-
GAMEPOD.hu
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
arnikusz
veterán
Ha az előtted lévőt leszedi a vadásza az ott kurottyol, ezért pulse az alap kimentés előtt.
Ha full aranyban vagy pulse+ heal láda két dekkolót simán le tudsz szedni DZ2 kimentésnél.
Azonban ha leszeded őket és elindítod a saját kimentésed, ne lepődj meg ha megjelenik még 1 vagy 2 Hunter, mert vannak olyan felhomályosult játékosok akik a potya kimentésre jönnek és ugyebár hozzák a Hunterjukat és nem mennek segíteni neked, hanem megvárják míg leszeded nekik.Soha ne azonosulj a legyőzöttekkel
-
Lifer092
senior tag
Nekem ez rendesen Tier 5-ben van, update előtt nem volt ilyen. Valamit csúnyán összeugrasztott nálam. De nem zavar, ha kimegyek már rendesen mutatja. Csak vicces.
Survival: Igen, eddig is így volt, ha valakit megöl a saját Huntere, de te oda mész arra a kimentésre, akkor a megmaradt + a Te Huntered is meg kell öld. Addig a helikopter amúgy sem száll le, csak köröz.
-
VTom
veterán
válasz Snip3r_HUN #38696 üzenetére
De csak az első lövéssel lőtt ekkorát? Vagy utána minden lövés ekorát sezett, amíg tartott a booster?
Bocs, melóban nem megy a youtube
Everybody has a plan until they get punched in the mouth.
-
Elims
veterán
válasz Lifer092 #38691 üzenetére
Én is így jártam a múltkor aztán kiderült,hogy tier 3-ban vagyok. :-/ Egy barátom hívott be.
Én is megörültem.. :-)Survival.Ha vki meghal a vadásznál,majd megyek én,jön a vadászom akkor ott az ott maradt vadászt is le kell szednem vagy csak az enyémet?
Ha az ott maradtat is akkor az a mostani frissítéssel jött vagy így volt már régóta? -
-
Lefty
addikt
Raneztem mar az 1.6.1 patch notes-ra. Gondolkodtam rajta, hogy kicsit ujra eloveszem ha mar legalabb nem kell fel orat cseszekedni, ahhoz, hogy atoltozz, illetve vannak kisebb-nagyobb balance-ok, javitasok. (Mondjuk tok alap lett volna a loadout eleve egy ilyen jatekhoz.)
A reddit oldalat olvasgatva megint katasztrofa ami van. Fire bullet glitch, a 65 javitott bug valojaban fele annyi, cserebe van 30 uj. Loot tovabbra is egy fos. Komolyan ez a Massive mindent megtesz azert mar masfel eve lassan, hogy eluldozze a jatekosokat de meg mindig vannak, akik kitartanak.
-
Lifer092
senior tag
-
arnikusz
veterán
válasz Snip3r_HUN #38682 üzenetére
Most olvasom esett másnak is Ninja Bike.
Soha ne azonosulj a legyőzöttekkel
-
HKorn
veterán
Azért az exotic láda lehetne kicsit változatosabb, 5 ládát bontottam, abból 3 Tommy Gun, 1 Thompson, 1 Pakhan, fcuk...
Run&Ride
-
nagyúr
válasz Snip3r_HUN #38687 üzenetére
Tüzes turret közelébe nem megyek,tudom mit éget,nekem is van egy baszo firecrest szettem.
Nem egyszer mentette meg a csapat életét DZ-ben ,illetve tartotta távol a játékosokat.A seeker esetleges túlélésében segíthet,ezért gondoltam ferro-t használni.
LS szvsz működhet (tele van seeker-el),de majd úgy is kipróbálom,és ha nem adja,akkor kuka.Mindkét sárga maszkból el van rakva 1-1.
Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
-
Snip3r_HUN
addikt
válasz akoska07 #38685 üzenetére
Gondolj bele, ha egy erősebb tüzes turret elkezd égetni nem azt fogod nézni hogy tudsz-e futni vagy lőni közben, hanem hogy túléld. Arany maszkból van szépen alternatíva ami vagy gyógyít vagy plusz sebzést ad.
