Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 7. nap: Control
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
-
GAMEPOD.hu
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
válasz Anonymus23 #39097 üzenetére
Persze hogy nem a manhunt tulelese a lenyeg. Szoktunk olyat csinalni, hogy 2v2ben hulyeskedunk, akkor elbukok annyi penzt, mint az allat, mert Tommyt nehez leolni xD
Nézd meg a hirdetéseim. Finomságok!!!
-
arnikusz
veterán
válasz RECSKA #39094 üzenetére
Ezzel már nem fog semmit kezdeni se a Massive, se az Ubi.
Közeledik az E3-ott a többi pénzcsináló játékuk lesz terítéken.
Év végére jó esetben hozzánk vágják az 1.8-at.Reggel olvastam egy hosszabb cikket a redditen és ott nagyon jól kiemelte az írója, hogy nem ezt kéne mindig propagálniuk, hogy megcsinálják- vagy nem- a bugokat, hanem a cheaterek ellen nem tesznek semmit.
Találkoztam olyanokkal a héten DZ-ben, hogy egy nyugodt szerveren egymást húzták manhunt terén.
Oda mentem és még udvariasan meg is kértek, hogy hagyjam őket.
Így ha egyedül vagy marad a szintezés és farmolás, mert továbbra is a DZ-ben esnek jó cuccok pl. a most használt Bullfrogok stb.Soha ne azonosulj a legyőzöttekkel
-
Anonymus23
veterán
Szerintem meg fun
De mint már korábban megegyeztünk ebben, ez egyéni preferencia.Az biztos, hogy a korábbi játékmód helyett mást kíván tőletek is. Eddig viszonylag könnyű volt a manhunt, mert a casual playerek nem mentek vissza rátok egy bizonyos idő után, vagy egyáltalán.
De őszintén kérdezem, 1000+ óra után még mindigarra áll felaz a lényeg, hogy túlélj egy manhuntot, vagy az, hogy lövöldözz egy jót?
Nem hiszem el, hogy a 45 perc manhunt után azért bosszankodtál volna, ha lelőnek, mert abból a 45 percből kihoztad amit lehetett...Tegnap előtt 15-20x haltam 1v4, majd 2v4-ben egy négyes banda ellen, mire le tudtam lőni az egyiket, mentünk volna a többiekre is, de szervert váltott a gép. Látszott rajtuk, hogy játszani akarnak, nem mentek el a kijárattól, és megvárták míg kijövünk, nem azonnal kaptuk a turretet meg a gránátot
Számomra a játék a lényeg, és mivel most már a játék sem szintez le amikor én nem akarok mással játszani, akkor miért ne?Shittalk
Nem éri meg komolyan venni bármelyik szájhőst...
Érdemes megkérdezni "What's your age, kid?" Többet nem szól hozzád a legtöbb;) - The Power of the Light Side
-
-
VTom
veterán
Igen, eléggé sikerült elb@szni a DZ-t
Mindenki a másikat lesi, meg provokálja, hogy mikor veszíti el a türelmét. Ha manhuntokra vadászol, akkor direkt eléd futnak, vagy beleugranak a gránátodba, hogy aztán 19 secesen az egész csapatot lelőhessék tizen. Vicc az egész.
Everybody has a plan until they get punched in the mouth.
-
veterán
válasz Anonymus23 #39092 üzenetére
Aze ez a fun a dz picit sem igaz. Max a pve playereknek. Senki sem mer rugozni, mindenki shittalkozik, beledkotnek, fekszik a 4bol 1, a masik 3 elszalad...
Tegnap ejjel egy olyan szerverre kerultunk, ahol manhuntok voltak. Megcsaptuk oket. Visszajottek, es ment a puffogas, majd inkabb agyonlottuk oket. Ezutan az egesz rohadt szerver egybol ott termett, de olyan casual playerekkel, hogy csak pislogtam. 45 percen at tarttottuk a manhuntot 10-12 jatekos ellen. Se loszer, se medkit, se granatunk nem volt mar az elso 5 perc utan...
