhantomGaming-6800Xt
-
Synaptic
senior tag
-
Synaptic
senior tag
Na szóval hogy mindenki értse( lehet rosszul álltam neki a magyarázatnak.)
Egyedül vagyok , nincs group , nem csatlakoztam rá senkire .
Ahova mennék 10-13 -es terület , ott is 15 -ös ellenfelek vannak .
A 3-5 ös területen is 15 ös ellenfelek vannak:
Szóval ezt nem értem
[ Szerkesztve ]
-
Synaptic
senior tag
Valamit nagyon nem jól csinálok vagy nagyon szarok a cuccaim. 3-4 lövéstől mindig kifekszem. Az ellenfél minden lövése eltalál 200m ről is , akkor is ha éppen fut stb. Ez így helyén való ?
-
Synaptic
senior tag
Én most vásároltam be ezen a hétvégén a játékból (alap + sp + udg ), ezért előre elnézést kérek a láma kérdésért . Ebben a játékban léteznek olyanok mint klánok ? (Társakkal csak másabb a feeling)
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Huawei P30 Pro 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone Xs 64GB, Akku: 100%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi Note 12S 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S23 8/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!