In space, no one can hear your coils whine... | HP Omen 15 | PS4 Slim 1TB | Huawei P20 Pro
-
RazoR
veterán
Öööö de úgy volt....
-
nagyúr
Már megint azt a hülye loot generator,frissítened kellene.
#38684 VTom :
#38678 Snip3r_HUN :
Eddig nem használtam ferro maszkot,mert nem volt olyan ami jó lett volna.
Azt mondod nem működnek azok a dolgok amire hivatott a maszk ?[ Szerkesztve ]
Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
-
törölt tag
válasz Snip3r_HUN #38678 üzenetére
Akkora sebzést kaptál be 0.00001sec alatt, hogy bekapcsolt az ultid.
Powered by BattlEye! -
nagyúr
válasz arnikusz #38675 üzenetére
Igen,ezt írtam.
Nem jó helyen vannak a talentek.Régóta tartogatom már ezt a bullfrog-ot,a tizenvalahányból ezt tartottam meg.
Azóta jött mellé még egy,illetve volt előtte még egy amit oda adtam VTomi-nak.
Anno csak dobáltuk kifelé a famas-t,most meg ....Az M4 nem a legjobb,de azért teszi a dolgát 26K sebzéssel.
Addig is ...
Idegállapotra ott a DE szettem.
Attól én megnyugszom,mások meg idegállapotba kerülnek.
1v1 az esetek nagy többségében nem én esek össze.DE szettről jut eszembe.
El vannak rakva a ládában dolgok,amiket most vettem észre.
És elég jó a stat rajtuk.
Át is dobálom hamar a másik karakterre,azon van a DE.#38678 Snip3r_HUN :
Van egy elég jó 10% sebzős maszkom is.
Most a ferro-t raktam be,annak is a jó a statja.#38680 VTom :
Középre forgattam egy halálost,mert ott volt vmi mihaszna talent.
Így a brutális ott marad,sajna.Én is szívesebben láttam volna az általad felsorolt talentek közül vmelyiket a brutális helyén.
[ Szerkesztve ]
-
VTom
veterán
válasz akoska07 #38673 üzenetére
Szvsz a brutal talentnek nem sok hozzáadott értéke van a Bullfrogon, csak a DPS-t emeli meg, de a szórás miatt nagyon nehéz vele fejbe lőni valakit.
Én átpörgetném fogékonyra, kompetensre vagy kérlelhetetlenre.Everybody has a plan until they get punched in the mouth.
-
arnikusz
veterán
válasz Snip3r_HUN #38678 üzenetére
LS-n ad egy kis előnyt a Ferro maszk és néha pont elég 1 Játékos leszedéséhez.
Van Refressed és Tenacious is, de azt otthagytam a nyugdíjazott 1.-es Arany alton.
-
Snip3r_HUN
addikt
válasz akoska07 #38673 üzenetére
Ferro maszknak továbbra sincs érdemi haszna.
Szerk.: Közben itt a napi gy*kér csaló is : MaSsTerErStOn
[ Szerkesztve ]
In space, no one can hear your coils whine... | HP Omen 15 | PS4 Slim 1TB | Huawei P20 Pro
-
arnikusz
veterán
VX volt PVE területre, most viseltes mini reflexkereső a crit miatt és hangos csőszájfék van rajta.
Ez az a régi VX amit lehetett venni anno.
A te AR-eden a múlt heti képen pro keresőt láttam gondolom a critsebzés miatt?
Még volt, hogy raktam rá C79-et a pl. 18 critsebzés és 6% fejlövés sebzés miatt, de azon csak 2.5 crit volt így maradt az MDR/M700 Carbonra.[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Alakul az arany+exo szett.
Szólóban barret,csapatban virgonc mellény.Sajna a talentek nem a legjobb helyen vannak,így nem tudtam mindent átpakolni tűzfegyverre.
Ma jobban megnéztem mi van a ládában.
Most,hogy pakolom össze a szetteket.
Hát meglepődtem mennyi minden el van rakva amik elég jó cuccok.[ Szerkesztve ]
-
arnikusz
veterán
válasz foxymaxy #38670 üzenetére
Megcsináltad PVE területen az összes fő és mellékküldetést?