Voltak akik meguntak, voltak akik kozben tarsultak a lemeszaroltakhoz.
Kozben berugoztak tobbszor, mert csak seekr meg turret volt naluk, de az 5-6...
Lett is megint vagy 20-30 rugokill manhunt kozben
Ahogy lejart a manhunt, megjelent egy retardalt pocs, aki benyomta az rpm es teleport kombot, de keson jott. Megusztuk.Nekem az tetszik, mikor lila fosokat visznek ki, hogy elorebb legyenek a ranglistan..
Aztan nezem, hogy ott van a top 20-ban 0, ismetlem 0 tulelt manhunttal...[ Szerkesztve ]
-
arnikusz
veterán
válasz Anonymus23 #39092 üzenetére
Igen ez a Nevezetes hely-Supply-Fertőzési esemény kész katasztrófa együtt.
Visszaállok megint arra, hogy csak láda (zöld/arany) és cuccból csak akkor mentek ki ha kivételesen jónak tűnik.
Aki még a heti kínálatból nem shoppingolt továbbra is ajánlottak:
DZ9 bolt kis piros markolat
Kerman Station Pro piros pont irányzék
Camp Hudson C79
DZ East 61 St. VX távcső
Bázis Vector 45 ACP
Extended magazine blueprint- ha még nincs
DZ 5 -Extended magazine[ Szerkesztve ]
Soha ne azonosulj a legyőzöttekkel
-
Anonymus23
veterán
válasz arnikusz #39091 üzenetére
De te is menekültél amikor ordította, hogy "Dzsiiiiháááááááádddd!"
Röhögtem, amikor odajött hozzánk és ott könyörgött, hogy segítsünk mert más ügynökök le akarják lőni
Ja, mondom, de az előbb meg láttam, hogy kinyírt vagy 2-3-t közülükAz oroszok jók voltak, 3 pajzsos meg egy negyedik belénk kötöttek, feküdt mind.
Egyébként ez a nem lövök és óvatosan menekülök jó álca, aki PvPzni akar, de nem azonnal lő, azok többnyire kezdők/casual playerek, és ha azt látják, hogy nem hőzöngsz, akkor legtöbbször betámadnak, aminek a vége, hogy 9/10 fekszenekHa nincsenek csalók, akkor tényleg jó fun lett a DZ. Így is vannak 4-es összeszokott csapatok, akik ellen 1v4, 2v4 szinte lehetetlen, de el szoktak fáradni, és egy kis kihagyást meg lehet torolni, 5-6 perc alatt 1 manhunt kill elég sokat hoz a konyhára
Egy dolgot utálok a DZ-ben, hogy mindig, amikor be akarod fejezni, akkor van, hogy dob egy fullos cuccost, amit csak ki kellene még menteni (főleg, amikor már egy ismert szerveren vagy, és tudod mire számíthatsz), és persze a CP felé megint esik pár cucc amit csak jó lenne kimenteni , simán plusz egy óra
;) - The Power of the Light Side
-
arnikusz
veterán
válasz Anonymus23 #39090 üzenetére
Igen igazad van, csak a pajzsa megtévesztett.
Itt egy video róla a sok közül. [link]Lehet, hogy a neved tévesztette meg és a pozitív Agent kisugárzásod. Viszont amikor az Operában felélesztettem mekkora kiáltással köszönte meg.
-
Anonymus23
veterán
válasz arnikusz #39089 üzenetére
Nem pajzsot használt ha jól láttam, hanem simán a cover-to-cover futás megszakítását.
De ilyenkor mindig azt kérdezem, hogy vajon ki, és hogyan jött erre rá? Bár az a rész pont olyan, ahol simán használják a covert (2 shotis, 2 ügynök + boss)De hogy engem mindig megtalálnak a palesztinok
-
arnikusz
veterán
válasz foxymaxy #39088 üzenetére
Ne vegye el a kedvedet.
Irtózatos laggolás volt egész héten.
Mi voltunk 4-en és belénkötöttek, de feküdtek és rengeteg kimentés, supply, fertőzési esemény volt.
Lett 2 DZ szint meg számtalan eladni és betörnivaló a kb. 150 cuccból ha 4 db használható + egy MP7 és esett végre egy használhatónak tűnő Striker zsák, így megnézhetem a Barrett/Savage, vagy Reckless/Savage kombót Strikeren is. Most AUG/Bullfrogot próbálgattam a Strikeren, így csapatban elmegy.Meg összefutottunk egy palesztin gyerekkel- RAMBOO- az tapadt ránk rendesen, és megmutatta fent a Belvárosi zenénél a pajzssal bemegyek az épületbe glitch-et, amit a patch után hétfőtől használják a rugók.
[ Szerkesztve ]
-
foxymaxy
senior tag
Tegnapi nap siralmas volt, végig mentem a DZ 7-9 Boss + dropp és semmi normálisat nemdobott, aztán össze futottam egy érdekes trióval egyikre rányomtam a fürkészakna,turett kombót + 1 tár a liberátorból és még csak meg se karcolódott, ezt eljátszottuk 3x és elment a kedvem a DZ től
e pluribus unum
-
Gtaati
őstag
Hello!
En is pc-vel jatszok de nincs monitorom, mert a lakas elrendezese nem igazan teszi lehetove, igy egy 55´´-os 4k tv-n jatszok a kanaperol kb 2,5 meter tavolsagbol es egy vezetek nelkuli xbox one controllerel, szoval azert van lehetoseg vegyiteni a konzol es a pc elonyeit, de ugye ez izles es megszokas kerdese is, hogy kinek mi a jobb .
-
Elims
veterán
válasz Dogfighter #39075 üzenetére
Nem rossz az egeret húzgálva játszani?Szerintem joy-jal sokkal kényelmesebb.Nem kell görnyedni egy íróasztal előtt monitort pár cm-ről nézve.
Biztos,hogy élesebb,de ugye nem mindegy,hogy 120+cm-en nézed vagy 20-50cm-en+ott van még a jóval több hibalehetőség.. Olvastunk már párat itt.Ilyen-olyan driver stb.
Ps-be meg csak be a lemez joy-jal bekapcs a gép és kanapéról "gyerünk". :-)
De örülök,hogy neked jobban bejön. :-) Főleg a játékosok csatlakozása nagy pozitívum. (Bár ezzel kapcsolatban tudnék csinálni egy pár órás youtube videót,hogy ps-en mennyi ideig tart csatlakozni/csatlakoztatni játékosokat).Köszi az írást! :-)
-
bombibmw
veterán
Őőő, ez mi?
-
persil
nagyúr
-
arnikusz
veterán
State of the game technikai ok miatt elmarad.
Úgyse mondanak semmit.
Remélem a hétvégén játszható lesz azért.Soha ne azonosulj a legyőzöttekkel
-
-
persil
nagyúr
válasz arnikusz #39065 üzenetére
Mp7-et a kis(sebb) tar miatt nem szeretem :S Pedig van egy egesz jo, egy normalis harmadik talentet kene ra porgetnem, lehet hetvegen adok neki egy eselyt
Bullfrogot viszont csak kepen lattamTervrajzom semmihez nincs kb :/ Akarhanyszor neztem a terminalban, sosem volt ertelmes blueprint :S Az mp7-hez sikerult megvenni, de mas hasznalhatot nem. Mashonnan meg nem lehet szerezni, azt jol tudom, ugye?
Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
Dogfighter
csendes újonc
Elims kérdezte, hogy milyen váltani ps4-ről pc-re.
Grafikailag nagyon jó. Brutálisan jól néz ki. Pedig ps4 pron se volt csúnya.