Ha igen akkor a karakterlapodon bemész a dokumentumokba és ott meg tudod nézni területi egységenként miből mennyi van meg. Ha ez megvan kiválasztod a térképen azt a részt ahol hiányzik és leszűröd a gyűjthető tárgyakra, majd bejelölöd és meg is vagy.
Hangfelvételt szokta eltakarni bal oldalon fent egy láda, vagy alkatrész, de drónnal is jártam így anno.Soha ne azonosulj a legyőzöttekkel
-
foxymaxy
senior tag
Dz-ban a nevezetes helyeken elvileg nem kellene esni valimi exotic cuccnak? Tegnap háromból semmi csak "szemét", de jól vizsgázott a Def szett
Egy telefont és egy drónt nemtalálok, átnyálaztam már az egész térképet és nincs sehol. Valahogy rálehet keresni hogy melyikek hiányoznak és hol találhatók?e pluribus unum
-
arnikusz
veterán
válasz akoska07 #38662 üzenetére
Igen XS az AUG, még 1.6 elején esett azóta féltve örzőm, azt nem tudom, hogy max.-e az alapsebzése, rajz hiányában, viszont a most BOO -ban kaphatóval szemben 22.5% a CHC és ha jól emlékszem az 1K az biztos, de lehet 1.5K -val is nagyobb a tűzereje.
Tegnap még próbáltam a Frontlineban egy max. pörgetett alapsebzésű MP5 -öt és egy MP5ST-t, de hiába 844 mindkettő rpm-je szemben az AUG 765-ével és 70 -es lett a tár szemben az AUG 55- ös tárjával nem adta úgy, még akkor sem amikor az AUG-ról átraktam a fegyverszereléket.
Így most marad így- cél a 60 CHC+ tűzerő növelése.
Ha LS-en támogatnak a csapattársak (3 körböl 1-ben) akkor okés, ha nem akkor megyek védeni az A-t, C-t foglalni + nevezetes ellenfeleket ölni.Soha ne azonosulj a legyőzöttekkel
-
nagyúr
válasz arnikusz #38655 üzenetére
Akkor neked se sok minden maradt az exo ladakbol.
Igen azt hegesztettem.
Van meg egy vegso megoldas szett is, csak ossze kell szedni a ket karakterrol meg a ladabol.
Valamint van egy mesterlovesz szett a fejemben amit ki akarok majd probalni.
Az aug-od para xs ?
Nekem van egy baszo para xs, dead eye-hoz szoktam hasznalni, de majd tesztelem csapasmerovel is.
A navy mp5 is eleg jol adja.Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
-
xyvalaki
aktív tag
A pajzsot sikerült jól legyengíteni, de legalább még mindig át lehet dugni a fegyver csövét rajta. Gratulálok!
https://www.twitch.tv/hnh_neutrale/
-
GAbre
veterán
Ahogy észrevettem update óta lassabban töltődik be az ulti.
Hiába van több életem valahogy jobban sebzősök.
És még 1 kis damage növelés is volt,bár abból se érzek semmit,sőt...Ó és a kedvencem már 2x3 fokozatot mentem,még sincs meg a napi föld alattim...
Unknown 9 awakening
-
VTom
veterán
-
arnikusz
veterán
válasz akoska07 #38653 üzenetére
Akkor azt hegesztette olyan bőszen.
Én csak bontottam Barrett, Megállító, Historian, Skull, de mind kuka.
Egy alton a mostanin egy DPS és a Frontline készült, hétvégén a 4.-re összerakom az odakészítetteket.
Az Aug critjét toltam 56.5%-ra és az marad a fő fegyver itt. A pajzs egy cseppet gyengébb lett, de a 192 ezres elektronika kompenzál. Most már csak AUG tervrajz kell.
Jó loadout, mert harcon és képzettség feltöltődésen kívül azonnal csere, a DPS- re ha kell.Soha ne azonosulj a legyőzöttekkel
-
nagyúr
Ez a csapásmérő szett nem is rossz.
Virgonc mellény,kegyetlen kesztyű.Van hozzá pár shoti is meg M4,majd tesztelem melyik jobb.
A Hlidr+Eir , vagy megállító/M870/Sas-G + Könnyű M4 vagy Navy MP5 .[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Félretett exo ládákból:
2 skulls kesztyű,kuka.