Minden sokkal pontosabb mármint a célzás, haladás ugrás. Részletesebbek a leírások, olyan mint ha egy kibővített divisionnal játszanék. Célozni meg kell tanulnom újból. Egérrel egész más. Jobb. Bugos. teleportáló ellenfelek , rángatódzó arcú karakterek. Legelső küldetés, még nem mentem át Manhattanba. Hívok társakat, elkezdem, 3 perc múlva meghív valaki, becsatlakozom hárman fejezzük be. Teljesen jó.
Úgy terveztem, most majd szépen lassan játszom mindent összegyüjtök kimaxolok...á dehogy már rohanok minél hamarabb mennék már pvp-ni.
Mindent összevetve nagyon megérte. -
törölt tag
ne úgy nézd, hogy csak 7% bónuszt ad chc-re. a 6 felszerelés közül 3 olyan van, amit szettek mellé szoktak betenni (kesztyű/mellény/táska). ezeknek vannak a legjobb talentjeik.
a predator szettben a lehető legtöbb esetre kell, minél nagyobb sebzést (és annak esélyét) kisajtolni. ha végignézed 2 cucc ad a szetthez szükséges sebzés bónuszt, ezek pedig a savage kesztyű és barrett/reckless mellény. -
törölt tag
Azért a régi illililiillili mellett minden csaló rossz kezdő a mai napig. [link]
-
Anonymus23
veterán
Bullfrognál nem játszik a pontosság/visszarúgás, M4-hez meg nem annyira szükséges (ha csípőből lősz, akkor a szórás jobban számít), mob megáll előtted hőzöngeni többnyire, player aki lelőhető szintén (szinte) statikus célpont, akit meg nehéz lelőni mert gyakorlott, az meg hülyébben mozog mint a tökrészeg szomszéd mikor kergeti a faleveleket.
Ehhez főleg HSD (PvE) vagy CHD (PvP) módosítók vannak a szokásos CHC mellett.
[ Szerkesztve ]
-
HKorn
veterán
válasz Anonymus23 #39068 üzenetére
Predator szett-hez AR mellé, miért kegyetlen kesztűt raktok? Annyit számít az a plusz 7% CHC? Vagy AR-en is minden CHC-re, meg CHD-re van modolva?
Nekem AR-en általában elég alacsony a CHC (jobban szeretem visszarúgásra tenni) így nem is erőltetem, csak SMG-n.
[ Szerkesztve ]
Run&Ride
-
Anonymus23
veterán
válasz #75376384 #39066 üzenetére
Bogarat ültettél a fülembe, mert korábban én is barret/kegyetlen kombóval mentem, de átraktam spec táskára, mert az a kevés heal jól jött (110e vs 90e képzettség), de ki fogom próbálni visszarakva mit ad. Azóta esett már pár barret is, hátha azok között még akad jobb is, mint amit korábban használtam.
-
arnikusz
veterán
válasz #75376384 #39066 üzenetére
Nagyon egyszerű sajnos egy normális Predator táska sem esett, így maradt a specialized, pedig ott van egy 16400 életerő, 50% lőszer, 1270 tűzfegyveres- 1992 Reckless, meg a Barrett is.
Viszont ma este áthozom a 2. altra a Striker mellé a Predatort és hátha lesz szerencse.
[ Szerkesztve ]
-
arnikusz
veterán
válasz persil #39063 üzenetére
Jó az Exotic/Arany szett legyen egy jó MP7 és Bullfrog.
Az elmúlt hónapban végigpróbáltam az összes szettet, de a Predator-Specialized-Savage kivételével még mindig azt vallom, hogy a fenti legjobb, így a hétvégén ha meglesz a fullos MP7 visszatérek arra DZ-LS esetében.
Megvannak-e a mellény, maszk, kesztyű, hátizsák tervrajzaid?
Ha igen akkor irány a DZ fent Landmark/Fertőzési eseményekkel alapanyaggyűjtés +Divtechekből jól tudsz craftolni és legalább mindegyikből pörgess 100-at, kivéve ha hamarabb nem jön össze.
Ahogy korábban a többiek is írták mellény (16600 ), térdvédő (16600 ), hátizsák( 13300), tok (8300) legyen rajtuk életerő a zárójelekben a max. értékek találhatóak.
Anonymus kolléga meg szedje össze magát mert mindjárt utolérem a játékórákban (1638h).
Ha valakit érdekel- nem linkelem- fent van a youtube-on a másik csapat által streamelt klipp.[ Szerkesztve ]
-
Anonymus23
veterán
válasz persil #39063 üzenetére
90 óra után?
Ilyen még 1800 óra után is előfordul. (na jó, talán nem)
Valamelyik karakteren túlszaladt az alapanyag, na mondom M4 pörgetés, kb 30-at pörgettem, olyan, ami maximum 200 ponttal kevesebb mint a lehetséges max, olyan volt kb 4, ebből egyedül 1 volt normális tálentekkel, de ez is csak PvE-re jó, arra viszont kiváló, páncélsebzés, elit+boss sebzés, meg még valami amit talán nem is kellett pörgetni.
Nekem a preador az, ami LS-ben is alíg több mint kinn. Valamelyik nap 10 millát pörgettem el, hogy az egyik 1264-es statot feltornázzam 1268-raEgyébként egy javaslat:
Ne azonnal kezdjél pörgetni dolgokat, hanem gyűjts össze mindegyikből 3-5 jobbacska db-ot, és akkor lehet válogatni.
Fegyverből meg pörgetni érdemes, még mindig nagyobb eséllyel lesz benne jó, semmint arra várni, hogy essen valami jó.Sniper meg nemsoká jön vissza, úgyhogy csak a szutyok marad megint nekünk
[ Szerkesztve ]
-
persil
nagyúr
válasz Anonymus23 #39062 üzenetére
Akkor leirom a sikersztorimat igy ~90 jatekora utan, hogy ne csak a semmi menjen
Nagy nehezen osszeraktam egy teljes szettet most eloszor Eddig is volt persze, de teljesen hasznalhatatlan statokkal, egy-egy darabon mindent ujra kellett volna kalibralni Na de most vegre lett egy predatorom, nagyjabol elfogadhato statokkal... Mondjuk
Erre bazmeg... Hat nem kevesebb a szivossag, mint kene?! Igy most nem el a pusztito talent a fegyveren, hurra Porgetessel, meg modokkal sem adja ki, csak komoly aldozatok aran. Szoval kb ugyanott vagyok, mint eddig szett nelkul, skulls kesztyuvelEpic fail xD
[ Szerkesztve ]
-
-
nagyúr
-
nagyúr
válasz Anonymus23 #39056 üzenetére
Az a része meg van,hogy töröltettem ?
Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
-
VTom
veterán
válasz Anonymus23 #39056 üzenetére
Én nagyon sokkal találkoztam, a boltban, az utakon, de még itt az irodában is sokan vannak. Itt meg oroszból van kevesebb.
-
nagyúr
válasz bendeguz76 #39052 üzenetére
Én kértem a törlését,mert meggondoltam magam.
#39055 RECSKA :
Nem is értem miről beszélsz.[ Szerkesztve ]
Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
-
Pacy
aktív tag
válasz bendeguz76 #39052 üzenetére
Le írd meg újra ha te voltál. Biztos csak bug.
-
bendeguz76
aktív tag
Vajon miért tünt el a 44-es hsz?Ez sokmindent elárul erről a topicról!
[ Szerkesztve ]
bendeguz_HUN
-
arnikusz
veterán
A szokásos ubi szerverek.
Tegnap detto a mobok olyan veszettek voltak + ment a teleport náluk elég szépen.
Volt hogy a nap végén lövöm a játékost és semmi szintén.Közvéleménykutatás- god roll MP7 talentek szerintetek?
A hétvégén akarok pörgetni és ezért töröm a fejem.Halálos-Fogékyony-Sietős
Ádáz-Gonosz-Kérlehetelen- ez a 60 chc-s változathoz.