1 barret,kuka
1 tenebrae,kuka
1 ferro maszk,kuka
1 shortbow,marad pve-reA loadout nagyon jó ,elkezdtem összepakolni a szetteket.
Taktikus,firecrest,arany+exo,csapásmérő már készen vannak.[ Szerkesztve ]
-
foxymaxy
senior tag
De jó, a frissétés után a Dz-ban kapásból egy egylövéses cheaterrel hozott össze a sors géppuskával one shoot gyönyörű mondhatom. Másik öröm hír a stabil 75fps mostmár stabil 60-as, hogy a jó k.... pi.... sikerül összehozni
e pluribus unum
-
arnikusz
veterán
Frontline szettnél írták, hogy a tegnapi 2,4 millió lement 1,3 ra. A master állandó a többi hamarabb kifut, megnézem nemsokára.
-
persil
nagyúr
Bitang kurva jol sikerult ez a patch. Ja, nem.
Beigertek, hogy a texture pop in csokken. Eddig patch elott 1-2 masodperc volt nehany dolog, mire megjelent.(semmi komoly, tavolabbi cuccok, tablak, feliratok)
Most kb mindenen utolag jelennek meg a texturak es 5-10 masodpercig tart.Gratulalok ubisoft.
Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
RazoR
veterán
Jó ez a loadout, de úgy bele lehet kavarodni....
Viszont az pozitív, hogy egy cuccot több összeállításhoz is felhasználhatsz![ Szerkesztve ]
-
arnikusz
veterán
válasz pottyoske197 #38646 üzenetére
Köszönöm akkor meglesem az MP7 1003 rpm-s 110.5-es tárját, meg az AUG-ét is.
-
törölt tag
Jó lett az 1.6.1 A vége a legjobb!!!! Lelőjük Dark csapattársát majd szaladunk ellenkező irányba és elénk teleportál Dark! Nem lőtt de szólt kedvesen, hogy ne próbáljunk meg elfutni.[link]
-
arnikusz
veterán
Este kíváncsi leszek a heti ládákból lesz-e megint Skull, vagy Bullfrog.
-
arnikusz
veterán
Megkértem az egyik streamelőt csináljon tárakat- 15 ből 1 db lett ami 118% , 5% relod és 4,70 rate-s.
Jó türelemjáték vagy szerencse dolga lesz.[ Szerkesztve ]
-
VTom
veterán
válasz #17067008 #38627 üzenetére
Nálam egyedül akkor volt ilyen, amikor HDD-n volt a játék, de akkor is csak az első betöltéskor, és nem ennyire durván.
Indításkor homályosak voltak a textúrák, és amíg kb. 2GB-t nem töltött be a VRAM-ba, nem élesedtek ki. Utána semmi probléma nem volt.Nem értem akkor mi lehet, mindenhol 16GB-t javasolnak a játék mellé, azért gondoltam, hogy az lehet, mert a 1070 és a 7600K biztos, hogy elég neki. De a textúrabetöltés biztos, hogy nem a monitor hibája.
Esetleg drivert frissíts, hátha megoldja..
-
törölt tag
A 8Gb RAM nem szűk keresztmetszet kb 20-30% még szabad a játék alatt, a VGA-t cseréltem korábban egy GTX1060 volt benne azzal is ugyanez volt a jelenség mint a GTX1070 esetében és egy villámgyors Samsung PM951-esen fut a játék. Nem azt mondom, hogy a monitor a hibás simán lehet valamilyen beállítási probléma azért érdeklődöm aki ilyet használ tapasztalt-e hasonlót?
A GSync 144Hz monitorok kapcsán elég sok grafikai problémát olvasni különböző fórumokon játékok esetében.
[ Szerkesztve ]
-
VTom
veterán
válasz #17067008 #38622 üzenetére
Ez biztos nem a monitor miatt van, inkább a 8GB ramra gyanakodnék, vagy a videokártya VRAM-jával lehet valami, vagy csak simán HDD-n van a játék, és ilyen lassan tölt.