Adept-Kompetens-Kérlelhetelen.A sietős kéne a gyorstárazás miatt szerintem.
Köszönöm.
-
VTom
veterán
válasz persil #39039 üzenetére
Jó Neked. Tegnap pl. botrányosan szar volt a szerver ahol játszottunk, a mobok 6 métereseket teleportáltak, sokszor hiába lőttem, se mobra, se játékosra nem jegyzett találatot, pedig a monitorom szerint eltaláltam.
-
Lifer092
senior tag
válasz Snip3r_HUN #39043 üzenetére
Engem nem raktál be az "Exceptions" fül alá, mert nekem azóta sem dob értelmes cuccot....
-
arnikusz
veterán
válasz Anonymus23 #39042 üzenetére
Ezért kultiválta annyira az Operát.
-
Snip3r_HUN
addikt
válasz Anonymus23 #39042 üzenetére
Használjátok ki ezt a pár napot mert szombaton reggel jövök.
In space, no one can hear your coils whine... | HP Omen 15 | PS4 Slim 1TB | Huawei P20 Pro
-
Anonymus23
veterán
-
Dogfighter
csendes újonc
Köszönöm, de nekem is a vezeték a szimpatikusabb, majd meglátjuk.
-
persil
nagyúr
válasz Dogfighter #39037 üzenetére
En wifin vagyok, laptoprol, de egy msec laggal nem talalkoztam meg soha
A tobbiek tapasztalata alapjan ez inkabb gep/net/szerencse kerdese, eleg valogatos a jatek lag, bugok, es fps szempontjabol is. Van akinel hibatlan, van akinel jatszhatatlan.
-
TommyS_27
senior tag
válasz Dogfighter #39037 üzenetére
Szerintem minden online játékhoz jobb a vezeték
https://www.twitch.tv/ltommys
-
Dogfighter
csendes újonc
Megkaptam a kódokat, holnap aktiválom a játékot.
Köszönöm a segítségeteket.
500 upc. van. A wifi jó a játékhoz, vagy inkább vezeték? -
veterán
-
TommyS_27
senior tag
válasz Anonymus23 #39034 üzenetére
"Komoly pinged lehetett eddig. "
Neki nem ms-ben írta ki a pinget hanem másodpercben
[ Szerkesztve ]
https://www.twitch.tv/ltommys
-
veterán
válasz Anonymus23 #39028 üzenetére
Mostmar hogy nem mobilnettel tolom es megkapom a healt normalisan, meg sebzem akit lovok, 2 nap alatt 50 rugokill xD
Tommy kolcsonadta az expanderet...
-
Anonymus23
veterán
válasz arnikusz #39018 üzenetére
Kezd visszaszippantani a DZ, bár ehhez hozzátartozik, hogy az elmúlt 4-5 napban egyetlen csíterrel sem találkoztam
Belém-belém kötöttek, volt oda-vissza minden, de pl tegnap is volt egy négyes orosz banda, azok mindig balhéztak, de adott esetben feküdtek is rendesen.;) - The Power of the Light Side
-
arnikusz
veterán
ETF feedback forrás reddit:
So now that we know what's happening in 1.7 and 1.8, and given what we currently know from people like Arekkz' video and /u/JokerUnique, I'm a little suppressed that they are waiting until 1.8 to give us new content, however, at least we are still getting it. What I predict to happen in 1.8 is:
New weapons - everyone has been asking for weapons like the P90 and F2000
New gear sets - SEEKR re-work
A weapon balance pass - indicated by the SVD balance (which, hopefully isn't nerfed too hard, we want the SVD to be still usable) - hopefully also the change weapon damage on gloves to be a percentage instead of a solid number - this would be more beneficial to slower ROF weapons such as the AK and UMP. rn there are only one weapon type for AR's to use (the M4/LVOA-C), but their are pently of other choices such as the AKs, P416s and G36s (don't count out the G36, yes it has a lower ROF than the M4s, however it has a higher base damage, and plus I feel (especially on console) that it hits harder and I can land more shots than the M4 - my build (striker with vigorous and specialized, with a G36C and SVD melts in PVE) I would, however get rid if the G36s talent and make it a random talent tho)
A gear set balance/re-work pass - I won't say anything other than DeadEye, and hunters faith
a GS increase/World tier increase - makes sense if there is new content
and, hopefully, they change survival in to a BR style game mode, seriously, Massive, that alone would bring so many people back to the game. There has never been a game like a looter-shooter MOBA/MMORPG with a BR, its basically a license to print moneySoha ne azonosulj a legyőzöttekkel
-
Gtaati
őstag
válasz Krissz1983 #39016 üzenetére
Helló Pityu!