(#38623) arnikusz Melóban nem megy sajnos
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Sziasztok! Valakinek van tapasztalata Gsync 144Hz-re beállított monitor esetén mi okozhatja azt a jelenséget, hogy a játékban időnként lassabban rakja ki a textúrát mint ahogy a karakter halad, így olyan "vicces" esetek adódnak, hogy látszólag elakadok a nagy semmiben majd kb 4-5 másodperc múlva kirajzolja a tereptárgyakat és épp egy korlátban vagyok elakadva!? A konfig egy GTX1070,8GB RAM,7600K proci.
Minden építő jellegű ötletet szívesen fogadok
-
VTom
veterán
válasz arnikusz #38618 üzenetére
Nekem is az lesz az első. 120% tárkapcsi.
A DZ-ről nem írtak? A pálinkára akkor fel lehet menni háulról is, és a DZ 2-es parkolóházas kimenekítéssel szembeni tetőnél is két kötél van már? Én ezekre lennék nagyon kíváncsi, meg hogy még miket változtattak, "to limit unfair encounters"
[ Szerkesztve ]
-
arnikusz
veterán
Az eddig olvasott pár postból (ubi forum) az extended magazine készítése volt az első tevékenysége az ügynököknek. Az hogy milyen lett nem szerepelt egyikben sem.
-
-
RazoR
veterán
Ennyi idő után tényleg még mindig itt tartunk??????
Ugyanúgy mint minden héten keddenként....
Greetings Agents,
The servers will shut down for maintenance on Tuesday, May 23rd at 09:30 AM CEST / 03:30 AM EDT / 00:30 AM PDT.
The estimated downtime is approximately 3 hours.
Please follow this thread for any updates as the maintenance progresses.
Thank you,
The Division Team
[ Szerkesztve ]
-
GAbre
veterán
Most akkor mi van?
9 fele akarok belépni,nem elérhető division.
Aztán fél órára rá 5 gigás update.
Aztán megint fél óra,és még mindig nem elérhető...Unknown 9 awakening
-
arnikusz
veterán
válasz akoska07 #38603 üzenetére
Idézve egy klasszikust: Idegállapotba kerültem
Ez nem sok meglesz estve hamar a letöltés.
Azon kedves fórumtársaink akik a leállást követően rögtön bejutnak kérünk gyors véleményt mi a munkában senyvedők.
xyvalaki- mondja csak kérem mit tud az a Frontline?
Köszönöm.[ Szerkesztve ]
-
xyvalaki
aktív tag
-
nagyúr
válasz Snip3r_HUN #38604 üzenetére
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz arnikusz #38601 üzenetére
Inkább nem részletezném milyen pszichikai következményei lehetnek az ilyen negatív lelki agyi behatásoknak.
De majd túl teszed magad rajta,nincs semmi baj.Én is gyűjtögettem az exo ládákat,a hetit sem nyitottam ki.
De legalább nem lehet benne ninjabike.Mondjuk én abból is elraktam párat,ki tudja mi lesz még belőle.
-
arnikusz
veterán
válasz akoska07 #38599 üzenetére
Ja tegnap este felhúztam magam a sok fixeddel.
Meg LS-n nem a hazai játékosokkal futott körben, hanem a másik két körben a sok bázist nem foglaló, nem védő, stb. iq huszár adta az ívet.Ma megy vissza a Rabó Exotic/Arany, ha még jobban felhúzom magam a heti+ egyéb ládák nyitogatása után.
Ha mennek DZ-be és hibádzik egy embör szóljanak a Bansheet megpróbálnám.
Új hozzászólás Aktív témák
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- OLED TV topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nők, nőügyek (18+)
- Nintendo 3DS és DS topic
- Videós, mozgóképes topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Szivat a ONE. Digi és követeléskezelő (Második rész)
- Ötletek, javaslatok, hogy még jobb legyen a PH! lapcsalád
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24 Ultra, 512 GB, Natur Titán, 3 év garancia, Független
- PlayStation Store feltöltőkártya 20.000 Ft értékben 18.000 Ft-ért, további ajánlatokért kattints
- Zotac GeForce RTX 4090 24GB Trinity OC DOBOZOS- GARIS
- Acer Home Office Számítógép + Win 10 + 1 év Garancia + Számla!!!
- Samsung PM9A1 (980 PRO) 1TB Gen4 NVMe SSD! 7000-5100MB/s