Na ez szép lett, grat! Nem voltak csalók? Milyen szettben nyomtad?
-
arnikusz
veterán
válasz Anonymus23 #39015 üzenetére
Még fent a föld alatt Északi alagúttól indulva a Déli-ig a 3 nevezetese hely és minimum 4 láda ott megvan akár a dupla is. Este ha meglát jöjjön kérem hiányzik a jó társaság.
-
Krissz1983
aktív tag
Sziasztok.
Arra van valakinek ötlete miért ment el a hang egyik pillanatról a másikra? Mindenhol szól a soundbar csak a divisionben nem. Ugyanúgy a füles sem. A csapattársakat hallom de a játékból egy mukk hang nem jön.
Xbox One-on tolom.
Hagyjátok megoldva...[ Szerkesztve ]
Give them nothing but take from them everything
-
Anonymus23
veterán
DZ9-ben kimentésnél ketten jöttek rám, meg a kimentésemre, de szerencsém is volt, mert noobok voltak, egy tüzes golyó (nem elektronikás karakterrel) elég volt, hogy leszedjem őket a famassal, szóval nincs életbiztosítás fenn sem
Én mostanság az opera környékét szoktam farmolni, ott egy kör alatt megvan a telezsák;) - The Power of the Light Side
-
arnikusz
veterán
válasz Anonymus23 #39011 üzenetére
Ha valaki odaszambázik egyedül pl. supplyhoz azt rögtön löni kell én tegnap elkövettem a hibát, hogy nem lőttem, de Pendre leszedte. Igaz Pendrének esett aznapi első Skullt utána mivel ránkhozta 3 haverját elvitték, de ahogy írtam Pendre szerencsehozó nem sokkal később esett neki még egy Skull ami gyengébb volt mint az első, de azt már taktikásan a védhetőbb DZ8-ból ki is mentettük.
Mikor tegnap egyedül voltam fent lengyelekkel futottam össze ők sem bántottak, csak köszöntek.
DZ 9 fedézetnél ha esik supply és hátulról fellopakodik az Agent úgy ki tudja szedni, hogy a mobok észre se veszik.
A legfelső fertőzési eseménynél javították, hogy a dagi lángszórós nem tudott kijönni a normál ajtón, csak óvatosba.
Viszont hétfőtől a DZ loot minősége gyengébb lett sajnos mint eddig mindig.
Egy kis együtt gondolkodós segítséget kérek-Strikerhez DZ-ben valaki használ-e Black Market AK74-et, mert PVE területen okés a SASG mellett és még DZ landmark takarításnál is jól jön a nagy sebzése, de Agent ellen még nem próbáltam.
Köszönöm.
[ Szerkesztve ]
-
sith7
félisten
válasz Anonymus23 #39011 üzenetére
csak DZ - t, és a felső részt, 7-8-9 , ott kevesebb a rugó, vagy csak mázlim volt ... múltkor drop - ra mentem , megfeküdtem, egyszer csak látom valaki felhúz, egy 3 fős cseh csapat volt, többször is találkoztunk, kimentésnél is, de nem piszkáltak
rosszul fogalmaztam 4 cuccom van, amit érdemes volt elrakni, de barrett, skull, hungry az nem esett egy db se, ninja bika az volt egyszer egy leg küldetés után, ami 1 óra volt legalább, annyi időm/türelemem nem mindig van
nem emlékszem, hogy rámírtál ... bár mostanában szarakodik a net, elvileg a héten élesedik a upc csomagváltás, ugyanannyi pénzért a 30 Mbit -es netet kicserélik 240 Mbit -esre ... 12 év előfizetés után , úgy érzem megérdemlem
-
veterán
Te Tommy, meddig maradtal a chiwawakkal? Idegallapotba raktuk oket csunyan xD
-
Anonymus23
veterán
Mit szoktál tolni mostanság? Heti 1x a hősi/legendás küldetések fixen dobnak exo ládát.
Múltkor is rádírtam, de minek?
Mondjuk amennyi időt te "beleölsz" ebbeA múltkori PvE vs PvP DZ témára még visszatérve:
Egyébként simán lehet egyedül is farmolgatni a DZ-t, tegnap benn voltam 2 karakterrel is (Alpha, Predator) és el lehet lenni, mondjuk ezekkel fertőzöttségi események esélytelenek (csak 100k a képzettség), mindig volt, aki belém kötött, de egyszer sem kellett a huszast keresgélni, nem voltak túl táposak. Ha meg tele volt a zsák cuccal, és jött 4 rugó, akkor sunnyogás volt, na ne mintha bármit is ért volna amit kimentettem
Viszont az események és a loot sűrűsége az sokkal nagyobb mint bárhol a PvE területhez hasonlítva...;) - The Power of the Light Side
-
Lifer092
senior tag
válasz #75376384 #39006 üzenetére
Nem vagy ezzel egyedül, nekem DZ-ben csak: Midas & Hungry Hog szabály van életben ami a lootot illeti. Én akármit takarítok ki, legyen az fertőzési esemény, nevezetes pont, nevesített boss, PVE terület úgyszint, soha nem kaptam idáig semmi értelmeset... Én kb. csak a fix egzotikus lerakatból kapok olyat, de ott is természetesen vagy rakás f*s, vagy már van belőle 7...
Mint múltkor, 6 egzotikus ládából 3 Barret, mind a 3 kuka... Örültem...
-
törölt tag
Kitakaritottam tegnap vagy 15 helyet. Összeszedtem kettő supply dropot és mentem egy kört a pve területes nevesített bossokon. Lehet tippelni mennyi használható cucc esett. Exotic szám szerint 0. A többiről nem is beszélve...
[ Szerkesztve ]
-
xyvalaki
aktív tag
DZ9 négy Skull. Mind kuka.
https://www.twitch.tv/hnh_neutrale/
-
arnikusz
veterán
Shortbow, csak a Rambo-Exoticon van. A Predatort elvetettem ezen az alton.
Helyette Striker változatok maradtak.
Ma DZ 9 mindkét fertőzési esemény bugos volt, nem adta be az ellenfeleket és szêpen lejárt.
Nortinak igaza volt egy 4 - rugó banda leszedett kettőnket, majd megjelentek az oroszok és egymást gyepálták legfelül.Soha ne azonosulj a legyőzöttekkel
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- AOC CU34G2X 34" 144Hz 21:9, ivelt Gaming monitor, monitorváltás miatt eladó!!
- Logitech G Pro X Superlight + Corepad Skatez PRO & Soft Grips
- Lenovo T14 G1 i5-10310u 16Gb ram, 256Gb NVme, 1 év garancia, számla
- Dell 5320 i5-1135G7 16 Gb Ram 256 Gb NVMe, érintő kijelző 12 hó garancia, MINT AZ ÚJ !!!
- HP X2 1013 G3 Core i5 8250U 16Gb Ram Win11 Tablet 120HZ kijelző Garanciával
- Toshiba i5-4200 8Gb ram, 256Gb tárhellyel, számlával, garanciával
- Belépő kategória (GARIS , KIVÁLÓ ÁR ! ) Ryzen 5 2600X / 16 gb drr4 / 5600 xt 6gb
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest